30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

siznin dr hangi topicte,vukuatlı olan,merak ettim şimdi.

benim doktor faruk buyru.. biri gitmiş de talihsizlik yaşamış..
ama valla yorumların nerdeyse %90 ı olumlu..

bi de benim eski doktor var.. şimdi burdan adını vermiim gene ceza meza yerim.. :)

geshenk uykun mu geldi.. anam bi kendimize gelip toparlanıp muhabbet edemedik yaa.. nazar mı degdi topiimizeee:uhm:

ben uyukluyorum yaaa... en iyisi yerime yatayım tentoş yaarın gel laflarız olarmı?? kusura bakma güzel arkadaşım dayanamıyorum çoook geldi... öpüyorum sizi kardelenle... tatlı rüyalar. iyi geceler tatlılar...

he valla yaaa. aylin de gelmez oldu moralimi bozuk işlerimi yoğun anlamadımki bu aralar hep seyrek gelir oldu. üşenip geçmişide okumuyor sonra fırçalıyor beni onlan ilgili değilmişim diye. :))))) sen varmısın yarın... bir gece kaynatalım hakkaten yaaa eskisi gibi.

tamam canım,güle güle,hayırlı geceler,bu arada,sen bana geshenkin ne olduğunu yazcaktın özelden,hatırlatim dedim,ama yazmassanda bişey dimem.opuyorumnanaktan

peki madem.. ii gecelr sana.. e o kadar misafir ağırladınn.. kolay mıı..:1hug: öptm

kuze merhaba.
çıkacaktım tamda çünküm önümü göremiyorum..çoook uyku bastırdı parmaklarım başka yere gider oldu :)
seni bugünde görmüştüm bir ara.. nasılsın canım bahsettinmi kendinden.. ama yarın konuşabilirim ben çıkmak zorundayım sen istediğinde yaz biz mutlaka açınca cevap veririz sana... hadi kızlar öpüldünüz.

yarın gündüz yokum da gece girerim inşlhh..

ayliinn tatlı kuşş.. pirakma piziiii..
tamam canım,güle güle,hayırlı geceler,bu arada,sen bana geshenkin ne olduğunu yazcaktın özelden,hatırlatim dedim,ama yazmassanda bişey dimem.opuyorumnanaktan

bana ne ben de istiomnaniknaniknaniknanik:umursamaz::umursamaz:

kuzecim,kız sana bildiğim kadarıyla,yani bilemediğimi yazdım canım,burdakiler daha tecrübeli,bide buraya yaz istersen durumu,hem çok sıcak insanlar,bak gör,neşeni bulcan burda.

peki madem.. ii gecelr sana.. e o kadar misafir ağırladınn.. kolay mıı..:1hug: öptm

hee. hiç kolay deel... sabahta erken kalkıyorum ya bide... yarın niye yoksun ama yaaa.. gece gel o zaman da çook geçecek.. özlüyorum kız ben seni tentoşum tatilden döndüğünden beri şöyle genişçe bir muhabbet edemedik

yarın gündüz yokum da gece girerim inşlhh..

ayliinn tatlı kuşş.. pirakma piziiii..

bana ne ben de istiomnaniknaniknaniknanik:umursamaz::umursamaz:

ben bi isteyecem size şimdi aaaaaaaaaaaaa.......... bende sizinkileri istiyom o zaman... deyin bakalım hiç gizlimiz kalmadı zaten :))))))))))))))))))))))) tentoooooooooo hadi geshenk kaçar... illa kapı muhabbetimide yaptım komşu hanım abla olaraktan :))

nihehhe.... du kııııı, daaa aysanımgillerrin eltisinin dedikodusunu yapçaadaadıhh :))))

bende diğer topice bakıyodum,neler yaşamış kadıncaz yaa,rabbime ne kadar şükretsek az,ama şunu iyi bilmek gerekiyo,açıklama yapmayan,senle ilgilenmeyen dr la zaman harcamaya gerek yok,hele ameliyat gibi teşhislerde tek dr a güvenemem ben.
benim bi halam var,istanbulda,kalbi delik,hemen ameliyat dediler,yarın ameliyata giriyodu,babam,bide samsuna getirin orda gösterelim dedi,hlbuki hastalar burdan oraya gider dimi ve burda fakülteye götürdüklerinde,kalbinin delik olmadığı,sadece guvatr dan dolayı,kapakçıklarda bir problem olduğu ve ilaçla tedavi olabileceği söylendiişu andada gayet sağlıklı maşallah.ben o yüzden tek dr a pek güvenemiyorum.

kuzecim,kız sana bildiğim kadarıyla,yani bilemediğimi yazdım canım,burdakiler daha tecrübeli,bide buraya yaz istersen durumu,hem çok sıcak insanlar,bak gör,neşeni bulcan burda.

hee de bakem ne yazmak sormak istiyorsan hepsini sor her konunun uzmanı mevcut bizde -tatlicadiarzu- aklına estiği saatte aç sor online danışma hattı :))) mutlaka cevap verilir buna emin olabilirsin..

daha hatırlatmam emme,yazdın yazdın,yazmadın,kendin bilin.Çok üzgünüm çoook:roflol::roflol:

amaniiinn bide tehdit kıss çook uykum var hatırlat işte nolcek... bak gidemedim bi türlü.

Hoşgeldin canım, bizde yardımcı olabiliriz sana, kendini biraz tanıtırmısın canım. Ne zamandır bebek düşünüyorsun, tedavi görüyormusun.

merhaba yazılarınıza baktım önce topiktekileri tanıyım dedim yalnız topikte biraz tartışma var sanırsam ve de özellikle ikinci bir şans arayanlara kafayı fena takmışlar bence biraz acımasızlık yapılıyor ve çok yanlış bir düşünce gibi geldi sonuçta ortak olan bir dert var çocuk yok benimki ikinci bir annelik şansı belki var belki yok ALLAH bilir ama ben en başta sağlığımı geri istiyorum 30 yaşında birden bire balıklama erken menopozla tanıştım ve 105 sayısını gördüm fsh değeri geceleri kalbim yerinden çıkacak kadar çarpıyordu yattığım yatak su içinde kalıyordu nefessiz kaldığım bile oldu eklemlerimi tek tek kırılacakmış gibi ağırdığını psikolojimin alt üst olduğunu ve daha da önemlisi ben bunları yaşarken daha fsh değeri diye bir şey bilmiyordum dr. bana ha bugün ha yarın adetlenirsin diyordu gelmene gerek yok diyordu çünkü tlfla görüşüyordum bana farlutal verdiği halde adetlenmemeiştim hocam su içinde kalıyorum artık dediğimde gel bakalım dedi ve ultrasonda şok olmuştu bu olamaz demişti arabayla toslamıştım duvara yada gökdelenden düşmüştüm kana bakacaz derken laborantın tedavidesiniz sanırım dediğinde ne dediğini anlamamıştım ama kötü bir şey herhalde dediğimi dr. da bana maalesef kızım sen erken menopoz olmuşsun dediğini :sinifsinif: ve insanların hadi ikinci için ne bekliyon bu çocuk tek mi kalsın çok acımasızsın diyenlere laf yetiştirmek yani bizim durumuza bozulanlara sanırım bir cvp olur bize anne diyen bir çocuğumuz var ve onun bu hayatta kardeş olma şansı olmama durumu ve her gün çoğalan sorular bilmiyorumkismile ALLAH isteyen herkese nasip etsin cnm k.i.b.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…