kocam çok memnun bu işten de ben rahatsızım ya zor gelio ama tamam durmak yok yarın da devam
:)) onlara yarıyo zaten bi
bi kere 9 gün gecikmiştim de hamileyim sanmıştık, sevgili kocacım ne dedi beğenirsin, "şimdi 9 ay hiç mola yok ne güzel" !!! :)))))))))))))
bi kere 9 gün gecikmiştim de hamileyim sanmıştık, sevgili kocacım ne dedi beğenirsin, "şimdi 9 ay hiç mola yok ne güzel" !!! :)))))))))))))
boğazımıza kadar :))) birinin gelip mola bitti, amuda kalkın demesinden korkuyorum :)))))kaydirigubbakcemile3 battık içine diyosunn...
çarşamba hormonlara bakılacak sanırım..doktorla konusamadım...dönmedi düdük ben de spor mpor derken unuttum
:))))))) ne rahat adamlar ya bunlarvalla aynen öyle diyo ki ben dr la görüşeyim çok güzel bi tedavi dio:)
boğazımıza kadar :))) birinin gelip mola bitti, amuda kalkın demesinden korkuyorum :)))))
dönmüyo bu düdükler hiç
tatlımmm benim bak söz ver, pozitif olacaksın. bu çokkkkkk önemli bu tedavilerde. her aşamanın seni bebeğine daha da yaklaştırdığını düşün, vesile olacak bebeğinin karnına kurulmasına inşallah. hep böyle düşün ve hayal kur bolca..
:))))))) ne rahat adamlar ya bunlar
diyebilirsin tatlım lafı mı olur, ben de dedim zira :))oha diyebilir miyim izninleee akannehir
tamam benim ki de sever dee..
bizim gazozlar tüple sekteye ugrayacak şimdi
yok anacım sökmez benimkine, sen rahat yat bitanem ben hallederim falan deme ihtimali çok yüksekya ya öyle sansın o öyle olmuo hamilelikte benim son dönemlerde sağdan sola döncek halim yoktu tam mola verdik:)
yumurtan çatladığı için yükseldi hormon canım, çatlamamış olsa yükselmezdi. senin yumurta çatlamış, rahat ol.bak şimdi dr uma da uyuzum beni çağırdı bugün testin sonucuna baktı hiç muayene etmedi güzel dedi adetin geçerse gel dedi insan bi bakar çatlamış mı yumurta vs öyle olması gerekmez mi
progestan yükselmiş ya canım..o çatlamış anlamına geliyor zaten..
çatlamıştır merak etm zaten.
aylin bişi hissetmiyorum biliyon mu? nötr gibiyimm
diyebilirsin tatlım lafı mı olur, ben de dedim zira :))
tüpte yumurta toplanana kadar da mı yasak?
yok anacım sökmez benimkine, sen rahat yat bitanem ben hallederim falan deme ihtimali çok yüksek
yumurtan çatladığı için yükseldi hormon canım, çatlamamış olsa yükselmezdi. senin yumurta çatlamış, rahat ol.
:))))) kesinnnnayy evet basında ve sonunda yok tabii.ama aylin sen bunu soyleme..valla cocuktan vazgeçer yoksam:))))))
çok normal çılgınım. çok iyi anlıyorum seni.. kendini eksik hissediyosun, destekle hamile kalacak olmak rahatsız ediyo di mi.. klomene başlarken hissetmiştim bnu ben de ama sonra yumurtalarımmm canlarım beniiiim şaklinde mutlu mesut gezmiştim.. sen de tedaviye başlayıp yumurtaların gelişip toplandıkça nötrden mutluluğa doğru yol alacaksın bence inşallah.. bebişine hamile kaldığının, onu karnında hissettiğinin, kucağına aldığının hayalini kur bolca.. pozitif düşünmeni sağlıcaktır. ben bebeğimizi kocamın kollarında düşündüğümde de çokk mutlu oluyorum mesela.. sen de bunu düşün, düşün, o çoooook sevdiğin adam ile senden parçalar taşıyan, ikinize de benzeyen ama bambaşka olan minicik yavrunu sevdiğin adamın kollarında düşün. onunla oynadığını, kucağında uyuttuğunu... inşallah bunlara çok yaklaştın çılgınımprogestan yükselmiş ya canım..o çatlamış anlamına geliyor zaten..
çatlamıştır merak etm zaten.
aylin bişi hissetmiyorum biliyon mu? nötr gibiyimm
:))))) kesinnnn
çok normal çılgınım. çok iyi anlıyorum seni.. kendini eksik hissediyosun, destekle hamile kalacak olmak rahatsız ediyo di mi.. klomene başlarken hissetmiştim bnu ben de ama sonra yumurtalarımmm canlarım beniiiim şaklinde mutlu mesut gezmiştim.. sen de tedaviye başlayıp yumurtaların gelişip toplandıkça nötrden mutluluğa doğru yol alacaksın bence inşallah.. bebişine hamile kaldığının, onu karnında hissettiğinin, kucağına aldığının hayalini kur bolca.. pozitif düşünmeni sağlıcaktır. ben bebeğimizi kocamın kollarında düşündüğümde de çokk mutlu oluyorum mesela.. sen de bunu düşün, düşün, o çoooook sevdiğin adam ile senden parçalar taşıyan, ikinize de benzeyen ama bambaşka olan minicik yavrunu sevdiğin adamın kollarında düşün. onunla oynadığını, kucağında uyuttuğunu... inşallah bunlara çok yaklaştın çılgınım
son soru valla şimdi yumurtanın çatlaması kesin hamilelik anlamına gelmiyor di mi çünkü ben bugün röntgen falan çektirdim gerçi sordum doğum dr una adetin geçene kadar hepsini yapabilirsin dedi
:))))) kesinnnn
çok normal çılgınım. çok iyi anlıyorum seni.. kendini eksik hissediyosun, destekle hamile kalacak olmak rahatsız ediyo di mi.. klomene başlarken hissetmiştim bnu ben de ama sonra yumurtalarımmm canlarım beniiiim şaklinde mutlu mesut gezmiştim.. sen de tedaviye başlayıp yumurtaların gelişip toplandıkça nötrden mutluluğa doğru yol alacaksın bence inşallah.. bebişine hamile kaldığının, onu karnında hissettiğinin, kucağına aldığının hayalini kur bolca.. pozitif düşünmeni sağlıcaktır. ben bebeğimizi kocamın kollarında düşündüğümde de çokk mutlu oluyorum mesela.. sen de bunu düşün, düşün, o çoooook sevdiğin adam ile senden parçalar taşıyan, ikinize de benzeyen ama bambaşka olan minicik yavrunu sevdiğin adamın kollarında düşün. onunla oynadığını, kucağında uyuttuğunu... inşallah bunlara çok yaklaştın çılgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?