selam...
bizde göbek atarız burdan oooh oh oh :teytey: :sm_cool: hihoyyyt yeterki ol...
soru- cevap takılıyor arkadaş...
cevap : işlerim vardı sabahtan giremedim açtım öğlenden sonra ama tam okuyamamdım bir türlü işlerden o laf atar bu bişi sorar tlf hiç susmaz.. kaçasım vaaaarrrrr.... kafamçokkarıştı
sen dalganı geç bakem geshengim...bak alıntı yapmayı öğrendim tentoşumdan naberrrr-tatlicadiarzu-...bayanssulusmile
sen de HQ ben deyim MQ sana nasıl görünüyorsa ama doğru yerdesin :=)
tamam kızlar açıklıyorum tentation kod adlı arkadaşımızın gerçek ismi ZEKİYE :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yahu karadenizli olupta zeki olmaması mümkünmü.. vallahi bakmadan mesaja önce davranıp açıklamasını yapmış.. yani anlakış leylanın böyle bir arayış içinde olduğunu yemin ederim tebrik edilecek bir durum... canım tentoşummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ler var ya. onları silme :)selam...
cevap : işlerim vardı sabahtan giremedim açtım öğlenden sonra ama tam okuyamamdım bir türlü işlerden o laf atar bu bişi sorar tlf hiç susmaz.. kaçasım vaaaarrrrr.... kafamçokkarıştı
sen dalganı geç bakem geshengim...bak alıntı yapmayı öğrendim tentoşumdan naberrrr-tatlicadiarzu-...bayanssulusmile
tek bir alıntı yapcaan zaman da
ler var ya. onları silme :)
Geshenk bende karadenizlileri geçtim anlayışta.
Tentoş pideleri götürdü ya kesin daralmıştır.cokacimcoook
aslında benimde aklıma geldide bi fırsat bulamadım leylaya söylemeye.:uhm: tentoş önce davrandı.:roflol:
hepimiz uzaylı zekiyeyiz :)))
ler nedir yavvv....bilmiyorumkismile kafamı çorba ettin bıraktın tentoşşşşşşş
selam...
ama öğrenememişin naabbeerrrrr naniknanik
hadi doğrusunu ben anlatiim barim gene bayanssulusmile
MQ ya basa basa seç cevaplamak istediğin mesajları sonra cevapla de.. quote lerden sonra boşluk bırakarak yaz mesajlarını ki birbirinden ayrılsınlar... dene olmazsa yardımcı olurum gene sırnaşık şey
hemi de uzaylısındann :))):roflol::roflol:
uzaykı zekiyeeeemm benim
zemuszemus kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Geshenk bende karadenizlileri geçtim anlayışta.
Tentoş pideleri götürdü ya kesin daralmıştır.cokacimcoook
aslında benimde aklıma geldide bi fırsat bulamadım leylaya söylemeye.:uhm: tentoş önce davrandı.:roflol:
tamam sende FİKRİYE ol o zaman yerimseniben
MQ ya basa basa seç cevaplamak istediğin mesajları sonra cevapla de.. quote lerden sonra boşluk bırakarak yaz mesajlarını ki birbirinden ayrılsınlar... dene olmazsa yardımcı olurum gene sırnaşık şey
uzaykı zekiyeeeemm benim
QUOTE oldumu bakbakalım.yazıo ya köşeli parantez içinde. onları silme..
alıntı yapmak için bilgca parantez demek işte
çookk işim var yaaa. ama buginim pineklemeye ayırdım...
bu arada farkettiniz mi bilmem ama klavyem hızlandı :))
oldumu bakbakalım..rezil oldum valla ya...offfoldumu bakbakalım..rezil oldum valla ya...offf
uzaykı zekiyeeeemm benim
:hulya: çalışıyom işte....hihehehihisenağlama
Zekiye, fikriye, sende hayriye ol o zaman birden aklıma geldi, hani kafiye açısından.:roflol::roflol:
Zekiye, fikriye, sende hayriye ol o zaman birden aklıma geldi, hani kafiye açısından.:roflol::roflol:
oldumu bakbakalım..rezil oldum valla ya...offf
:hulya: çalışıyom işte....hihehehihisenağlama
oldu oldu alkisalkisalkis alkisalkisalkis afferinnn... vereliniortak
Bu gün öyle oldu ya sanada buldum bi isim, duriye ol sen, :roflol::roflol:zerdoşum bugün pek espriktüelsin şekerim...opuyorumnanaktan
otura otura şiştim bugün valla...akşam biraz koşayım bari koşubandında...kaydirigubbakcemile3
Bu gün öyle oldu ya sanada buldum bi isim, duriye ol sen, :roflol::roflol:
durmaktan sıkıldın tabi koş.
Geshenk ya nasıl yakladım, sana uygun ismi. evet hayriyenin parçası vardı.
Hayriye canım benim hayriye:roflol::roflol::roflol: hayriye gerisi gelmiyorrrr:uhm::roflol::roflol:
yukkkkkk...ben leyla olarak kalayım...leyla ismini çok seviyremmm...zerdoş senin ismininde kafiye var ama hadi neyse söyletme bana burda şimdi....sempatiksalakcinni
yukkkkkk...ben leyla olarak kalayım...leyla ismini çok seviyremmm...zerdoş senin ismininde kafiye var ama hadi neyse söyletme bana burda şimdi....sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?