30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yaa kıslar yaa hepinizie uzun uzun mesajlar yazdım, sevgi doluydu hepsi fakat gönderemeden gittiler yaaa..
işini özü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
test sonuclarıma bakayım detaylı simdi..gormedim bile..Ama dualarınız işe yaradı sanırım:)

mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben bir de bebekdelikafaduldenyok canım yaa bakma pozitif olmasan ne olacak yani kendini üzsen de sonuç ne olacaksa o oluyor sen kendini üzdüğünle kalıyorsun bakma ben gırgır yapıyorum daha benim tedavimin ilk ayı olma ihtimali çok düşük ama olsun varsa kısmette olacak bak bu ay bronşit oldum çok ilaç kullandım röntgen çekkildim hamileysem bebiş içerde tanıştı ilaçla vs ama takmıyorum kafama bizler kafamıza çok takıyoruz benim eşim köylü yani kayınvalidemler köyde yaşıyor bakıyorum ordaki kadınlara hamile oluyorlar tarlada çalışıyorlar ağır iş yapıyorlar dr a her ay gitmiyorlar ama çatır çatır doğuruyorlar sağlıklı bebekleri biz çok ıncık cıncık aman sütümü içtim mi aman 2 dk hareket etmedi mi valla bne hamileyken benim eşim veteriner evde steteskop var durmadan karnımı dinlerdim kalbi atıyor mu diye manyak gibi takıntı ........... hayat böyle geçmez kandimize yazık yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum eşimden öğreniyorum o ooooh dünya yıkılsa hayırlısı der bak bebek olmaz dedi doktor ben hemen hüngürtü o oooh rahat kızdım ne rahat adamsın diye bana sihirli cümleyi söyledi
BEN DE SENİN GİBİ AĞLASAM NE DEĞİŞECEK ÇOCUK OLACAK MI HAYIR HER ŞEYİN HAYIRLISI dedi evet doğrusu da bu..

amammmmaaaan boşver ben zaten hamileyimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

özdage güldürdün beniiii
ANNNEEEE NEREYE GİDİYORUZZZZZZ
maşallah bebişeee
oyy hamilesin tabiii dikkat et sıcağa haaaa
valla böyle pozitiflikle hamile kalırsın valla

aaa arkadaşım sen anlamamışsın hamile kalırsın demişsin canım ben hamileyim zatenalkisalkisalkis
canım sağol ne yapalım ne demiş ünlü şair nil karaibrahimgil 'GÜLÜMSE ERKEKLER POZİTİF KIZ SEVER'sırnaşık şey

aaa ozdagecim geshenk bir, sezoş iki, kızlara sıradan sarkıyon bakıyomm:))
sezosum bugunden itibaren hafta sonu bursada değil de ondan canımın içi

doğru söze ne denirki...herşey gönlünce olsun canım opuyorumnanaktan

leylam alınganlık yapmıss:)) hamişssin bence de ondan:)))
lovelim yazmıstı ya gülüm sitenin adını..ben görmüştüm bir yerlerde

canım inşallah ayağını sürürsünde bizde hamiş kalırız..öpüyorum seni meslektaşım...ALLAH sendende razı olsun ..sende bizlerden eksik etme duanı...zemuszemus:teytey:

leylam alınganlık yapmıss:)) hamişssin bence de ondan:)))
lovelim yazmıstı ya gülüm sitenin adını..ben görmüştüm bir yerlerde

çılgınım cidden hamilemiyim acaba yaa...oy oy oy...bence geç yumurtluyorum...ondan..bilmiyorumkismile inşallah siz haklısınızdır...bugün çok gergin ve alınganım...bayanssulusmile:çok üzgünüm:

aaa ozdagecim geshenk bir, sezoş iki, kızlara sıradan sarkıyon bakıyomm:))
sezosum bugunden itibaren hafta sonu bursada değil de ondan canımın içi

ÇAPKINIM HOVARDAYIM 24 AYARDAYIM HER GECE BİR BARDAYIM HAYDA HAYDA DIR HAYDAsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
şimdi ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim bu geshenk arkadaşımız çok zeki benceee ben yazılarından ve esprilerinden bunu anlıyorum espri işi ince zeka işidir benden iyi olmasın o da iyi yanisırnaşık şey

sezene sarkmadım kendisi bursalı olduğu için muhabbet ettik bana nerdensin diye sordu ben de hem burda hem özelde belirttim ondan hiiç ses çıkmadı ki zaten buluşma gibi bi talebim olmadı benim o yanlış anlaşılmasın her söylediğim ciddiye alınmasın takılıyorum ben şakasına,zira herkesimn işi var gücü var..

ben de çok talep gören çok kalabalık arkadaş çevresi olan bir insanım ve burada sadece 9günüm var hızlı gonzales olarak herkese yetmeye çalışıyorum ama ben deinsanım yani yoruluyor bünyer bak çıkıcam yorgunu dedim kaldım sizi de mahrum bırakmak istemiyorumdelikafadulden

ben seçilmem seçerim hepinizi istiyorum hepiniziiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Anladım ben bir sen bir ben birde bebek bizde bebek olmadıgı için mutlu degilim ben.Köydekiler öyleler ya bizdemi köye taşınsak eşim hep çiftlikte yaşamayı istiyo gitsek bi çiftlige tarlaya falan gitsek olurmuki bebek.Erkekler öle canım yada öle görünmeye çalışıyolar benim eşimde öledir üzülsen düzelcekmi olucakmı falan bende sinir olurum o öle dedikçe Ben çok takıyorum ya dudagımdan uçuk hiç eksik olmuyo ne zamandır(((Aman boşver diyemiyorum.

çılgınım akşam nete girdim...loveli vardı...onun yazılarında çıkan cetvelden bende istedim...akşam yapacaktık..ben aniden çıkmak zorunda kaldım...sabah o kadar ona yazdım..başkalarına cevap yazıyor bana yazmadı...bilmiyorum yazdıda arada ben mi kaçırdım...ondan birazcık kızdım yani...kaydirigubbakcemile3

bu arada arkadaşımın klavyesi biraz sert yanlış yazıyorum çoğu kez kalvyeden kaynaklanıyor ve yazarken ekrana bakmadığım için yalap şalap yazıyorum bi edebiyatçı olarak bunu kendime yakıştıramıyor hepinizden özür diliyorum:kedi:

Canım inşallah bu kadar kişinin duasıyla bebeginede kavuşacaksın sag salim saglıklı senin gibi tatlı olucak.

hamile kalırsam çıtır gebeler listesinin en başına beni yazın canlarım..en büyük isteğim bu hergün girip girip bakacam......öğlen işten eve giderken mağaza var bizim evin hemen yanında...gözüme çocuk eşyaları takıldı...cuma vakti dua ettim..Rabbim kabul eder inşallah...bir an evvel bir avazda...hihehhhihzemuszemus

yok canım köye aynı beyinle aynı mantaliteyle gittikten sonra bişey değimez ne demiş ünlü şair hande yener

BODRUM A DA GİTTİK BERABER İSTANBULDA DA YAŞADIK
SORUN ŞEHİRLERDE DEĞİLDİ,
BİZ TAM YALANDIKsırnaşık şey

yani mekan farketmez o insanlar öyle yetşmiş işten güçten geçim sıkıntısından olanaksızlıklardan öyle aman oldu mu olmadı mı düşünmeye vakitleri yok bize rahat batıyor anacım rahaaat...hiç şişirme dudağını uçukla falan evet benim kızım var burada bazen tepkiyle karşılandığım da oldu hani senin nasıl olsa var biz de o da yok sen çok konuşma gibilerinden ama bu yanlış bi düşünce neyin garantisi var şükürler olsun var ama 1 dk sonranın garantisi var mı ya da siz zannediyor musunuz inşallah ilkini doğurduktan sonra belli bi müddet sonra ikinciyi istemeyeceksiniz isteyeceksiniz bal gibi isteyeceksiniz sadece şu an bilmiyorsunuz insanız biz ya..kendini sıkma olacak rahatlarsan olacak bak biz tedavinin ilk ayı doktor şu şu günler ilişkiye girin dedi ödev gibi gülmekten bebeği yapamadık hadi şimdi günüdür hooop yatağa ama çok yorgunum ya da hastayım ya da kızmışım adama ama olsun doktor dedi hoop yatağa bu psikolojide çocuk olur mu cevap veriyorum OLUUUR BAKINIZ BEN HAMİLEYİİİMdelikafadulden

YOK YOK MUZİPLİĞİM ÜZERİMDE ciddi bişeyler yazayım diyorum hho espri kuşu giriyor içimesırnaşık şey

kızlar azönce diğer topicte bi arkadaşın hamile olduğu haberini aldım çok mutlu oldum darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........

sen çıtır gebe ol ben kıtır zira çıtırlık kalmadı ben dekaydirigubbakcemile3
canım inşallah hamilesindir ne zaman alacaksın sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…