bi de arkadaşlar şimdi hiç çocuğun olmayınca eş dost soruyor bi müddet sonra çekiniyor insan herhalde olmuyor diye pek soramıyor incitmemek üzmemek için ama şimdi bizim var ya bi tane arkası %100gelecek allahım her gören 'eee sizin kız büyüdü artık arayı çok açmayın yaşta malum hemen doğur ikinciyi'be mübarek insan sanane belki ben tek çocuk istiyorum ama yokkk illa bi tane var ikinci olamlı ben de başımdan savmak ve bi daha muhattap olmamak için biz ikinci istemiyoruz şartlar zor diyorum haydaaa bu sefer de başlıyorlar tek çocuk olmaaaaz diye vaaza..yani inanın ki bizim işte zor şu insanlara laf anlatmak beklemek her ay hayalkırıklığı yaşamak..işte insanoğlu olsa bir dert olmasa bir dert..
geshenk bugün dışarı çıkıcam ya sence kurtlanıp kan testi yaptırayım mı yani belirtiler %99 kırmızı geliyor diyor 2gün var ama napayım
canım öyle diyorsunda burada arkadaşlar defalarca uyardı beni öyle deme ne olur diye.. hep dedimki bir kerecik hamile kalayım bari bunu tadayım hiç değilse kalabildiğimi bileyim... artık demiyorum tabiikide :)))) buna bile özlem duyuyor insan.. kaldıktan sonra onu kaybetmek daha büyük acı ki burada bunu yaşamış arkadaşlarımızda var zaten.. biliyorlar acısını ve çoook daha zor olduğunu anlatıyorlar...
geçenlerde burada bahsettim hatta misafirlikteyiz orada bir kadın çıktı diyor sen neyi bekliyorsun neden çocuk yapmıyorsun kaç sene geçti diye... çalıştığım için zor dedim istemediğimi söyledim gel tek tek anlat şimdi aşılama olmadı tüp durmadı yemediğim içmediğim kalmadı... sonra neyi bekliyorsun sen...... töbe yaaaa... insanların ağzı torba değilki büzesin konuşurlar mahlukatlar.. benneyaptımki DUYMAYACAKSIN..... hee he deyip geçeceksin..
madem geliyor gibi.. bekle bakalım bugünde... gelmezse yarın bakarsın olmazsa ama kaç gün geçtiki günün..
o da doğru özgecim millet iştebi de arkadaşlar şimdi hiç çocuğun olmayınca eş dost soruyor bi müddet sonra çekiniyor insan herhalde olmuyor diye pek soramıyor incitmemek üzmemek için ama şimdi bizim var ya bi tane arkası %100gelecek allahım her gören 'eee sizin kız büyüdü artık arayı çok açmayın yaşta malum hemen doğur ikinciyi'be mübarek insan sanane belki ben tek çocuk istiyorum ama yokkk illa bi tane var ikinci olamlı ben de başımdan savmak ve bi daha muhattap olmamak için biz ikinci istemiyoruz şartlar zor diyorum haydaaa bu sefer de başlıyorlar tek çocuk olmaaaaz diye vaaza..yani inanın ki bizim işte zor şu insanlara laf anlatmak beklemek her ay hayalkırıklığı yaşamak..işte insanoğlu olsa bir dert olmasa bir dert..
geshenk bugün dışarı çıkıcam ya sence kurtlanıp kan testi yaptırayım mı yani belirtiler %99 kırmızı geliyor diyor 2gün var ama napayım
hiç geçmedidelikafadulden ağustos 5te gelecek
öncelikle günaydın arkadaşlar, bi dünya alıntı yaptım, dünya kadar düşünce geçti kafamdan bişeyler yazmak istedim ama yazmadım. Bu konu neden bu kadar uzatılıyor, kuze arkadaşım, enterasan ne güzel anlatmış konuyu daha bunun üstüne söz yok, arkadaşlar hep söylemişler bende artık yazmayım dedim.
kapandı zaten... nasılsın zerdalım???
Görüyorum ki burdaki arkdaşlar çok sabırlıyız, allah hakkaten bizede mukafatını verecek. Benimde reglim yaklaşıyor adet görecem diye ödüm başımdan gidiyor, ya bebeğim hiç olmazsa diye düşünüyorum. Napayım öleyim mi? Yüce allahın vardır bi bildiği diyorum. 3 aydır her sabah derece ölçüyorum, hergün vücüdümu dinliyorum, kassığım ağrısa neden ağrıdı diyorum, şu doktorlara gıcık oluyorum. Akaraba ziyareti yapmak istemiyorum, bebek yok mu diyenlere yok diyorum, artık insanlar bebek yokmu da demiyor, bi çaresine baktırın diyor, Ben o kadarını düşünemiyorum ya, doktora gitmeyi falan. Yine en iyi konuştuğum dertlerimi paylaştığım, sorularıma cevap bulduğum bu topiğimizdeyim, yani burayı seviyorum,
Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
Loveli canım ateşim bu.
günaydın özlemcim
moralin iyi değilmi tatlım.. devam ediyormu kırmızılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?