30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bi de arkadaşlar şimdi hiç çocuğun olmayınca eş dost soruyor bi müddet sonra çekiniyor insan herhalde olmuyor diye pek soramıyor incitmemek üzmemek için ama şimdi bizim var ya bi tane arkası %100gelecek allahım her gören 'eee sizin kız büyüdü artık arayı çok açmayın yaşta malum hemen doğur ikinciyi'be mübarek insan sanane belki ben tek çocuk istiyorum ama yokkk illa bi tane var ikinci olamlı ben de başımdan savmak ve bi daha muhattap olmamak için biz ikinci istemiyoruz şartlar zor diyorum haydaaa bu sefer de başlıyorlar tek çocuk olmaaaaz diye vaaza..yani inanın ki bizim işte zor şu insanlara laf anlatmak beklemek her ay hayalkırıklığı yaşamak..işte insanoğlu olsa bir dert olmasa bir dert..

geshenk bugün dışarı çıkıcam ya sence kurtlanıp kan testi yaptırayım mı yani belirtiler %99 kırmızı geliyor diyor 2gün var ama napayım

canım öyle diyorsunda burada arkadaşlar defalarca uyardı beni öyle deme ne olur diye.. hep dedimki bir kerecik hamile kalayım bari bunu tadayım hiç değilse kalabildiğimi bileyim... artık demiyorum tabiikide :)))) buna bile özlem duyuyor insan.. kaldıktan sonra onu kaybetmek daha büyük acı ki burada bunu yaşamış arkadaşlarımızda var zaten.. biliyorlar acısını ve çoook daha zor olduğunu anlatıyorlar...
geçenlerde burada bahsettim hatta misafirlikteyiz orada bir kadın çıktı diyor sen neyi bekliyorsun neden çocuk yapmıyorsun kaç sene geçti diye... çalıştığım için zor dedim istemediğimi söyledim gel tek tek anlat şimdi aşılama olmadı tüp durmadı yemediğim içmediğim kalmadı... sonra neyi bekliyorsun sen...... töbe yaaaa... insanların ağzı torba değilki büzesin konuşurlar mahlukatlar.. benneyaptımki DUYMAYACAKSIN..... hee he deyip geçeceksin..

geshenk bugün dışarı çıkıcam ya sence kurtlanıp kan testi yaptırayım mı yani belirtiler %99 kırmızı geliyor diyor 2gün var ama napayım

madem geliyor gibi.. bekle bakalım bugünde... gelmezse yarın bakarsın olmazsa ama kaç gün geçtiki günün..

haklısın arkadaşım

ben sabırsızım ya duydum kan testi regl geçmeden de sonuç veriyormuş ondan yaptırsam mı dedim

o da doğru özgecim millet işte

yapma bekle çoğu gitti azı kadıı

sanırım şu an da geshenkin anlatığı benim ben şu ana kadar üçünü yaşadım
bebeğim olmadı neden yapmıyorsun yaşın geldi sanki ben istemiyordum ama yok sorun yok ama bebek de yoktu sonra tedavi klomenle hamile kaldım ama malesef 10.haftada bebeğimi kaybettim acım bana yetmeez gibi neden soruları devam azıcık acımı yaşamama izin vermediler hadi başla bebek yap o bebek neden düştü falan filan şimdi hamileyim doğur ikinci yap bekleme yaşın geçiyor beraber büyüsünler falan falan işte ben hepsini yaşadım yani hepinizi çok iyi anlıyorum

hiç geçmedidelikafadulden ağustos 5te gelecek

kız Allah seni iyi etsin emiii.. aceleci senii.. kanın ne hızlı akıyordur senin kimbilir... hızlı gonzales hanım bekle bakalım şu günün bir geçsin gelmezse yaparsın o zaman.. hem şu kafandan atmayı dene bence hamilelik psikolojisini .. sana tavsiyem bu.. her şey daha iyi olacak bak gör o zaman... olay kesinlikle kafada bitiyor... oluruna bırak... zamanı gelmeden olacak bir şey değil bu.. boşuna kendini yıpratıyorsun... başka şeylere yoğunlaş.. ne bileyim kursalar falan git resim yap, örgü ör ( sıcakta örme ama pişersin) :))) bul işte farklı uğraşlar onu tutma kafanda...

öncelikle günaydın arkadaşlar, bi dünya alıntı yaptım, dünya kadar düşünce geçti kafamdan bişeyler yazmak istedim ama yazmadım. Bu konu neden bu kadar uzatılıyor, kuze arkadaşım, enterasan ne güzel anlatmış konuyu daha bunun üstüne söz yok, arkadaşlar hep söylemişler bende artık yazmayım dedim.

kapandı zaten... nasılsın zerdalım???

Görüyorum ki burdaki arkdaşlar çok sabırlıyız, allah hakkaten bizede mukafatını verecek. Benimde reglim yaklaşıyor adet görecem diye ödüm başımdan gidiyor, ya bebeğim hiç olmazsa diye düşünüyorum. Napayım öleyim mi? Yüce allahın vardır bi bildiği diyorum. 3 aydır her sabah derece ölçüyorum, hergün vücüdümu dinliyorum, kassığım ağrısa neden ağrıdı diyorum, şu doktorlara gıcık oluyorum. Akaraba ziyareti yapmak istemiyorum, bebek yok mu diyenlere yok diyorum, artık insanlar bebek yokmu da demiyor, bi çaresine baktırın diyor, Ben o kadarını düşünemiyorum ya, doktora gitmeyi falan. Yine en iyi konuştuğum dertlerimi paylaştığım, sorularıma cevap bulduğum bu topiğimizdeyim, yani burayı seviyorum,

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5

Loveli canım ateşim bu.

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................22
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........2
Toplam ..............258

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............8
leylamecnun...1
toplam............23
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....1

Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

kapandı zaten... nasılsın zerdalım???

iyiyim canım, sabahtan çok yoğundum, bütçe hazırladım, bi geçmişi okudum, ne kadar çok kaynatmışsınız, ancak gelebildim. Birazda sinirlendim, sen nasılsın canım, arkdaşlar sana myomlarla ilgili bişeyler yazmışlar, ihmal etme canım, neyse çaresi baktır tamam mı. dediğim sayfayı okudumu, jinekolojideydi.

Loveli canım sen nasılsın, sende balık severler arasındasın.

Çılgınım canım, iğneler ne durumfa, bizde dün deli dumrul diye bi türk filmi vardı onu izledik, ben pek beğenmedim. Bu akşam survivor var onu izleyeceğim.

kardelen beni balığa çağırmış hemen gidiyorum, teklifini kabul edilmiştir.cokacimcoook

bendeee zemuszemus

loveli ne zaman yumurtlamış şimdi bu hatun ne diyeceksin çok merak ediyorum.. benim bugün 12. günüm ve dün sabah bide bu sabah soktum ağzıma dereceyi görünce yatağın başında :)))))) 36,2 çıktı ikiside.. test de denedim..ovülasyona baktım tek net çizgi :)) anacım anlayamıyorum ben bu ateş işini haa bırakan biri için nerden çıktı demeyin en son gittim ya myom için doktor hanımefendi 14 mm büyüklüğünde bi tane var dedi merak ettim bakem ne kadar büyüyorda ne zaman çatlıyor diye.. içerideki nunukayı takibe aldım çaktırmadan...

günaydın özlemcim
moralin iyi değilmi tatlım.. devam ediyormu kırmızılar??

Kırmızılar devam ediyo canım ama moralim iyi.Olmadıysa erken gelmesi iyi kırmızıların zaman kaybetmeden ikinci aşılamaya başlıycam doktora gidicem bugün yine ignelere başlarım tekrar.

geshenkk bugun de ovulasyon testi yap..tut çişiniii..:))
arada lönk diye dalıyom..
zerdalımmmmm sen sinirlenme tatlı kısss..
yok sinirlenecek bişi.
iğneleri patlatıyoz ardı ardına..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…