30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:roflol: :roflol: :roflol: sizide nufusumuza geçiririz artık :))

Bende 1 kere canım, ben biraz küçükken, afyon kocatepe şehitliğinden geçmiştik,turkbayragi kenarında oturup çay demleyip piknik yapmıştık, ben uyurkende, ablamın afyon kaymaklarına bakın dediğini hatırlıyom, başkada anım yok.:roflol::roflol:

olsun nufusumuza almak için afyonu bir kere görmen yeterli :)) yahu kızlar ben ne adet oluyom ne de olmuyom tuvalet kağıdına açık renk kırmızı 1-2 damla geldi az önce öncesindede sarı akıntı gelmişti adet oldummu diye bakmaya gittimde 1-2 açık renk kırmızı kağıda geldi ama devamı yok bu ay benim bu adet çok garip yani :1no2: Allah sonumuzu hayır etsin.

:)))))) Afyonda bişey yok canım ya ben hiç sevemedim burayı.Arkadaşlar varken güzeldi afyon herkes gitti şimdi tadı da kalmadı afyonun.Dagdelen spor merkezini bilmiyorum ya hiç dikkatimi çekmedi.Harunu tanımıyorum ya eşimin bi tanıdıgı var maliyede harun diye ama o harunmu bilmiyorum.Yeni mi evlendi dedigin harun?

Alırız tabi canım ayrı gayrı yok aramızda sende gel :))))

,
yarın gece gidecekler bizimkiler artık. bu sefer az kaldı görümcem.. gel bak sana yer açıldı :=))

kimse konuşmuyor benle en iyisi işime döneyim barimafoldumben

ben geldim.. doktora kadan gittimdide :)

hislerin gerçek olsun canım.
özgecim bu arada siz nereye gidiyorsunuuuuuuzz :roflol: :roflol: :roflol:

benle buluş madem.. uzaktayıs acık ama ossun gelem senin için oralara :))

loveli ısrarla cevap yazmıyorsun...tamam istemiyorum artık cetvel falan..teşekkürler...mirmirmirmir

varmayın lovelimin üstüne :))
canım sanırım cevap vermişti sabahtan

vay anasını yav ben bir yerden hatırlıyorum bu şairi sırnaşık şey,

opuyorumnanaktan çook mersiii teşekkürler iltifatlar almışım hihoyyyt olumunekankayizsmile öyleyimdir söylemesi ayıp sırnaşık şey sempatiksalakcinni
sen benden aşağı değilsin ama Şeniz aşkımız karşılıklı dedim artık başkalarına sarkam amaaaaa :1hug:

benim burada türkçem var ya tam bir katliam.. aramıyoruz o kadarcık kusurları rahat ol.. maksat derdimi,zi anlatmak kuralları hataları geç :)

inşallah yaaa.

naber kıss tatlı kaçık hamis :CüvCüv: yora yora Allah vere. a.s

kızlar azönce diğer topicte bi arkadaşın hamile olduğu haberini aldım çok mutlu oldum darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........

aminnnnnn

cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:

aynısından olsun amaa.. yerim ben o şişko kırmızı suratıı opuyorumnanaktan

yaa olacaksa oluyor işte.

artık gerçekten gidiyorum kokuştum yollarda doğru duşa görüşürüz sonra..

esmiş geçmişsin gene hızlı gonzalesim benim

AMİNNNNNNNNNNNN...CANIM BENİM...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ŞU MÜBAREK GÜN VE AYLARDA....HAYIRLISI...:ecrin_bebek:

inşallah be leyloşum... dualarımız kabul olacak inşallah.

evet aynen eşime diyorum hatta bugün çalışma var yada yok diye :))) adamda görev olarak görmeye başladı :))

bir zaman sonra öyle oluyor maalesef :)

ama senin elinde be güzelim.. takmamayı başarabilirsin istesen.. at kafandan rahatla.. hayat bebekten ibaret değil.. dünyaya gelme amacımız o değil.. bek etrafına neleri var.. Rabbimin bir saati zamanı var hepimize kararlaştırdığı sabredeceğiz.. ne kendimize ne çevremize zarar vermeden yapacağız bunu. burada makara kakara atlatıyoruz şu günleri sen bizden ayrılma.. anlaştıkmı... takip et anacım daha maceralarımız bitmediiiiii sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- delikafadulden vereliniortak

evet yeni evlendi.yani 2009 ekimde.

bu arad doktora gittim bugün az evvel geldim ancak okudum cevaplarımı yasdım.. şimcik kendimi anlatem
myom hüüüp büyümüş iyice tahmin ettiğim gibi... bir tanecik yumurtam varmış bu ay yola çıkan ( smear aldı çarşamaba sonuç alacam. myomun huyuna da bakacaklar köü huyluysa karaktersiz alacaklar yok değilse kalsın dedi bu doktorda.. bişi değil kendi içinde bölünmüş 2 tane olmuş meret. gördüm gene onu sevimsiz şeyy. yok olasıca olmuyokiiii sempatiksalakcinni

Canım regli gününmüydü, bak heycanlandım, tam sökülme olmadı anladığım kadarıyla, biraz bekleyelim.
Alırız tabi canım ayrı gayrı yok aramızda sende gel :))))

Allah razı olsun kızlar, ne deyim.:roflol::roflol:

şu an evdeyim ev misafir kaynıyor ben yukarıdayım.. biraz ineyim ayıp olacak... sonra görüşürüz.

Canım regli gününmüydü, bak heycanlandım, tam sökülme olmadı anladığım kadarıyla, biraz bekleyelim.

Allah razı olsun kızlar, ne deyim.:roflol::roflol:

valla regl günüm mü değilmi bilemiyorumki zerdalcım yaa.. normalde ben 30 günde bir adet oluyodum son 2 aydır 39günde ve 38 günde adet oldum bu ayda şuan 37. gündeyim yani 1 gün 1 gün geri giderek 30 a yaklaşıyorum diye düşünüyorum ama adet olursam yaklaşmış olucam inşallahh..

Ah canım doktora mı gittin, sonuç ne zaman belli olur, inşallah sıkıntı yaratmaz sana, 1 yumurtamı oluşmuş, tut şu yumurtayı canım, kaçmasın bir yere,kaydirigubbakcemile ovulasyon yapacakmısın.

demek görümceler gidiyor, onların oralar turistlik yer, valla deniz, kum, sahil onlarda.

şu an evdeyim ev misafir kaynıyor ben yukarıdayım.. biraz ineyim ayıp olacak... sonra görüşürüz.
in barim, misafirlerede bakmak lazım. Ben çıkmadan yetiş diyecem ama şimdi seni bırakmazlar ki?kaydirigubbakcemile

Allah allah değişik bi durum, bazı rahimde geç regli olunca kendini gebeliğe hazırlar derler ama, inşallah bebek çıkar, çünkü regli olup hamiş çıkanda var.

hee kayganam da öyle diyo gecikmeye başlayınca rahim bebek ararmış diyo.. iyi de benimkisi ara ara bulamadı kaç aydır ne inatçı rahmim var heee illaki bulacak yaniii :)))))

özlemcim kız akrabamı çıktık yoksam? aynı kişidenmi bahsed,yoz? ayyy aynı kişiyse unutalım bu konuşmayı burda sakın baksetme benden :)))) deeerrmişim irezil olmayım açıklarımı bilmesin millet :))))) hahahhahah

canlarım hadi iyi akşamlar, ben çıkıyorum, yani kızlar yanıyoz, yerimde sırılsıklam oldum.
hepinize iyi hafta sonları malum net yok ya, pazartesi görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.
Haftasonu dua okursanız pazartesi ben eklerim. Kızlar aklınızda bulunsun.

hee kayganam da öyle diyo gecikmeye başlayınca rahim bebek ararmış diyo.. iyi de benimkisi ara ara bulamadı kaç aydır ne inatçı rahmim var heee illaki bulacak yaniii :)))))
Bulacak canım, hepimizin olacak bir gün, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün.
Evet galiba aynı kişi:)))

dedim demi akraba çıkacaksınız diye, :roflol::roflol::roflol:

Canım çok geçmiş olsun.Myom la ugraşırken bi de bakmışsın hamilesin.İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…