30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

lokum gitme kesicem seni..peşinde sürünüyorum valla yakalıcam diye kaydirigubbakcemile3
ben pek koymuyorum laptopı..bir kere ısınıyorlar.
ozellikle erkekler hiç koymamalı..

kıs geshenk ben acaip sulu gözüm. o dandik türk filmlerinde bile ağlarım bennn

enterasan hah bizim eve de bir gel yarısırız valla..öf pöff..her yerden teknolocik bişi çıkıyorr..
doğa adamıyım ben yaw

lokum bir varsın bir yoksun gene nereye kayboldun...
burdayım tatlım ... eyüp sabri tuncer kampanya yapmış... bi krem setinde indirim var, bi alana da bir bedava... bugün sipariş verdik biz.. sizde bakın isterseniz.. ben daha önce almıştım fena değil :O

valla bazan evet,,,,bazan masa ustu kullaniyom,,bizim ev bilgisayar cehennemi de

ya bizim işte sürekli bilgisayarla.. almamaya çalışorum kucağıma.. ama şu an masada oturacak halim yok... ama enteresan bir şey.. bunu kucağıma alınca kasıklarım da ağrı oluyor.. ne tuhaf de mi?psikolojik sanırım..

aaaa teessuf ederim ,neden dandik diyon tarihi eser onlar dayerimseniben

çılgınım benim...yaw ben sizi takip edemiyom... neyse bu akşam biraz burdyım.. misafir var diye çalışmıyorum... ama misafirler beni yanlarından kovdu... git sen nette takıl diye :)
ben de buraya geldim.. :)

zararli canim ,kucakta olmamali tabi,,,

alma alma... tehlikeli valla... alıyorsanda çok tutma bari... ağrı yapabilir sonuçta radyasyon deposu... çocuk düşünenler özellikle almamalı diye uyarılıyor adaylar aslında.

lokumum canım benim kucağına alacaksan araya bişi koy..mesela hani altları yumusak üstleri tepsi modunda yastıklar var..onlardan al koy emi?

valla enterasann bu kadar tekniklik bozuyor insanı yaa.
mesleğe bak bilgisayar müh..
halbusem bir ziraat mühendisi ne güzel..toprakla oyna dur:)

alma alma... tehlikeli valla... alıyorsanda çok tutma bari... ağrı yapabilir sonuçta radyasyon deposu... çocuk düşünenler özellikle almamalı diye uyarılıyor adaylar aslında.

lokumum canım benim kucağına alacaksan araya bişi koy..mesela hani altları yumusak üstleri tepsi modunda yastıklar var..onlardan al koy emi?

hmm.. bu akşamlık alayım ya... masa başında yazacak halim yok...

valla enterasann bu kadar tekniklik bozuyor insanı yaa.
mesleğe bak bilgisayar müh..
halbusem bir ziraat mühendisi ne güzel..toprakla oyna dur:)

hi hi... farklı bir bakış açıısıı...

istanbulda yaşayan izmirliler hep buraları özler..sen de özlüyor musun? ben de istanbulda bir müddet calıstım sonra döndüm gene, zaten tam anlamıyla tasınmamıstım..niyetim de yok:)

ben istanbulda yasiyorum,,,izmirde dogdum buyudum,balcova teleferik te ailem ,,,esimin aileside karsiyaka da

akraba çıkacaksınız diye izliyorum sizi :)))
özgeyle de sezen buluşacak galbam...
ben kimle buluşsam acep.. kardelen istiyordu sankim biriyle tanışmayı..
benle buluş sende kardelen :))) gittin gene zaten...
zerdalımla da buluşabvilirim.. illa buluşacam işte bende biriyle sempatiksalakcinni

istanbulda yaşayan izmirliler hep buraları özler..sen de özlüyor musun? ben de istanbulda bir müddet calıstım sonra döndüm gene, zaten tam anlamıyla tasınmamıstım..niyetim de yok:)

aslinda izmiri cok seviyorum,ama istanbulda baska yaa,tabi istanbulda yasam sartlarin iyi olursa daha keyifli olur,,

hepimiz ezelden akrabayiz zaten canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…