gesek ya ama ama ilaclari almak icin saglik sigortadan belgen olmasi gerk önce onayliniyor sonra rapor dr.veriliyor.o salik belgede tüp icin yaziyordu gülme bak .gülüyorsun görüyorum h eh.
dillara biz geshenkle uzman prof olarak asılamadır o demiştik di mi???
:))))
oo ozdage geshenke ilanı aşk etmiş:))
o benim geshenkim bana ne bana ne:)) tüp yapıyom ya şımarıklığın biri bin para:)))
evet siz proversor olmusunuz canlarim ben cahil kalmisim
bakiim dillaracım buyurr..
entarasanım gelmiş..
lokum buradaydı sanki..gitti mi gene??
yok kıs cıkmadım..gene dram bir filme yakalandım..bir yandan calısıyom bir yandan ona bakıyodum
cok da duygusalmıs gene((
hangi film merak ettim
"one true thing" türkçesi annem ugruna..
meryl streep, renee zellweger, william hurt filan oynuyor.
anneleri kansere yakalanıyor filan..
üzücüydü cok..
genelde izlemem ama oynayanlar güçlü olunca acık kaldı oyle..çalışırken izlemiş de oldum
entarasanım gelmiş..
ciktiniz galiba ok bende kacarim ozaman
entarasanım gelmiş..
yok kıs cıkmadım..gene dram bir filme yakalandım..bir yandan calısıyom bir yandan ona bakıyodum
cok da duygusalmıs gene((
aklinialirimsmile hihi sen benimsin sen mühimsinn mahvolurdum yoklugundaa:)))
boyle bi şarkı vardı di mi..kayahan :)
yavlum enterasanım bosver bakma bu izlere..
benim goguslerimin 2 hafta once şiştiği oldu, hiç acımadığı oldu, kasığımın agrıdıgı oldu ağrımadığı oldu, midemin bulandığı oldu bulanmadığı oldu..oldu da olmadı da hepsini yaşadım..
ama gelen gene kırmızılar oldu..o yüzden hiç takılma onlara..bebiş gelecekse geliyor..aynı hormonlar devrede oldugundan da bence belirti olması olmaması bişi göstermiyor
"one true thing" türkçesi annem ugruna..
meryl streep, renee zellweger, william hurt filan oynuyor.
anneleri kansere yakalanıyor filan..
üzücüydü cok..
genelde izlemem ama oynayanlar güçlü olunca acık kaldı oyle..çalışırken izlemiş de oldum
yavlum enterasanım bosver bakma bu izlere..
benim goguslerimin 2 hafta once şiştiği oldu, hiç acımadığı oldu, kasığımın agrıdıgı oldu ağrımadığı oldu, midemin bulandığı oldu bulanmadığı oldu..oldu da olmadı da hepsini yaşadım..
ama gelen gene kırmızılar oldu..o yüzden hiç takılma onlara..bebiş gelecekse geliyor..aynı hormonlar devrede oldugundan da bence belirti olması olmaması bişi göstermiyor
kızlar siz laptoplarınızı kucağınıza alıyor musunuz?? çok alakasız oldu bu soru ama :)
kızlar siz laptoplarınızı kucağınıza alıyor musunuz?? çok alakasız oldu bu soru ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?