30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hemi de uzaylısındann :))):roflol::roflol:

ler var ya. onları silme :)

Geshenk bende karadenizlileri geçtim anlayışta.

Tentoş pideleri götürdü ya kesin daralmıştır.cokacimcoook

aslında benimde aklıma geldide bi fırsat bulamadım leylaya söylemeye.:uhm: tentoş önce davrandı.:roflol:

ler nedir yavvv....bilmiyorumkismile kafamı çorba ettin bıraktın tentoşşşşşşş

QUOTE yazıo ya köşeli parantez içinde. onları silme..

alıntı yapmak için bilgca parantez demek işte

çookk işim var yaaa. ama buginim pineklemeye ayırdım...
bu arada farkettiniz mi bilmem ama klavyem hızlandı :))

Zekiye, fikriye, sende hayriye ol o zaman birden aklıma geldi, hani kafiye açısından.:roflol::roflol:

Zekiye, fikriye, sende hayriye ol o zaman birden aklıma geldi, hani kafiye açısından.:roflol::roflol:

hayriyee :roflol: :roflol: :roflol: ben bunu bir arkadaşa çok takılırdım hayriye diye bana döndü çok komik bu isim bide şarkısı var ya.

hayriye hayriye haldur huldur hayriyeee
bizim evden beriye le le üç adım gel beriyeee
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

zerdoşum bugün pek espriktüelsin şekerim...opuyorumnanaktan
Bu gün öyle oldu ya sanada buldum bi isim, duriye ol sen, :roflol::roflol:
otura otura şiştim bugün valla...akşam biraz koşayım bari koşubandında...kaydirigubbakcemile3

durmaktan sıkıldın tabi koş.

Geshenk ya nasıl yakladım, sana uygun ismi. evet hayriyenin parçası vardı.

Hayriye canım benim hayriye:roflol::roflol::roflol: hayriye gerisi gelmiyorrrr:uhm::roflol::roflol:

yukkkkkk...ben leyla olarak kalayım...leyla ismini çok seviyremmm...zerdoş senin ismininde kafiye var ama hadi neyse söyletme bana burda şimdi....sempatiksalakcinni

yukkkkkk...ben leyla olarak kalayım...leyla ismini çok seviyremmm...zerdoş senin ismininde kafiye var ama hadi neyse söyletme bana burda şimdi....sempatiksalakcinni

Söyle canım ya :roflol::roflol::roflol: haydi haydi. eğleniyoz canım yasüprizzzzz

Bu arada çılgınada buldum. Nuriye:roflol::roflol::roflol: ya başka aklıma gelmiyor, birazda siz bulun.

arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…