Canım ne güzel annenin yanına gitmişsin bende çok özledim annemi yanımda olsa şimdi bi sarılsam öpsem ya ne ii gelirdi.Allah bagışlasın kızını ben çok severim kız çocuklarını erkek çocuklarınıda severim tabide kız ayrı bi tatlı İnşallah hamilesindir ne kadar pozitifsin ya ne mutlu sana bi formülü varsa bana da söle.
özdage güldürdün beniiii
ANNNEEEE NEREYE GİDİYORUZZZZZZ
maşallah bebişeee
oyy hamilesin tabiii dikkat et sıcağa haaaa
valla böyle pozitiflikle hamile kalırsın valla
özdage güldürdün beniiii
ANNNEEEE NEREYE GİDİYORUZZZZZZ
maşallah bebişeee
oyy hamilesin tabiii dikkat et sıcağa haaaa
valla böyle pozitiflikle hamile kalırsın valla
mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben bir de bebekdelikafaduldenyok canım yaa bakma pozitif olmasan ne olacak yani kendini üzsen de sonuç ne olacaksa o oluyor sen kendini üzdüğünle kalıyorsun bakma ben gırgır yapıyorum daha benim tedavimin ilk ayı olma ihtimali çok düşük ama olsun varsa kısmette olacak bak bu ay bronşit oldum çok ilaç kullandım röntgen çekkildim hamileysem bebiş içerde tanıştı ilaçla vs ama takmıyorum kafama bizler kafamıza çok takıyoruz benim eşim köylü yani kayınvalidemler köyde yaşıyor bakıyorum ordaki kadınlara hamile oluyorlar tarlada çalışıyorlar ağır iş yapıyorlar dr a her ay gitmiyorlar ama çatır çatır doğuruyorlar sağlıklı bebekleri biz çok ıncık cıncık aman sütümü içtim mi aman 2 dk hareket etmedi mi valla bne hamileyken benim eşim veteriner evde steteskop var durmadan karnımı dinlerdim kalbi atıyor mu diye manyak gibi takıntı ........... hayat böyle geçmez kandimize yazık yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum eşimden öğreniyorum o ooooh dünya yıkılsa hayırlısı der bak bebek olmaz dedi doktor ben hemen hüngürtü o oooh rahat kızdım ne rahat adamsın diye bana sihirli cümleyi söyledi
BEN DE SENİN GİBİ AĞLASAM NE DEĞİŞECEK ÇOCUK OLACAK MI HAYIR HER ŞEYİN HAYIRLISI dedi evet doğrusu da bu..
amammmmaaaan boşver ben zaten hamileyimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yaa kıslar yaa hepinizie uzun uzun mesajlar yazdım, sevgi doluydu hepsi fakat gönderemeden gittiler yaaa..
işini özü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
test sonuclarıma bakayım detaylı simdi..gormedim bile..Ama dualarınız işe yaradı sanırım:)
leylam alınganlık yapmıss:)) hamişssin bence de ondan:)))
lovelim yazmıstı ya gülüm sitenin adını..ben görmüştüm bir yerlerde
aaa ozdagecim geshenk bir, sezoş iki, kızlara sıradan sarkıyon bakıyomm:))
sezosum bugunden itibaren hafta sonu bursada değil de ondan canımın içi
mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben bir de bebekdelikafaduldenyok canım yaa bakma pozitif olmasan ne olacak yani kendini üzsen de sonuç ne olacaksa o oluyor sen kendini üzdüğünle kalıyorsun bakma ben gırgır yapıyorum daha benim tedavimin ilk ayı olma ihtimali çok düşük ama olsun varsa kısmette olacak bak bu ay bronşit oldum çok ilaç kullandım röntgen çekkildim hamileysem bebiş içerde tanıştı ilaçla vs ama takmıyorum kafama bizler kafamıza çok takıyoruz benim eşim köylü yani kayınvalidemler köyde yaşıyor bakıyorum ordaki kadınlara hamile oluyorlar tarlada çalışıyorlar ağır iş yapıyorlar dr a her ay gitmiyorlar ama çatır çatır doğuruyorlar sağlıklı bebekleri biz çok ıncık cıncık aman sütümü içtim mi aman 2 dk hareket etmedi mi valla bne hamileyken benim eşim veteriner evde steteskop var durmadan karnımı dinlerdim kalbi atıyor mu diye manyak gibi takıntı ........... hayat böyle geçmez kandimize yazık yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum eşimden öğreniyorum o ooooh dünya yıkılsa hayırlısı der bak bebek olmaz dedi doktor ben hemen hüngürtü o oooh rahat kızdım ne rahat adamsın diye bana sihirli cümleyi söyledi
BEN DE SENİN GİBİ AĞLASAM NE DEĞİŞECEK ÇOCUK OLACAK MI HAYIR HER ŞEYİN HAYIRLISI dedi evet doğrusu da bu..
amammmmaaaan boşver ben zaten hamileyimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yaa kıslar yaa hepinizie uzun uzun mesajlar yazdım, sevgi doluydu hepsi fakat gönderemeden gittiler yaaa..
işini özü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
test sonuclarıma bakayım detaylı simdi..gormedim bile..Ama dualarınız işe yaradı sanırım:)
Anladım ben bir sen bir ben birde bebek bizde bebek olmadıgı için mutlu degilim ben.Köydekiler öyleler ya bizdemi köye taşınsak eşim hep çiftlikte yaşamayı istiyo gitsek bi çiftlige tarlaya falan gitsek olurmuki bebek.Erkekler öle canım yada öle görünmeye çalışıyolar benim eşimde öledir üzülsen düzelcekmi olucakmı falan bende sinir olurum o öle dedikçe Ben çok takıyorum ya dudagımdan uçuk hiç eksik olmuyo ne zamandır(((Aman boşver diyemiyorum.
hamile kalırsam çıtır gebeler listesinin en başına beni yazın canlarım..en büyük isteğim bu hergün girip girip bakacam......öğlen işten eve giderken mağaza var bizim evin hemen yanında...gözüme çocuk eşyaları takıldı...cuma vakti dua ettim..Rabbim kabul eder inşallah...bir an evvel bir avazda...hihehhhihzemuszemus
kızlar azönce diğer topicte bi arkadaşın hamile olduğu haberini aldım çok mutlu oldum darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?