çılgınım çok sevindim herşey iyi çıkmış hadi gözün aydın..inan senin bu yaptırdığın testi herkes bilmiyordur bile ben mesela ilk defa duydum..en azından bunu bile yaptırdım diyebileceksin..benim içime sen bu ay hamile olacaksın gibi doğuyor..hadii hayırlısı..canım arkadaşım iyi gecelerdedim once talep gelsin oyle anlatayım sempatiksalakcinni
işte sabahki çalışmadan sonra 3 saat sonra doktorun muayene koltuguna ulaştım..
rahim ağzından salgıyı aldı . PH a baktı. uygun. Salgı durumuna, (östrojen seviyesi mi ne) baktı o da süppermiş. endometrium süper kalınlaşmış.yumurta kanaldaymış.
felan felan. sonra koşturarak ben spermleri incelemeye gidiyorum dedi.
sonra geldi dedi ki. sperm allerjim yokmus. ama eşimin spermlerinde en hareketli olanlar normal sayıdaymıs ama biraz daha fazla olmasını tercih ederlermiş.
gerçi süreden ya da salgının alındığı yere göre de değişirmiş. en hızlılar çoktan kanala geçmiş olabilirmiş. normal bir test dedi. gene de bu ay hamile kalamazsam onumuzdeki ay eşime bir daha detaylı sperm testi yapılacak.. inşallah gerek kalmaz.
ama anladığım her testi başarıyla atlattık. bu dediği biraz açık kapı bırakmak gibi geldi.
doktor gibi oldum valla yuhh..endometrium felan akannehir
her zaman bekleriz Mısracım hoşgeldin.. ve yine gel olu rmu?Kızlar tanıştığımıza memnun oldum ben kaçtım,zaman bulduğumda mutlaka ziyarete gelirim.
Herşey gönlünüzce olsun
çılgınım çok sevindim herşey iyi çıkmış hadi gözün aydın..inan senin bu yaptırdığın testi herkes bilmiyordur bile ben mesela ilk defa duydum..en azından bunu bile yaptırdım diyebileceksin..benim içime sen bu ay hamile olacaksın gibi doğuyor..hadii hayırlısı..canım arkadaşım iyi geceler
hımmm şimdi ağlamk istemiyorsundur bende ilk gün ağlamıyorum direniyorum takmamam moduna giriyorum sonra ikinci gün neden ve niçinler ağır basıyor ve işte ağlıyoruymmmmmmmmmmmm bu hafta hep ağladım işte :)) ne yapayım hadi hayırlı dr sonuçalarını bekliyorum
inşallah canlarımkıslar bu karamsarlık ne böyle yaaa..tamam biliyorum bize işin zor tarafı düştü ama napalım, konusucaz paylasıcaz karamsarlığı dağıtıcaz di mi?
aylinim kırmızılar gelmiş, inşallahh kistlerin gitmiştir, ortalık tertemizz olmuşturrrr..
hoşgeldin mısra, inşallah hamilesindirMrb arkadaşlar
Topiğin sayfalarını baştan sona kadar okuyamadım ne yazık ki.
Ben de sizlerle aynı yaş grubunda ve 14 aylık evliyim.
Yumurtlama problemim var paralelindede bir sürü pko
Emar ve hsg çektirdim.Karın boşluğunda görünen bir uzantı var ,tüplerim açık.
Tabi birde tiroidlerim az çalışıyor bunu öğrendim.
Geçen ayın 7 de mensturasyon dönemindeydim,şu anda hala tık yok.Acaba mı diyorum ama her ay düzenli tarihlerde regl olmadığım için umutlanmak istemiyorum.
Hepimiz için en kısa sürede sevindirici sonuçlar olur inşallah.
Sevgiler
biz bu konuda hassas olduğumuz için alınıyoruz.. onlar sana nispet yapmıyo belki ama sen öyle hissediyosundur belki de, ben de yaşadım benzer şeyleri.... inşallah o mutlulukları biz de yaşarız tez vakitte..belki hiçde belli etmesemde bugünün etkisi vardır.. bugün buraya yani adapazarına kanal D de var ya doktorum programı aytuğ kolankaya hani tüpbebek uzmanı. onlar geldi.. çekişlede 7 kişiye tüp bebek şansı verildi tabi bana çıkmadı maalesef bebek olunca bütün gün komu ve çaresiz bir sürü insan görmek umut dolu bekleyişler, neler var ya... ve görümcemin yeni bebeği oldu kayınvalidem ve diğer görümcelerim hep onun başında ilgi alaka o biçim sanki bana nispet yapar gibi geliyor her yaptıkları belki ben öyle anlıyorum artık neyse onlarda ikinci çocuğu olmasına karşın havalara uçuyolar abartılası sevinç yaşıyorlar o alışverişler o takılar ne yapacaklarını bilemiyorlar falan... offf bunları niye burada anlatıyorum bilmem resmen saçmalıyorum ya...hepsi üstüste geliyor ve patlama derecesined sıkılıyorum.... bu kadar güçsüz değilim aslında neleri atlattım ama ne bilim insan zayıf oluyor işte arada...
ya burda şaşırtıyosunuz hepiniz beni, uğraşsak bu kadar birbirine benzeyen insan bi araya gelemezmişiz... 30 lar en güzel yaşlarımız aslında ama bizim fobimiz bebeksiz 30 lar bence..canım bişi sölimmi bende panik atak oldum stres sıkıntı çok takıntılı olmaya başladım ve bu yüzden olmuyo artık bebek ona inanıyorum bendede titizlik mükkemlliyetcilik duygum hat safada herşey ii olcak hemn olcak kötü insanlar beni çok üzer ve üzülüp kendimi yiiyorum sırf bu yüzden hayatım alt üst oluyo ha bide bebk yıılar geçtikce gelmiyo üstüne cabası bunun sonucunda yıllardr çektiğim enfeksiyonum
yanma ilişki sonrassı kasık ağrısı enfeksiyonların en büyük sebeine gelince stres bağışıklık sistemimizi çökeltiyo ve hassas olan rahmi mahvediyo ahh arkadaşımm neden benim gibi duygusal insanın başına gelir diye hep düşünür dururum şen neşeli kahkahalar atmak ve takmamak istiyorum hiç bişi pskolağa gitcem yolu yok allah yardımcımız olsun bende mayıs 18 de 30 olcam 30 fobim var nasıl olcak bilmiyorum(((((((
iyi laf..Bir arkadaşım yazmış çok beğendim bu cümleleri paylaşmak istedim arkadaşlar
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi ögrendim! İcim kanaya kanaya güclü olmayi, düse kalka yere saglam basmayi, yasanan her seyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayi, devam etmeyi, büyümeyi, basarmayi yani eninde sonunda kendime GEL-meyi ögrendim...
ben nisanda 31 olcam, haziranda da 3 yıllık evli olcam inşallah....Siz ne kadar zamandır evlisiniz arkadaşlar?
Yaşlarınız kaç?
Ben 34 oldum
sen de mi bizdensin çılgın, mükemmeliyetçi..evet canım stres tutunmayı da engelliyormus. ben de mükemmelletçi tiplerdenim malesef. sonunda bir psikolog bulmustum kendime, onunla konusa konusa baya bir rahatladm.
ama hala stres yok mu dersen var tabii..
30 olmaktan korkma. cok güzel yaşlar 30..pek bir fark olmuyor:) Allah uzun ve güzel ömür versin de diğer yaşlara da ulaşalım
gelincik çiçeklerini büyüdükleri yerden ayırırsan hemen soluverir......canım benim. aynı durumdayız seni çok iiiyi anlıyoruz. zayıflık değil bu. nesem demisti. gelincik çiçeği gibi nariniz,hassassız biz ..
güçlü olmak istemiyorum. düsünce tekrar kalkmak için çabalamak istemiyorum. aslında düşmek istemiyorum . sağlam basan kadın olmak istemiyorum. kötülüklrle uğrasmak da sindirmek de istemiyorum..
yoruldum ben güçlü olmaktan...birseyleri elde etmek için tırnaklarımla çabalamaktan
zırt die hamile kalmak istiyorum. gak deyince suyum guk deyince yemeğim gelsın. port die doğrunca kocam bana cip alsın, benim yerime bir takım sorunları baskaları düşünsün istiyorum kaydirigubbakcemile3
bu rutinleri bozmak lazım,ben de sıkıldım. ıngaaaalar, kakalı bezler, kusmuklu t-shitler, herşeyi unutturan taze gülücükler, hayata şaşkın bakışlar katmak lazım :)merhaba canım... yeni geldik eve.. eşimle her cumartesi geziyoruz, bizim rutinlerimizden.. şimdi de çay keyfi yapıyoruz... eşim kendi bilgisayarında, ben kendiminkinde.. manasız bi aile saadeti yani kaydirigubbakcemile3 size bakmaya gldim ben de.. sen nasılsın?
ay evet,sen istediğin zaman yorumla mesleğince ama onun dışında sana psikolog muamelesi yapmayalım, sen de bizdensin, kafa dağıtmaya gel buraya..ben psikologları severim yaa. benim gittiğim psikolog gerçekten çok yardımcı oldu.. İyi ki varsınız
ama sen burda dert dinleme, paylaş sadece. hep iş iş nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3
saçmalama! ohooo daha yaşın ne ya :)ben 37 den aldım artık kırka az kaldı tabi menapozada ve sona yaklaşmayada bebek hayallerinin sonunada....
kaydirigubbakcemile5Sevgili geshenk mesleğimiz her ne olursa olsun daha öncede ifade ettiğim gibi herşey içimizde gizli.
Bizlerde sizler gibiyiz ,mutlaka ki bizimde hayata dair sorunlarımız oluyor,tıpkı sizler gibi bazı arkadaşlarım sorunları kaldıramıyor ,mücadele etmiyor,antidepresan ilaçlar...vb kullanıyor.Bazıları İSE çok daha dik ve dirayetli oluyor ,işte bu kısımda karekteristik özelliklerimiz etkili
Ben bu mesleği seçmeden önceden de böyle idim.
Ben sizlerin tanıdığı hastanelerdeki müraccaatçılara hizmet veren bir alanda değilim,madde bağımlıları,cinsel istismara uğrayan ...vb çocuklarla ilgileniyorum.Anlayacağınız bizim alanımız diğer meslektaşlarımıza göre neredeyse 100 katı daha zor.
Sorun her ne olursa olsun ,hayatımızın odak noktasına oturtmamalıyız yoksa sağa bakarsınız aynı ,sola bakarsınız aynı,profesyonel yardım alırsınız yine aynı şeylerle karşılaşırsınız.
Hayata dair bir çok artımız var,en önemlisi nefes alıyoruz.Elbette her kadının içinde içgüdüsel olarak annelik duygusu vardır ancakkkkkkkk bebeğimiz olmuyorsada bu hayatın sonu değil.
hihoyyythihoyyythihoyyyt çokkk sevindim canımmmdedim once talep gelsin oyle anlatayım sempatiksalakcinni
işte sabahki çalışmadan sonra 3 saat sonra doktorun muayene koltuguna ulaştım..
rahim ağzından salgıyı aldı . PH a baktı. uygun. Salgı durumuna, (östrojen seviyesi mi ne) baktı o da süppermiş. endometrium süper kalınlaşmış.yumurta kanaldaymış.
felan felan. sonra koşturarak ben spermleri incelemeye gidiyorum dedi.
sonra geldi dedi ki. sperm allerjim yokmus. ama eşimin spermlerinde en hareketli olanlar normal sayıdaymıs ama biraz daha fazla olmasını tercih ederlermiş.
gerçi süreden ya da salgının alındığı yere göre de değişirmiş. en hızlılar çoktan kanala geçmiş olabilirmiş. normal bir test dedi. gene de bu ay hamile kalamazsam onumuzdeki ay eşime bir daha detaylı sperm testi yapılacak.. inşallah gerek kalmaz.
ama anladığım her testi başarıyla atlattık. bu dediği biraz açık kapı bırakmak gibi geldi.
doktor gibi oldum valla yuhh..endometrium felan akannehir
çift çizgiyi gör bu ay inşallahe hadi geçmiş olsun :)
umarım gerek kalmaz da sen da liste başında hitler arasına geçersin :sm_cool:
benim ovulasyon testi maceram da bitio arkadaslar. tahmin etitğim gibi erken yımırtlıomusum ben. 14. gün değil 11-12 sanırım..
bu ay iyi hazırlandık :roflol:dilerim tutar zemuszemuszemuszemus
ben de boğayım :)) psonraki adet tarihim de 13 nisan :))) Allahım inşallah nasip eder hayırlı sağlıklı bebeklerHımmmm eşimin burcuda boğa.
Bu yıl sizin yılınız canım,zorluklarla geçen son 2,5 yılın sonu geliyor.
1-24 Nisan arası güzel bir haber alacaksın gibi görünüyor
seni de boğaya transfer ettim şeker :icecream::)) mart da alamam mı acabaa..hani bekleyesim kalmadı daaa kaydirigubbakcemile3
aynennnçılgınım çok sevindim herşey iyi çıkmış hadi gözün aydın..inan senin bu yaptırdığın testi herkes bilmiyordur bile ben mesela ilk defa duydum..en azından bunu bile yaptırdım diyebileceksin..benim içime sen bu ay hamile olacaksın gibi doğuyor..hadii hayırlısı..canım arkadaşım iyi geceler
canım bu güzel topiğimize hoşgeldin rabbim umarım çok bekletmeden meleğini verir sana dualarımız hepimize kaydirigubbakcemile3Mrb arkadaşlar
Topiğin sayfalarını baştan sona kadar okuyamadım ne yazık ki.
Ben de sizlerle aynı yaş grubunda ve 14 aylık evliyim.
Yumurtlama problemim var paralelindede bir sürü pko
Emar ve hsg çektirdim.Karın boşluğunda görünen bir uzantı var ,tüplerim açık.
Tabi birde tiroidlerim az çalışıyor bunu öğrendim.
Geçen ayın 7 de mensturasyon dönemindeydim,şu anda hala tık yok.Acaba mı diyorum ama her ay düzenli tarihlerde regl olmadığım için umutlanmak istemiyorum.
Hepimiz için en kısa sürede sevindirici sonuçlar olur inşallah.
Sevgiler
belki hiçde belli etmesemde bugünün etkisi vardır.. bugün buraya yani adapazarına kanal D de var ya doktorum programı aytuğ kolankaya hani tüpbebek uzmanı. onlar geldi.. çekişlede 7 kişiye tüp bebek şansı verildi tabi bana çıkmadı maalesef bebek olunca bütün gün komu ve çaresiz bir sürü insan görmek umut dolu bekleyişler, neler var ya... ve görümcemin yeni bebeği oldu kayınvalidem ve diğer görümcelerim hep onun başında ilgi alaka o biçim sanki bana nispet yapar gibi geliyor her yaptıkları belki ben öyle anlıyorum artık neyse onlarda ikinci çocuğu olmasına karşın havalara uçuyolar abartılası sevinç yaşıyorlar o alışverişler o takılar ne yapacaklarını bilemiyorlar falan... offf bunları niye burada anlatıyorum bilmem resmen saçmalıyorum ya...hepsi üstüste geliyor ve patlama derecesined sıkılıyorum.... bu kadar güçsüz değilim aslında neleri atlattım ama ne bilim insan zayıf oluyor işte arada...
ben varım serpilim ama kalamıyom,başım çatlamak üzere, çok pc kaldırmıyooyyoyyyyy oyyyy ne güzel aramızda birde pskoloğomuz oldu ama biz o pskolağa talibimiz burda gırgır şamata yapaıp ara ara dertleşeceğiz hepimiz hepimiizn pskaytrisiyiz vallhii ben hepinizi iyi ederim :))) ya ben ne edeyim nerelere gideyim yoksunuz buralarda beni hep yalnız bırakıyorsunuz :)) bebeişlerim pazarınız güzel geçsin haytı yaşamaya bakın yaşam herşekliyle çok ama çok güzel unutmayın mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hepinize
ben varım serpilim ama kalamıyom,başım çatlamak üzere, çok pc kaldırmıyo
nasılsın?
ay valla benimde şen şakrak gülen güldüren insanlara öle çok ihtiyacım varki bu aralar ay alah razı olsun canım burası gördüğüm en eylenceli blok inşşalh anne olcam olcaz ............
maşallah serpil ne kadr pozitifsin Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bende 28 yaşındayım ve konunuzu sessiz takipçilerindenim...
ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
nesemese...... .......34
loveli........ .............11
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........13
masal0663 ............. 5
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2
TOPLAM .............. 97
Allah kabul etsin
serpiliimmmmm canım ben geldim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?