30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal...................19
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........1
Toplam ..............254

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............4
toplam............18
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
Günaydın arkadaşlar.

şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu

Kızlar günaydın hepinize, loveli canım, inşallah düzelir, pek bi bilgim yok bu konuda, doktorun bi tedavi yöntemi vermiştir canım, onları mutlaka uygula, moralini bozma canım, sağlıklı sıhatli erencğimizi doğuracaksın inşallah, dualarımız seninle. Allahım seni ve meleğini korusun. Seni çok seviyoruz.

Kızlar bugün işlerim biraz çok ara ara gelmeye çalışacağım.

günaydın kızlar..
diloş noldu gülüm neden sıkkınsın?
loveliii üzme kendin taaam mı güzel hamişimiz bizim

çılgınımın bügun tupçüyle randevusu var di mi?
hadi inşlh

dur bakalımm kaç yıllık evlisin ne yazayım oraya

ya lovelicim akşam çıkmak zorunda kaldım...işim çıktı kusura bakma...ben 1,5 yıllık evliyim..çocuk yok..sen ona göre yaparsın cetveli canım...şimdiden teşekkür ederim sana...a.s.

ayrıca herkese kucak dolusu günaydınlar...gününüz aydın ve güzel olsun kızlar...opuyorumnanaktan

leylamecnun, tentation+, ozlem64
günaydın kızlar nasılsınız
çılgın zerdal geshenk aylin karşılaşamaz oldum yaa sizlerle
işler yoğun denetim yaklaşıyoooo
buarada hayırlı cumalar kızlar hepinizee

tentoşşşşşşş, özlemmmmmmm, zeytinnnnn nasılsınız bugün bakalım....herkes işi gömülmüş galiba benim gibi...arada foruma bakıyorum...zemuszemus

tentation+, ozlem64, zeytin1007+
zeytin benden önce davranmış...zeytincim iyiyim canım, sen nasılsın?gerçi hala kırmızılar gelmedi ama...artık kasık ağrısıda yok..ne oluyor anlamadım yani...birazcık kaygı başladı bende...yarın doktoru arayacam...çubuk test negatifti ama...bir dahamı yapsam acaba..bilemedim bilmiyorumkismile

Günaydın canım iiyim teşekkür ederim sen nasılsın.Test bi daha yap bence içinde kalmasın ne bu kırmızıların bize yaptıgı ya oynuyolar resmen bizimle(((

günaydın zytinn. sana da hayırlı cumalar

tentoşşşşşşş, özlemmmmmmm, zeytinnnnn nasılsınız bugün bakalım....herkes işi gömülmüş galiba benim gibi...arada foruma bakıyorum...zemuszemus

kız leylaaaa yap çu testi bi daha. içimizde kalmasın :)

Günaydın canım iiyim teşekkür ederim sen nasılsın.Test bi daha yap bence içinde kalmasın ne bu kırmızıların bize yaptıgı ya oynuyolar resmen bizimle(((

Bende iyiyim canım..çalışıyorum arada birde foruma takılıyorum işte..sizlerle konuşmak çok iyi geliyor bana..Test yine negatif çıkarmı acaba..Bilmem ki...test alınca yaparım..insan gıcık oluyor..beklersin gelmez..beklemediğin anda gelir..offf ya kadın olmak ne zor iş arkadaş...bayanssulusmile

günaydın zytinn. sana da hayırlı cumalar

kız leylaaaa yap çu testi bi daha. içimizde kalmasın :)

gene aynı çıkar bence...yapasım gelmiyor valla...zaten bu regl peryodum uzundu benim 2 ay gibi bir sürede oluyordum.bugün tam regl biteli 36 gün olmuş...offf offf...beni stres etti ya vallaha...ilaç kullanmasam normal diyecemde..progestan kullandım..bugün 10cu gün ilaç biteli doktor 3 gün sonra gelir demişti..ama benim hormonları bilmiyorki kadıncağız...kaydirigubbakcemile3

2 ay mı?Çok uzun canım ya Tedavisi yokmu bunun strese sokar insanı bu kadar uzun süre.bilmiyorumkismile

2 ay mı?Çok uzun canım ya Tedavisi yokmu bunun strese sokar insanı bu kadar uzun süre.bilmiyorumkismile

valla herşey stres yüzünden başıma geliyor...stresten prolaktin hormonum bile yüksek çıktı..ilaç kullandım işte...hayat stresli ne yapacan...progestan verdi..düzene sokalım adedini dedi...adet bitince 14 gün sonra gel tekrar dedide adet gelmediki....namıssız şey...fisfisfis

selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
simdi de cıkcam 11 de randevum dua edin

selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
simdi de cıkcam 11 de randevum dua edin

canım hiç kendine stres yapma...Allahın izniyle herşey yolunda gidecek gülüm...bugün mübarek gün...dualarım seninle çılgınım...zemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…