30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım,eğer öyleyse çatlatmanın iğneden başka bi tedavisi yokmuş,o bile fayda etmiyosa yapılabilcek bişey yokmuş,gerçi benimki iğneyle çatlıyo tgaliba.
adetimin 7.günüydü bakıldığında.

slm kızlarr nasılsınız canlarım
kardelen sağol canım evet boy maşallah var
gerçek göbüşümü bide akşam görün yemkeleri yiyince çıkıyo
daha babamız bu halimizi görmedi
zayıftım göbeksizdim gittiğinde
bakalım 10 güne kadar gelecek galiba
aylinnn artıkın banada gazoz ısmarlarsın değil mii
buarada günaydın aylin kuşum
leyle belirtilere takılma canım
benim lekem bile gelmişti
kızlara tarih vermiştim bi sonraki adet günümün
allahım hayırlısını versin
herzaman özlem sen nasılsın
tenta zerdal loveli geshenk çılgın nerdesiniz kızlarr

Zerdal kullanıcısından alıntı;
Adetin başlangıcından kaçıncı günde senin yumurtana baktı, yani 11 mm olduğunda kaçıncı gündü, yoksa yumurta oluşuyorda çatlama sorunumu var acaba.
vallah zerdalcım ben 25 haziranda adet oldum...3 temmuzda doktora gittim...ilk defa muayene oldum...çok utanıyordum.doktor rahim ve yumurtalıklara baktı...gayet iyi dedi...bir ara 11 mm dedi sekreterine değer yazdırdı...bende ne bu 11mm diye sormadım..bilmem artık yumurtamıydı...adet düzensizliği için ve prolaktin için ilaç yazdı.kullan dedi...sonra adetin 3 günü başlamak üzere klomen yazdı...daha adet olmadım..progestan biteli 7 gün oldu bugün yani...klomeni niye verdi...çocuk olması için hap yazıyorum dedi klomeni yazarken..işte bundan ibaret hepsini anlattım..tek dileğim bir an evvel hamiş kalmak...:CüvCüv:

İyiyim canım teşekkür ederim.İş yerinde iş yok bende Yaprak dökümünün eski bölümlerini izliyorum:))))) Çalış çalış nereye kadar dimi :))))

bebişin hayırlı olsun...darısı başımıza zeytinim...bende burdayım...beni saymamışsın ama olsun klava: bizlerede dua et kardeşim...boshayallersmilea.s.

O huy hepimizde var, reglide geçikince iyice sabırsız oluyoruz, olmazsa bi idrarda gebelik testi yap, çokta kendini kaptırma, hani hayal kırıklığı yaşamanıda istemem, hepimiz çok kötü oluyoruz, sonra topluyoz kendimizi, ama en azından bununda allahtan geldiğini biliyoruz. Belkide şu an halimize şükretmemiz gereken bi konumdayız, allah bize bebiş vermiyorsa vardır bi bildiği demeliyiz, Dediğim gibi sakin ol, çokta kaptırma kendini zaman geçiyor, varsa vardır, yoksada yılmak yok, yola devam.
canım,eğer öyleyse çatlatmanın iğneden başka bi tedavisi yokmuş,o bile fayda etmiyosa yapılabilcek bişey yokmuş,gerçi benimki iğneyle çatlıyo tgaliba.
adetimin 7.günüydü bakıldığında.

7.günüde 11 mm. çok iyi konumda canım, 11-12 günlerde 18-20 mm lere kadar çıkar. Yani her zaman yumurtayı hissedemiyiz ki, iş güçte yapılabiliyor, normalde eskiden hiç bilmezdik, şimdi bebek için o günlerimizde vücüdümuzu dinleyip anlamaya çalışıyoz. Yoksa regli gelir geçer, hele yumurtlama günü o gün karın ağrıması falan aklımıza bile gelmezdi.

günaydıııııınnnnnn
nasılsınız bakem çıtır hatunlar
gelimm mi..öpücen mi?? saçlarımı okşucan mııı
iki senedir olmadı gülüm ki oldukça da çalışkanız yanii..
kesin bir sorun var işte..antikorlar girdi aramızaa ahh ahh
gel sen yamacıma ben okşarım seni yavrımmaklinialirimsmile
işte çok çalıştıınızdan belki de, antikor olunca fazla çalışma daha çok antikor demek sanırım di mi..
çılgınım az kaldı, göbeeni gere gere dolanmana inşallah :) :CüvCüv: ne de yakışır sana kıs
iyi geceler kıslarrr..
siz beni pozitif yaparsınız di mi?
öpüyom
biz seni postif ötesi yapcaz meraklanma, bi gazoza rahatlarsın sen zaten aklinialirimsmile

almanyada da canim.bu 5 ci dr.degistirmem.esim diyor türkiyeye dr.gidelim diye bakalim hayirlisi.
naber fıstık
inşallah hayal kırıklığı olmas ösgeee

Günaydın kızlar:)))))
öslemm naber kıs
kumsalım bence ateşin iyi gidiyo gibi, profumuz lovelimiz düşmüş demiş ama sen de güneşten demişsin dün için, onu düşünürsek düşmemiş gibi maşallah... müjdemizi alalım kıs hade
hayırlı sabahlar kızlar.
kardelenim naber
günaydın canım
lovelim kıs ösledimdi nassın
günaydın kızlar..
nasılsınız?
zerdalcım ikimiz varız galiba nasılsın canım
sezoooşş pamuk kalplim beniim naber
Herkese günaydın kızlar....zemuszemus
leylam mecnunum :)
zerdalımm nasılsın fıstıkım
ulen bi doçentliktir, olmadı bi yardımcı doçentliktir yok muydu bea :)))))
ınının ınının ınınınııııııııııııın :)
öslem rahat ol tatlım çatlamıştır çatlamıştır yumoşun
leylam mecnunum senin prolaktin çok da yüksek diildi düşmüştür, yine de hayıt içebilirsin,iyi gelir.. eşine de keçiboynusu kürü yap, zor gelirse pekmezinden yuttur sabah akşam..

zerdal sence bende de çatlama sorunu olabilir mi?Kardelene verdiğin cevaba yanlışlıkla yazdım..bana yazmışsın zannettim canım...

Allah eşine kavuştursun canım, aylin sana bi torpil geçer artık, her zaman olmamak şartıyla:roflol::roflol: Süt içmekten bıktı artık bizim kızi biraz gazoz içsin dimi aylin.

Sen daha yeni başlamışsın tedaviye canım, klomen yumurtalarını uyarması için verdi ama önce regli olman lazım, doktora bebek istediğini söyledin mi, o yüzden vermiştir.

valla aylin kür yapmak istiyorum..ama eşim sperm için bir ilaç kullanıyor...o bitsin işe yaramazsa kür yapacam...kendimde hayt otu içmeye başlayacam...bayanssulusmile

sinoşummm kocacın gelsin o sana ısmarlar kıs bana ne hacet :)) benden sana doğurana kadar süt çalışır sadece :)))
senin de günün aydın olsun fıstıkımm

evet canım ilk etapta bebek istiyorum..onun için geldim dedim....hayırlısı olur inşallah...birde klomen hapının kist yapma gibi bir yan etkisi varmış galiba...gözüm korktu...delikafadulden

zerdal sence bende de çatlama sorunu olabilir mi?Kardelene verdiğin cevaba yanlışlıkla yazdım..bana yazmışsın zannettim canım...

Canım sen klomeni kulanmaya başlayınca, doktorun seni adetin 11-12 günlerinde çağırıp bakar, yani yumurta takibine alınırsın, eğer doktor ultrasyonda yumurtan hakkında bi fikir edinir, sana çatlayıp çatlmayıcağını söyler. yani bu yumurta takiplerinde çıkacak, sakın tedaviyi bırakma, 1,5 yılda olmuş, memnun kalmazsan doktoru değiştirisin. Ama yumurta takiplerine git.

du bi düşüneyim, çok beklediya kocacını belki bi tane ısmarlarım aklinialirimsmile :))
valla aylin kür yapmak istiyorum..ama eşim sperm için bir ilaç kullanıyor...o bitsin işe yaramazsa kür yapacam...kendimde hayt otu içmeye başlayacam...bayanssulusmile

sperm için ne kullanıyo eşin?
yine de zararı olmaz faydası olur canım ya keçiboynuzunun..

Aylin ben senin listene bi el atıp düzeltmiştim, geshenkle, kahve lokum regli oldu. Listeyi öne alayımda sen bi bak.

evet canım ilk etapta bebek istiyorum..onun için geldim dedim....hayırlısı olur inşallah...birde klomen hapının kist yapma gibi bir yan etkisi varmış galiba...gözüm korktu...delikafadulden

ben de korkmuştum, çünkü normalde de bazen kist olabiliyo yumurtam, klomenle haydi haydi olur diyodum ama iki ay kullandım klomen, kist olmadı hiç.. rahat ol, olsa bile önemli diil,dr gerekeni yapar...

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ozdage............................................5 Ağustos

ozlem..............................................8 Ağustos

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................? (

GESHENK.....................................?

kahvelokum......................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZEE

evet canım aynen senin dediğin gibi...adetinin 14.günü randevu al eğer doluysa özel olarak bana bağlan randevu verecem dedi...adeti bekleyecem...bakalım...test yapsammı acaba...bir kaç kez yaptım hayal kırıklığı yaşadım...ilk seferinde çok ağlamıştım...durmak yok...devam edecem..tedaviyi asla yarım bırakmam...dün bir arkadaşımla görüştüm...1 ay önce doğum yaptı...nurtopu gibi bir oğlu var..ALLAH bizlerede nasip eder inşallah....:ecrin_bebek:

İnşallah ya Allah bizede nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…