burdayım tatlım ... eyüp sabri tuncer kampanya yapmış... bi krem setinde indirim var, bi alana da bir bedava... bugün sipariş verdik biz.. sizde bakın isterseniz.. ben daha önce almıştım fena değil :Olokum bir varsın bir yoksun gene nereye kayboldun...
valla bazan evet,,,,bazan masa ustu kullaniyom,,bizim ev bilgisayar cehennemi de
lokum gitme kesicem seni..peşinde sürünüyorum valla yakalıcam diye kaydirigubbakcemile3
ben pek koymuyorum laptopı..bir kere ısınıyorlar.
ozellikle erkekler hiç koymamalı..
kıs geshenk ben acaip sulu gözüm. o dandik türk filmlerinde bile ağlarım bennn
enterasan hah bizim eve de bir gel yarısırız valla..öf pöff..her yerden teknolocik bişi çıkıyorr..
doğa adamıyım ben yaw
lokum gitme kesicem seni..peşinde sürünüyorum valla yakalıcam diye kaydirigubbakcemile3
ben pek koymuyorum laptopı..bir kere ısınıyorlar.
ozellikle erkekler hiç koymamalı..
kıs geshenk ben acaip sulu gözüm. o dandik türk filmlerinde bile ağlarım bennn
burdayım tatlım ... eyüp sabri tuncer kampanya yapmış... bi krem setinde indirim var, bi alana da bir bedava... bugün sipariş verdik biz.. sizde bakın isterseniz.. ben daha önce almıştım fena değil :O
ya bizim işte sürekli bilgisayarla.. almamaya çalışorum kucağıma.. ama şu an masada oturacak halim yok... ama enteresan bir şey.. bunu kucağıma alınca kasıklarım da ağrı oluyor.. ne tuhaf de mi?psikolojik sanırım..
lokum bir varsın bir yoksun gene nereye kayboldun...
burdayım tatlım ... eyüp sabri tuncer kampanya yapmış... bi krem setinde indirim var, bi alana da bir bedava... bugün sipariş verdik biz.. sizde bakın isterseniz.. ben daha önce almıştım fena değil :O
ya bizim işte sürekli bilgisayarla.. almamaya çalışorum kucağıma.. ama şu an masada oturacak halim yok... ama enteresan bir şey.. bunu kucağıma alınca kasıklarım da ağrı oluyor.. ne tuhaf de mi?psikolojik sanırım..
valla enterasann bu kadar tekniklik bozuyor insanı yaa.
mesleğe bak bilgisayar müh..
halbusem bir ziraat mühendisi ne güzel..toprakla oyna dur:)
alma alma... tehlikeli valla... alıyorsanda çok tutma bari... ağrı yapabilir sonuçta radyasyon deposu... çocuk düşünenler özellikle almamalı diye uyarılıyor adaylar aslında.
lokumum canım benim kucağına alacaksan araya bişi koy..mesela hani altları yumusak üstleri tepsi modunda yastıklar var..onlardan al koy emi?
valla enterasann bu kadar tekniklik bozuyor insanı yaa.
mesleğe bak bilgisayar müh..
halbusem bir ziraat mühendisi ne güzel..toprakla oyna dur:)
izmirin göbeğinden denebilir:)
su an bornovada yaşıyoruz da
sen??
ben istanbulda yasiyorum,,,izmirde dogdum buyudum,balcova teleferik te ailem ,,,esimin aileside karsiyaka da
istanbulda yaşayan izmirliler hep buraları özler..sen de özlüyor musun? ben de istanbulda bir müddet calıstım sonra döndüm gene, zaten tam anlamıyla tasınmamıstım..niyetim de yok:)
akraba çıkacaksınız diye izliyorum sizi :)))
özgeyle de sezen buluşacak galbam...
ben kimle buluşsam acep.. kardelen istiyordu sankim biriyle tanışmayı..
benle buluş sende kardelen :))) gittin gene zaten...
zerdalımla da buluşabvilirim.. illa buluşacam işte bende biriyle sempatiksalakcinni
hepimiz ezelden akrabayiz zaten canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?