- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Bizim burda sloganımız vardır, gelmeyen adetden ümüt kesilmez, bu siteyi açan neseninde proloktin yüksekliği varmış, hamile olduğu ay idrarda, kanda da çıkmamış ta 10 gün sonra çıkmış, o yüzden hiç bilemeyiz canım, senin çokta önemli bi sorunun yok, prolaktininde çok yüksek değil, ilaçla düşmüştür zaten, yani olabilirde, çünkü bu ilacı sana verirken gebelik testi yapılmamış, her ihtimali düşünmemiz lazım, inşallah olmazsında eğer olurda regli gelirse hayıt tohumu kullan canım, o hormonları düzene sokuyor, genel olarak burda herkes içiyor, gerisi allahtan, biz elimizden geleni yaplımda.
Adetin başlangıcından kaçıncı günde senin yumurtana baktı, yani 11 mm olduğunda kaçıncı gündü, yoksa yumurta oluşuyorda çatlama sorunumu var acaba.
slm kızlarr nasılsınız canlarım
kardelen sağol canım evet boy maşallah var
gerçek göbüşümü bide akşam görün yemkeleri yiyince çıkıyo
daha babamız bu halimizi görmedi
zayıftım göbeksizdim gittiğinde
bakalım 10 güne kadar gelecek galiba
aylinnn artıkın banada gazoz ısmarlarsın değil mii
buarada günaydın aylin kuşum
leyle belirtilere takılma canım
benim lekem bile gelmişti
kızlara tarih vermiştim bi sonraki adet günümün
allahım hayırlısını versin
herzaman özlem sen nasılsın
tenta zerdal loveli geshenk çılgın nerdesiniz kızlarr
slm kızlarr nasılsınız canlarım
O huy hepimizde var, reglide geçikince iyice sabırsız oluyoruz, olmazsa bi idrarda gebelik testi yap, çokta kendini kaptırma, hani hayal kırıklığı yaşamanıda istemem, hepimiz çok kötü oluyoruz, sonra topluyoz kendimizi, ama en azından bununda allahtan geldiğini biliyoruz. Belkide şu an halimize şükretmemiz gereken bi konumdayız, allah bize bebiş vermiyorsa vardır bi bildiği demeliyiz, Dediğim gibi sakin ol, çokta kaptırma kendini zaman geçiyor, varsa vardır, yoksada yılmak yok, yola devam.Zerdalcım canım arkadaşım yazdıkların beni inanki çok rahatlatti..inşallah senin dediğin gibidir güzelim...Herşeyi Yaradan bilir...Dün gece kandildede Rabbime çok yalvardım..Namazlarımdada hep dua ediyorum..Biliyorum ki Cenab-ı Hak mutlaka yüzümüze bakacaktır...umudumu hiç bir zaman yitirmiyorum...Sadece şu aceleci huyumu hiç sevmiyorum.ama bünye işte ne yaparsınsırnaşık şey:teytey:
canım,eğer öyleyse çatlatmanın iğneden başka bi tedavisi yokmuş,o bile fayda etmiyosa yapılabilcek bişey yokmuş,gerçi benimki iğneyle çatlıyo tgaliba.
adetimin 7.günüydü bakıldığında.
gel sen yamacıma ben okşarım seni yavrımmaklinialirimsmilegelimm mi..öpücen mi?? saçlarımı okşucan mııı
iki senedir olmadı gülüm ki oldukça da çalışkanız yanii..
kesin bir sorun var işte..antikorlar girdi aramızaa ahh ahh
biz seni postif ötesi yapcaz meraklanma, bi gazoza rahatlarsın sen zaten aklinialirimsmileiyi geceler kıslarrr..
siz beni pozitif yaparsınız di mi?
öpüyom
naber fıstıkalmanyada da canim.bu 5 ci dr.degistirmem.esim diyor türkiyeye dr.gidelim diye bakalim hayirlisi.
inşallah hayal kırıklığı olmas ösgeeegünaydııın kıslar sizler daha iş başı yapmamışsınızdır yoldasınızdır belki ben de göğüs hastalıkları dr una gidicem erken kalktım hazırlanıcam ecoşum uyuyor bakalım onu nasıl kaldırıcaz yenileyim dün dr daydım progesteron 12,57 ye çıkmış 0,82ydi en son,dr iyi güzel sonuç adetin 1 yada 2 gün geçerse gel dedi olduuuu dedim ve çıktım sonuç budur beklemedeyiz artık..çarşamba yada perşembe bursaya ailemin yanına gidicem ecoşumla evde net var yine buralardayım yani..5ağustos adet olmam tarih o tarihte bursada olurum 9unda falan dönerim belki de bursa da alırım müjdeyi yada bursa da yaşarım ilk hayalkırıklığımı bakalım nasip artık...
öslemm naber kısGünaydın kızlar:)))))
kumsalım bence ateşin iyi gidiyo gibi, profumuz lovelimiz düşmüş demiş ama sen de güneşten demişsin dün için, onu düşünürsek düşmemiş gibi maşallah... müjdemizi alalım kıs hade:hulya:günaydın kızlar nasılsınız
21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9 :hulya:
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7 çatlama
12.07.2010 22.gün 35,9 :hulya: yumurtalma
13.07.2010 23.gün 35,9 :hulya:
14.07.2010 24.gün 36.0 :hulya:
15.07.2010 25.gün 36.2
16.07.2010 26.gün 36.1:hulya:
17.07.2010 27.gün 36.0
18.07.2010 28.gün 36.0:hulya:
19.07.2010 29.gün 36.0
20.07.2010 30.gün 36.0 :hulya:
21.07.2010 31.gün 36.0 :hulya:
22.07.2010 32.gün 36.0
23.07.2010 33.gün 36.0
24.07.2010 34.gün 36.0
25.07.2010 35.gün 36.1:hulya:
26.07.2010 36.GÜN 36.3
27.07.2010 37.GÜN 36.0
kardelenim naberhayırlı sabahlar kızlar.
lovelim kıs ösledimdi nassıngünaydın canım
sezoooşş pamuk kalplim beniim nabergünaydın kızlar..
nasılsınız?
zerdalcım ikimiz varız galiba nasılsın canım
leylam mecnunum :)Herkese günaydın kızlar....zemuszemus
zerdalımm nasılsın fıstıkıminşallah kaçmamıştır. Sen,çılgın,geshenk prof, aylin uzman, bende asistan, diğer arkadaşarda pratisyen olsun.
Günaydın leyla nasılsın canım.
Kumsal denize girmek adet geçiktirirmi bilmiyorum, genel olarak denize sezen giriyor, bi ona soralım bakalım.
ınının ınının ınınınııııııııııııın :)Saol Zerdalcım iyiyim...bugün biraz moralim yok gibi...sanki kırmızlar gelecek herhalde sabah belirtiler başladı...vallah korkudan test yapmadım..progestan biteli 7 gün oldu hala adet olmadım...belirtiler var gibi ama bilmiyorum..stres yapıyor beni işte....mafoldumben
öslem rahat ol tatlım çatlamıştır çatlamıştır yumoşunKızlar ya kafama takıldı ben aşılamadan önce çarşamba gittim yumurtanın bitanesi 19 mm digeri 14 mm di dk akşam 12 de çatlama ignesini yap dedi cuma 11-12 arası aşılama dedi cuma günü gittigimde yumurtalara falan bakmadan aşılama yaptı.Şimdi düşündükçe kafama takıldı yumurtaya bakması gerekmezmiydi çatladımı diye?
leylam mecnunum senin prolaktin çok da yüksek diildi düşmüştür, yine de hayıt içebilirsin,iyi gelir.. eşine de keçiboynusu kürü yap, zor gelirse pekmezinden yuttur sabah akşam..bakalım bekliyorum bende...eşim hamile değilsindir diyor ama..bir umut işte...ben 1,5yıllık evliyim..ama çocuk çalışmalarına yeni başladık...aslında işin başındayız...doktorun yaptırdığı tahlillerde prolaktin değerim biraz yüksek çıktı...önce adeti düzene koyup sonra prolaktini düşerelim..hamile kalırsın eğer dahada kalamassan aşılama yaparız dedi...eşiminde spermlerinde biraz yavaşlık var dedi..onada ilaç verdi...işte durum böyle zerdalcım...prolaktin ilacım bitti.değerim düşmüştür herhalde...hayırlısı inşallah....:Saruboceq:
Allah eşine kavuştursun canım, aylin sana bi torpil geçer artık, her zaman olmamak şartıyla:roflol::roflol: Süt içmekten bıktı artık bizim kızi biraz gazoz içsin dimi aylin.slm kızlarr nasılsınız canlarım
Zerdal kullanıcısından alıntı;
Adetin başlangıcından kaçıncı günde senin yumurtana baktı, yani 11 mm olduğunda kaçıncı gündü, yoksa yumurta oluşuyorda çatlama sorunumu var acaba.
vallah zerdalcım ben 25 haziranda adet oldum...3 temmuzda doktora gittim...ilk defa muayene oldum...çok utanıyordum.doktor rahim ve yumurtalıklara baktı...gayet iyi dedi...bir ara 11 mm dedi sekreterine değer yazdırdı...bende ne bu 11mm diye sormadım..bilmem artık yumurtamıydı...adet düzensizliği için ve prolaktin için ilaç yazdı.kullan dedi...sonra adetin 3 günü başlamak üzere klomen yazdı...daha adet olmadım..progestan biteli 7 gün oldu bugün yani...klomeni niye verdi...çocuk olması için hap yazıyorum dedi klomeni yazarken..işte bundan ibaret hepsini anlattım..tek dileğim bir an evvel hamiş kalmak...:CüvCüv:
günaydıııııınnnnnn
nasılsınız bakem çıtır hatunlar
gel sen yamacıma ben okşarım seni yavrımmaklinialirimsmile
işte çok çalıştıınızdan belki de, antikor olunca fazla çalışma daha çok antikor demek sanırım di mi..
çılgınım az kaldı, göbeeni gere gere dolanmana inşallah :) :CüvCüv: ne de yakışır sana kıs
biz seni postif ötesi yapcaz meraklanma, bi gazoza rahatlarsın sen zaten aklinialirimsmile
naber fıstık
inşallah hayal kırıklığı olmas ösgeee
öslemm naber kıs
kumsalım bence ateşin iyi gidiyo gibi, profumuz lovelimiz düşmüş demiş ama sen de güneşten demişsin dün için, onu düşünürsek düşmemiş gibi maşallah... müjdemizi alalım kıs hade
kardelenim naber
lovelim kıs ösledimdi nassın
sezoooşş pamuk kalplim beniim naber
leylam mecnunum :)
zerdalımm nasılsın fıstıkım
ulen bi doçentliktir, olmadı bi yardımcı doçentliktir yok muydu bea :)))))
ınının ınının ınınınııııııııııııın :)
öslem rahat ol tatlım çatlamıştır çatlamıştır yumoşun
leylam mecnunum senin prolaktin çok da yüksek diildi düşmüştür, yine de hayıt içebilirsin,iyi gelir.. eşine de keçiboynusu kürü yap, zor gelirse pekmezinden yuttur sabah akşam..
sinoşummm kocacın gelsin o sana ısmarlar kıs bana ne hacet :)) benden sana doğurana kadar süt çalışır sadece :)))slm kızlarr nasılsınız canlarım
Allah eşine kavuştursun canım, aylin sana bi torpil geçer artık, her zaman olmamak şartıyla:roflol::roflol: Süt içmekten bıktı artık bizim kızi biraz gazoz içsin dimi aylin.
Sen daha yeni başlamışsın tedaviye canım, klomen yumurtalarını uyarması için verdi ama önce regli olman lazım, doktora bebek istediğini söyledin mi, o yüzden vermiştir.
zerdal sence bende de çatlama sorunu olabilir mi?Kardelene verdiğin cevaba yanlışlıkla yazdım..bana yazmışsın zannettim canım...
du bi düşüneyim, çok beklediya kocacını belki bi tane ısmarlarım aklinialirimsmile :))Allah eşine kavuştursun canım, aylin sana bi torpil geçer artık, her zaman olmamak şartıyla:roflol::roflol: Süt içmekten bıktı artık bizim kızi biraz gazoz içsin dimi aylin.
Sen daha yeni başlamışsın tedaviye canım, klomen yumurtalarını uyarması için verdi ama önce regli olman lazım, doktora bebek istediğini söyledin mi, o yüzden vermiştir.
valla aylin kür yapmak istiyorum..ama eşim sperm için bir ilaç kullanıyor...o bitsin işe yaramazsa kür yapacam...kendimde hayt otu içmeye başlayacam...bayanssulusmile
evet canım ilk etapta bebek istiyorum..onun için geldim dedim....hayırlısı olur inşallah...birde klomen hapının kist yapma gibi bir yan etkisi varmış galiba...gözüm korktu...delikafadulden
Aylin ben senin listene bi el atıp düzeltmiştim, geshenkle, kahve lokum regli oldu. Listeyi öne alayımda sen bi bak.
Canım sen klomeni kulanmaya başlayınca, doktorun seni adetin 11-12 günlerinde çağırıp bakar, yani yumurta takibine alınırsın, eğer doktor ultrasyonda yumurtan hakkında bi fikir edinir, sana çatlayıp çatlmayıcağını söyler. yani bu yumurta takiplerinde çıkacak, sakın tedaviyi bırakma, 1,5 yılda olmuş, memnun kalmazsan doktoru değiştirisin. Ama yumurta takiplerine git.
evet canım aynen senin dediğin gibi...adetinin 14.günü randevu al eğer doluysa özel olarak bana bağlan randevu verecem dedi...adeti bekleyecem...bakalım...test yapsammı acaba...bir kaç kez yaptım hayal kırıklığı yaşadım...ilk seferinde çok ağlamıştım...durmak yok...devam edecem..tedaviyi asla yarım bırakmam...dün bir arkadaşımla görüştüm...1 ay önce doğum yaptı...nurtopu gibi bir oğlu var..ALLAH bizlerede nasip eder inşallah....:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?