- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
adı ne o doktorun kardelen?
siznin dr hangi topicte,vukuatlı olan,merak ettim şimdi.
benim doktor faruk buyru.. biri gitmiş de talihsizlik yaşamış..
ama valla yorumların nerdeyse %90 ı olumlu..
bi de benim eski doktor var.. şimdi burdan adını vermiim gene ceza meza yerim.. :)
geshenk uykun mu geldi.. anam bi kendimize gelip toparlanıp muhabbet edemedik yaa.. nazar mı degdi topiimizeee:uhm:
ben uyukluyorum yaaa... en iyisi yerime yatayım tentoş yaarın gel laflarız olarmı?? kusura bakma güzel arkadaşım dayanamıyorum çoook geldi... öpüyorum sizi kardelenle... tatlı rüyalar. iyi geceler tatlılar...
ben uyukluyorum yaaa... en iyisi yerime yatayım tentoş yaarın gel laflarız olarmı?? kusura bakma güzel arkadaşım dayanamıyorum çoook geldi... öpüyorum sizi kardelenle... tatlı rüyalar. iyi geceler tatlılar...
he valla yaaa. aylin de gelmez oldu moralimi bozuk işlerimi yoğun anlamadımki bu aralar hep seyrek gelir oldu. üşenip geçmişide okumuyor sonra fırçalıyor beni onlan ilgili değilmişim diye. :))))) sen varmısın yarın... bir gece kaynatalım hakkaten yaaa eskisi gibi.
tamam canım,güle güle,hayırlı geceler,bu arada,sen bana geshenkin ne olduğunu yazcaktın özelden,hatırlatim dedim,ama yazmassanda bişey dimem.opuyorumnanaktan
tamam canım,güle güle,hayırlı geceler,bu arada,sen bana geshenkin ne olduğunu yazcaktın özelden,hatırlatim dedim,ama yazmassanda bişey dimem.opuyorumnanaktan
yarıııınn mirmirmirmir
peki madem.. ii gecelr sana.. e o kadar misafir ağırladınn.. kolay mıı..:1hug: öptm
yarın gündüz yokum da gece girerim inşlhh..
ayliinn tatlı kuşş.. pirakma piziiii..
bana ne ben de istiomnaniknaniknaniknanik:umursamaz::umursamaz:
hee. hiç kolay deel... sabahta erken kalkıyorum ya bide... yarın niye yoksun ama yaaa.. gece gel o zaman da çook geçecek.. özlüyorum kız ben seni tentoşum tatilden döndüğünden beri şöyle genişçe bir muhabbet edemedik
ben bi isteyecem size şimdi aaaaaaaaaaaaa.......... bende sizinkileri istiyom o zaman... deyin bakalım hiç gizlimiz kalmadı zaten :))))))))))))))))))))))) tentoooooooooo hadi geshenk kaçar... illa kapı muhabbetimide yaptım komşu hanım abla olaraktan :))
kuzecim,kız sana bildiğim kadarıyla,yani bilemediğimi yazdım canım,burdakiler daha tecrübeli,bide buraya yaz istersen durumu,hem çok sıcak insanlar,bak gör,neşeni bulcan burda.
daha hatırlatmam emme,yazdın yazdın,yazmadın,kendin bilin.Çok üzgünüm çoook:roflol::roflol:
nihehhe.... du kııııı, daaa aysanımgillerrin eltisinin dedikodusunu yapçaadaadıhh :))))
Hoşgeldin canım, bizde yardımcı olabiliriz sana, kendini biraz tanıtırmısın canım. Ne zamandır bebek düşünüyorsun, tedavi görüyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?