30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgınım çok sevindim herşey iyi çıkmış hadi gözün aydın..inan senin bu yaptırdığın testi herkes bilmiyordur bile ben mesela ilk defa duydum..en azından bunu bile yaptırdım diyebileceksin..benim içime sen bu ay hamile olacaksın gibi doğuyor..hadii hayırlısı..canım arkadaşım iyi geceler

canım çok sağol.. gerçekten bu testi çoğu kimse uygulamıyormus ama kısırlık araştırmalarında yapılan eski ama işe yarar bir testmiş.
ayy inşallahh vallaa..çok da umutlanmak istemiyorum ama..
hadi birden hamile patlaması yapalım topikte :lepi:
bu arada ben sayfayı kapatmamışım film seyrediyordum ..iyi olmus sana denk geldimm

kimseler yok muu

inşallah canlarım
hoşgeldin mısra, inşallah hamilesindir

biz bu konuda hassas olduğumuz için alınıyoruz.. onlar sana nispet yapmıyo belki ama sen öyle hissediyosundur belki de, ben de yaşadım benzer şeyleri.... inşallah o mutlulukları biz de yaşarız tez vakitte..
ya burda şaşırtıyosunuz hepiniz beni, uğraşsak bu kadar birbirine benzeyen insan bi araya gelemezmişiz... 30 lar en güzel yaşlarımız aslında ama bizim fobimiz bebeksiz 30 lar bence..
iyi laf..
Siz ne kadar zamandır evlisiniz arkadaşlar?
Yaşlarınız kaç?

Ben 34 oldum
ben nisanda 31 olcam, haziranda da 3 yıllık evli olcam inşallah....
sen de mi bizdensin çılgın, mükemmeliyetçi..
gelincik çiçeklerini büyüdükleri yerden ayırırsan hemen soluverir......
bu rutinleri bozmak lazım,ben de sıkıldım. ıngaaaalar, kakalı bezler, kusmuklu t-shitler, herşeyi unutturan taze gülücükler, hayata şaşkın bakışlar katmak lazım :)
ben psikologları severim yaa. benim gittiğim psikolog gerçekten çok yardımcı oldu.. İyi ki varsınız
ama sen burda dert dinleme, paylaş sadece. hep iş iş nereye kadarrr kaydirigubbakcemile3
ay evet,sen istediğin zaman yorumla mesleğince ama onun dışında sana psikolog muamelesi yapmayalım, sen de bizdensin, kafa dağıtmaya gel buraya..
ben 37 den aldım artık kırka az kaldı tabi menapozada ve sona yaklaşmayada bebek hayallerinin sonunada....
saçmalama! ohooo daha yaşın ne ya :)
kaydirigubbakcemile5
hihoyyythihoyyythihoyyyt çokkk sevindim canımmm
çift çizgiyi gör bu ay inşallah
Hımmmm eşimin burcuda boğa.
Bu yıl sizin yılınız canım,zorluklarla geçen son 2,5 yılın sonu geliyor.
1-24 Nisan arası güzel bir haber alacaksın gibi görünüyor
ben de boğayım :)) psonraki adet tarihim de 13 nisan :))) Allahım inşallah nasip eder hayırlı sağlıklı bebekler
:)) mart da alamam mı acabaa..hani bekleyesim kalmadı daaa kaydirigubbakcemile3
seni de boğaya transfer ettim şeker :icecream:
aynennn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr alalh sizi davul etsin emii çeneniz maşallhh oku oku bitiremiyorum oyy oyy oyy bu ne ya ben yokken maşallh hızınıza yetişene aşk olsun canlarım ciğerlerim çıtırlarım benim hadi şöyle çatlatayım sizi yazın ban 20 yasin bugün okudum rabbim kabul edrese kabul etsin yani neşemeşeyi geçmem lazım benim yoksam orta yerimden çatlayacağım :)))

canım bu güzel topiğimize hoşgeldin rabbim umarım çok bekletmeden meleğini verir sana dualarımız hepimize kaydirigubbakcemile3

canım benim tabiki bunları bize anlatacaksın ve rahatlayacaksın biz burad çoğu geyik modu takınsakta paylaşımlarımız için buradayız bu yaşadığın duygularda gayet normal inan güzelim birgün anne olacaksın ben rabbimden sizlere öneclikle diliyorum 1 yıldır kk dan güzel arkadşlarım var hepsi şuan hamile bir ben değilim bende bastırdım duygularımı ama bu hafta inanamayacağın kadar ağladım ama hiç sorgulamadım birşeyi sadce ağladım ağldım ağladım hepsi bu ve burası benim vazgeçilmöezim oldu sabret gülüm zamanı gelince olacak vardır rabbimin bir hikmeti değilmi kuzu

oyyoyyyyy oyyyy ne güzel aramızda birde pskoloğomuz oldu ama biz o pskolağa talibimiz burda gırgır şamata yapaıp ara ara dertleşeceğiz hepimiz hepimiizn pskaytrisiyiz vallhii ben hepinizi iyi ederim :))) ya ben ne edeyim nerelere gideyim yoksunuz buralarda beni hep yalnız bırakıyorsunuz :)) bebeişlerim pazarınız güzel geçsin haytı yaşamaya bakın yaşam herşekliyle çok ama çok güzel unutmayın mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hepinize

ben varım serpilim ama kalamıyom,başım çatlamak üzere, çok pc kaldırmıyo
nasılsın?

kızlar ne yazıki yumurtluyorum hesaplayıcılara göre 1 nisanda adet olucam bu şimdiden kesinleşti çünkü 13 ve 18 arası günler gıdaklandığım günler ve bu ay güme giiti şimdiden bana geçmiş olsun çünkü eşim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk rabbim bana birşeyler sunuyor ama ben çözemiyorum gitii koca ay artık kimseciklere bişi vermeyeceğim bu ayı kendime tail ilan ediyorum :))))))))) ne vermeyeceğimi anladınız değilmi çıtırlar:))

ben varım serpilim ama kalamıyom,başım çatlamak üzere, çok pc kaldırmıyo
nasılsın?

canım benim çokmu ağrıyor kuzu bir ağrı kesici içsen vallhi bende bu hafta çatladım resmen hem baş ağrısı hem kas hem mide yani aklına ne gelirse şükür bendeydiler geçmiş olsun bebeğim:sinifsinif:

ay valla benimde şen şakrak gülen güldüren insanlara öle çok ihtiyacım varki bu aralar ay alah razı olsun canım burası gördüğüm en eylenceli blok inşşalh anne olcam olcaz ............

sana söylemişlerdi değilmi burası çatlaklar topiği normalini arasan bulamsın :)) gel katıl bize eğlenece bol burada iki dünya güzeli hamişimle topiğimiz pek renkli onların bulantılarıyla çok tatlı :)) hadi darısı senin bulantılarına aaaaaaaaaaaaa bak biz ööööööööööööö asla demiyoruz bilakis o sese hasretiz ben belliki daha çok hasret kalıcam :))

maşallah serpil ne kadr pozitifsin Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bende 28 yaşındayım ve konunuzu sessiz takipçilerindenim...

sesiz kalma bebişim aramıza katıl lütfen :)) mucuxxxxxxxxx sana hadi gel gir aramıza zaten aramızdasın arada bir ses ver bize olurmu

bana 20 eklermisniz canlarım

ya çılgınım baksana yumurtlama dönemine girmişim ben şu soğpan kürü adetlerimi 25 güne çekti ve benim hesaplarımda karıştı zaten hesaplayar yaptımda ne oldu sanki anlayacağın nisan ayı benden umut yok

çıtırlarım sevgili sayın başbakanımızn trt2 de romen açılımını dinliyorum artı izliyorum :)) tavsiye ederim açılımlarımız vatanımıza milletimze hayırlı uğurlu olsun tıpkı tüp bebek genelgesi gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…