Evet galiba aynı kişi:)))
Bulacak canım, hepimizin olacak bir gün, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün.
dedim demi akraba çıkacaksınız diye, :roflol::roflol::roflol:
canlarım hadi iyi akşamlar, ben çıkıyorum, yani kızlar yanıyoz, yerimde sırılsıklam oldum.
hepinize iyi hafta sonları malum net yok ya, pazartesi görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.
Haftasonu dua okursanız pazartesi ben eklerim. Kızlar aklınızda bulunsun.
hhahhahahah :))) selam söyle benden :))))) :roflol: :roflol: :roflol: lightlife'ın selamı var de sempatiksalakcinni dünya ne küçük yahu insan internette bile tanıdıklarını hop diye bulabiliyo :))
kız sakın anlatma eşine tamammıı eyvahedigeldismile ayyy bütün bebiş çalışmalarımıda anlattım burda akannehir irezil oldum akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım ben eşimden bişey gizleyemem akşam gidince eve ilk işim bu durumu anlatmak olucak.Slm da söliycem eşime haruna iletsin.Şaka tabi bunlar bende rahatsız olurum tanıdık birisinin burda paylaştıklarımı bilmesinden rahat ol.Çok enterasan oldu ama o kadar kişi arasından tanıdık birisini tanıyan birisi çıkıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özlemcimmm söyleme tamammıı nooollllluurr ohaoldumsmile
Allah iyiliğini versin senin emi.. ilk cümlelerini okurken resmen şöyle kaldım :1shok: :1shok: :1shok: sonraki cümlen ile sırnaşık şey içim rahatladı sırnaşık şey
Bulacak canım, hepimizin olacak bir gün, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün.
dedim demi akraba çıkacaksınız diye, :roflol::roflol::roflol:
leylacım sana sormuştum yapmıştım ben beklerken tarih vermeyince ben de sayfayı kapattım sonra yazmışsın ben görmedüm mesajı
kusura bakma hemeeeeen cici bir tane yapıcam
leylacım sen bana ay yıl gün olarak ver yapayım
,
yarın gece gidecekler bizimkiler artık. bu sefer az kaldı görümcem.. gel bak sana yer açıldı :=))
ben geldim.. doktora kadan gittimdide :)
hislerin gerçek olsun canım.
özgecim bu arada siz nereye gidiyorsunuuuuuuzz :roflol: :roflol: :roflol:
benle buluş madem.. uzaktayıs acık ama ossun gelem senin için oralara :))
varmayın lovelimin üstüne :))
canım sanırım cevap vermişti sabahtan
vay anasını yav ben bir yerden hatırlıyorum bu şairi sırnaşık şey,
opuyorumnanaktan çook mersiii teşekkürler iltifatlar almışım hihoyyyt olumunekankayizsmile öyleyimdir söylemesi ayıp sırnaşık şey sempatiksalakcinni
sen benden aşağı değilsin ama Şeniz aşkımız karşılıklı dedim artık başkalarına sarkam amaaaaa :1hug:
benim burada türkçem var ya tam bir katliam.. aramıyoruz o kadarcık kusurları rahat ol.. maksat derdimi,zi anlatmak kuralları hataları geç :)
inşallah yaaa.
naber kıss tatlı kaçık hamis :CüvCüv: yora yora Allah vere. a.s
aminnnnnn
aynısından olsun amaa.. yerim ben o şişko kırmızı suratıı opuyorumnanaktan
yaa olacaksa oluyor işte.
esmiş geçmişsin gene hızlı gonzalesim benim
inşallah be leyloşum... dualarımız kabul olacak inşallah.
bir zaman sonra öyle oluyor maalesef :)
ama senin elinde be güzelim.. takmamayı başarabilirsin istesen.. at kafandan rahatla.. hayat bebekten ibaret değil.. dünyaya gelme amacımız o değil.. bek etrafına neleri var.. Rabbimin bir saati zamanı var hepimize kararlaştırdığı sabredeceğiz.. ne kendimize ne çevremize zarar vermeden yapacağız bunu. burada makara kakara atlatıyoruz şu günleri sen bizden ayrılma.. anlaştıkmı... takip et anacım daha maceralarımız bitmediiiiii sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- delikafadulden vereliniortak
hayırlı uğurlu olsun tatlım Rabbim mükafatını verir inşallah çılgınımmelek kalpli, kibar lovelim benimm..
ilk iğnemi vurduk kızlar.
spora gidiyom ben..yasaklanıncaya kadar devam spora
canım benim teşekkür ederim...akşam çıkmak zorunda kaldım birden...bende bugün biraz gergindim..sende kusura bakma...sana biraz kapris yaptım...seni sevdiğimden kaydirigubbakcemile5 tarih vereyim canım...01.02.2009 tarihinde...buna göre yaparsan sevinirim canım benim...öpüyorum seni...opuyorumnanaktan seninkinin üzerinde Rabbim sen koru meleğimi yazmışsınya banada leyla ile mecnunun bitmeyen sevdası yazarsan sevinirim tatlım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?