kıss gazoz düşkünüm çılgınım ben de ösledim.. gündüz işler oluyo bu sıra, akşamları da sıcaktan mayışmış bi şekilde film izliyos benim adamla..
he yavrım zerdalım bu ara öyle oldu :) çokkkk sıcakkkkk mayışıyom
ah gece gelme gündüz gel, tenhalarda menhalarda buluşalım vay vayy aklinialirimsmile
ya böyle hepsini bir sayfaya nasıl alıntı yapabiliyorsunuz.mesela 2-3 kişinin yazısını alıp aynı sayfada cevabını yazıyorsunuzya onu soruyorum...aylinim geshengim cevap pls şekerler..uyumayın uyunınnnnnnnmafoldumben
biz karı-koca hastayız kıslar ya
boğaz ve baş ağrısı, eşimde ateş de var.. terleyip hava akımında kalıyos galiba
benim adetim yarın bitiyo, kocama diyomki, bu gece sana izin, toparla kendini yarın geceye bahane istemem :)))Ay geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, kız gazozda içmediydin, nerden hasta oldunuz.
temam tatlım,zerdalım eklemiş bilem.. ben sonradan kolay bulabilim diye tekrar eklicem3 ogustos aylinim
sezoşumuz varya bizim, kesin adetim gelecek diyodu, hamile diilim gibi hissediyom diyodu, o ay hamile olduğunu öğrendiii :))aylint kullanıcısından alıntı:
leyloşun adeti hala gelmemiş acep nedenn :)) kıs kanda baktırsana neden bekliyosunn bi vur patlasın çal oynasın yapalım
cevap: valla hiç içimde hamileymişim gibi bir his yok...bu adet yine bana oyun oynuyor...aylinim iki gündür göğüslerim felaket ağrıyor ya..kesin gelcek te gelemedi namıssızzz
öptüm canım opuyorumnanaktan
bis de çamlıca gazoz patlatırızz :içelim:valla yaptırmaya korkuyorum boş çıkar diye...pinpirikli huyumu biliyorsun çılgınım..kaydirigubbakcemile illa biri beni zorlayacak öyle hihiihih :)) ya akşam eşimlede konuştum. oda diyor zaten senin adetin hep gecikmeli hamile değilsindir diyor...onun içine doğar valla ne derse oluyor..o yüzden bende ihtimal vermiyorum şekerlerim...ama inşallah siz haklısınızdır.bunun içinde dua ediyorum..:Saruboceq: hamileysem havaifişek patlatacam sırnaşık şey:CüvCüv:
hahahaaaaaaa bence süperdii kıs ösledimolumunekankayizsmileaylinn tatlı kuş naber gııı. geçmişe girebilirsin, ben daldım boy verıo :sempatiksalakcinni nihehe biliom ivraaançtıııı
ayy canım nasıl deniz çekio var yaaa
leylaa alıntı yapamıo musun gulum?
bak mj pencerelerinin altında mq var. ona tıklayarak yanıtlamak istediklerini seçer altta solda da cavep yaz a tıklayarak toplu yanıt verebilirsin
ya böyle hepsini bir sayfaya nasıl alıntı yapabiliyorsunuz.mesela 2-3 kişinin yazısını alıp aynı sayfada cevabını yazıyorsunuzya onu soruyorum...aylinim geshengim cevap pls şekerler..uyumayın uyunınnnnnnnmafoldumben
eferembaşardım tentoşum canım saolasın gülümmmmmmm
eyvallah zerdalım olumunekankayizsmile ben tekrar yazcam, kendi geçmişimden güncelliyorumya,bulmak kolay oluyotentoşum ekledim. kıs özledik seni,geçmişte neler patlatmışındır gene ama korkuyom bi girersem kaybolurum diyee :))
kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................... 19 ekim
3.sezen10........................7 aralık
4.zeytin1007...................31 aralık
5.tilsim2...........................6 ocak
6.ahsen_81.....................11 ocak
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
enterasan...........................................3 ağustos
ozdage...............................................5 ağustos
ozlem64.............................................8 ağustos
kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah
tentation........................................... 18/19 ağustos
aylint............................................ ... 22 ağustos
divinity.......................................... ...?
çılgınkız......................................... . ?
ani…………...........……………….......?
Blackberry.......................................?
bbaran............................................ ?
librarian ..........................................?
edut.............................................. . ?
duygu7979......................................?
Esmeraldaa......................................?
masal0663.......................................?
kardelen.......................................... .?
kumsal..............................................?
lizbeth80......................................... .?
gizem79............................................?
dillara............................................. ...?
deniko............................................ ..?
belenay..........................................?
exporter...........................................?
hpt_honey........................................?
kahvelokum......................................?
GESHENK.......................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZEE
heheheeeeeeeeee di miii :)))kız leylaa sen demeden leb deyu yanıtlamışım aklındakini.. ahan da buraası beyleee bi topik :)
kız leylaa sen demeden leb deyu yanıtlamışım aklındakini.. ahan da buraası beyleee bi topik :)
amin tatlım sağol :) çok acil şifalarr bize, yarına kalmasın bişicimiz aklinialirimsmilegeçmiş olsun canım..acil şifalar ikinizede opuyorumnanaktan
özlemm şafak kaç tı?
7 canım hayırlısıyla bi güzel haber alsam dünyalar bizim olucak..
geshenkim ispanyamın sıcaaa..
biz ne dioruz her zamn; öncelikle kendi sağlığımız di mi.. bence miyomundan kurtalmaya bak, madem o kadar rahatsız edyor seni, ıhmal etmeyesin..
kardelen benim ustumdekı de sılkeler sureklı bısıler ön cam arka balkon farektmez. hele de yaz gunu olduğu gibi içeri... bı kac krer uyarmıstım gene devam edıodu. bı gun sinirlendim; kül tablasınıı içine ekmek ufaklarını çeri çöpü dolduruo kapısını önüne ıtınayla yaymıştm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yapmıştım yaptım gene yaparım.. bu zamanda hala ne demeye camdan bişiler silkelenir ki; köy kafasından kurtulamamış insanlar.. köyde toza toprağa karışır, olmadı davuklara yem olur gıder... kaydirigubbakcemile3 süpurgeler canavar gibi çekio, sofra bezi yerıine de el gırgırlar var. dökmeyin kardeşim yerken, döküosanız da alıveın gırgırla..kötükedihüsokötükedihüso
leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??
özgecik fırtınacık burada herkesin bir kod ülkesi vardur. seninki tartışmasız meksikaa. rivaaa rivaaaa :lepi:
leylam da tunus olsun kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuycam diyesempatiksalakcinni hebeyle oldum kaydirigubbakcemile3
zerdaal naber çaycı güzeliiiii:) rizede ziraat diye bi yer var, çaykurun işltmesinde ve çaykur tanıtım maksadıyla da iyi kalie çaylar servis ediliyor.. nasıl lezzetliiii nasıl lezzeetliiii yok boyle bi tat. bardağı da 40 kuruş :) demlik de alabiliyorsun, 4,5- 5 milyon.. hani hava atmak gibi olmasın çok ıçtim
özleemmm arımayamm.. aşılama olmuştun di mi.. nassennn???
dilaraaa izninle ben de güldüm gülüm.. ama alman doktorların da ağzından cımbızla mı laf alınıo nedir. doğru dürüsr açıklama yapmaya üşeniolar kötükedihüso
ayliinnnnn tatlı gazozcu seniiii.. artizz seniiiiiiii... nerelerdesinn.. benim yani tarihim 18- 19 agustos galiba?
enteresan allah bağışlasın evladını.. tez zamanda kardesıne kavuşturtsunnn
kumsal no stressssss.. üç gunluk dunya.. akşamdan sabaha çıkcaamıız bile meçhull...
ha bu arada benim atamama gene olmadı yaagustosu bekliyorum
aslında bi camı var,madem ordan silkelese ama orda önünde sehpaları var,kaldıramazmış,bende o silkelesin diye,yaz günü ya camı kapatcam,yada balkonun pisliğine razı olcam,olmuyomda,olduruyolar işte,mahelle karıları gibi yada kavga etcem habire.alsanaalsanasmile
zerdalcim 5 yasinda dunya tatlisi bi oglum var,ikinciyide cok istiyorum,ama nasib,,,,
ancak gelebildim geshenk e aşkımı ilan ettim ama görüyorum ki aşkıma cavp vermemiş..bilmiyorumkismile
sezenle buluşabiliriz eğer müsait olursa fekat kendisi hamile vee havalar ççok sıcak bu konuda ısrarcı olamam sezencim sen nerelerde oturuyorsun ben nilüferdeyim fatih sultan mehmet bulvarına yakınım biliyorsundur son yıllarda bursanın nişantaşı ayarında mekanı oldu bulvar..,
ben 9 ağustostaa döneceğim.
enteresancım özenme istanbula da yolum düşer zira eltim bahçelievlerde oturuyor bu sefer gelemem ama elbet birgün buluşacağız..
günaydın kızlarr
loveli nasılsın canım
bebiş nasıl adana yanıyodur şimdi
bizim buralarda çok sıcakk
güna7ydın kızlar nasılsınız bu ayda olmadı test negatiffmafoldumben
valla yaptırmaya korkuyorum boş çıkar diye...pinpirikli huyumu biliyorsun çılgınım..kaydirigubbakcemile illa biri beni zorlayacak öyle hihiihih :)) ya akşam eşimlede konuştum. oda diyor zaten senin adetin hep gecikmeli hamile değilsindir diyor...onun içine doğar valla ne derse oluyor..o yüzden bende ihtimal vermiyorum şekerlerim...ama inşallah siz haklısınızdır.bunun içinde dua ediyorum..:Saruboceq: hamileysem havaifişek patlatacam sırnaşık şey:CüvCüv:
COLOR="Red"]enterasan [/COLOR]kullanıcısından alıntı:
sagol canimm sen nasilsin
cevap:saol canım bende iyiyim.bugün biraz sıkıldım niyeysezemuszemus
zerdal kullanıcısından alıntı:
Olur canım, ben halden anlarım, neden canın sıkkın. anlat bakalım.
cevap:valla net bişey yok..hayatın stresleri işte...birde şu regl ye kafam takıldı niye gelmiyor o kadar belirti var..öyle işte zerdalcım canım benim..okuduğum yasini eklediğin için saol canım arkadaşım.
tentation kullanıcısından alıntı;
leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??
cevap: canım ya normalde adet peryodum hep iki aya yakın oluyor bazende geçiyor..gelcekte gelemedi işte...bu progestan herkesin adedini hemen getiriyormuşdu..benim hap biteli bu gün 9 oldu.gelmedi daha..işte durum böyle...yarın arayacam doktoru gelmezse...
ayrıca cılgınım ve geshenkim sizlerede merhabalar...bugün yoktunuz.gözümden kaçmadı zemuszemus
Tacımı, tahtımı elimden alıyorsun demek, veririm canım ya, ben çok çayı sevmemde nedense hep çay içmek zorunda kalıyorum.beraber içelim.:içelim:
Ya gerçekten komikmiş, güldüm:roflol::roflol: boşuna karadeniz fıkraları demiyorlar da:roflol:
Çılgınım naber nasılsın.
Ay canım ya, dün çok sıkıntılar çıktı, bi arkadaşa izin vermediler, o çok üzüldü, bi yazı yüzünden ben ilk defa laf işittim, çok kızdım, dünya kadar iş üstüme kaldı, dün kabus gibiydi. o yüzden gelemedim.
tentoşşşşşşşş mg dediğin HQ mudur canım....bende bayağı bir geri kalmışım yani...mafoldumben
kız leylaa sen demeden leb deyu yanıtlamışım aklındakini.. ahan da buraası beyleee bi topik :)
hahaha gesehenk supermiş bunnarr :)
aylinimm hasta mı oldunuz karı kova.. çookk geçmiş olsunn
kızlar ben semirip de gelmişimhalbuki dikkat da etmeye çalıiıodum
pide demeyin bana:roflol:
cmtsi de düğün var, elbisemi denemedim daha nasıl olcek deyüü tırsıom mafoldumben
Ah geshenkciğim kızım hiç alırmıyım, gelseydim katılırdım muhabbete karşılaşamıyoz pek, biraz yoğunum bugünlerde, yarında yoğun olabilirim, ama tentoşun yazdıklarının gerçek olduğunu biliyom canım, hani karadezliler işte demek istedim.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?