Siz ne kadar zamandır evlisiniz arkadaşlar?
Yaşlarınız kaç?
Ben 34 oldum
ben psikologları severim yaa. benim gittiğim psikolog gerçekten çok yardımcı oldu.. İyi ki varsınız
ama sen burda dert dinleme, paylaş sadece. hep iş iş nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3
canım bişi sölimmi bende panik atak oldum stres sıkıntı çok takıntılı olmaya başladım ve bu yüzden olmuyo artık bebek ona inanıyorum bendede titizlik mükkemlliyetcilik duygum hat safada herşey ii olcak hemn olcak kötü insanlar beni çok üzer ve üzülüp kendimi yiiyorum sırf bu yüzden hayatım alt üst oluyo ha bide bebk yıılar geçtikce gelmiyo üstüne cabası bunun sonucunda yıllardr çektiğim enfeksiyonum
yanma ilişki sonrassı kasık ağrısı enfeksiyonların en büyük sebeine gelince stres bağışıklık sistemimizi çökeltiyo ve hassas olan rahmi mahvediyo ahh arkadaşımm neden benim gibi duygusal insanın başına gelir diye hep düşünür dururum şen neşeli kahkahalar atmak ve takmamak istiyorum hiç bişi pskolağa gitcem yolu yok allah yardımcımız olsun bende mayıs 18 de 30 olcam 30 fobim var nasıl olcak bilmiyorum(((((((
çılgınım anlatmadın ilişki sonrası testini :)
ayrıca nese ve loveli hamiş arkadaşlarımız ve onların sürecini burda birlikte yaşadık.
aynı sıkıntılar dertler derken hoooppp hamiş oluverdiler süprüs olaraktan:teytey::teytey::teytey:
baskalarından duyardık filanca şöyle olmus da olmamısda sonra bisi olmus da hamis olmus die.
burda bunu birebir yaşadık. ağladık güldük simdi onlar bizim gözbebeğimiz umudumuz. mirimiz önderimiz ehehe
( nasi gaz ama:sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı şeyi kendime de diorum da ondan)
dedim once talep gelsin oyle anlatayım sempatiksalakcinni
işte sabahki çalışmadan sonra 3 saat sonra doktorun muayene koltuguna ulaştım..
rahim ağzından salgıyı aldı . PH a baktı. uygun. Salgı durumuna, (östrojen seviyesi mi ne) baktı o da süppermiş. endometrium süper kalınlaşmış.yumurta kanaldaymış.
felan felan. sonra koşturarak ben spermleri incelemeye gidiyorum dedi.
sonra geldi dedi ki. sperm allerjim yokmus. ama eşimin spermlerinde en hareketli olanlar normal sayıdaymıs ama biraz daha fazla olmasını tercih ederlermiş.
gerçi süreden ya da salgının alındığı yere göre de değişirmiş. en hızlılar çoktan kanala geçmiş olabilirmiş. normal bir test dedi. gene de bu ay hamile kalamazsam onumuzdeki ay eşime bir daha detaylı sperm testi yapılacak.. inşallah gerek kalmaz.
ama anladığım her testi başarıyla atlattık. bu dediği biraz açık kapı bırakmak gibi geldi.
doktor gibi oldum valla yuhh..endometrium felan akannehir
aaa kızlar ne oluyor depresyondayız galiba
geshenk ağlamak istiyorsan ağla atma içine doya doya ağla ve kalk yola devam et
şimdi size ne yazacağımı bilemedim nasıl teselli etsem bu yollardan ben de geçtim neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum
ayrıca nese ve loveli hamiş arkadaşlarımız ve onların sürecini burda birlikte yaşadık.
aynı sıkıntılar dertler derken hoooppp hamiş oluverdiler süprüs olaraktan:teytey::teytey::teytey:
baskalarından duyardık filanca şöyle olmus da olmamısda sonra bisi olmus da hamis olmus die.
burda bunu birebir yaşadık. ağladık güldük simdi onlar bizim gözbebeğimiz umudumuz. mirimiz önderimiz ehehe
( nasi gaz ama:sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı şeyi kendime de diorum da ondan)
tataammm loveli, tatlı hamiş gelmiş... geshenk bak lovelicim çok sıkıldı çok üzüldü ama bebişi süpriz yaptı geldi. dualarımız şimdi sağlıkla bebişine kavusmasında.
bu karamsarlıktan çık artık..psikologum da süpper yazmış zaten üstüne laf edemedim şimdi.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?