30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gesek ya ama ama ilaclari almak icin saglik sigortadan belgen olmasi gerk önce onayliniyor sonra rapor dr.veriliyor.o salik belgede tüp icin yaziyordu gülme bak .gülüyorsun görüyorum h eh.

yooook gülmeem.. :1rolleyes: sen onların yalancısısın senin ne suçun varki.. yazmışlar oraya bak bide hem doktorunda demiş öyle.... canım takılıyos işte be yavvv... hem itiraf ediyorum güldüm nolcakk sırnaşık şey delikafadulden opuyorumnanaktan

dillara biz geshenkle uzman prof olarak asılamadır o demiştik di mi???
:))))

hımmm demiştikkk aklinialirimsmile

oo ozdage geshenke ilanı aşk etmiş:))
o benim geshenkim bana ne bana ne:)) tüp yapıyom ya şımarıklığın biri bin para:)))

şımar yaflum... ben seninim.... çılgınım benim opuyorumnanaktan

evet siz proversor olmusunuz canlarim ben cahil kalmisim

esta piti piti yasakkelime olurmu öyle şey... sen hemşiresin hemde elbette sağlıkçı olarak bizden daha çok bilgin vardır.. sadece türkçeye çevirmekte güçlük yaşıyorsun sankim hııı fisfisfis ama bizim hakkımızı da yememek lazım iyiyis yaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey aklinialirimsmile bayanssulusmile

yok kıs cıkmadım..gene dram bir filme yakalandım..bir yandan calısıyom bir yandan ona bakıyodum
cok da duygusalmıs gene((

aklinialirimsmile hihi sen benimsin sen mühimsinn mahvolurdum yoklugundaa:)))

boyle bi şarkı vardı di mi..kayahan :)

yavlum enterasanım bosver bakma bu izlere..
benim goguslerimin 2 hafta once şiştiği oldu, hiç acımadığı oldu, kasığımın agrıdıgı oldu ağrımadığı oldu, midemin bulandığı oldu bulanmadığı oldu..oldu da olmadı da hepsini yaşadım..
ama gelen gene kırmızılar oldu..o yüzden hiç takılma onlara..bebiş gelecekse geliyor..aynı hormonlar devrede oldugundan da bence belirti olması olmaması bişi göstermiyor

bende etkilenirim duygusal filmlerden,hemen gozlerim dolar,tabi yalniz seyredersem,,,

ciktiniz galiba ok bende kacarim ozaman

burdaydıkkiiii :a015: :çok üzgünüm:

bakiim dillaracım buyurr..
entarasanım gelmiş..
lokum buradaydı sanki..gitti mi gene??

gitmişler. görülmüyormuyuz :sm_confused:

yok kıs cıkmadım..gene dram bir filme yakalandım..bir yandan calısıyom bir yandan ona bakıyodum
cok da duygusalmıs gene((

ne filmiymiş duygusal bide...

aklinialirimsmile hihi sen benimsin sen mühimsinn mahvolurdum yoklugundaa:)))

boyle bi şarkı vardı di mi..kayahan :)

nilüferde söylemişti...

hah ne guzel dedin be canim,hakikattar olmali demi,,,ben ilac kullaniyom onun etkisi oldugunu dusundum zaten,,

seyretmiştim.. duygusal.. ben bazan filmlere sulanırım... hepsinde değil ama. öyle çok ağlak bi tip değilim zaten de ama musluklar açılıyor arada çaktırmadan.. ama kimsenin yanında ağlamayı hiç istemem.

eee boşuna prof olmadı bizim kız :)) bak anlatışa bakkk .. heyyyt bee çılgınım benim..

ayliiiin nerelerdesin sen gene yaaaa.... dün gece tentoyu çağırdım hemen geldi bugün bakim aylinde duyacakmı beni. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…