Bu arada çılgında yok doktoramı gitti.
o da bisden desene... ama ne güsel mutlu sona kavuşmuş, tez vakitte bizlere de nasip olur inşallah...sağolun, darısı bize
amin, içim buruldu, ama oda 2,5 yıldan sonra bebek sahibi oldu, allah güzelce büyütmek nasip etsin.
nerde bu kız, gelemedi.
afiyet olsun canım. sağolun.
Bende yemeğe çıkıyorum. kızlar, sizlerede afiyet olsun.cokacimcoook
lokumum nasılsın, toparladın dimi, gel yamacıma içelim güzelleşelim :içelim:saol tatlım.. işte değişen bir şey yok.... geçmişi okuyum dedim ama çok konuşmuş yine kızlar lülülülülülü
saol tatlım...
kolay gelsin, ben de biraz çalışcam, byeeaay ben işime döneyim
kolay gelsin, ben de biraz çalışcam, byee
Teşekkür ederim canım iyiyim, sadece sıcaktan yanıyorum, sen nasılsın, egecim nasıllar.
günaydın sezencim nasılsın oğluşun nasl
geshenk nerelerde kaldı kızlar,işi yoğun diye mi gelmedi.?
ne var ne yok kızlar
Loveli, zeytin şu çizelgeyi nerden yapıyorsunuz. Bende öğrenmek istiyorum.
selam arkadaşlar bronşit olmuşum :)bi sürü ilacım oldu dr 5 ağustosa kadar bunları kullan hamile olursan eğer gelirsin ilaçları yeniden düzenleriz yeterki sen böyle güzel bi haberle gel dedi bayandı dr bakalım hayalkırıklığı da olabilir olsun napalım Allah daha büyük acılar vermesin hiç olmazsa kızıma yurttan bi kardeş alırız hem daha güzel olur bi çocuğun hayatı kurtulur eşim bu fikre sıcak bakmasa da ben çook istiyorum hatta çocuğum olsa da almak istiyorum bakalım kısmet minicik bibebek alıp büyütebiliriz.ölümden başka her şeye çare var.
selam arkadaşlar bronşit olmuşum :)bi sürü ilacım oldu dr 5 ağustosa kadar bunları kullan hamile olursan eğer gelirsin ilaçları yeniden düzenleriz yeterki sen böyle güzel bi haberle gel dedi bayandı dr bakalım hayalkırıklığı da olabilir olsun napalım Allah daha büyük acılar vermesin hiç olmazsa kızıma yurttan bi kardeş alırız hem daha güzel olur bi çocuğun hayatı kurtulur eşim bu fikre sıcak bakmasa da ben çook istiyorum hatta çocuğum olsa da almak istiyorum bakalım kısmet minicik bibebek alıp büyütebiliriz.ölümden başka her şeye çare var.
çizelgeyi buldumda hep ingilizceymiş, bebek olmayanalarda yapıyorlar, ama hep bebekli çıktı. çok anlayamadım.
Geçmiş olsun canım, bence bu ay çok ilaç kullnacaksın ya, eğer olmazsada çok üzülme hayırlısı dersin, ben nedense ilaçlardan hep çekinmişimdir. Bitkileri bile kullanırken araştırıp öyle kullanırım.
Canım bende çok bilmiyorum, hamiş olanların yazdıklarının altında bi çielge var ya onu diyorum, genel olarak görmüşsündür. o yüzden hamişlere sordum, benim ingilizce pek yok anlayamadım, zaten hamiş olanlara zeytin yapıyor.nerden buldun o çizelgeyi...adres linkini verirmisin zerdalcım..merak ettim.bende bakayım...bayanssulusmile
Tamam o zaman doktorlar daha iyi bilir, zaten sağlıklı bi bebek rahme sıkı sıkı tutunuyor.valla doğum doktoruna özellikle sordum bana reglin gecikinceye kadar istediğini kullan gecikince hiçbi şey alama dedi bugünkü de aynısını söyledi e zaten yumurtlama haftamı geçtim ufaklık yerleştiyse yerleşti yerleşemediyse kısmet teşekkür ediyorum ve tabii ki sizin de bu duyguyu tatmanız için dua ediyorum
geçmiş olsun canım...bir kızın varmış...Rabbim bizlerede nasip etsin...:ecrin_bebek:
Canım bende çok bilmiyorum, hamiş olanların yazdıklarının altında bi çielge var ya onu diyorum, genel olarak görmüşsündür. o yüzden hamişlere sordum, benim ingilizce pek yok anlayamadım, zaten hamiş olanlara zeytin yapıyor.
Tamam o zaman doktorlar daha iyi bilir, zaten sağlıklı bi bebek rahme sıkı sıkı tutunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?