arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
Söyle canım ya :roflol::roflol::roflol: haydi haydi. eğleniyoz canım yasüprizzzzz
Bu arada çılgınada buldum. Nuriye:roflol::roflol::roflol: ya başka aklıma gelmiyor, birazda siz bulun.
arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım, tedavi görüyormusun.arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
sende huriye ol bari zerdoşummm zemuszemus
Hoşgeldin canım, tedavi görüyormusun.
Ah canım geç kaldın, geshenk bana fikriye koydu, Ayline koyalım huriye yi
işte geldim....
moralim süper neden çünkü geshenk aşkıma karşılık verdiŞeniz
moralim süper çünkü bu akşam 20 30 da bursa ya gitmek üzere otobüsteyim ecoşumla..
moralim süper bavullarım hazır..
moralim süper denize gireceğim..
moralim süper üniversiteden arkadaşlarımla buluşacaağım..
moralim süper anneme babama kardeşime kavuşacağım
ve moralim süper çünkü zannımca ben hamileyim,öyle hissediyorum banane bananeeeesırnaşık şey
işte geldim....
moralim süper çünkü bu akşam 20 30 da bursa ya gitmek üzere otobüsteyim ecoşumla..
ve moralim süper çünkü zannımca ben hamileyim,öyle hissediyorum banane bananeeeesırnaşık şey
çokkk güzel canım..sana iyi yolculuklar..inşallah hamilesindirde hepbirlikte coşarızz...sositososito
Maşallah özge bomba gibi bi giriş yapmışsın herşey gönlünce olsun, inşallah bebeş gelmiştir, ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun.
işte geldim....
şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu
işte geldim....
kızlar ben kaçar....herkese iyi akşamlar...akşam girerim inşallah....bayanssulusmile
şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
gensenkim naber kıs? bakıyom da hiç beni kaale almamışın, bi geçmiş olsundur, bi napıyosundur, bi nerelerdesindir, tık yok?? ne iş bakem haa??selam... hoşgeldin tentoşum a.s.
gene kaldınmı roman vatandaşlarımızlaaa sırnaşık şey abe gusguca 1 sene taaa üğretecenmi küççük rumanlara erşeycikleri be yaaaa :roflol:
tencere tava hasta olduk işte tentoş, sağol gülüm :)hahaha gesehenk supermiş bunnarr :)
aylinimm hasta mı oldunuz karı kova.. çookk geçmiş olsunn
kızlar ben semirip de gelmişimhalbuki dikkat da etmeye çalıiıodum
pide demeyin bana:roflol:
cmtsi de düğün var, elbisemi denemedim daha nasıl olcek deyüü tırsıom mafoldumben
yıldızcım hoşgeldin aramıza.. dış gebelikten falan mı tek yumurtalığını kaybettin?arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım, tedavi görüyormusun.
Ah canım geç kaldın, geshenk bana fikriye koydu, Ayline koyalım huriye yi
rusyalı huriye.. ben nariye olmak istiyomsiz çok yaşayın emii...beni gülmekten öldürdünüz yahu burda...kaydirigubbakcemile3
olur aylinciğime koyalım huriyeyide....
ohhhh sefan olsun oh ohhhh,düşmanların çatlasınnn sositosositoişte geldim....
sositosositosositosositosositosositoteşekkür ederim çoşarız tabii hamile değilsem de çoşarız aaaammmmaaaan napalım ya karalar bağlayınca ne değişiyor ki içimdeki his ve vücudumdaki bazı belirtiler hamile olduğumu hissettiriyor ama yanılıyor da olabilirim ama böyle hissetmek güzel...hiiç bozamıcam moralimi hamileyim ben hamilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vahhh vahh yazık yazık delikafadulden
lovelim sıkma canını tatlım, diyet verirler,biraz yediğine dikkat edersen kontrol altına alınır canım, stres daha kötü..şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
sen cariyem ol benimmm gazoz içen mi aklinialirimsmileaklinialirimsmile:)) effeerriimmmm.. ii tatiller sanaaa kızınaaa
yakşamlaaarrrr huriyeee
bozma moralini.. hamile olup da şekeri plmayanı dövüolarmış.. bilimiinn miiiisempatiksalakcinni
bana da bi isim bulun bana ne yaaaaa
:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?