30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum

aramıza hoşgeldin canım a.s.
daha önce konuşmuşmuyduk seninle???
canım sorun varmıydı sizde sebepsizmisin ben gibi ? neler yaşadın anlatmak istermisin..

Söyle canım ya :roflol::roflol::roflol: haydi haydi. eğleniyoz canım yasüprizzzzz

Bu arada çılgınada buldum. Nuriye:roflol::roflol::roflol: ya başka aklıma gelmiyor, birazda siz bulun.

sende huriye ol bari zerdoşummm zemuszemus

arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum

yıldızcım canım aramıza hoşgeldin bitanem...ümitlerini hiç yitirme...Allah mutlaka hepimize sağlıklı evlatlar nasip edecek...sadece zamanı var demekki...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım, tedavi görüyormusun.
sende huriye ol bari zerdoşummm zemuszemus

Ah canım geç kaldın, geshenk bana fikriye koydu, Ayline koyalım huriye yi

işte geldim....
moralim süper neden çünkü geshenk aşkıma karşılık verdiŞeniz
moralim süper çünkü bu akşam 20 30 da bursa ya gitmek üzere otobüsteyim ecoşumla..
moralim süper bavullarım hazır..
moralim süper denize gireceğim..
moralim süper üniversiteden arkadaşlarımla buluşacaağım..
moralim süper anneme babama kardeşime kavuşacağım
ve moralim süper çünkü zannımca ben hamileyim,öyle hissediyorum banane bananeeeesırnaşık şey

çokkk güzel canım..sana iyi yolculuklar..inşallah hamilesindirde hepbirlikte coşarızz...sositososito

Maşallah özge bomba gibi bi giriş yapmışsın herşey gönlünce olsun, inşallah bebeş gelmiştir, ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun.

çokkk güzel canım..sana iyi yolculuklar..inşallah hamilesindirde hepbirlikte coşarızz...sositososito

teşekkür ederim çoşarız tabii hamile değilsem de çoşarız aaaammmmaaaan napalım ya karalar bağlayınca ne değişiyor ki içimdeki his ve vücudumdaki bazı belirtiler hamile olduğumu hissettiriyor ama yanılıyor da olabilirim ama böyle hissetmek güzel...hiiç bozamıcam moralimi hamileyim ben hamilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

vahhh vahh yazık yazık delikafadulden

Maşallah özge bomba gibi bi giriş yapmışsın herşey gönlünce olsun, inşallah bebeş gelmiştir, ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun.

teşekkür ederim cancağızım valla geldiler işte böyle bana ara sıra yoklarlar sağolsunlarsempatiksalakcinniikizler burcuyum ya ben öyle bi geliyoooo bi gidiyoooo:sm_cool:

şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu

loveli test sonucu neye delalet bilmiyorum amamoralini bozma canım,ben çıkıyorum artık,bundan sonraki eylemlerimi ölmez sağ kalırsam Bursa dan yapacağım sevgiler:enbuyukkk:

maşallah.. harikasın.. hep böyle süper moral ol opuyorumnanaktan
hayırlı yolculuklar canım... beni umutmaa sakııınn :asigim:
inşallah hislerin doğru çıkar...

60.dk 200lü bişiymiş

neden lovelim yaaa... herkeste böyle çıkıyor.. doktorun diyet listesi vermedimi sana.. düzelir o.. hiiiç takma kafana şimdi onu... dikkat edersin olur biter...

kaydirigubbakcemile3bende çıkıyorum.... eşim gelecek almaya şimdi hazır olayım.. görüşürüz.. öpüldünüz

:)) effeerriimmmm.. ii tatiller sanaaa kızınaaa

kızlar ben kaçar....herkese iyi akşamlar...akşam girerim inşallah....bayanssulusmile

yakşamlaaarrrr huriyeee
60.dk 200lü bişiymiş

bozma moralini.. hamile olup da şekeri plmayanı dövüolarmış.. bilimiinn miiiisempatiksalakcinni

bana da bi isim bulun bana ne yaaaaa
:dilcikar::dilcikar:

selam... hoşgeldin tentoşum a.s.
gene kaldınmı roman vatandaşlarımızlaaa sırnaşık şey abe gusguca 1 sene taaa üğretecenmi küççük rumanlara erşeycikleri be yaaaa :roflol:
gensenkim naber kıs? bakıyom da hiç beni kaale almamışın, bi geçmiş olsundur, bi napıyosundur, bi nerelerdesindir, tık yok?? ne iş bakem haa?? klava: kesin bişeye kızdın sen,seni ascık tanıdıysam,ahan da buraya yazıyom:dilcikar:
tencere tava hasta olduk işte tentoş, sağol gülüm :)
yıldızcım hoşgeldin aramıza.. dış gebelikten falan mı tek yumurtalığını kaybettin?
Hoşgeldin canım, tedavi görüyormusun.

Ah canım geç kaldın, geshenk bana fikriye koydu, Ayline koyalım huriye yi

siz çok yaşayın emii...beni gülmekten öldürdünüz yahu burda...kaydirigubbakcemile3
olur aylinciğime koyalım huriyeyide....
rusyalı huriye.. ben nariye olmak istiyom
ohhhh sefan olsun oh ohhhh,düşmanların çatlasınnn sositososito
müjdelerle gelesinnn :))
sositosositosositosositosositososito
60.dk 200lü bişiymiş
lovelim sıkma canını tatlım, diyet verirler,biraz yediğine dikkat edersen kontrol altına alınır canım, stres daha kötü..

sen cariyem ol benimmm gazoz içen mi aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…