AMİNNNNNNNNN..İNŞALLAHHHH LİGHTLİFE....bayanssulusmile
sen çıtır gebe ol ben kıtır zira çıtırlık kalmadı ben dekaydirigubbakcemile3
canım inşallah hamilesindir ne zaman alacaksın sonucu?
önce test yaptırmam lazım...biraz daha bekleyecem..doktorumu arayacam canım...zaten şu çubuklarla test yaptım negatifti..tek çizgi çıktı ve belirgindi..ikinci çizgiye doğru hafif kıllı kıllı yayılımlar vardı ama bence değilim yani..bakcaz artık...hayırlısı...opuyorumnanaktan
cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:
yok canım köye aynı beyinle aynı mantaliteyle gittikten sonra bişey değimez ne demiş ünlü şair hande yener
BODRUM A DA GİTTİK BERABER İSTANBULDA DA YAŞADIK
SORUN ŞEHİRLERDE DEĞİLDİ,
BİZ TAM YALANDIKsırnaşık şey
yani mekan farketmez o insanlar öyle yetşmiş işten güçten geçim sıkıntısından olanaksızlıklardan öyle aman oldu mu olmadı mı düşünmeye vakitleri yok bize rahat batıyor anacım rahaaat...hiç şişirme dudağını uçukla falan evet benim kızım var burada bazen tepkiyle karşılandığım da oldu hani senin nasıl olsa var biz de o da yok sen çok konuşma gibilerinden ama bu yanlış bi düşünce neyin garantisi var şükürler olsun var ama 1 dk sonranın garantisi var mı ya da siz zannediyor musunuz inşallah ilkini doğurduktan sonra belli bi müddet sonra ikinciyi istemeyeceksiniz isteyeceksiniz bal gibi isteyeceksiniz sadece şu an bilmiyorsunuz insanız biz ya..kendini sıkma olacak rahatlarsan olacak bak biz tedavinin ilk ayı doktor şu şu günler ilişkiye girin dedi ödev gibi gülmekten bebeği yapamadık hadi şimdi günüdür hooop yatağa ama çok yorgunum ya da hastayım ya da kızmışım adama ama olsun doktor dedi hoop yatağa bu psikolojide çocuk olur mu cevap veriyorum OLUUUR BAKINIZ BEN HAMİLEYİİİMdelikafadulden
Anladım ben bir sen bir ben birde bebek bizde bebek olmadıgı için mutlu degilim ben.Köydekiler öyleler ya bizdemi köye taşınsak eşim hep çiftlikte yaşamayı istiyo gitsek bi çiftlige tarlaya falan gitsek olurmuki bebek.Erkekler öle canım yada öle görünmeye çalışıyolar benim eşimde öledir üzülsen düzelcekmi olucakmı falan bende sinir olurum o öle dedikçe Ben çok takıyorum ya dudagımdan uçuk hiç eksik olmuyo ne zamandır(((Aman boşver diyemiyorum.
Olmaz tabi olmuyoda zaten kendimiz istedigimiz için birlikte olmuyoruz artık dedigin gibi ödev doktor bugün ilişki dedi hadi yataga:))))
hayırlısı canım bak benim görümcemin 2 yıl olmadı bebeği klomen çatlatma iğneleri rahim tedavileri vs uğraştı olmadı tüpler tıkalıymış sonra bıraktı tedaviyi bi süre sonra kendiliğinden kaldı hamile sonrA ikinci hemen yap dedi dr olmaz dedi o istemiyodu durumları iyi değil tek yeter ancak bakarız bi taneye derken kaza sonucu geldi ikinci de yani Rabbim ol desin yeter ki..
evet aynen eşime diyorum hatta bugün çalışma var yada yok diye :))) adamda görev olarak görmeye başladı :))
sen afyonlumusun özlem? afyondamı yaşıyosun? ben orada okudumda :) belki de tanışıyoruzdur :)))
Valla benim muayenemde yumurtalıklarım ve rahim temiz çıktı...sorun yok dedi doktor...adetin gecikme sebebinide prolaktin yani süt hormonum biraz yüksekmiş..strese bağlı dedi...bünyem çok stresli bir kendimi rahat bırakabilsem pat diye olcakta gel anlat şu bünyeye....hormonu düşürmek için ilaç verdi..içtim oda bitti...adetinin 14 günü gel dedi...adetin 3.günüde klomene başla dedi...adetten ses seda yok...bu arada eşimle çalışma yaptık...ondan hamile olabilirmiyim diye kuştu vardı içimde ama o testte negatif çıkınca...acaba süt hormonummu düşmedi...doktor kendini hiç stres yapmayacan diyor...mümkünmü....:çok üzgünüm:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:
Bende bu duyguyu sevmiyorum, bazen çok yorgun ve hiç canımız istemesede sırf ödev diye yapıyoruz.Olmaz tabi olmuyoda zaten kendimiz istedigimiz için birlikte olmuyoruz artık dedigin gibi ödev doktor bugün ilişki dedi hadi yataga:))))
Benimkide artık öğrendi, ateştir, yumurtalma günüdür, kendim prof oldum, onuda yapacam yakındır.evet aynen eşime diyorum hatta bugün çalışma var yada yok diye :))) adamda görev olarak görmeye başladı :))
Canım şu durumda gebe olma ihtimalinde var, geç yumurtlamışda olabilirsin. İlaç alıyorsun, prolaktin ilacıda aldın, iyice meak ettim durumunu, biran önce doktora. Düzensizlikte kötü.Valla benim muayenemde yumurtalıklarım ve rahim temiz çıktı...sorun yok dedi doktor...adetin gecikme sebebinide prolaktin yani süt hormonum biraz yüksekmiş..strese bağlı dedi...bünyem çok stresli bir kendimi rahat bırakabilsem pat diye olcakta gel anlat şu bünyeye....hormonu düşürmek için ilaç verdi..içtim oda bitti...adetinin 14 günü gel dedi...adetin 3.günüde klomene başla dedi...adetten ses seda yok...bu arada eşimle çalışma yaptık...ondan hamile olabilirmiyim diye kuştu vardı içimde ama o testte negatif çıkınca...acaba süt hormonummu düşmedi...doktor kendini hiç stres yapmayacan diyor...mümkünmü....:çok üzgünüm:
ZERDOŞŞŞŞŞŞŞ NABER CİCİM....bayanssulusmile
Canım eşim afyonlu bende afyonda okurken tanıştık evlendik eşimle.Afyonda yaşıyorum şimdi.Sen nerde okudun afyonda?
a.k.ü - i.i.b.f- iktisat mezunuyum :) 2002 mezunuyum sen?
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bende bu duyguyu sevmiyorum, bazen çok yorgun ve hiç canımız istemesede sırf ödev diye yapıyoruz.
Benimkide artık öğrendi, ateştir, yumurtalma günüdür, kendim prof oldum, onuda yapacam yakındır.
Canım şu durumda gebe olma ihtimalinde var, geç yumurtlamışda olabilirsin. İlaç alıyorsun, prolaktin ilacıda aldın, iyice meak ettim durumunu, biran önce doktora. Düzensizlikte kötü.
iyiyim canım, çok kaynatmışsınız ancak okudum, daha işlerim bitmedi, biraz ara verdim.
Çılgınım neler yazmıştında gitti, tüh ya bende üzüldüm şimdi, okurduk ne güzelsempatiksalakcinni
Canım çok önemli bi sorun degil anladıgım kadarıyla bu kadar stres yapmamaya çalış bişeyler bul kendine oyalanmak için .İnşallah hamilesindir o testlerde bazen geç çıkabiliyor sanırım bi kan testi yaptır.
Ben işletme 2005 mezunuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?