30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aylinn tatlı kuş naber gııı. geçmişe girebilirsin, ben daldım boy verıo :sempatiksalakcinni nihehe biliom ivraaançtıııı
ayy canım nasıl deniz çekio var yaaa

leylaa alıntı yapamıo musun gulum?

bak mj pencerelerinin altında mq var. ona tıklayarak yanıtlamak istediklerini seçer altta solda da cavep yaz a tıklayarak toplu yanıt verebilirsin

ya böyle hepsini bir sayfaya nasıl alıntı yapabiliyorsunuz.mesela 2-3 kişinin yazısını alıp aynı sayfada cevabını yazıyorsunuzya onu soruyorum...aylinim geshengim cevap pls şekerler..uyumayın uyunınnnnnnnmafoldumben

canım alıntı yapmak istediklerini MQ ya bas, almak istedikleri, sonra aşağı sol alt köşede cevap yaz diye tıkla, kutuya geliyor hepsi, sonra o ralıkların içine yazmaya çalış

tentoşum ekledim. kıs özledik seni,geçmişte neler patlatmışındır gene ama korkuyom bi girersem kaybolurum diyee :))

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................... 19 ekim
3.sezen10........................7 aralık
4.zeytin1007...................31 aralık
5.tilsim2...........................6 ocak
6.ahsen_81.....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

enterasan...........................................3 ağustos

ozdage...............................................5 ağustos

ozlem64.............................................8 ağustos

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

tentation........................................... 18/19 ağustos

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

belenay..........................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................?

kahvelokum......................................?

GESHENK.......................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Ay geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, kız gazozda içmediydin, nerden hasta oldunuz.
benim adetim yarın bitiyo, kocama diyomki, bu gece sana izin, toparla kendini yarın geceye bahane istemem :)))
3 ogustos aylinim
temam tatlım,zerdalım eklemiş bilem.. ben sonradan kolay bulabilim diye tekrar eklicem
sezoşumuz varya bizim, kesin adetim gelecek diyodu, hamile diilim gibi hissediyom diyodu, o ay hamile olduğunu öğrendiii :))
bis de çamlıca gazoz patlatırızz :içelim:
hahahaaaaaaa bence süperdii kıs ösledimolumunekankayizsmile

başardım tentoşum canım saolasın gülümmmmmmm
eferem
eyvallah zerdalım olumunekankayizsmile ben tekrar yazcam, kendi geçmişimden güncelliyorumya,bulmak kolay oluyo
kız leylaa sen demeden leb deyu yanıtlamışım aklındakini.. ahan da buraası beyleee bi topik :)
heheheeeeeeeeee di miii :)))

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................... 19 ekim
3.sezen10........................7 aralık
4.zeytin1007...................31 aralık
5.tilsim2...........................6 ocak
6.ahsen_81.....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

enterasan...........................................3 ağustos

ozdage...............................................5 ağustos

ozlem64.............................................8 ağustos

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

tentation........................................... 18/19 ağustos

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

belenay..........................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................?

kahvelokum......................................?

GESHENK.......................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

selam... hoşgeldin tentoşum a.s.
gene kaldınmı roman vatandaşlarımızlaaa sırnaşık şey abe gusguca 1 sene taaa üğretecenmi küççük rumanlara erşeycikleri be yaaaa :roflol:

terbiyesiz şey :dilcikar: ne biçim insanlar var yaaa.. apartmanda oturmak o kadının neyineyse artık lülülülülülü

zerdalcim 5 yasinda dunya tatlisi bi oglum var,ikinciyide cok istiyorum,ama nasib,,,,

Allah bağışlasın..... inşallah..

aaaaaaaaaaaa tabi o hızla göremiyorsun bayan hızlı gonzales.... yasdım yaa kıs karşılıklı aşkımızzz :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr
loveli nasılsın canım
bebiş nasıl adana yanıyodur şimdi
bizim buralarda çok sıcakk

merhaba sinoşş burası fa çoooook sıcak.. hafta sonuna 38 derece gösteriyor hava durumu ne yapacağız hiç bilmiyorum.

güna7ydın kızlar nasılsınız bu ayda olmadı test negatiffmafoldumben

bir dahaki aya inşallahh... :teselli:

bizde göbek atarız burdan oooh oh oh :teytey: :sm_cool: hihoyyyt yeterki ol...

soru- cevap takılıyor arkadaş...
cevap : işlerim vardı sabahtan giremedim açtım öğlenden sonra ama tam okuyamamdım bir türlü işlerden o laf atar bu bişi sorar tlf hiç susmaz.. kaçasım vaaaarrrrr.... kafamçokkarıştı

fıkra değil hiç biri gerçek olaylardan :)))))))))))))))))

Trabzonspor- Fenerbahce maçında hoparlörlerden anons yapılır: "İşitme engelli Ali Kahraman, Ali Kahraman stad kapısından bekleniyorsunuz!"

Rize Muftu Mahallesi imamı Ramazan'da aksam ezanını okuması için bir öğrenciyi görevlendirir. Ögrenci kapalı sandığı mikrofona, pratik yapmak için ezan okur. İmam durumu fark edip minareye çıkar ve ezanvaktinin gelmediğini duyurur. Ama geç kalmıstır ve mahalleli orucunu çoktan açmıstır.

İki arkadaş Devlet Bakanı'na bir şikayet için giderler. Bakanı binadan çıkarken yakalarlar. İşinin acele olduğunu söyleyen Bakan "Cep telefonlarınızı bırakın ben sizi ararım" der. İki arkadaş da, cep telefonlarını bakanın sekreterinin masasına bırakarak, çıkıp gider...

Rizeliler Trabzon'a doğru gelirken elektrik direğinde birini görür. Adam ayakkabısını çıkarmış sallamaktadır. Elektiriğe kapıldığını düşünerek kurtarmak için kalasla adama vurmaya başlarlar. Adam düşer. Olayı gören Trabzonlular arkadaslarının dövüldüğünü zannedip Rizeliler'e saldırır. Kavgayı polis zor yatıştırır!

Trabzon Maraş Caddesi'ndeki bos bir iş yerinin camına "Rifat Guney Rusya'da işlerinin bozulduğu için parası çok, işi bilmeyen ortak aranıyor" tabelası asılır. Görenleri hayrete düşüren bu tabela ilanına karşılık 8 kişinin başvuruda bulunması daha da ilginçtir.

Trabzon Farabi Tip Fakultesi'ne gelen iki araçtan birinden inen Karadenizli bağırır: "Çabuk sedye getirin." Arkadaki diğer otomobile de dönerek: "Acele edin hastayı yavas cikarin" der. Seslendigi otomobilden su cevabi alir: "Hasta sizin arabada değil mi?" Rize'den gelen iki araç da acil hastayı evde unutmustur.

dün sen sıkıntı çekmişsin bizde takılıp durduk sana niye cevap vermiyor bu kız dedim hatta alınmaz ama çok mu olduk diye düşünmüştüm... halloldumu peki sorunlar..

hahaha gesehenk supermiş bunnarr :)

aylinimm hasta mı oldunuz karı kova.. çookk geçmiş olsunn

kızlar ben semirip de gelmişim halbuki dikkat da etmeye çalıiıodum

pide demeyin bana:roflol:

cmtsi de düğün var, elbisemi denemedim daha nasıl olcek deyüü tırsıom mafoldumben

Ah geshenkciğim kızım hiç alınırmıyım, gelseydim katılırdım muhabbete karşılaşamıyoz pek, biraz yoğunum bugünlerde, yarında yoğun olabilirim, ama tentoşun yazdıklarının gerçek olduğunu biliyom canım, hani karadezliler işte demek istedim.:roflol:

Son düzenleme:
tentoşşşşşşşş mg dediğin HQ mudur canım....bende bayağı bir geri kalmışım yani...mafoldumben

sen de HQ ben deyim MQ sana nasıl görünüyorsa ama doğru yerdesin :=)

kız leylaa sen demeden leb deyu yanıtlamışım aklındakini.. ahan da buraası beyleee bi topik :)

tamam kızlar açıklıyorum tentation kod adlı arkadaşımızın gerçek ismi ZEKİYE :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yahu karadenizli olupta zeki olmaması mümkünmü.. vallahi bakmadan mesaja önce davranıp açıklamasını yapmış.. yani anlakış leylanın böyle bir arayış içinde olduğunu yemin ederim tebrik edilecek bir durum... canım tentoşummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

daraldımı yanii fisfisfis

biliyorum hayatım bende yazdıklarını devama ekledim bunlarda gerçek diye... hayatları fıkra :))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…