- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
O huy hepimizde var, reglide geçikince iyice sabırsız oluyoruz, olmazsa bi idrarda gebelik testi yap, çokta kendini kaptırma, hani hayal kırıklığı yaşamanıda istemem, hepimiz çok kötü oluyoruz, sonra topluyoz kendimizi, ama en azından bununda allahtan geldiğini biliyoruz. Belkide şu an halimize şükretmemiz gereken bi konumdayız, allah bize bebiş vermiyorsa vardır bi bildiği demeliyiz, Dediğim gibi sakin ol, çokta kaptırma kendini zaman geçiyor, varsa vardır, yoksada yılmak yok, yola devam.
7.günüde 11 mm. çok iyi konumda canım, 11-12 günlerde 18-20 mm lere kadar çıkar. Yani her zaman yumurtayı hissedemiyiz ki, iş güçte yapılabiliyor, normalde eskiden hiç bilmezdik, şimdi bebek için o günlerimizde vücüdümuzu dinleyip anlamaya çalışıyoz. Yoksa regli gelir geçer, hele yumurtlama günü o gün karın ağrıması falan aklımıza bile gelmezdi.
du bi düşüneyim, çok beklediya kocacını belki bi tane ısmarlarım aklinialirimsmile :))
sperm için ne kullanıyo eşin?
yine de zararı olmaz faydası olur canım ya keçiboynuzunun..
Kızlar şimdi bi doğum haberi aldım, bi arkadaşım doğum yaptı, leylacım üstelikte prolaktin sorunu vardı, maşallah nur topu gibi bi kızı olmuş, arayımda kutlayım, darısı başımıza.
Kızlar şimdi bi doğum haberi aldım, bi arkadaşım doğum yaptı, leylacım üstelikte prolaktin sorunu vardı, maşallah nur topu gibi bi kızı olmuş, arayımda kutlayım, darısı başımıza.
kız aylin,bide çifte müjde yazmışınsırnaşık şeygazoz mu verdin ki,müjde bekliyon:jeyyar:
afiyet bal şeker olsunnkızlar ben yemeğe gidiyorum..öğleden sonra yine gelirim herkese afiyetler olsun canlarım...öpüldünüz...opuyorumnanaktan
geshenk nerelerde kaldı kızlar,işi yoğun diye mi gelmedi.?
kıs istediğin gazoz olsun, bayılıyom böyle gönüllü gazozculara, gel hemen patlatayım en çamlıcasından aklinialirimsmile sen içedur ben üstüme rahat bişeler alıp geliyomm :jeyyar:
seni gazoz düşkünüüüüüaklinialirimsmilehihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
hahahaaaaaaaaaa yirim seni toparlak oldun di mi :CüvCüv: maşallah fıstıkımiyiyimmm tatlım
yuvarlanıyoz işteeee hehehehe
sağolun, darısı bizerabbim analı babalı,sağlıklı,hayırlı bir şekilde,uzun ömürle yaşatsın inş.:ecrin_bebek:
amin, içim buruldu, ama oda 2,5 yıldan sonra bebek sahibi oldu, allah güzelce büyütmek nasip etsin.ayyy maşallah, gözü aydın olsun... Allah analı babalı büyütsün..
evet amin,darısı başımıza... :asigim:
nerde bu kız, gelemedi.geshenk nerelerde kaldı kızlar,işi yoğun diye mi gelmedi.?
kızlar ben yemeğe gidiyorum..öğleden sonra yine gelirim herkese afiyetler olsun canlarım...öpüldünüz...opuyorumnanaktan
Hoşgeldin kahvelokum nerelrdesin, senin kırmızılar ne durumda.
ah canım ya, canın sağ olsun yeni tarihin nedir. Bende seni merak ediyordum.
sağlık olsun lokumcum yeni ay yeni şans diyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?