30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

lokumm ve geshenkk kıslar ne alemdesiniz,günleriniz geçmişş???

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

ozdage...............................................5 ağustos

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Son düzenleme:
çılgınım ve ozdage selamm
nasılsınız?
ozdage senin adet tarihin neydi beklenmeyen günün? eklemiştim ama silinmiş..

çılgınım ve ozdage selamm
nasılsınız?
ozdage senin adet tarihin neydi beklenmeyen günün? eklemiştim ama silinmiş..
selam canım
5 temmuzda olmuştum geçen ay ama ondan önceki ay 31 mayısta biraz sapıtık bi düzenim var 5inde mi gelir bilmiyorum

yani şimdi döllenebilmiş midir yani her şey bu progesterona mı bağlıydı bu yükselince olur mu yoksa bu sadece olma olasılığını biraz arttıran bişey mi arkadaşım

ayliinn ben tüpe baslıyomm..bugun bas gosterdi benimkiler..cars randevum varr
sen nerelerdeydinnn
hadi yaa ama biliyon mu çılgınım, tüple hemencecik gelecek bebişin gibi geliyo, bizim de desteğimiz ve benim gazozların da yardımıylan :) çarşamba napacaklar şimdi?
ben de kırmızılarla aşk yaşıyodum bikaç gündür... aşkımız monotonlaşınca geldim :)
selam canım
5 temmuzda olmuştum geçen ay ama ondan önceki ay 31 mayısta biraz sapıtık bi düzenim var 5inde mi gelir bilmiyorum

5 ağustosa yazıyom o zaman fıstık

tamam canım yazalım bakalım 5 ağustos hayırlısı yaaa göğüslerimde ağrımaya başladı ki bu kötü haber regl öncesi başlar benim göğüs hassasiyeti ben de kızarıcam herhalde:çok üzgünüm:

tatlım hiiiiç belli olmas, gebelikte de oluyo göğüs hassasiyeti.. zaten adet belirtileriyle aynıymış gebelik belirtileri.. inşallah bebiştendir. bu arada adın özge mi

:)) ben sana öğretirim yavrım, sen iç şu benim gazozdan bi tane, rahatla, bana bırak kendini :jeyyar:

vaayyy anca düştü jetonum :) kocam da beni bırakıp camiye mevlüte gitti ben dedim görüşelim bu akşam o dedi tövbe estağfurullah :) gazoz a varım yani:)

tatlım hiiiiç belli olmas, gebelikte de oluyo göğüs hassasiyeti.. zaten adet belirtileriyle aynıymış gebelik belirtileri.. inşallah bebiştendir. bu arada adın özge mi

evet özge adım,sitede fırtına özge de dendiği oluyorkaydirigubbakcemile3 ya evet kızımda da aynı hamilelik belirtiler vardı 8gün bekledim sonra test yaptım pozitif çıktı inanamadım,ama bu sefer hiç inanamıyorum hamile olduğuma çünkü daha tedavinin klomenin ilk ayı ilk ayda tutmaz bu kadar çabuk olmaz diye düşünüyorum

vaayyy anca düştü jetonum :) kocam da beni bırakıp camiye mevlüte gitti ben dedim görüşelim bu akşam o dedi tövbe estağfurullah :) gazoz a varım yani:)

amanın bugün kandil! böhlül kılıklı olabilirim ama prensiplerim var, kandillerde gazoz servisimiz yok yavrım :1closedeyes:
kandiliniz mübarek olsun bu arada, benim için de dua edinn, ben kırmızılarla bi süre daha içli dışlıyım..

maşallah bak senin bi yavrun var Allah bağışlasın :) ben ve birkaç kıs hiiç hamile bile kalamadık henüz...
klomenin ilk ayında hamile kalanlar çok.. yumurtlaman da olmuş anladığım kadarıyla.. inşallah tutmuştur tatlım

işte kocam da böyle dedi şu internetten indirdiğim ovülasyon takvimine göre bugün yımırtlama günüm bunu sevgili kocacığıma ilettiğimde hiç kusura bakma kandil günü olmaz dedi ama ben de dedim ki ibadetini yap gel sonuçta bu da hayırlı bi iş delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…