30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kız geshenk açıklasana gazozu,seni bekliyom açıklasın diye,gerçi bi önceki msjımö gayet açıklayıcı olmuştur ama enterasancım,öyle bişey işte,kamuflajaklinialirimsmile

kız geshenk açıklasana gazozu,seni bekliyom açıklasın diye,gerçi bi önceki msjımö gayet açıklayıcı olmuştur ama enterasancım,öyle bişey işte,kamuflajaklinialirimsmile

ÖYLE İŞTE... aylin önce gazoz ısmarlar sonra üstüne rahat bişiler alıp gelir.. tuzağına düşürür yani... bizim aramızda öyle kaldı adı yani haşne fişne... çalışma daha nasıl anlatiim :kedi: gazoz oldu adı.. yerimseniben

çıkıyorum kızlar valla adam başımda bekliyor gel diye... uykumda feci artık.. hayırlı geceler.. sabah kalkmak var dahaa uffff.... öptüm sizi.

ancak gelebildim geshenk e aşkımı ilan ettim ama görüyorum ki aşkıma cavp vermemiş..bilmiyorumkismile
sezenle buluşabiliriz eğer müsait olursa fekat kendisi hamile vee havalar ççok sıcak bu konuda ısrarcı olamam sezencim sen nerelerde oturuyorsun ben nilüferdeyim fatih sultan mehmet bulvarına yakınım biliyorsundur son yıllarda bursanın nişantaşı ayarında mekanı oldu bulvar..,
ben 9 ağustostaa döneceğim.
enteresancım özenme istanbula da yolum düşer zira eltim bahçelievlerde oturuyor bu sefer gelemem ama elbet birgün buluşacağız..

günaydın kızlarr
loveli nasılsın canım
bebiş nasıl adana yanıyodur şimdi
bizim buralarda çok sıcakk

iyiyz tatlım bebş de iyi çok şükür
bugün bulutlu adana serin valla kaç gündür
sen nasılsın beyazıt nasıl
sen adını beyazıt-ı bestami türbesünden dolayı koymuştun dimi kırıkhandaydı orası sanırım geçen antakyan gelirken tabelasını gördüm de aklıma sen geldin

dr git hormonlara baksın yaaaa kumsalım valla cidden üzüldüm senin için sabah erken kalktım dua ettim pozitif olsun diye

nasıl yaaaaa ateşin nasıl pekii
silik de mi çıkmadı yaaaa
35,9 düştü canım yok sadece kocemen tek çizgi(((((((((((((((
dr git hormonlara baksın yaaaa kumsalım valla cidden üzüldüm senin için sabah erken kalktım dua ettim pozitif olsun diye

evet baktırmam lazım bende çok üzgünümm
sağol canım çöok teşekür ederim allah razı olsun canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…