30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sen cariyem ol benimmm gazoz içen mi aklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol:
murat bardakçıyla pelin batu olalım :sositosositosositososito

aylin farketmeden" karı kova" yazmışım

geshenk sana nie kızsın yaaa... kızmas oo

kızlar yeni hamiş mamiş yok mu hiç??hani ben yokkenee meydaaaanaa gelen

gene kismeler yok..

sürekli çakmak kaybediorum diye kocam şu deeeevv çakmaklardan almiş :))) öyyyle bi yayılmış duro ki sehpada haspam..

aylincim canımm huriye senin adın benim değillllll lülülülülülü

şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu
canım yaa moralini bozma göreceksin bak şekerin düzelecek..çünkü sen şeker gibi bir insansın...tamammı gülüm....moral bozmak yok...opuyorumnanaktan

leyla naber gıı
iyidir şekerim...senden ne haber zekiyem..hemide uzaylısından kaydirigubbakcemile3

ay pardon ben zekiyeydim :))
aylin huriye
duriye?
nurye?
evet bendeniz duriye...şarkım bilem var..duriyemin güğümleri kalaylıı ah aman ammannn:teytey: oh oh coştum valla kızlar..koptum burda tutun beni delikafadulden

ben geldimmm ..
Söyle canım ya :roflol::roflol::roflol: haydi haydi. eğleniyoz canım yasüprizzzzz

Bu arada çılgınada buldum. Nuriye:roflol::roflol::roflol: ya başka aklıma gelmiyor, birazda siz bulun.

delüler..cok komiksiniz siz.. :roflol::roflol::roflol:
dur ben nuriye olmayayım..naciye olayımm..
hani seyyal tanerin bir şarkısı vardı
Çık dediler sahneye (naciye, naciye)
Başla dans etmeye (naciye, naciye)
Şöhret kolay değil (naciye, naciye)
Dönüşü yok geriye . naciyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nasıl? uygun mu? hani sahnelere de çıkmışlığım var ya o açıdann :roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum

yıldızım hoşgeldin güzelimm..
niye tek yumurtalık yüzünden dertlendin..yaşın gençç yumurtalık da çalışıyor di mi?
benim arkadaşımın tek yumurtalıkla hem de kistli..dogru düzgün yumurtlamıyor bile iki dene oglu var..ikincisi 34 yasında oldu..

ahanda bebiş aşkı kafayı yedirtti kıscağızaaa :roflol:
geshenk aşk maşk ne iş, hangi ara aldattın beni:))

şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu

şimdi bu ne demek? nasıl cok mu yüksek..doktor ne dedi=??

kaydirigubbakcemile3bende çıkıyorum.... eşim gelecek almaya şimdi hazır olayım.. görüşürüz.. öpüldünüz

gelmicen mi hadi gell..
gene kismeler yok..

sürekli çakmak kaybediorum diye kocam şu deeeevv çakmaklardan almiş :))) öyyyle bi yayılmış duro ki sehpada haspam..

heyoo bennn. geldimmm

naber kızlar geçmişi okuyordum ama oku oku bitecek gibi değil :)

ayy ben de okudum..çene çene ayoll nedir bu kadar..

kizlar moralim cok bozuk gene
hoopp ne oldu dilaram..gel yamacımaa

aylin, kıs geshenk seni sayıklayıp duruyor yaw. sen okuma geçmişleri kızcağıza bulaş..hımm kızarım bakk lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…