30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sen çıtır gebe ol ben kıtır zira çıtırlık kalmadı ben dekaydirigubbakcemile3
canım inşallah hamilesindir ne zaman alacaksın sonucu?

önce test yaptırmam lazım...biraz daha bekleyecem..doktorumu arayacam canım...zaten şu çubuklarla test yaptım negatifti..tek çizgi çıktı ve belirgindi..ikinci çizgiye doğru hafif kıllı kıllı yayılımlar vardı ama bence değilim yani..bakcaz artık...hayırlısı...opuyorumnanaktan

hayırlısı canım bak benim görümcemin 2 yıl olmadı bebeği klomen çatlatma iğneleri rahim tedavileri vs uğraştı olmadı tüpler tıkalıymış sonra bıraktı tedaviyi bi süre sonra kendiliğinden kaldı hamile sonrA ikinci hemen yap dedi dr olmaz dedi o istemiyodu durumları iyi değil tek yeter ancak bakarız bi taneye derken kaza sonucu geldi ikinci de yani Rabbim ol desin yeter ki..

cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNN...CANIM BENİM...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ŞU MÜBAREK GÜN VE AYLARDA....HAYIRLISI...:ecrin_bebek:

Olmaz tabi olmuyoda zaten kendimiz istedigimiz için birlikte olmuyoruz artık dedigin gibi ödev doktor bugün ilişki dedi hadi yataga:))))

sen afyonlumusun özlem? afyondamı yaşıyosun? ben orada okudumda :) belki de tanışıyoruzdur :)))

Valla benim muayenemde yumurtalıklarım ve rahim temiz çıktı...sorun yok dedi doktor...adetin gecikme sebebinide prolaktin yani süt hormonum biraz yüksekmiş..strese bağlı dedi...bünyem çok stresli bir kendimi rahat bırakabilsem pat diye olcakta gel anlat şu bünyeye....hormonu düşürmek için ilaç verdi..içtim oda bitti...adetinin 14 günü gel dedi...adetin 3.günüde klomene başla dedi...adetten ses seda yok...bu arada eşimle çalışma yaptık...ondan hamile olabilirmiyim diye kuştu vardı içimde ama o testte negatif çıkınca...acaba süt hormonummu düşmedi...doktor kendini hiç stres yapmayacan diyor...mümkünmü....:çok üzgünüm:

Canım çok önemli bi sorun degil anladıgım kadarıyla bu kadar stres yapmamaya çalış bişeyler bul kendine oyalanmak için .İnşallah hamilesindir o testlerde bazen geç çıkabiliyor sanırım bi kan testi yaptır.

cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Olmaz tabi olmuyoda zaten kendimiz istedigimiz için birlikte olmuyoruz artık dedigin gibi ödev doktor bugün ilişki dedi hadi yataga:))))
Bende bu duyguyu sevmiyorum, bazen çok yorgun ve hiç canımız istemesede sırf ödev diye yapıyoruz.
evet aynen eşime diyorum hatta bugün çalışma var yada yok diye :))) adamda görev olarak görmeye başladı :))
Benimkide artık öğrendi, ateştir, yumurtalma günüdür, kendim prof oldum, onuda yapacam yakındır.
Canım şu durumda gebe olma ihtimalinde var, geç yumurtlamışda olabilirsin. İlaç alıyorsun, prolaktin ilacıda aldın, iyice meak ettim durumunu, biran önce doktora. Düzensizlikte kötü.
ZERDOŞŞŞŞŞŞŞ NABER CİCİM....bayanssulusmile

iyiyim canım, çok kaynatmışsınız ancak okudum, daha işlerim bitmedi, biraz ara verdim.

Çılgınım neler yazmıştında gitti, tüh ya bende üzüldüm şimdi, okurduk ne güzelsempatiksalakcinni

Hayırlısı Cenab-ı Haktan kızlar....bekleyip görecez bakalım....inşallah hamileyimdir...:teytey:

Ben işletme 2005 mezunuyum.

hımm tanışmıyoruz o zaman ben son sınıftayken sen 1. sınıfmışsın bi de bölümler farklı :) ama işletme 2003 mezunu yani sizin 2 üstünüz afyonlu bi arkadaşım vardı adı harun tanıyomusun? şimdi maliyede çalışıyo?

Ben geldim kızlar ya, işlerim bitmiyor, iş olunca muhabbetede konsantre olamıyorum, yani iki işi biarada yapanlardan değilim.

ozlem64 + lightlife ikiniz birazdan akraba çıkacaksınız, bizide alırsınız aranıza demi.:))))))

ayy afyonu özledim beeee.. mezun olduğumdan beridir hiç gitmedim kimbilir ne çok değişmiştir. arkadaşlarla buluşacağımızda ya postane önünde ya yeşilpark yada.. buluşurduk diğer çay bahçesinin adı neydi yaa unuttum?? dağdelen spor merkezi vardı arkeoloji müzesi karşısında hala duruyomu? oraya step yapmaya giderdik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…