30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yaa dillaracım buradayım ben ama kimse yoktu diye baska seylere bakıyordumm..çıktın sandım..
küsmee ne olurr??
ne olduu anlatsana

loveli doktorun ne dedi? konustun mu?

ay kızlar koptum,öldürdünüz beni gene yaaa,neymişiz biz karadenizliler ama harbiden fıkra gibi yaaa,anca bu kadar olur

bende düşünmedi değilim,ya bi hediye paketi yapıp,küllük vercem,yada senin dediğin gibi kapıya bütün kiri pisliği boşaltcam,yada bi döviz hazırlayıp,üst komşum bütün kirlerini benim balkona silkeliyo diye balkona ascam,bakalım.
bu arada inş.istediğin yere,yada neresi olursa atanırsın,pek bilmiyorum ne istediğini,o yüzden.
biz karı-koca hastayız kıslar ya
boğaz ve baş ağrısı, eşimde ateş de var.. terleyip hava akımında kalıyos galiba
geçmiş olsun canım,zaten benim gazaoz vaktimde hiç burda olamadın da,artık gelecek aya inş.
7 canım hayırlısıyla bi güzel haber alsam dünyalar bizim olucak..
inş.olmuştur aşılaman,bebişin seninledir inş.özlemcim.
canım,medeniyet kazanılan,yada öğrenilen bişey değil demekki,sorsan dünyanın en iyi kadınıdır,ama kendi temiz olsunda,başkaları önemli değil,han,i bi slogan vardı biz çocukken,evlerti temiz tutalım,çöpler yan bahçeye diye,o hikaye.
arkadaşlar bende iki yıldır uğraşıyorum ve artık tek yumurtalığımm var, 30 yaşındayım ama ümidim azalıyor. herkesin yazısından kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
yıldızcım aramıza hoş geldin canım,rabbim istedikten sonra tek yumurtalıklada hamile kalırsın,üzülme canım.
şeker testim kızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu
heralde iyi bi sonuç değil ki,moralin bozulmuş,ama yazmışın zaten dikkat edersen geçermiş,moralini bozma.
hehe evet karadenizliler süpper yaa..bayılıyom ben size..
hem cok akıllısınız hem komik..

biz biraz orta karadeniz sayılıyoz,o hikayelerdeki kadar komik değiliz galiba yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…