haklısın ama sanırım bugün gelicek kırmızılar, belli etmeye başladı kendini.. bu hiç canımı sıkmıyo da şu yanma sıkıyo. ben evliliğin ilk dönemlerinde her sızım olduğunda bilinçsizce antibiyotik kullandım doktora gitmeden ve biliyosun-artık ben de biliyorum- bu da vajinanın doğal florasını bozup enfeksiyona açık hale getiriyo.. ben bundan çekiyorum şimdi. iki ay önce dr bunun için fitil vermişti ve şimdiye kadar gayet iyiydim ve seviniyodum ama yine olunca moralim sıfıra düştü. belki dra gitmediğimden enfeksiyonlarım başka zararlar da verdi ondan bebek olmuyo diye de korkuyorum... bakalım doktora tüm endişelerimi anlatıcam... şu adet bi başlasaydı hayırlısıyla.
ve biliyo musun,şöyle bi baksana hepimizin yazdıklarına ortak noktamız depresif ruh halimiz ve kafaya takmamız herşeyi... neşeli görünmeye çalışıyoruz ama içimizde fırtınalar kopuyo.
evet bir ara pskaytrsise gittim bana dr dediki seni tedavi edemem sen hem sorunu hemde çöüzmü biliyorsun üzgünüm dedi banabende yanii bravo dedim ne diyeyeim dr bey :))))) yani çözümsüz vakalarız suçumuz bilinçli kadın olmak sonuç depresif :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bu fıkra bizleri anlatıyor galiba :))
Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"
bu fıkra bizleri anlatıyor galiba :))
Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelişmeyi haber vermeye geldim, geldi kırmızılar çok şükür kötükedihüso
inşallah kistim gitmiştir, biraz kaldıysa da bu kırmızılarla akıp gider...çarşamba kontrolüm var,dua edin bana olur mu
şimdi yine ben kaçar :)
canım benim inşallh bu kırmızılar kistinide götürür kontrolünün gidişatını merak ediyorum :) her gelen kırmızılar umut demekti değilmi ? biliyorum ağlıyorsundur ne kadar ağlamayacağım desete ağlıyoruzneyse önümüzdeki aya umutboshayallersmile
yooo ağlamıyorum naniknanik
benim zaten ümidim yoktuki :) zorla ağlatıcak deli mi ne :icecream:
sağol serpilcim sonucumu da yetiştiricem inşallah hemen
işlerim var arada bi gelip gidiyorum,bay
Herkese selam, siteye pek sık giremiyorum, 3 gün önce üye olmuştum, hamile kalanlara nasıl başardıklarını sormuştum, yanıtlamışlar sağ olsunlar. Aslında biraz kendi durumumu anlatayım. 35 yaşındayım, 10 yıl hiç korunmadım ve hamile kalmadım, yaşım gereği de acele edip tedavi vs. olmadım. 30 lara gelince doktor yolu göründü ve tüm filmleri testleri yaptırdım. Tüpler açık, rahim temiz, hormonlar da normal çıktı. Umutsuz denerken hiç beklemezken hamile kaldım, 2 aylıkken düştü. Normal dediler. 7 ay geçti. Korunma süresi de içinde. Tek bir ilaç kullunmadım, yumurta takibi de yapmadılar, dene dediler. 2 aydır deniyorum bir şey yok. Ayın 20 si adet günüm, aynı umut ve korku ile bekliyorum ama moralim çok bozuk. Aklımdan çıkmıyor ve işyerindeki hamilelerden kaçar oldum. Tedavi görmenin detayı nedir sizde merak ediyorum. Şu kadar yıldır vs. diyorlar. Kimse bana bir tedavi demedi şu ana kadar. Tüp bebek yapalım diyen paragöz birinin dışında.
Herkese selam, siteye pek sık giremiyorum, 3 gün önce üye olmuştum, hamile kalanlara nasıl başardıklarını sormuştum, yanıtlamışlar sağ olsunlar. Aslında biraz kendi durumumu anlatayım. 35 yaşındayım, 10 yıl hiç korunmadım ve hamile kalmadım, yaşım gereği de acele edip tedavi vs. olmadım. 30 lara gelince doktor yolu göründü ve tüm filmleri testleri yaptırdım. Tüpler açık, rahim temiz, hormonlar da normal çıktı. Umutsuz denerken hiç beklemezken hamile kaldım, 2 aylıkken düştü. Normal dediler. 7 ay geçti. Korunma süresi de içinde. Tek bir ilaç kullunmadım, yumurta takibi de yapmadılar, dene dediler. 2 aydır deniyorum bir şey yok. Ayın 20 si adet günüm, aynı umut ve korku ile bekliyorum ama moralim çok bozuk. Aklımdan çıkmıyor ve işyerindeki hamilelerden kaçar oldum. Tedavi görmenin detayı nedir sizde merak ediyorum. Şu kadar yıldır vs. diyorlar. Kimse bana bir tedavi demedi şu ana kadar. Tüp bebek yapalım diyen paragöz birinin dışında.
kıslarrrr kıslarr yüreğim sızlarrr..
geshenkcim bak seni görüyorum su an, nasılsın????
Mrb arkadaşlar
Topiğin sayfalarını baştan sona kadar okuyamadım ne yazık ki.
Ben de sizlerle aynı yaş grubunda ve 14 aylık evliyim.
Yumurtlama problemim var paralelindede bir sürü pko
Emar ve hsg çektirdim.Karın boşluğunda görünen bir uzantı var ,tüplerim açık.
Tabi birde tiroidlerim az çalışıyor bunu öğrendim.
Geçen ayın 7 de mensturasyon dönemindeydim,şu anda hala tık yok.Acaba mı diyorum ama her ay düzenli tarihlerde regl olmadığım için umutlanmak istemiyorum.
Hepimiz için en kısa sürede sevindirici sonuçlar olur inşallah.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?