niyeki kız
bende düşünmedi değilim,ya bi hediye paketi yapıp,küllük vercem,yada senin dediğin gibi kapıya bütün kiri pisliği boşaltcam,yada bi döviz hazırlayıp,üst komşum bütün kirlerini benim balkona silkeliyo diye balkona ascam,bakalım.geshenkim ispanyamın sıcaaa..
biz ne dioruz her zamn; öncelikle kendi sağlığımız di mi.. bence miyomundan kurtalmaya bak, madem o kadar rahatsız edyor seni, ıhmal etmeyesin..
kardelen benim ustumdekı de sılkeler sureklı bısıler ön cam arka balkon farektmez. hele de yaz gunu olduğu gibi içeri... bı kac krer uyarmıstım gene devam edıodu. bı gun sinirlendim; kül tablasınıı içine ekmek ufaklarını çeri çöpü dolduruo kapısını önüne ıtınayla yaymıştm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yapmıştım yaptım gene yaparım.. bu zamanda hala ne demeye camdan bişiler silkelenir ki; köy kafasından kurtulamamış insanlar.. köyde toza toprağa karışır, olmadı davuklara yem olur gıder... kaydirigubbakcemile3 süpurgeler canavar gibi çekio, sofra bezi yerıine de el gırgırlar var. dökmeyin kardeşim yerken, döküosanız da alıveın gırgırla..kötükedihüsokötükedihüso
leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??
özgecik fırtınacık burada herkesin bir kod ülkesi vardur. seninki tartışmasız meksikaa. rivaaa rivaaaa :lepi:
leylam da tunus olsun kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuycam diyesempatiksalakcinni hebeyle oldum kaydirigubbakcemile3
zerdaal naber çaycı güzeliiiii:) rizede ziraat diye bi yer var, çaykurun işltmesinde ve çaykur tanıtım maksadıyla da iyi kalie çaylar servis ediliyor.. nasıl lezzetliiii nasıl lezzeetliiii yok boyle bi tat. bardağı da 40 kuruş :) demlik de alabiliyorsun, 4,5- 5 milyon.. hani hava atmak gibi olmasın çok ıçtim
özleemmm arımayamm.. aşılama olmuştun di mi.. nassennn???
dilaraaa izninle ben de güldüm gülüm.. ama alman doktorların da ağzından cımbızla mı laf alınıo nedir. doğru dürüsr açıklama yapmaya üşeniolar kötükedihüso
ayliinnnnn tatlı gazozcu seniiii.. artizz seniiiiiiii... nerelerdesinn.. benim yani tarihim 18- 19 agustos galiba?
enteresan allah bağışlasın evladını.. tez zamanda kardesıne kavuşturtsunnn
kumsal no stressssss.. üç gunluk dunya.. akşamdan sabaha çıkcaamıız bile meçhull...
ha bu arada benim atamama gene olmadı yaagustosu bekliyorum
geçmiş olsun canım,zaten benim gazaoz vaktimde hiç burda olamadın da,artık gelecek aya inş.biz karı-koca hastayız kıslar ya
boğaz ve baş ağrısı, eşimde ateş de var.. terleyip hava akımında kalıyos galiba
inş.olmuştur aşılaman,bebişin seninledir inş.özlemcim.7 canım hayırlısıyla bi güzel haber alsam dünyalar bizim olucak..
canım,medeniyet kazanılan,yada öğrenilen bişey değil demekki,sorsan dünyanın en iyi kadınıdır,ama kendi temiz olsunda,başkaları önemli değil,han,i bi slogan vardı biz çocukken,evlerti temiz tutalım,çöpler yan bahçeye diye,o hikaye.selam... hoşgeldin tentoşum a.s.
gene kaldınmı roman vatandaşlarımızlaaa sırnaşık şey abe gusguca 1 sene taaa üğretecenmi küççük rumanlara erşeycikleri be yaaaa :roflol:
terbiyesiz şey :dilcikar: ne biçim insanlar var yaaa.. apartmanda oturmak o kadının neyineyse artık lülülülülülü
Allah bağışlasın.....inşallah..
aaaaaaaaaaaa tabi o hızla göremiyorsun bayan hızlı gonzales.... yasdım yaa kıs karşılıklı aşkımızzz :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan
merhaba sinoşş burası fa çoooook sıcak.. hafta sonuna 38 derece gösteriyor hava durumu ne yapacağız hiç bilmiyorum.
bir dahaki aya inşallahh... :teselli:
bizde göbek atarız burdan oooh oh oh :teytey: :sm_cool: hihoyyyt yeterki ol...
soru- cevap takılıyor arkadaş...
cevap : işlerim vardı sabahtan giremedim açtım öğlenden sonra ama tam okuyamamdım bir türlü işlerden o laf atar bu bişi sorar tlf hiç susmaz.. kaçasım vaaaarrrrr.... kafamçokkarıştı
fıkra değil hiç biri gerçek olaylardan :)))))))))))))))))
Trabzonspor- Fenerbahce maçında hoparlörlerden anons yapılır: "İşitme engelli Ali Kahraman, Ali Kahraman stad kapısından bekleniyorsunuz!"
Rize Muftu Mahallesi imamı Ramazan'da aksam ezanını okuması için bir öğrenciyi görevlendirir. Ögrenci kapalı sandığı mikrofona, pratik yapmak için ezan okur. İmam durumu fark edip minareye çıkar ve ezanvaktinin gelmediğini duyurur. Ama geç kalmıstır ve mahalleli orucunu çoktan açmıstır.
İki arkadaş Devlet Bakanı'na bir şikayet için giderler. Bakanı binadan çıkarken yakalarlar. İşinin acele olduğunu söyleyen Bakan "Cep telefonlarınızı bırakın ben sizi ararım" der. İki arkadaş da, cep telefonlarını bakanın sekreterinin masasına bırakarak, çıkıp gider...
Rizeliler Trabzon'a doğru gelirken elektrik direğinde birini görür. Adam ayakkabısını çıkarmış sallamaktadır. Elektiriğe kapıldığını düşünerek kurtarmak için kalasla adama vurmaya başlarlar. Adam düşer. Olayı gören Trabzonlular arkadaslarının dövüldüğünü zannedip Rizeliler'e saldırır. Kavgayı polis zor yatıştırır!
Trabzon Maraş Caddesi'ndeki bos bir iş yerinin camına "Rifat Guney Rusya'da işlerinin bozulduğu için parası çok, işi bilmeyen ortak aranıyor" tabelası asılır. Görenleri hayrete düşüren bu tabela ilanına karşılık 8 kişinin başvuruda bulunması daha da ilginçtir.
Trabzon Farabi Tip Fakultesi'ne gelen iki araçtan birinden inen Karadenizli bağırır: "Çabuk sedye getirin." Arkadaki diğer otomobile de dönerek: "Acele edin hastayı yavas cikarin" der. Seslendigi otomobilden su cevabi alir: "Hasta sizin arabada değil mi?" Rize'den gelen iki araç da acil hastayı evde unutmustur.
dün sen sıkıntı çekmişsin bizde takılıp durduk sana niye cevap vermiyor bu kız dedim hatta alınmaz ama çok mu olduk diye düşünmüştüm... halloldumu peki sorunlar..
yıldızcım aramıza hoş geldin canım,rabbim istedikten sonra tek yumurtalıklada hamile kalırsın,üzülme canım.arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
heralde iyi bi sonuç değil ki,moralin bozulmuş,ama yazmışın zaten dikkat edersen geçermiş,moralini bozma.şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu
hehe evet karadenizliler süpper yaa..bayılıyom ben size..
hem cok akıllısınız hem komik..
çılgınım,demin burdaydı,noro,burdaki adını yazamıyom,zor biraz,bakmam gerek.
kardelenim iyiyim canım
sen nasılsın? hani nuro nerde??
aha işte burda :lepi:
aqy deminde noro yazdım yaa,nuro yazmaya çalışıyom halbuki,yorgunluk başıma vurdu galiba,ben çıkıyorum kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hımmm uykun mu geldii mirmirmirmir
evet canım yaa,bugün temizlik yaptım ve yorgunum,öpüyorum seni,kaçtım ben.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?