30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ayy kıslar cok yoruldum bitirdim işimi..en azından şimdilik..gece 12 gongunu vurdu:))

geshenk beni görmeye gelicen yaa kıss.

lokum misafirler seni kovdu mu? nasıl misafirmiş onlar yaw oylw hehehh

benimde bastirdi...kizlar bi soru size;benim bu ay iki mumurtam olmustu biri catladi digerine de dok,kuculmeye baslamis dedi,sonra zaten kontrole gitmedim,,,sizce o mechul mumurtama ne olmustur,,,:gitme:

benimde bastirdi...kizlar bi soru size;benim bu ay iki mumurtam olmustu biri catladi digerine de dok,kuculmeye baslamis dedi,sonra zaten kontrole gitmedim,,,sizce o mechul mumurtama ne olmustur,,,:gitme:

eriyip, küçülüp gitmiştirr..merak etme..cogu bayanda oluyor..misal ben.
benim de geldi uykum..yarın giremicem nete bilginiz olsun.aksama artıkın

aslında bir seneye kadar kardeşim sakaryadaydı,şimdi memlekette,orda olsaydı gelirdim belki,ama siz karadeniz turuna falan çıkarsanız beklerim canım yaaa.
kimse yoktu,bende biraz herüfüme vakit ayirim dedim,zaten artık kıskanıyo kk yi.

iyi bari,,,sagol canim,,sen nasil anlamistin seninkinin eriyip gittigini,,o yumurtanin catlama ihtimali nekadardir sence,,,yuksek tecrubelerine istinaden,,,

küçülmeye başladı mı umut olmuyor ondan pek. hem sormustum meraklı taze olarak doktora hem de her ay kontrol oldugu için kist vs olusmadığından anlasılmıstı canım. doktor da her kadında olur onlar genelde kaybolur giderler demiştii..
normal şartlarda az çatlama ihtimali, ama vücut ve hormonların ne yapacağı belli olmaz tabi:))

hepiniz mi gidiyosunuz.:gitme:
kızlar aylin nerde kaldı yaaa,hiç görmedim iki gündür.:uhm:bana gazoz ısmarlıcaktı,hiç vaktinde bulunmuyo ha.:jeyyar:

adetle atılıp gider.. kalmaz merak etme.. çatlasa bile döllenmedikten sonra öyle böyle atar onu vücut...

hadi herkes yataklara kışşt:)))
yani en azından uykusu gelenler..
iyi geceler kıslarr..
öperim herkesii

peki.. yol alaım bakalım yataklara doğruuu... yarın yoksun demek çılgınım tatsız geçer şimdi bana yarın... neyse işlerini hallet hayatım işler mühim..

ben gidiyorum uyku bastı iyice..
aylin evet gelmedi zibidi..oyle yapıyor o, assolist kıs..yüzünü eskitmiyor, gazoz krizi tutunca geliyor:)))

dok,da onemsemedi onu zaten ,diger yumurtama odaklanmisti cunku,benim icin o onemli dedi,,belki catlar belki catlamaz filan dedi ,,,sagol canim bilgilendordigin icin,,,hadi yat sen yoruldun

gazozmu içtiniz yoksaaaaa :kedi:

hepiniz mi gidiyosunuz.:gitme:
kızlar aylin nerde kaldı yaaa,hiç görmedim iki gündür.:uhm:bana gazoz ısmarlıcaktı,hiç vaktinde bulunmuyo ha.:jeyyar:

aaaaaaaaaa kesmemiş bak gazoz aylinden de istiyoorr sırnaşık şey
valla karadeniz turu ne iyi olur hee... içimde uhde kaldı zaten :1rolleyes:

gazozmu içtiniz yoksaaaaa :kedi:

aaaaaaaaaa kesmemiş bak gazoz aylinden de istiyoorr sırnaşık şey
valla karadeniz turu ne iyi olur hee... içimde uhde kaldı zaten :1rolleyes:

ay yok yaaa,hani içsek dedim.normal vakit ayırdım kız,çay meyve hizmetleri falan,benim herif şeftaliye dokunamazda,soyup yediriyom,ellerimle besliyom.:lepi:cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…