30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Sevgili tentation benim durumumu takip eden bir kadın doğum uzmanı dr um var cnm.
Pazartesi günkü randevumu tanımadığım bir dr dan aldım,çünkü talep edeceğim şey sadece gebelik testi :))))

Canım ben klüpte mesleğim nedeniyle epeyce sorun dinledim.Sırf bu yüzden asıl mesleğimi yazmamaya başlamıştım.Şimdi yeniden yazdım :)))))

Mantra müziğine gelincede tabi tamamını dinlemek lazım ama olabildiğince sakin,loş ışık altında.Bir tür meditasyon tekniğidir.Fikir edinmeniz açısından yönlendirmiştim kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar balkonda epeyce çamaşırım vardı,toplayıp katlayıo kaldırayım gelirim tekrar

Son düzenleme:
kızlar bugun yolda yürürken, bir kadın durmus cocugunun basında bıktım senin kusmalarından gibi ufacık cocuga bagrınıyor. içimden dedim ki bağırma çocuğa, bak biz neler çekiyoz cocugumuz olsun diye..ufacık cocuk o kusacak tabiii.. dedim ama dışımdan bişi diyemedim tabii yemedi:)))

ben psikologları severim yaa. benim gittiğim psikolog gerçekten çok yardımcı oldu.. ıyi ki varsınız
ama sen burda dert dinleme, paylaş sadece. hep iş iş nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3

psikologluk bu kadar insanın içine düşen sen. bu meslekde olan biri olarak sende aynı durumdamısın azıcık yoksa hiç sıkıntı vermeden kendine atlatabiliyormusun şu zamanlarını merak ettim. gerçi hikayeni bilmiyorum sıkıntın varmı yani bu konuda sadece takılıyormusun burada bilemiyorum...

güzel sanatcımız bizim :)
ne desek boş. ben, "kafana takma" diyenlere direk kafa atmak isteyenlerden olduğum için sana sadece bu topikten ayrılmama tavsiyesi verebilirim..:lepi:
bana iyi geldi burası.
sen 30 dan korkuyorsun, korkma. biz hala kendimizi 18 lik çıtırlar gibi hissediyoruz :)
hele bi serpilimiz var, liseli çıtırlara taş basar o derece yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrıca burda kendimize 55 sınırı koyduk.
ohooo senin o vakte kadar önünde koca bir ömür daha var..

:lepi:

hadi gül bakalım
kaydirigubbakcemile3

ayrıca nese ve loveli hamiş arkadaşlarımız ve onların sürecini burda birlikte yaşadık.
aynı sıkıntılar dertler derken hoooppp hamiş oluverdiler süprüs olaraktan:teytey::teytey::teytey:

baskalarından duyardık filanca şöyle olmus da olmamısda sonra bisi olmus da hamis olmus die.
burda bunu birebir yaşadık. ağladık güldük simdi onlar bizim gözbebeğimiz umudumuz. mirimiz önderimiz ehehe

( nasi gaz ama:sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı şeyi kendime de diorum da ondan)

Sevgili geshenk mesleğimiz her ne olursa olsun daha öncede ifade ettiğim gibi herşey içimizde gizli.
Bizlerde sizler gibiyiz ,mutlaka ki bizimde hayata dair sorunlarımız oluyor,tıpkı sizler gibi bazı arkadaşlarım sorunları kaldıramıyor ,mücadele etmiyor,antidepresan ilaçlar...vb kullanıyor.Bazıları ıSE çok daha dik ve dirayetli oluyor ,işte bu kısımda karekteristik özelliklerimiz etkili

Ben bu mesleği seçmeden önceden de böyle idim.
Ben sizlerin tanıdığı hastanelerdeki müraccaatçılara hizmet veren bir alanda değilim,madde bağımlıları,cinsel istismara uğrayan ...vb çocuklarla ilgileniyorum.Anlayacağınız bizim alanımız diğer meslektaşlarımıza göre neredeyse 100 katı daha zor.

Sorun her ne olursa olsun ,hayatımızın odak noktasına oturtmamalıyız yoksa sağa bakarsınız aynı ,sola bakarsınız aynı,profesyonel yardım alırsınız yine aynı şeylerle karşılaşırsınız.

Hayata dair bir çok artımız var,en önemlisi nefes alıyoruz.Elbette her kadının içinde içgüdüsel olarak annelik duygusu vardır ancakkkkkkkk bebeğimiz olmuyorsada bu hayatın sonu değil.

çılgınım anlatmadın ilişki sonrası testini :)

dedim once talep gelsin oyle anlatayım sempatiksalakcinni

işte sabahki çalışmadan sonra 3 saat sonra doktorun muayene koltuguna ulaştım..
rahim ağzından salgıyı aldı . PH a baktı. uygun. Salgı durumuna, (östrojen seviyesi mi ne) baktı o da süppermiş. endometrium süper kalınlaşmış.yumurta kanaldaymış.
felan felan. sonra koşturarak ben spermleri incelemeye gidiyorum dedi.
sonra geldi dedi ki. sperm allerjim yokmus. ama eşimin spermlerinde en hareketli olanlar normal sayıdaymıs ama biraz daha fazla olmasını tercih ederlermiş.
gerçi süreden ya da salgının alındığı yere göre de değişirmiş. en hızlılar çoktan kanala geçmiş olabilirmiş. normal bir test dedi. gene de bu ay hamile kalamazsam onumuzdeki ay eşime bir daha detaylı sperm testi yapılacak.. inşallah gerek kalmaz.
ama anladığım her testi başarıyla atlattık. bu dediği biraz açık kapı bırakmak gibi geldi.
doktor gibi oldum valla yuhh..endometrium felan akannehir

İŞTEEEEEEEEEEE BUDUR CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM SENİ:dance:

aaa kızlar ne oluyor depresyondayız galiba
geshenk ağlamak istiyorsan ağla atma içine doya doya ağla ve kalk yola devam et
şimdi size ne yazacağımı bilemedim nasıl teselli etsem bu yollardan ben de geçtim neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum

:roflol:sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol::roflol:

tataammm loveli, tatlı hamiş gelmiş... geshenk bak lovelicim çok sıkıldı çok üzüldü ama bebişi süpriz yaptı geldi. dualarımız şimdi sağlıkla bebişine kavusmasında.
bu karamsarlıktan çık artık..psikologum da süpper yazmış zaten üstüne laf edemedim şimdi.:kedi:

Ayyy ne güzel hamişsin,sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz.

Normal yöntemlerle mi hamile kaldınız,yoksa aşılama tüp bebek vs mi cnm?

bunu okuyunca nasıl duygulandım anlatamam canım arkadaşım hepinizin bu güzel duyguyu yaşamasını canı gönüldenn diliyorum

mısracım sana poleni tavsiye ederim balla beraber kürtajdan sonra yumurtalarım olgunlaşamadan adet oluyordum adet döneminden yumurtlama bitene kadar bşr çay kaşığı polen bir çay kaşığı bal yedim 2.ayımda hamile kaldııımm

Estağfurallah cnm,hepimiz aynıyız boşverin mesleğimi falan:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…