Ben geldim kızlar ya, işlerim bitmiyor, iş olunca muhabbetede konsantre olamıyorum, yani iki işi biarada yapanlardan değilim.
ozlem64 + lightlife ikiniz birazdan akraba çıkacaksınız, bizide alırsınız aranıza demi.:))))))
ayy afyonu özledim beeee.. mezun olduğumdan beridir hiç gitmedim kimbilir ne çok değişmiştir. arkadaşlarla buluşacağımızda ya postane önünde ya yeşilpark yada.. buluşurduk diğer çay bahçesinin adı neydi yaa unuttum?? dağdelen spor merkezi vardı arkeoloji müzesi karşısında hala duruyomu? oraya step yapmaya giderdik :)))
Bende 1 kere canım, ben biraz küçükken, afyon kocatepe şehitliğinden geçmiştik,turkbayragi kenarında oturup çay demleyip piknik yapmıştık, ben uyurkende, ablamın afyon kaymaklarına bakın dediğini hatırlıyom, başkada anım yok.:roflol::roflol:
ayy afyonu özledim beeee.. mezun olduğumdan beridir hiç gitmedim kimbilir ne çok değişmiştir. arkadaşlarla buluşacağımızda ya postane önünde ya yeşilpark yada.. buluşurduk diğer çay bahçesinin adı neydi yaa unuttum?? dağdelen spor merkezi vardı arkeoloji müzesi karşısında hala duruyomu? oraya step yapmaya giderdik :)))
Ben geldim kızlar ya, işlerim bitmiyor, iş olunca muhabbetede konsantre olamıyorum, yani iki işi biarada yapanlardan değilim.
ozlem64 + lightlife ikiniz birazdan akraba çıkacaksınız, bizide alırsınız aranıza demi.:))))))
,iyiyiz leylacım sana yazdıklarımı okudun mu? mutkala doktora git canım, 2 ay uzun bi süre gerçekten seni strese sokar.
Aylin canım loveli söyledi 13.gün dedi, bakalım, bende çılgın gibiyim, doktora gitmemek için hamiş kalmayı bekliyom ama aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor. Bende 27. ağustosa hazırlayım kendimi.
Geshenk canım, nerden yer verecen bana, merdivenlerin ortası boş mu?
Çılgıncığımda gelmiş.
Bu arada zeytin nasılsın, haberler izliyom aklım sende, hatay dörtyol karıştı biraz, sen iskenderundamıydın.
Kızlar 1 saatlik işim var, halledeyim delirim.
kimse konuşmuyor benle en iyisi işime döneyim barimafoldumben
eveeet bbursadan selamlar 7 saat süren çileli bir yolculuktan sonra anamın evindeyim hemmen geldim baktım napıyorsunuz diye..cümleten hayırlı cumalar..
kızım otobüse bindiğimiz andaqn inene kadar mütemadiyen anne biz nereye gidiyoruz diye sordu 7 saatin sadece 2 saati uyudu ve 5 saat aralıksız:
ANNE NEREYE GİDİYORUZ
BURSAYA KIZIM
NİYEEEE
ANNEANNENLE DEDEN VAR ORADA
HIII..................
10 sn sonra,
ANNE BİZ NEREYE GİDİYORUZ....................
ooooyyyyy valla içim şişti neyse geldik dsağ salim ay bi de hamileyim çekilmiyo yolculukdelikafaduldendelikafadulden evet ben hamileyim 5ağustosa kadar hamileyimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ÇOOK ÖPÜYORUM ŞİMDİ SİZİ YORGUNUM BUGÜN duş alıcam vs fırsat bulunca gelirim yine sezenden ses çıkmadı SEZEN BENİ BEĞENMİYOR MUSUUUN?bilmiyorumkismile NEYSE zaten benim de zamanım sınırlı beni istemeyeni ben hiç istemem kızlar varsa başka buluşmak isteyen beni beğenen buluşalım ben bu acıyla yaşayamam zaten hassasım :teytey:delikafadulden:smiley-cool:
loveli ısrarla cevap yazmıyorsun...tamam istemiyorum artık cetvel falan..teşekkürler...mirmirmirmir
aaa arkadaşım sen anlamamışsın hamile kalırsın demişsin canım ben hamileyim zatenalkisalkisalkis
canım sağol ne yapalım ne demiş ünlü şair nil karaibrahimgil 'GÜLÜMSE ERKEKLER POZİTİF KIZ SEVER'sırnaşık şey
ÇAPKINIM HOVARDAYIM 24 AYARDAYIM HER GECE BİR BARDAYIM HAYDA HAYDA DIR HAYDAsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
şimdi ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim bu geshenk arkadaşımız çok zeki benceee ben yazılarından ve esprilerinden bunu anlıyorum espri işi ince zeka işidir benden iyi olmasın o da iyi yanisırnaşık şey
sezene sarkmadım kendisi bursalı olduğu için muhabbet ettik bana nerdensin diye sordu ben de hem burda hem özelde belirttim ondan hiiç ses çıkmadı ki zaten buluşma gibi bi talebim olmadı benim o yanlış anlaşılmasın her söylediğim ciddiye alınmasın takılıyorum ben şakasına,zira herkesimn işi var gücü var..
ben de çok talep gören çok kalabalık arkadaş çevresi olan bir insanım ve burada sadece 9günüm var hızlı gonzales olarak herkese yetmeye çalışıyorum ama ben deinsanım yani yoruluyor bünyer bak çıkıcam yorgunu dedim kaldım sizi de mahrum bırakmak istemiyorumdelikafadulden
ben seçilmem seçerim hepinizi istiyorum hepiniziiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
bu arada arkadaşımın klavyesi biraz sert yanlış yazıyorum çoğu kez kalvyeden kaynaklanıyor ve yazarken ekrana bakmadığım için yalap şalap yazıyorum bi edebiyatçı olarak bunu kendime yakıştıramıyor hepinizden özür diliyorum:kedi:
hamile kalırsam çıtır gebeler listesinin en başına beni yazın canlarım..en büyük isteğim bu hergün girip girip bakacam......öğlen işten eve giderken mağaza var bizim evin hemen yanında...gözüme çocuk eşyaları takıldı...cuma vakti dua ettim..Rabbim kabul eder inşallah...bir an evvel bir avazda...hihehhhihzemuszemus
yok canım köye aynı beyinle aynı mantaliteyle gittikten sonra bişey değimez ne demiş ünlü şair hande yener
BODRUM A DA GİTTİK BERABER İSTANBULDA DA YAŞADIK
SORUN ŞEHİRLERDE DEĞİLDİ,
BİZ TAM YALANDIKsırnaşık şey
yani mekan farketmez o insanlar öyle yetşmiş işten güçten geçim sıkıntısından olanaksızlıklardan öyle aman oldu mu olmadı mı düşünmeye vakitleri yok bize rahat batıyor anacım rahaaat...hiç şişirme dudağını uçukla falan evet benim kızım var burada bazen tepkiyle karşılandığım da oldu hani senin nasıl olsa var biz de o da yok sen çok konuşma gibilerinden ama bu yanlış bi düşünce neyin garantisi var şükürler olsun var ama 1 dk sonranın garantisi var mı ya da siz zannediyor musunuz inşallah ilkini doğurduktan sonra belli bi müddet sonra ikinciyi istemeyeceksiniz isteyeceksiniz bal gibi isteyeceksiniz sadece şu an bilmiyorsunuz insanız biz ya..kendini sıkma olacak rahatlarsan olacak bak biz tedavinin ilk ayı doktor şu şu günler ilişkiye girin dedi ödev gibi gülmekten bebeği yapamadık hadi şimdi günüdür hooop yatağa ama çok yorgunum ya da hastayım ya da kızmışım adama ama olsun doktor dedi hoop yatağa bu psikolojide çocuk olur mu cevap veriyorum OLUUUR BAKINIZ BEN HAMİLEYİİİMdelikafadulden
kızlar azönce diğer topicte bi arkadaşın hamile olduğu haberini aldım çok mutlu oldum darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........
cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:
hayırlısı canım bak benim görümcemin 2 yıl olmadı bebeği klomen çatlatma iğneleri rahim tedavileri vs uğraştı olmadı tüpler tıkalıymış sonra bıraktı tedaviyi bi süre sonra kendiliğinden kaldı hamile sonrA ikinci hemen yap dedi dr olmaz dedi o istemiyodu durumları iyi değil tek yeter ancak bakarız bi taneye derken kaza sonucu geldi ikinci de yani Rabbim ol desin yeter ki..
artık gerçekten gidiyorum kokuştum yollarda doğru duşa görüşürüz sonra..
AMİNNNNNNNNNNNN...CANIM BENİM...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ŞU MÜBAREK GÜN VE AYLARDA....HAYIRLISI...:ecrin_bebek:
evet aynen eşime diyorum hatta bugün çalışma var yada yok diye :))) adamda görev olarak görmeye başladı :))
Valla benim muayenemde yumurtalıklarım ve rahim temiz çıktı...sorun yok dedi doktor...adetin gecikme sebebinide prolaktin yani süt hormonum biraz yüksekmiş..strese bağlı dedi...bünyem çok stresli bir kendimi rahat bırakabilsem pat diye olcakta gel anlat şu bünyeye....hormonu düşürmek için ilaç verdi..içtim oda bitti...adetinin 14 günü gel dedi...adetin 3.günüde klomene başla dedi...adetten ses seda yok...bu arada eşimle çalışma yaptık...ondan hamile olabilirmiyim diye kuştu vardı içimde ama o testte negatif çıkınca...acaba süt hormonummu düşmedi...doktor kendini hiç stres yapmayacan diyor...mümkünmü....:çok üzgünüm:
:)))))) Afyonda bişey yok canım ya ben hiç sevemedim burayı.Arkadaşlar varken güzeldi afyon herkes gitti şimdi tadı da kalmadı afyonun.Dagdelen spor merkezini bilmiyorum ya hiç dikkatimi çekmedi.Harunu tanımıyorum ya eşimin bi tanıdıgı var maliyede harun diye ama o harunmu bilmiyorum.Yeni mi evlendi dedigin harun?
Canım regli gününmüydü, bak heycanlandım, tam sökülme olmadı anladığım kadarıyla, biraz bekleyelim.olsun nufusumuza almak için afyonu bir kere görmen yeterli :)) yahu kızlar ben ne adet oluyom ne de olmuyom tuvalet kağıdına açık renk kırmızı 1-2 damla geldi az önce öncesindede sarı akıntı gelmişti adet oldummu diye bakmaya gittimde 1-2 açık renk kırmızı kağıda geldi ama devamı yokbu ay benim bu adet çok garip yani :1no2: Allah sonumuzu hayır etsin.
Alırız tabi canım ayrı gayrı yok aramızda sende gel :))))
Canım regli gününmüydü, bak heycanlandım, tam sökülme olmadı anladığım kadarıyla, biraz bekleyelim.
Allah razı olsun kızlar, ne deyim.:roflol::roflol:
bu arad doktora gittim bugün az evvel geldim ancak okudum cevaplarımı yasdım.. şimcik kendimi anlatem
myom hüüüp büyümüş iyice tahmin ettiğim gibi... bir tanecik yumurtam varmış bu ay yola çıkan( smear aldı çarşamaba sonuç alacam. myomun huyuna da bakacaklar köü huyluysa karaktersiz alacaklar yok değilse kalsın dedi bu doktorda.. bişi değil kendi içinde bölünmüş 2 tane olmuş meret. gördüm gene onu sevimsiz şeyy. yok olasıca olmuyokiiii sempatiksalakcinni
in barim, misafirlerede bakmak lazım. Ben çıkmadan yetiş diyecem ama şimdi seni bırakmazlar ki?kaydirigubbakcemileşu an evdeyim ev misafir kaynıyor ben yukarıdayım.. biraz ineyim ayıp olacak... sonra görüşürüz.
valla regl günüm mü değilmi bilemiyorumki zerdalcım yaa.. normalde ben 30 günde bir adet oluyodum son 2 aydır 39günde ve 38 günde adet oldum bu ayda şuan 37. gündeyim yani 1 gün 1 gün geri giderek 30 a yaklaşıyorum diye düşünüyorum ama adet olursam yaklaşmış olucam inşallahh..
in barim, misafirlerede bakmak lazım. Ben çıkmadan yetiş diyecem ama şimdi seni bırakmazlar ki?kaydirigubbakcemile
Allah allah değişik bi durum, bazı rahimde geç regli olunca kendini gebeliğe hazırlar derler ama, inşallah bebek çıkar, çünkü regli olup hamiş çıkanda var.
evet yeni evlendi.yani 2009 ekimde.
Bulacak canım, hepimizin olacak bir gün, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün.hee kayganam da öyle diyo gecikmeye başlayınca rahim bebek ararmış diyo.. iyi de benimkisi ara ara bulamadı kaç aydır ne inatçı rahmim var heee illaki bulacak yaniii :)))))
Evet galiba aynı kişi:)))
özlemcim kız akrabamı çıktık yoksam? aynı kişidenmi bahsed,yoz? ayyy aynı kişiyse unutalım bu konuşmayı burda sakın baksetme benden :)))) deeerrmişim irezil olmayım açıklarımı bilmesin millet :))))) hahahhahah
bu arad doktora gittim bugün az evvel geldim ancak okudum cevaplarımı yasdım.. şimcik kendimi anlatem
myom hüüüp büyümüş iyice tahmin ettiğim gibi... bir tanecik yumurtam varmış bu ay yola çıkan( smear aldı çarşamaba sonuç alacam. myomun huyuna da bakacaklar köü huyluysa karaktersiz alacaklar yok değilse kalsın dedi bu doktorda.. bişi değil kendi içinde bölünmüş 2 tane olmuş meret. gördüm gene onu sevimsiz şeyy. yok olasıca olmuyokiiii sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?