günaydın canım.ya bi ben hazırlayamadım sana tablo,eğer başlasam,adet başlangıcından mı ölçmem gerek lovelim?günaydın canım
günaydın canım.ya bi ben hazırlayamadım sana tablo,eğer başlasam,adet başlangıcından mı ölçmem gerek lovelim?
günaydın kızlar..
nasılsınız?
zerdalcım ikimiz varız galiba nasılsın canım
günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar:)))))
günadyın zerdalcım nasılsın canım evet bugün düştü ama gelen giden yok dünkü ateşime güvenmiyorum çünküpazar günü denize gittik ve biraz fazla yanmışım her tarafımdan alev çıkıyordu resmen birde denize girmek adet geçiktirirmi sence yarın olsunbelli olurKızlar günaydın birden işler çıktı, kumsalcık ateşin düşmüş ama gelen giden varmı kırmızılardan, inşallah gelmez.
Sanada günaydın özlemciğim, nasılsın.
Özgede doktora gidecekmiş bugün hadi hayırlısı.
sanda canım nasılsınhayırlı sabahlar kızlar.
günaydınnnnnn canımmmmmmm ateşin düşüşte çalışmaya devam ikinci yumurta mı yolda acaba
ateş düşmüş bakalım yarın ne olacak
günaydın kızlar..
nasılsınız?
zerdalcım ikimiz varız galiba nasılsın canım
Kızlar günaydın birden işler çıktı, kumsalcık ateşin düşmüş ama gelen giden varmı kırmızılardan, inşallah gelmez.
Sanada günaydın özlemciğim, nasılsın.
Özgede doktora gidecekmiş bugün hadi hayırlısı.
inşallah kaçmamıştır. Sen,çılgın,geshenk prof, aylin uzman, bende asistan, diğer arkadaşarda pratisyen olsun.zerdalım asistan olmuşsun
olabilir canım bazen çift yumurtlama olabiliyor ben de olurdu biri kalitesiz oluyor genelde canım
kısmet kaçmaz sprem 3 gün yaşıyor içerde canım
Herkese günaydın kızlar....zemuszemus
Kızlar ya kafama takıldı ben aşılamadan önce çarşamba gittim yumurtanın bitanesi 19 mm digeri 14 mm di dk akşam 12 de çatlama ignesini yap dedi cuma 11-12 arası aşılama dedi cuma günü gittigimde yumurtalara falan bakmadan aşılama yaptı.Şimdi düşündükçe kafama takıldı yumurtaya bakması gerekmezmiydi çatladımı diye?
Saol Zerdalcım iyiyim...bugün biraz moralim yok gibi...sanki kırmızlar gelecek herhalde sabah belirtiler başladı...vallah korkudan test yapmadım..progestan biteli 7 gün oldu hala adet olmadım...belirtiler var gibi ama bilmiyorum..stres yapıyor beni işte....mafoldumben
Canım hiç stres yapma allahın takdirinde, ne zamandır bebek düşünüyorsun, acaba bu kadar geçiktirir mi progestoran onu bilmiyorum, ben bırakınca 2-3 gün sonra regli olmuştum, ama bazı kişiler regli gelip 1-2 gün devam edincede hamile kalabiliyor, aslında regli gelmesi hemen hamile olmadığın anlamına gelmiyor, özellikle çevremdeki kişiler çoğu regli görerek hamiş kalmışlar, sen stres yapma hele biraz daha bekliyelim, tam bi sökülme olursa o zaman yok demektir heralde.
istersen adetden başlarsında 5-6 günden itibaren başlayabiliirsin, 12 den sonra genelde yumurtama olayları olabiliyor, ateşinin gidişatını görmesi açısından yumurtalamadan önce başlarsan iyi olur. Ateşin regli günün geçene kadar yüksekte kalırsa hamile olma ihtimalin var, sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun. hergün aynı saatte
Bizim burda sloganımız vardır, gelmeyen adetden ümüt kesilmez, bu siteyi açan neseninde proloktin yüksekliği varmış, hamile olduğu ay idrarda, kanda da çıkmamış ta 10 gün sonra çıkmış, o yüzden hiç bilemeyiz canım, senin çokta önemli bi sorunun yok, prolaktininde çok yüksek değil, ilaçla düşmüştür zaten, yani olabilirde, çünkü bu ilacı sana verirken gebelik testi yapılmamış, her ihtimali düşünmemiz lazım, inşallah olmazsında eğer olurda regli gelirse hayıt tohumu kullan canım, o hormonları düzene sokuyor, genel olarak burda herkes içiyor, gerisi allahtan, biz elimizden geleni yaplımda.bakalım bekliyorum bende...eşim hamile değilsindir diyor ama..bir umut işte...ben 1,5yıllık evliyim..ama çocuk çalışmalarına yeni başladık...aslında işin başındayız...doktorun yaptırdığı tahlillerde prolaktin değerim biraz yüksek çıktı...önce adeti düzene koyup sonra prolaktini düşerelim..hamile kalırsın eğer dahada kalamassan aşılama yaparız dedi...eşiminde spermlerinde biraz yavaşlık var dedi..onada ilaç verdi...işte durum böyle zerdalcım...prolaktin ilacım bitti.değerim düşmüştür herhalde...hayırlısı inşallah....:Saruboceq:
anladım canım,sağol.
bu ay benim dün yumurtlama günümdü,ama ne bir sızı,ne bir belirti,heralde yumurtlamadım,aslında pereşembe gittiğimde 11 mm lik bir yumurtam vardı ama gelişmedi demekki,yoksa şimdiye kadar çatlaması gerekirdimafoldumben
Bizim burda sloganımız vardır, gelmeyen adetden ümüt kesilmez, bu siteyi açan neseninde proloktin yüksekliği varmış, hamile olduğu ay idrarda, kanda da çıkmamış ta 10 gün sonra çıkmış, o yüzden hiç bilemeyiz canım, senin çokta önemli bi sorunun yok, prolaktininde çok yüksek değil, ilaçla düşmüştür zaten, yani olabilirde, çünkü bu ilacı sana verirken gebelik testi yapılmamış, her ihtimali düşünmemiz lazım, inşallah olmazsında eğer olurda regli gelirse hayıt tohumu kullan canım, o hormonları düzene sokuyor, genel olarak burda herkes içiyor, gerisi allahtan, biz elimizden geleni yaplımda.
Adetin başlangıcından kaçıncı günde senin yumurtana baktı, yani 11 mm olduğunda kaçıncı gündü, yoksa yumurta oluşuyorda çatlama sorunumu var acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?