30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlar ne örüyonuz bakemm
ben komşularımı bekliyorum gelcekler
çılgınım dr gidiyorsun dimi kalbim seninle dün sana dua ettim yasin okudum inşallah

günaydın kızlar,
lovelicim aklım sendeydi tüh ya üzüldüm ne yapıcak şimdi doktorun peki? bakalım benim nasıl çıkacak ben çok susuyorum korkuyorum bende de çıkacak diye..
çılgınımmm kalbim seninle inşallah o güzel yüreğine göre olacak herşeyy
ben birazdan çıkıyorum yazlığa..pzt görüşürüz artık
hepinize kocaman kocaman sevgiler

yarın görüşecem canım
diyet verilecek dikkat etmem gerek umarım insülin demez zaten iğne kullanıyorum 2 iğne çok zor olur
sen dert etme ben sana bana söylenen diyeti yaptırırım çıkmaz şekerin tatlım ben toparladım kendimi şimdi yapıcak bişey yok

ozlem64, GESHENK+, leylamecnun
slm kızlarr
çılgın inş. normal çıkar tahlil sonuçlarım rabbim
emeklerini boşa çıkarmasın
geshenkk nasılsın
leyla belki geç yumurtladın canım dr. arasan bir iyi olur
belki kan testi falan ister
loveli canım inş. iğneye gerek kalmaz canım
diyet yaparsın çok mu şekerli yiyosun
sezen nasılsın

lovelicim kendini üzme...göreceksin herşey yoluna girecek canım...opuyorumnanaktan
birde yazdıklarımı okumadın herhalde bana cevap yazmamışsın...akşam birden çıktım diyemi küstün bana yoksa...:çok üzgünüm: çıkmak zorunda kaldım...o cetveli mutlaka istiyorum haberin olsun canım benim...morallerimiz hep yüksek olsun kızlar...bayanssulusmile

kısss ilk adı sana takmadımmı ben unutkan uzaylı zekiyem benim delikafadulden sempatiksalakcinni

gene kismeler yok..

sürekli çakmak kaybediorum diye kocam şu deeeevv çakmaklardan almiş :))) öyyyle bi yayılmış duro ki sehpada haspam..

dev çakmak :1shok: bis sana sigarayı bırakın deyin çığırıyos burda siz dev çakmak sahibi olmaya bakeyonuz dimek... ne diiim ben size..

naber kızlar geçmişi okuyordum ama oku oku bitecek gibi değil :)

katip kıslarıs biss sırnaşık şey

katibimin setresi uzun eteği çamur
Katip benim ben katibin el ne karışır
Katibime kolalı da gömlek ne güzel yaraşır

düriyemiiiin güğümleri kalaylı aaaah kalaylı
fistan giymiş etekleri alaylııı alaylı amman amaaann
düriyemi aldatması kolaymı aaah kolaymııı
aahhh alırım dedinde aldattın beni aldattın beniii ammaaaann
10 telli saz ilen oynattın beniii oynattııın beni ammaaannn

ooooooh yandaaannn :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile2 :teytey: :dance:

geldim lovelicim..çamaşırlarımı astım..namazımıda kılıverdim hemencecik..taman teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

kolay gelsin Allah kabul etsin

kizlar moralim cok bozuk gene

ne olduuuuuu :teselli:

naciyeeeeeeeeeeeeeeeeeee .. kıss sen olmasan bu aylin zibidisi iftiralarını atçek hemen üstüme naniknanik azmı çağırdım ayliiin gel dedim her iki mesajımda andım namkörrrr lülülülülülü bulaşma bakem bana laelaelaelaelae

cikiyorum zaten cok gec yaziyorsunuz bir ceva yazmak icin bu kadar beklemek mecburmuyum ya.küzdüm size.size bir sey sor caktim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrr

küsmeee ben yoktum akşam daha yeni açabildim.. misafirler arttı eksilmedi sağolsunlar :)) sabah yavaşça çıktım evden .. iki katlı bizim ev içten merdivenli taa merdivenlere kadar yatak vardı gece çook geç yattım zati... ne soracaktın sor yaflum sen biz açınca mutlaka cevaplarız kaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar?

sağol canım sen nasılsın??? dün yoktun.

Günaydın şekerler:)))

günaydın anne adaylığına en yakın çıtırcık... nasıl gidiyor bekleyiş sakinsin dimi.

sanadaaa zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım karşılaşamıyoru ya.. sanada hayırlı cumalar sinoşum... işler yoğunlaşınca girilmiyor

öyle olur maaledef... bir çift çizgi patlatsan bize ne hora geçerdi he.. amma coşardık :))

no stressss lmaz:

selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
simdi de cıkcam 11 de randevum dua edin

inşallah mükemmel geçer her aşaman bir an evvel kuzucuğuna kavuşman için hiiç engelsiz anlamadan beklemeden üzmeden kavuştursun Rabbim şu mübarek günde canım arkadaşım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

leylacım sağol tatlım
sen de bir kan testi yaptırıversen hıı??
ben cıkıyorum yavastan..öptüm sizii.

hayırlı haberle dönersin inşallah.. bende seni öpüyorum tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maşallah her hafta sonu gidiyorsun sezoş.. ileride gidemezsin tadını çıkart. iyi eğlenceler. dikkat edin kendinize. kaydirigubbakcemile3

yokkk sanmam.. ne insülünü lovelicim.. diyetle hallolur senin işin.. tentoşun dediği gibi olmayanı pataklıyorlar artıkk normal be güzelim her hamilede çıkıyor bu tatlı hastalık :)))))

bu arada tentoşumda ayline bildirmiş haddini sırnaşık şey okumamış hanım sataşıyor bana :))))) aylin hanııımm bide beni tanımışta kalıp basıyor kıss oku bakem geçmişiiiii kaydirigubbakcemile3
eyvallay tentoşumm kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ne örüyonuz bakemm
ben komşularımı bekliyorum gelcekler
çılgınım dr gidiyorsun dimi kalbim seninle dün sana dua ettim yasin okudum inşallah

Allah kabul etsin melek loveli kaydirigubbakcemile5 bende ev biraz boşalsın ilerleyen aşamalarında okuyacam inşallah.
kızz bu sıcakta o halinle misafirmi ağırlayacaksın sen benneyaptımki dikkat et tatlılardan da uzak durr tamammı a.s

zerdalım merhaba
nasılsın bugün.. hafta sonu geldi sen şimdi iki gün olmayacaksın ya bugün bool konuşalım biriktirelimde idare etsin iki güne :)))))
hallettinizmi iş mevzularını sorun kaldımı??
evin tadilatı bittimi tamamen?
kayınvaliden nasıl oldu? çalışmaları tamamladınmı bu ay :)))
sorular bu kaaaaa... hadi cevapları bekliyorum...

selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
simdi de cıkcam 11 de randevum dua edin
Dualrımız seninle çılgınım, benimde bugün cuma olunca ilk aklıma sen geldin. Bugünlerde hep aklımdasın.

oh yüzün bakalım, egecik yoksa suda mı doğacak, ama doğum aralıkta demi, bi aralar suda doğum vardı, bende düşünmüştüm. bende daha hamiş olmadan nasıl doğruracam diye düşünüyordum,:roflol::roflol: şimdi o kısmı hiç düşünmüyorum. Hamile olunca, hani bişekilde çıkıyor yerinden.

geshenk kız demek merdivenlere kadar misafir, bu gidişle bizde öisafirliğe geleceğiz. Çatıda falan yer kalmıştır heral:roflol::roflol:

leylacım, bu durum seni strese sokar, git biran önce doktora, kan testi yaptır, bebek yoksa ona göre ilaç versin sana, ankaradasın, en iyi doktorlara, proflara gidersin, ihmal etme. Bir an önce yap, bizi dinle. Hacettepe üniversitesinde falan iyi dokotrlar var diye duyduydum. Bi ünv. hastanesi git olmazsa canım.

Hu huuu.ignelere basliyom bugun. Kan testlerim iyi cikmis Allahima sukur..
Ise gidiyom haber vereem dedim.zerdalim benim demek ak
Lina geldimmm..canimsin.
Sezosum yuZ guzelce. Ben de yarin yuzucem kismetse. Yuzemeyecegim gunlerin acisini cikartmaliyim.hihoohaaasempatiksalakcinni

canım merhaba, bugün fazla giremedim.
Biraz daha işim var, iş yerindeki sorunlar halloldu.

Ev temizliği bitmedi, kolidorlar kaldı, bir gün yapıp bir gün dinleniyoz. Bizimki köye gidecek bu akşam haftasonu yalnızım, ben köyü sevmediğim için gitmiyorum. Kayınvalidem iyi, onlarda kaynımlar geldi hep beraber köye gittiler, bizimkide gidecek, 2 gün yalnız kalacam. pc olsa sizlerle konuşurdum. bende yavaş yavaş yapabildiğim kadar temizlik yapacam.

Hadi hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alacağız, transfer kaçında olacak.

Kızlar öğle arasına giriyom, bekledim gelmediniz, öğleden sonra görüşürüz.

Hepinizin cuması mübarek olsun.
Hepinize afiyet olsun.

kolay gelsin canım. yalnız kalacan demek... gelsene bize yerimseniben yer bulurum ben sana kıss.

canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun...
ayın 8 gibi iğnelerin biterse 10 unda çatlatırsınız 12 sinde yumurtalar sepete :)
16-17 si gibi de transferin gerçekleşir tahminim...
yine 30 una denk gelir sanırım test günün... inşallah pozitifle coşacağız burada..
tek embriyo verilecek değilmi ??
dualarım her zaman seninle ben inanıyorumki ilk denemede gelecek annesine velet hazretler :))) artık kafanı rahat tut bu saatten sonra daima olumlu düşün anlaştıkmı... adım adım yavruna giden yoldasın ve inançla bekle onu gelmesine az kaldı çünkü... :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
Kızlar öğle arasına giriyom, bekledim gelmediniz, öğleden sonra görüşürüz.

Hepinizin cuması mübarek olsun.
Hepinize afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…