Şimdilik Hoş kalın...
Bi film arası vereceğim...
Sevsiğniz ve illaki izlenmeli dediğiniz filmler varsa bana da söyleyin..zira sıkıntı cekiyoruz izleyecek film bulmaktaa kuzummm :))
şimdi sardalya zamanı çok güzel..tam yağlandı..hem hamilelere de çook faydalıı..
Selam kızlar...
Anaaa Geshenk burda...
kız nerelrdesin hiç denkgelemedik ya bayadır???
Kayınvalide sende anladığım kadarıyla, iyi bişi mi kötü mü anlamadım henüz, dur i gecmişi okuyayım :))
cok yazmışsınız bugün kızlar ya ...
Sanıyorum gecmişi okuyamayacagım..
Benim tosbaa cay içelim diyor..
Uyutabilirsem ya da maç falan varsa kaçarım bi ara..
Hoş kalın... opuyorumnanaktan
Gezhenk burdaydı Cılgın... gitmiş yazdığımı görmeden... mafoldumben
bende en cok eşim nöbetciyken girebiliyroum.. şmdi böyle ksıım kısım...
annesigille konusuyo tlf.da yarım saat okomnusur bende bi bakayım topiğe didim :)))
Artuk pilmemki idare edebilur muyim kaydirigubbakcemile2
Pelkum ha bugun kaçmazsan belkim küsmem saaa kaydirigubbakcemile3
ALLAH kabul eylesinnn... bende okuyayaım senden ilham alıp arkadaşım ya, ben pek tembelim ALLAH affetsin.... bilmiyorumkismile
leylaaa kısım yaa hamilelik ile regl oncesi aynı hormonlar oldugundan dolayı benzer etkiler hissedilir.
13. gün oldu artık bir kan testi yaptır ama yaaa...iki dk nı almaz..neden boyle üzüyon bizi..
he ya elfidacım..ondan demişti lovelim..ben de hem kendim hem de sizler için istiyorum..umut olsun, geshenkimi de gaza getireyim mesela, belkim ben hamiş kalırsam o da dondurulmusları dener, tentom tüp denemesi yapar, sizler için moral olacağına eminim..hepiniz o kadar tatlısınız ki..
saol canım benim...aynı dilekleri seninle paylaşıyorum...bu ay olmassa bir dahakine...durmak yok devammmmbeklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır..delikafadulden:CüvCüv:
balık mııııııııı ehh seveyim hadiiiii
kızlar ben çıkıyorum...biraz işlerim var...öptüm sizi...görüşürüz...gelebilirsem tekrar gelmeye çalışırım...namazımı kılcam..sositososito
güle güle canımm..Allah kabul etsinn..
ben de az kacıyom..işlerim var ..mucukko hepinize..
selam kızlar :)
aksm üstü teyzeme gittik geldik..
boş bırakmaya da gelmionuz hee. gene kaynatmışınız :))
geshenk naber.. doktro istersen sana tavsiye verebilirim :)
toktur iyolunda dimş tentoo
iğne oluyor şincikk sonra onlardan bebiş olcekmiş
çılgın denizze giremeyecmiş bebişi oluca bol bol yüyüzyo o yüzden
ben de kaçtım by by banaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:ben kaplıcaya gitmiştim ya hani.. anlatmaya fırsatım olmadı o maceramı..
biz evden hazırlandık, bi tek kendimizi aldık gittiik kaplıcayaaa, kuzenler ve ben..
hatırlatayım dünyanın sayılı 5 kaplıcası arasındaymış, her bi bka püsüre eyi geliomuş..
kaplıcanın kadınlara özel bölümüne gittik.. bize peştemal verdiler, havlu verdiler. orda bikini mayo var diye duyduk ama yokmuş...pamukla çamaşırla da girilmioo.. sarındık peştemalerreee... girdik havuzun olduğu bölümee.. ben daha önce hamam filan gitmemiştim, duyardım da görmek bi başka oluyomuş..teyzelerin memişler ortada, biri bi dağdaaaa, öteki başka bağda..üran üryan otutruolr.. göya yasak ama herkesin üstünde ıslak ve transparan pambıklı donlar
peştemelleri eyicene bağladık kim sorarsa ama suya girince bizimkiler beyrak gibi dalgalanmaya başlamaz mı?? eyy maşallaaahh hepimizde birer ay parçasıııı, ortalık şamşakladı :roflol::roflol:
ben çok duramadım sıcaktan, nefesim darlandı.. tansiyonum düşer gibi oldu. ara ara dışarı çıktım hava aldım girdim. baktım olcak gibi deği tamamen çıktım.. ama kızlar epeyy bi takıldılar.. kös kös dışarda onları bekledim..
kükürtlu su zaten bi tuhaf kokuyurr, teyzeler bi yande koku bi yanda.. ıykkk.. almiim yaaa
kız,benim dolapta var hamsi,gel beraber yiyelim,bari sen kabul et davetimiz,loveli kabul etmedi,görmedi bileallahtan benim adamda seviyor bende, kışın 2 güne bir yedik balık. Çok seviyorum, hatta benim adamın gözünü bir türlü balığa doyuramadım, şimdi balık mevsiminin gelmesini 4 gözle bekliyorum. Çinekop, mezgit, çupra, hamsi favorilerim arasında.
Senin için zor bi durum, evde birinin sevmemesi kötü, eşin severmi.
bende öyle derim,hamsi balık değil ki,hamsi o.delikafaduldendelikafaduldenkızlar ben de çok severim balık.. ayilebecek severiz hatta. hele annem bi hamsi yapar, tavada, beeyle mısır unlu mısr unlu. cips gibi barnaklarınızı yersiniz...
ama babannem der ki.." ben hamsiyi seviyrumm ama baluguuu sevmiyrumm" :)))
sende gel kuzum,herkeze yetecek kadar var bende.karpuzz muuu hain zzerdalll akannehir
tento hamsi miii..buna da bayılmak lazımm akannehir
evet,genelde gelinler seçer,sizde niye böyle oldu ki,ama bazı kayınvalideler çok nazlı,dün bi arkadfaşın kayınvalidesini gördümde,ay nasıl naz yapıyo gelinine,tabi gelinin memnun olduğunu düşünmüyorum,en azından ben memnun olmazdım o durumda,ama napcaksın,mecburen oluyo bazı şeyler heralde.benimki uzakta olduğu için,nazı,tuzu yanında,istediği kadar yapsın.Genelde yemekleri gelinler seçer ama sizde durum farklıymış, al kocanı sende sevdiğin şeyleri arada dışarda ye canım, Et, balık,tavuk, bu tür şeyler tam benlik, benim adamda yemek seçmiyor, ne versem yiyor, dolayısıyla canım ne isterse onu yapıyorum ben. yani allah ağımızın tadını bozmasın hiçbir zaman, iştahımız yerinde olduğu sürece yiyoruz.
çubuk test yapmıştım negatif çıkmıştı...hamile değilimdir ya zannetmiyorum...kaç gündür zaten belirtiler var ama gelmiyor bir türlü...ilaçlar etkiledi sanırım...progestan biteli bugün 13 gün oldu...gelsin artık dimi cicim...bayanssulusmile
toktur iyolunda dimş tentoo
iğne oluyor şincikk sonra onlardan bebiş olcekmiş
çılgın denizze giremeyecmiş bebişi oluca bol bol yüyüzyo o yüzden
ben de kaçtım by by banaaaaaaaaa
iyidir canımcım.. ver bakalım sende bir doktor ismi... ama senin topic var o doktora iyi şeyler yazmamışlar onu verme :))
niçüüünnn... mirmirmirmir uykun geldi tabe demii.. uyuyun hadi siz müsaade var size..
sen de ihmal edion
hangi topik gııı? hangi tohturdan bahsedion?
geshenkcim,istanbul da dr a gitceksen,bende sana bi isim verebilirim canım,çok iyiymiş,zaten ikide bir tv ye çıkıyo,bizim diğer topicten arkadaşta gitmeye başladı,çok ilgileniyomuş,hoşuna gitmiş,ama biraz tuzluymuş canım.
kızz ana sayfada gördüydüm sen yokken sen taaa eki tarihli bir doktor sormuşun hatunun biri yeni görmüş cevaplamış geç kaldığını farkederek ama pek övmemiş senin doktoru bir bak istersen..
tuzsuz olsa şaşardım inan :))
bas bas paraları doktorlaraaa
bi dahamı gelecez dünyayaaa
olduk valla tam.. ne işlerine geldi bizim kısırlık davası bu doktorlarında heeeeeeeeeee
gördüm gördüm şinci..sen deyince.. ama faruk beyle ilgili mesacların hepsini okumustum.. %90 olumlu seyler söylüolardı.. ne talihsizlik olmuş :1no2: yazık ya
o diil de benim eski doktor hakkında epey bi atıp tutumuştum da ceza yemiştim :) silmişle o mesacı :)) hikayemi anlatmışım aynen bu kişinin yaptığı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?