30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Şimdilik Hoş kalın...
Bi film arası vereceğim...
Sevsiğniz ve illaki izlenmeli dediğiniz filmler varsa bana da söyleyin..zira sıkıntı cekiyoruz izleyecek film bulmaktaa kuzummm :))

kızlar su "başlangıç" denen bir film girdi vizyona..ben beğendim cok , değişik..
tavsiye ederimm..

şimdi sardalya zamanı çok güzel..tam yağlandı..hem hamilelere de çook faydalıı..

hımmm..yarasın güzelime ve egeme..
ben de cok severim sardalyayı..
sevmediğim balık yok ki gerçi:)))

kızlar ben çıkıyorum...biraz işlerim var...öptüm sizi...görüşürüz...gelebilirsem tekrar gelmeye çalışırım...namazımı kılcam..sositososito

Selam kızlar...
Anaaa Geshenk burda...
kız nerelrdesin hiç denkgelemedik ya bayadır???
Kayınvalide sende anladığım kadarıyla, iyi bişi mi kötü mü anlamadım henüz, dur i gecmişi okuyayım :))

ben ona geldim canım :)) yanına gelin geldim yani.. baba yok iki taraftada.. benim annem yalnız kaldı bu sefer ben evlenince..

cok yazmışsınız bugün kızlar ya ...
Sanıyorum gecmişi okuyamayacagım..
Benim tosbaa cay içelim diyor..
Uyutabilirsem ya da maç falan varsa kaçarım bi ara..
Hoş kalın... opuyorumnanaktan

tosbaaa sempatiksalakcinni içtimi tosbik çayını gel kıs hadi..

yarım saat anasıylan ba ba ba ba delikafadulden
kız görmedim kimse yok diye çıktıydım o rada doldurmuşunuz buraları.. geveze kadınlar siziii

kıss acık sıkın bir tarafınızıda okuyun anacım şu yasinleri gayret edelimde bitirelim artık... bak fetihe başlayacaz inşallah.. ramazanda geliyor belki daha çok okuruz.

en tatlı sensin şekerim Şeniz :1hug:

saol canım benim...aynı dilekleri seninle paylaşıyorum...bu ay olmassa bir dahakine...durmak yok devammmm beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır..delikafadulden:CüvCüv:

kesinlikle... kaydirigubbakcemile5

balık mııııııııı ehh seveyim hadiiiii

valla sevsen çok iyi olur lovelicim... ha gayret eren için

kızlar ben çıkıyorum...biraz işlerim var...öptüm sizi...görüşürüz...gelebilirsem tekrar gelmeye çalışırım...namazımı kılcam..sositososito

Allah kabul etsin maşallah.. hadi uğra gene..

güle güle canımm..Allah kabul etsinn..
ben de az kacıyom..işlerim var ..mucukko hepinize..

gelmeyecenmi yossam :1rolleyes:

selam kızlar :)

aksm üstü teyzeme gittik geldik..

boş bırakmaya da gelmionuz hee. gene kaynatmışınız :))

geshenk naber.. doktro istersen sana tavsiye verebilirim :)

toktur iyolunda dimş tentoo
iğne oluyor şincikk sonra onlardan bebiş olcekmiş
çılgın denizze giremeyecmiş bebişi oluca bol bol yüyüzyo o yüzden

ben de kaçtım by by banaaaaaaaaa

selam kızlar :)

aksm üstü teyzeme gittik geldik..

boş bırakmaya da gelmionuz hee. gene kaynatmışınız :))

geshenk naber.. doktro istersen sana tavsiye verebilirim :)

iyidir canımcım.. ver bakalım sende bir doktor ismi... ama senin topic var o doktora iyi şeyler yazmamışlar onu verme :))

niçüüünnn... mirmirmirmir uykun geldi tabe demii.. uyuyun hadi siz müsaade var size..

:roflol::roflol::roflol:

kız,benim dolapta var hamsi,gel beraber yiyelim,bari sen kabul et davetimiz,loveli kabul etmedi,görmedi bile
bende öyle derim,hamsi balık değil ki,hamsi o.delikafaduldendelikafadulden
karpuzz muuu hain zzerdalll akannehir

tento hamsi miii..buna da bayılmak lazımm akannehir
sende gel kuzum,herkeze yetecek kadar var bende.

evet,genelde gelinler seçer,sizde niye böyle oldu ki,ama bazı kayınvalideler çok nazlı,dün bi arkadfaşın kayınvalidesini gördümde,ay nasıl naz yapıyo gelinine,tabi gelinin memnun olduğunu düşünmüyorum,en azından ben memnun olmazdım o durumda,ama napcaksın,mecburen oluyo bazı şeyler heralde.benimki uzakta olduğu için,nazı,tuzu yanında,istediği kadar yapsın.

kuzum,sende artıkın yaptır şu kan testini,bak hep birlikte meraktan çatlicez şurda.

sen de ihmal edion

iyidir canımcım.. ver bakalım sende bir doktor ismi... ama senin topic var o doktora iyi şeyler yazmamışlar onu verme :))

niçüüünnn... mirmirmirmir uykun geldi tabe demii.. uyuyun hadi siz müsaade var size..

hangi topik gııı? hangi tohturdan bahsedion?

geshenkcim,istanbul da dr a gitceksen,bende sana bi isim verebilirim canım,çok iyiymiş,zaten ikide bir tv ye çıkıyo,bizim diğer topicten arkadaşta gitmeye başladı,çok ilgileniyomuş,hoşuna gitmiş,ama biraz tuzluymuş canım.

slm kızlar bu arada,ben geçmişe bakarken kimse yoktu,geniş geniş okuyodum,pat diye dalmış oldum o yüzden.

sen de ihmal edion

hangi topik gııı? hangi tohturdan bahsedion?

kızz ana sayfada gördüydüm sen yokken sen taaa eki tarihli bir doktor sormuşun hatunun biri yeni görmüş cevaplamış geç kaldığını farkederek ama pek övmemiş senin doktoru bir bak istersen..

tuzsuz olsa şaşardım inan :))
bas bas paraları doktorlaraaa
bi dahamı gelecez dünyayaaa
olduk valla tam.. ne işlerine geldi bizim kısırlık davası bu doktorlarında heeeeeeeeeee

gördüm gördüm şinci..sen deyince.. ama faruk beyle ilgili mesacların hepsini okumustum.. %90 olumlu seyler söylüolardı.. ne talihsizlik olmuş :1no2: yazık ya

o diil de benim eski doktor hakkında epey bi atıp tutumuştum da ceza yemiştim :) silmişle o mesacı :)) hikayemi anlatmışım aynen bu kişinin yaptığı gibi

eeeeeeeee şimcik kimin adını vermek istiyon vukuatlı doktorlarındn sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…