30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hımmm bunu çok duydum ama içtiğim hormon ilaçları yüzünden epeyce tombiş olduğum için cesaret edemedim.Şu anda zar zor zayıflamaya çalışıyorum 58 kg yaf falan düşebilirsem deneyeceğim bilgin için teşekkürler cnm

evet hem de nasıl her adette giden gebeliğimi hatırlayıp iki kat daha ağlıyordum şimdi bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla doğurmak istiyorum sadece

e hadi geçmiş olsun :)
umarım gerek kalmaz da sen da liste başında hitler arasına geçersin :sm_cool:
benim ovulasyon testi maceram da bitio arkadaslar. tahmin etitğim gibi erken yımırtlıomusum ben. 14. gün değil 11-12 sanırım..
bu ay iyi hazırlandık :roflol:dilerim tutar zemuszemuszemuszemus

bir çay kaşığı fazla değil bence ama sen bilirsin

hadi inş görürr
bulantıya alışığım ben gastrit olduğundan çok etkilenmiyorum
umarım atlatır ve gelir

canım sağol..aynen senin de inşallah tutar da göbecikler atarız..kaydirigubbakcemile2
kolay yoldan gelsin seni yormasın. kocan da cip alsın sanaaa.. :Saruboceq:

boğa yım ben

hırrr

:) çılgınım cipinde mipinde diilim :) o işin gırgır kısmı..( ama doğuruu için cip alınan hatuna gıcığım o ayrı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:)
bana "baby on board" çıkartması yeter inan ki:)

bir çay kaşığı fazla değil bence ama sen bilirsin

hadi inş görürr
bulantıya alışığım ben gastrit olduğundan çok etkilenmiyorum
umarım atlatır ve gelir

lovelicim sen çok tatlı bir hatunsun, çok da olumlusun, olgunsun. çok güzel bir hamilelik geçireceksin inşallahh :Saruboceq:

biliyorum canım, sen benim kafamdakileri cok güzel dillendiriyorsun..hosuma gidiyorr.
ama gene de olsun cip ya yakışırr sana :smiley-cool:

Hımmmm eşimin burcuda boğa.
Bu yıl sizin yılınız canım,zorluklarla geçen son 2,5 yılın sonu geliyor.
1-24 Nisan arası güzel bir haber alacaksın gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…