30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Çılgın kız ilişki sonrası test nedir merak ettim vallahi.

Geshenkcim sana bir öneride bulunacağım.
Arama motoruna Seda BAĞCAN yaz,SUNRıSE isimli albümünden parçalar dinle çok ama çok rahatlatıyor.Mantra felsefesiyle hazırlanmış bir albüm.

oluyor bazen oyle, üstüne üstüne geliyor hersey..ama düşünsene bu şekilde bunalıma girmek de hiçbirşeyi çözmüyor. aksine bu vücut stresi yedi mi tüm düzeni bozuluyor.. olacak çocuk da hiç olmuyorrrr
canım çok ağlamak istiyorsa rahatlatır aslında..
benim de günüm eh işte..gene doktor, ilişki sonrası testi. ama biraz dolastım eşimle sonra hava da güzeldi, moralim yerine geldi.

Çılgınkız test yaptırmadım cnm,dün randevu almıştım dr dan içimden gitmek gelmedi.Bu pazartesiye az önce randevu aldım bakalım.Bugün hafif hafif sancılarım başladı regl olacağım gibi hissetmeye başladım,hayırlısı olsun

belki hiçde belli etmesemde bugünün etkisi vardır.. bugün buraya yani adapazarına kanal D de var ya doktorum programı aytuğ kolankaya hani tüpbebek uzmanı. onlar geldi.. çekişlede 7 kişiye tüp bebek şansı verildi tabi bana çıkmadı maalesef bebek olunca bütün gün komu ve çaresiz bir sürü insan görmek umut dolu bekleyişler, neler var ya... ve görümcemin yeni bebeği oldu kayınvalidem ve diğer görümcelerim hep onun başında ilgi alaka o biçim sanki bana nispet yapar gibi geliyor her yaptıkları belki ben öyle anlıyorum artık neyse onlarda ikinci çocuğu olmasına karşın havalara uçuyolar abartılası sevinç yaşıyorlar o alışverişler o takılar ne yapacaklarını bilemiyorlar falan... offf bunları niye burada anlatıyorum bilmem resmen saçmalıyorum ya...hepsi üstüste geliyor ve patlama derecesined sıkılıyorum.... bu kadar güçsüz değilim aslında neleri atlattım ama ne bilim insan zayıf oluyor işte arada...

canım normalde yumurta takibinde yapılması onerilen standart bir testmiş. ama nedense sadece kısırlık konusunda uzmanlaşmış merkez ya da doktorlar yapıyorlar. diğerlerinin pek yaptığını duymamıştım. ben de bu yüzden doktor değiştirdim zaten.

daha onceki mesajlarımda yazmıştım. şimdi bende de standart testler yapılmıştı. hiç sorun yoktu. bu ayki yumurta takibinde çatlatma iğnesi vurulduktan yani ovulasyon zamanı, ilişkiden sonra en geç 6 saat içinde doktora gidiliyor. doktor rahim ağzının durumuna bakıyor. Ph i uygun mu, rahim ağzı salgıları spermler için uygun mu bakıyor, bir de oradaki ortamdan spermleri alıp, lab. da inceliyor. Spermlerin hareketliliği, sayısı nasıl diye. Sonra sperm allerjisi var mı o da anlaşılmış oluyor.
böyle iştee.

canım bişi sölimmi bende panik atak oldum stres sıkıntı çok takıntılı olmaya başladım ve bu yüzden olmuyo artık bebek ona inanıyorum bendede titizlik mükkemlliyetcilik duygum hat safada herşey ii olcak hemn olcak kötü insanlar beni çok üzer ve üzülüp kendimi yiiyorum sırf bu yüzden hayatım alt üst oluyo ha bide bebk yıılar geçtikce gelmiyo üstüne cabası bunun sonucunda yıllardr çektiğim enfeksiyonum
yanma ilişki sonrassı kasık ağrısı enfeksiyonların en büyük sebeine gelince stres bağışıklık sistemimizi çökeltiyo ve hassas olan rahmi mahvediyo ahh arkadaşımm neden benim gibi duygusal insanın başına gelir diye hep düşünür dururum şen neşeli kahkahalar atmak ve takmamak istiyorum hiç bişi pskolağa gitcem yolu yok allah yardımcımız olsun bende mayıs 18 de 30 olcam 30 fobim var nasıl olcak bilmiyorum(((((((

Bir arkadaşım yazmış çok beğendim bu cümleleri paylaşmak istedim arkadaşlar

GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GıT - meyi ögrendim! ıcim kanaya kanaya güclü olmayi, düse kalka yere saglam basmayi, yasanan her seyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayi, devam etmeyi, büyümeyi, basarmayi yani eninde sonunda kendime GEL-meyi ögrendim...

canım hayırlısı, insanın canı bir müddet sonra test mest yaptırmak istemiyor di mi?
ben de kaç idrar testini heba ettim oyle. artık 1 hafta 10 gün gecikmeden yapmam diyorum. yapmıyorum da o kadar da gecikme filan ollmuyor zaten..

geshenkcim burada anlat. neden dersen hepimiz bunları çok yaşadık ve anlarızz.
rahat rahat konus yani..
çocuk konusunda biz çok daha hassasız ondan. aslında nispet değildir mutlaka çok seviniyorlardır. böyle düşün.. burada anlatmıştım en yakın arakdaşlarımdan biri, ugrastığımı üzüldüğümü bildigi halde bana hamile göbeği açık fotolar yolluyordu .. o kadar üzülüyordum ki.. sonra pırt diye cocugu olup, sürekli cocugunun sorunlarını anlatanlar mı..
üzülme hem , o bedava çıkan tüp bebek denemeleri de başka zor durumda olan bir aileyi sevindirecek. biz içimizi iyi tutalım..Herkes iyi olsun boşver.. Bizim de şansımız bir gün dönecek. gör bak. belki ugrasıcaz kendiliğinden olmayacak ama sonucta zor zamanları atlatıcaz

evet canım stres tutunmayı da engelliyormus. ben de mükemmelletçi tiplerdenim malesef. sonunda bir psikolog bulmustum kendime, onunla konusa konusa baya bir rahatladm.
ama hala stres yok mu dersen var tabii..
30 olmaktan korkma. cok güzel yaşlar 30..pek bir fark olmuyor:) Allah uzun ve güzel ömür versin de diğer yaşlara da ulaşalım

güzelmiş..hakkatten insan zorluklarla karşılaştıkça çok güçlü oluyor..

Ben 33 yaşındayım canım 4 senelik evliyim

Arkadaşlar herşey kendimizde gizli,paylaştığınız kişilerden büyük mucizeler beklemeyin derim.

hosgelmişsinzemuszemus
kıslarrrr kıslarr yüreğim sızlarrr..
geshenkcim bak seni görüyorum su an, nasılsın????

istanbuldansın sanırım hangi doktora gidiyorsun
ben anlatayım izlenen yolu;
1- eşinizle birlikte doktora giin
2- eşiniz sperm testini muhakkak yaptırsın
3- gititğiniz doktor önce muayene edecek rehime bakacak. sonra hormon testleri FSH troid prolaktin vs ve rahim filmi isteyecek
testlerin sonucuna göre ilaç tedavisi verecek
4- eşinin testi ve senin sonuçların temizse eğer deneyin diyecek. yaşımızdan ötürü denemeyin :) bir sonraki aşamaya geçmek için ısrar edin :)
5- sonraki aşama aşılama yöntemi. 3 kere yapılıyor. ilk aşılama da klomen verecek yumurtanı dürtecek bu ilaç. sonra yumurta çatlatıcı iğne ve aşılama. diğer iki aşılamada iğne verecek. klomeneden daha çok dürtecek bu iğneler gene yumurta çatlatma iğnesi ve aşılama
6- aşılama olmadıysa tüp bebek e geçilecek

gelelim alternatiflere
1- 500 yasin okunacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

umarım tekrar kalırsın. ama hamile kalabildiğine göre olma ihtimalin çoooook yüksek. 2 demişsin. bi 2 ay daha şansın var bence
biz hiiiiçççç hamile kalamadık :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

doktorunu ihmal etme. hangi doktordan randevu almıştın. çoook iyi seç doktorunu

canım benim. aynı durumdayız seni çok iiiyi anlıyoruz. zayıflık değil bu. nesem demisti. gelincik çiçeği gibi nariniz,hassassız biz ..

güçlü olmak istemiyorum. düsünce tekrar kalkmak için çabalamak istemiyorum. aslında düşmek istemiyorum . sağlam basan kadın olmak istemiyorum. kötülüklrle uğrasmak da sindirmek de istemiyorum..

yoruldum ben güçlü olmaktan...birseyleri elde etmek için tırnaklarımla çabalamaktan

zırt die hamile kalmak istiyorum. gak deyince suyum guk deyince yemeğim gelsın. port die doğrunca kocam bana cip alsın, benim yerime bir takım sorunları baskaları düşünsün istiyorum kaydirigubbakcemile3

tentation, kahvelokum nasılsınız fıstıklarrrrr

merhaba canım... yeni geldik eve.. eşimle her cumartesi geziyoruz, bizim rutinlerimizden.. şimdi de çay keyfi yapıyoruz... eşim kendi bilgisayarında, ben kendiminkinde.. manasız bi aile saadeti yani kaydirigubbakcemile3 size bakmaya gldim ben de.. sen nasılsın?

biz de yeni geldik gezmeklerden :)

ikimizde bilg basında bisilerle uğrasıoruz.

hava negüzeldi bugün

asılnda psikoloğumuz burda hehehe çok fena yere düstün çooook

seda bağcan ın veridğin linke baktım ma parçalar yarım yarım. beğendim ama tam ne güzelmis derken öteki parçaya geçiiii

çok iyi yapmışsınızz. saadetiniz de daim olsun canım..ben de özledim hepinizi..

biz de yeni geldik gezmeklerden :)

ikimizde bilg basında bisilerle uğrasıoruz.

hava negüzeldi bugün

doktor sonrası biz de epey gezdik. hava harikaydı. çok da iyi geldi valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…