şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
dur bakalımm kaç yıllık evlisin ne yazayım oraya
tentation+, ozlem64, zeytin1007+
zeytin benden önce davranmış...zeytincim iyiyim canım, sen nasılsın?gerçi hala kırmızılar gelmedi ama...artık kasık ağrısıda yok..ne oluyor anlamadım yani...birazcık kaygı başladı bende...yarın doktoru arayacam...çubuk test negatifti ama...bir dahamı yapsam acaba..bilemedim bilmiyorumkismile
leylamecnun, tentation+, ozlem64
günaydın kızlar nasılsınız
çılgın zerdal geshenk aylin karşılaşamaz oldum yaa sizlerle
işler yoğun denetim yaklaşıyoooo
buarada hayırlı cumalar kızlar hepinizee
tentoşşşşşşş, özlemmmmmmm, zeytinnnnn nasılsınız bugün bakalım....herkes işi gömülmüş galiba benim gibi...arada foruma bakıyorum...zemuszemus
Günaydın canım iiyim teşekkür ederim sen nasılsın.Test bi daha yap bence içinde kalmasın ne bu kırmızıların bize yaptıgı ya oynuyolar resmen bizimle(((
günaydın zytinn. sana da hayırlı cumalar
kız leylaaaa yap çu testi bi daha. içimizde kalmasın :)
gene aynı çıkar bence...yapasım gelmiyor valla...zaten bu regl peryodum uzundu benim 2 ay gibi bir sürede oluyordum.bugün tam regl biteli 36 gün olmuş...offf offf...beni stres etti ya vallaha...ilaç kullanmasam normal diyecemde..progestan kullandım..bugün 10cu gün ilaç biteli doktor 3 gün sonra gelir demişti..ama benim hormonları bilmiyorki kadıncağız...kaydirigubbakcemile3
2 ay mı?Çok uzun canım ya Tedavisi yokmu bunun strese sokar insanı bu kadar uzun süre.bilmiyorumkismile
selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
simdi de cıkcam 11 de randevum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?