selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
simdi de cıkcam 11 de randevum dua edin
yarın görüşecem canım
diyet verilecek dikkat etmem gerek umarım insülin demez zaten iğne kullanıyorum 2 iğne çok zor olur
sen dert etme ben sana bana söylenen diyeti yaptırırım çıkmaz şekerin tatlım ben toparladım kendimi şimdi yapıcak bişey yok
:)) effeerriimmmm.. ii tatiller sanaaa kızınaaa
yakşamlaaarrrr huriyeee
bozma moralini.. hamile olup da şekeri plmayanı dövüolarmış.. bilimiinn miiiisempatiksalakcinni
bana da bi isim bulun bana ne yaaaaa
:dilcikar::dilcikar:
gene kismeler yok..
sürekli çakmak kaybediorum diye kocam şu deeeevv çakmaklardan almiş :))) öyyyle bi yayılmış duro ki sehpada haspam..
naber kızlar geçmişi okuyordum ama oku oku bitecek gibi değil :)
canım yaa moralini bozma göreceksin bak şekerin düzelecek..çünkü sen şeker gibi bir insansın...tamammı gülüm....moral bozmak yok...opuyorumnanaktan
iyidir şekerim...senden ne haber zekiyem..hemide uzaylısından kaydirigubbakcemile3
evet bendeniz duriye...şarkım bilem var..duriyemin güğümleri kalaylıı ah aman ammannn:teytey: oh oh coştum valla kızlar..koptum burda tutun beni delikafadulden
geldim lovelicim..çamaşırlarımı astım..namazımıda kılıverdim hemencecik..taman teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
kizlar moralim cok bozuk gene
ben geldimmm ..
delüler..cok komiksiniz siz.. :roflol::roflol::roflol:
dur ben nuriye olmayayım..naciye olayımm..
hani seyyal tanerin bir şarkısı vardı
Çık dediler sahneye (naciye, naciye)
Başla dans etmeye (naciye, naciye)
Şöhret kolay değil (naciye, naciye)
Dönüşü yok geriye . naciyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl? uygun mu? hani sahnelere de çıkmışlığım var ya o açıdann :roflol::roflol::roflol:
yıldızım hoşgeldin güzelimm..
niye tek yumurtalık yüzünden dertlendin..yaşın gençç yumurtalık da çalışıyor di mi?
benim arkadaşımın tek yumurtalıkla hem de kistli..dogru düzgün yumurtlamıyor bile iki dene oglu var..ikincisi 34 yasında oldu..
ahanda bebiş aşkı kafayı yedirtti kıscağızaaa :roflol:
geshenk aşk maşk ne iş, hangi ara aldattın beni:))
şimdi bu ne demek? nasıl cok mu yüksek..doktor ne dedi=??
gelmicen mi hadi gell..
heyoo bennn. geldimmm
ayy ben de okudum..çene çene ayoll nedir bu kadar..
hoopp ne oldu dilaram..gel yamacımaa
aylin, kıs geshenk seni sayıklayıp duruyor yaw. sen okuma geçmişleri kızcağıza bulaş..hımm kızarım bakklmaz:
cikiyorum zaten cok gec yaziyorsunuz bir ceva yazmak icin bu kadar beklemek mecburmuyum ya.küzdüm size.size bir sey sor caktim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız kızlar?
Günaydın şekerler:)))
ya lovelicim akşam çıkmak zorunda kaldım...işim çıktı kusura bakma...ben 1,5 yıllık evliyim..çocuk yok..sen ona göre yaparsın cetveli canım...şimdiden teşekkür ederim sana...a.s.
ayrıca herkese kucak dolusu günaydınlar...gününüz aydın ve güzel olsun kızlar...opuyorumnanaktan
leylamecnun, tentation+, ozlem64
günaydın kızlar nasılsınız
çılgın zerdal geshenk aylin karşılaşamaz oldum yaa sizlerle
işler yoğun denetim yaklaşıyoooo
buarada hayırlı cumalar kızlar hepinizee
Bende iyiyim canım..çalışıyorum arada birde foruma takılıyorum işte..sizlerle konuşmak çok iyi geliyor bana..Test yine negatif çıkarmı acaba..Bilmem ki...test alınca yaparım..insan gıcık oluyor..beklersin gelmez..beklemediğin anda gelir..offf ya kadın olmak ne zor iş arkadaş...bayanssulusmile
valla herşey stres yüzünden başıma geliyor...stresten prolaktin hormonum bile yüksek çıktı..ilaç kullandım işte...hayat stresli ne yapacan...progestan verdi..düzene sokalım adedini dedi...adet bitince 14 gün sonra gel tekrar dedide adet gelmediki....namıssız şey...fisfisfis
selam kıslar
sabah kan tahlillerimi verdim..insallah sorunsuz cıkarlar..tiroid im bir ara accık yüksek cıkmıstı ya
leylacım sağol tatlım
sen de bir kan testi yaptırıversen hıı??
ben cıkıyorum yavastan..öptüm sizii.
günaydın kızlar,
lovelicim aklım sendeydi tüh ya üzüldüm ne yapıcak şimdi doktorun peki? bakalım benim nasıl çıkacak ben çok susuyorum korkuyorum bende de çıkacak diye..
çılgınımmm kalbim seninle inşallah o güzel yüreğine göre olacak herşeyy
ben birazdan çıkıyorum yazlığa..pzt görüşürüz artık
hepinize kocaman kocaman sevgiler
yarın görüşecem canım
diyet verilecek dikkat etmem gerek umarım insülin demez zaten iğne kullanıyorum 2 iğne çok zor olur
sen dert etme ben sana bana söylenen diyeti yaptırırım çıkmaz şekerin tatlım ben toparladım kendimi şimdi yapıcak bişey yok
günaydın kızlar ne örüyonuz bakemm
ben komşularımı bekliyorum gelcekler
çılgınım dr gidiyorsun dimi kalbim seninle dün sana dua ettim yasin okudum inşallah
Dualrımız seninle çılgınım, benimde bugün cuma olunca ilk aklıma sen geldin. Bugünlerde hep aklımdasın.selam kıslar
günaydın kızlar,
lovelicim aklım sendeydi tüh ya üzüldüm ne yapıcak şimdi doktorun peki? bakalım benim nasıl çıkacak ben çok susuyorum korkuyorum bende de çıkacak diye..
çılgınımmm kalbim seninle inşallah o güzel yüreğine göre olacak herşeyy
ben birazdan çıkıyorum yazlığa..pzt görüşürüz artık
hepinize kocaman kocaman sevgiler
zerdalım merhaba
nasılsın bugün.. hafta sonu geldi sen şimdi iki gün olmayacaksın ya bugün bool konuşalım biriktirelimde idare etsin iki güne :)))))
hallettinizmi iş mevzularını sorun kaldımı??
evin tadilatı bittimi tamamen?
kayınvaliden nasıl oldu? çalışmaları tamamladınmı bu ay :)))
sorular bu kaaaaa... hadi cevapları bekliyorum...
Hu huuu.ignelere basliyom bugun. Kan testlerim iyi cikmis Allahima sukur..
Ise gidiyom haber vereem dedim.zerdalim benim demek ak
Lina geldimmm..canimsin.
Sezosum yuZ guzelce. Ben de yarin yuzucem kismetse. Yuzemeyecegim gunlerin acisini cikartmaliyim.hihoohaaasempatiksalakcinni
canım merhaba, bugün fazla giremedim.
Biraz daha işim var, iş yerindeki sorunlar halloldu.
Ev temizliği bitmedi, kolidorlar kaldı, bir gün yapıp bir gün dinleniyoz. Bizimki köye gidecek bu akşam haftasonu yalnızım, ben köyü sevmediğim için gitmiyorum. Kayınvalidem iyi, onlarda kaynımlar geldi hep beraber köye gittiler, bizimkide gidecek, 2 gün yalnız kalacam. pc olsa sizlerle konuşurdum. bende yavaş yavaş yapabildiğim kadar temizlik yapacam.
Hu huuu.ignelere basliyom bugun. Kan testlerim iyi cikmis Allahima sukur..
Ise gidiyom haber vereem dedim.zerdalim benim demek ak
Lina geldimmm..canimsin.
Sezosum yuZ guzelce. Ben de yarin yuzucem kismetse. Yuzemeyecegim gunlerin acisini cikartmaliyim.hihoohaaasempatiksalakcinni
Kızlar öğle arasına giriyom, bekledim gelmediniz, öğleden sonra görüşürüz.
Hepinizin cuması mübarek olsun.
Hepinize afiyet olsun.
hu huu geshenk bir biz mi kalmışız sayfada
canım herkes nereye kaçtıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?