30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benneyaptımkibenneyaptımki kuze geçmiş olsun ya.. 30 yaşında menopoz mu olurmuşş.. insanlar anca evleniolar artık o yaşta (
sebebi filan varmıdır ki? neden olurmış o?
şu an ne durumdasın? allah evladını sana bağışlasın, sağlık versin..
:teselli:
ne diem kii. şaştım kaldım valla..
hoşgeldin aramıza

canımcım,bizim karşıtlığımız ikinci çocuk istemeye değil,orda bi yanlış anlama oldu,biz daha birinciyi bulamayınca,bize nazaran şanslısınız diyoruz yoksa herkez onuncuyu bile istesin,ben severim çok çocuklu olmayı,rabbim isteyen herkeze nasib etsin,sende bu kadar moralsiz olma ama,moral çok etkiliyo biliyosun,yavaş yavaşta cvp veriyosun anladığım kadarıyla tedaviye,inş.sonuç güzel olcak.

kuzecim,seni severim,bilirsin,bizi daha iyi anlaman için yazıyorum,ya 30 yaşında olup,hiç çocuğun olmasa ve menapoza girseydin,daha acı olmazmıydı,hangimizin garantisi var ki?biz sadece bu noktada birazcık daha şanslısınız diyoruz,niye böyle anlaşılıyoz,onuda anlamadım.

evet bence de.. "hani bakın ne güzel hamile kalabilionuz, anne olabilirsiniz.. moralinizi yüksek tutun sizin şansınız bizden daha yüksek " demek mealizemuszemus
derdimiz aynı dert işte

birde çılgınım LPG m i anasım geldi gene.. hadi hadi inşlhhh dualrım seninleee

evet kizlar bir anne olarak ben sizin ne demek istediginizi anliyorum gercekten,,,cok haklisiniz ,neticede biz anne olduk,bu bi nimet ve sukretme sebebimiz,,,,allah yokluklarini gostermesin,,,bak ben bugun adet oldum ve ogluma sarilip kokladim onu,ya o olmasaydi,bunu demek istedi daha onceden arkadaslar,,,,ve ben regl olduguma uzulemedim ,,,,

evet enterasancım,aynen öyle demek istiyorum ben kendi adıma.

tentoş,sende ben gibi bi ora bi bura geziyon kız,yetişemiyom hızına,gerçi benimkinede yetişemiyolar ya.delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim allaha şükür
kızlar işlerim çok yoğun ıso denetimi
yaklaştı fabrika yandı yaa eksiğimiz çok onları
düzeltmekle uğraşıyoruz
var mı güzel haberler
canlarım öpüldünüz kocaman

işte olayın özeti enteresancım kızlar bunu anlatmak istedi çok zor dayanağının olmaması eşin bile sıkılıyor srtık seni teselli etmekten
dr gitmekten muayene olmaktan acaba hiç anne olamayacakmıyım sorularıyla bunalıma girmekten

ben ablamı örnek vereyim ablamın sağlık sorunu sebebiyle çocuk yapması bile sakıncalıydı ama ısrar etti ve hamile kaldı yeeğenim şimdi 4 yaşında kardeşi olsun isterdik ama ablama doğum yasak ablam da diyorki en azıdan bir tane var çok şükür ki ablam hemen hamile kalabiliyor

bense hamile kalmak için 1 yıl bekledim sonra hamile kaldım ama devam etmedi malesef ardından 6 ay daha çaba gösterdim çok şükür şimdi hamileyim olmasaydı nasıl olurdum düşünmek istemiyorum

o yüzden arkadaşlarım sadece en azından size anne diyen var demek istediler ya o da olmasaydııı

canım öncelikle geçmiş olsun...sen konuyu yanlış anlamışsın..burda hiç kimse ikinci çocuğa karşı değil...anladığım kadarıyla sen konuyu tam anlamamışsın...o akşam arkadaşın konuyu yanlış anlayıp büyütmesiyle konu alevlendi..kız birden alınganlık yaptı...bizler niye karşı olalım...hepimiz istiyoruz...1 değil 2 değil ne kadar istiyorsa ALLAH o kadar versin herkese...inşallah senin tedavinde olumlu gelişir ve bir an evvel sağlığına kavuşursun...moralini hiç bozma güzelim...Yüce ALLAH büyüktür...evladınla kendini teskin et...en azından Rabbim anneliği sana nasip etmiş...öyle düşün mutlu ol...opuyorumnanaktan

konuyu çok güzel özetlemişsiniz arkadaşlar...kaydirigubbakcemile5

günaydın canlarımm..
artık bu konu uzatılmasın olur mu? bir denecik sağlıklı evladım olsun diye elimden geleni yapıyorum..morale ihtiyacım var.olmassa da kader tabii boyle ailem, arkadaşlarım var, sağlığımız huzurumuz bozulmasın..

nasılsınız bakalım..ben bugun giremicem..merak edersiniz diye haber veriim dedim..
dun sızmıs kalmısım..ki calısmam lazımdı..sıcaklardan heralde bu yorgunluk..
muck hepiniz..

geshenkcim da vıncı robotuyla,sorunsuz bir biçimde miyomlar alınıp,bebek sahibi olabiliyomuş kadınlar,bugün haberlerde duydum canım,belki sende duymuşundur ya.

canım böyle bir şey yok tabiiki...
olurmu hiç öyle şey.. arkadaşlar hafta sonu konuşmuşlar bazı yanlış anlamalar olmuş olayı tatlıya da bağlamışlar zaten sorun yok yani.. her tür konuşma olabiliyor malum hepimiz farklı kişilikleriz farklı duygular algılar içindeyiz.. başta ters gelebilir o anki ruh haliyle bazı fikirler.. ama mantıklı olarak düşünülünce ne demek istendiği daha iyi anlaşılabiliyor. bak canım insanın elindemiki tek çocuk çok çocuk yada hiç çocuk olup olmaması.. olacak şeymi ikinci çocuğa karşı çıkılması bu bizlerin elindemi bir defa... buna karşı çıkmak demiyelim şükredecek bir durum, artınız olması diyelim burada ne kıskançlık olabilir nede artniyet.. kimse şahsen tanışmıyor bir defa. birbirimizi anlamak bu kadar zormu.. asıl hiç gebelik yaşayamayanlar alıngan sanıyordum ben sizler de alınabiliyorsunuz demekki. halbuki Rabbim bu mükemmel duyguyu sizlere tattırmış inşallah devamıda gelir bunu ben ve eminimki buradaki tüm arkadaşlarım yürekten ister... yani karşı gelmek istememek değil bizlerin sizlere özenmemiz aksine ve de size de bunu göstermek istemiş arkadaşlar elinizdeki nimete bir bakın demişler bizde o bile yok ama bu da Allahtan kimsenin elinde yapabileceği bir şey yok iyice okursan göreceksin kötü tek laf edilmemiş siz dünyanın en güzel şeyi olan annelere... kaydirigubbakcemile3

sanada çoook geçmiş olsun.. ona takma kafanı çok erken hormonlarda vardır bir gariplik dzüelir geçici bir durumdur belkide. öyle menapoz sanırken hamile kalan kişileri çook duydum.. ümidini kesme hiç bir şeyden ve söz belki duymak istemiyorsunuz ama oraya geliyor yine elindekinin tadını çıkart en azından bak benimde eli kulağında yaşım geldi geçiyor olmadı .. olmasını artık beklemiyorum bile ben kime sarılayım kimi bekleyim bayram günleri ileride... kime anlatayım yaşlanınca dertlerimi... kimin okul hayatını takip edeyim.. bayılarak baktığım bebek kıyafetlerini kime giydireyim... aaaaaaaaahhhhhhhh ahhhh canım daima olanlara şükredin olurmu kızacak bişi yok burada.. Allahın bizlere de taktir ettiği bir şey vardır elbet. sabır sabır sabır... + tevekkül.....

geshennkkkk şart olsun u kullanma heee. şaka bile kaldırmaz bi yeminmiş o :) e hade ben de kaçem madem.. çılgının ne işi var ki?? valizi bile burdan topladı o???

yaaaaaaaaa...
aman aman..
bak bunu bilmiyordum hiiiç kullanmam biliyormusun... şarkılarada komedilerde duyduğum bişiydir komiğime gider.. yok zaten bi daha söylemem canım sağolasın..

canım sana kolay gelsin bu sıcakta ISO nun sırasımıymış yav onlarda offf.... dikkat et çok yorulma emi. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar a.s.

günaydın canım.. sessizsizn...

nokta.... alkisalkisalkis

karşı olmak ne demekki zaten... nasıl böyle düşünebiliyorsunuz kızlar yaaaa... alınganlıklar bitti yoookk...
nasılsın leylacım

yaaa işler çokmu gene... akşam ben sızıyordum valla sarhoş gibi ne yazdığımıda bilemez oldum... sen moralini bozma bakalım aaaaa.. ne varmış ... her şey yolunda gidecek.. bize yol açacaksın ümitlerimiz tekrar yeşerecek inşallah seninle bitanem... canım çılgınım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…