kızlar sabah dahiliye dr gittim diyet verdi ki zaten bu ikinci günüm diyet yapıyordum umarım iyi olur
çılgınım su iç sonra iğne yerlerinden su çıkıcak hehehehhe dimi geshenkkkk
Ah canım ya kıyamaz bana.oyy kıyamam onlaraa..inşallahhh sapasağlam çıkarlar o hastanedenn..
zerdalım benim yaa insanın senin gibi şefi, müdürü olsun..iyi kalplim, anlayışlım benim..
amin, saklarım valla o çift çizgiyi göreyimde.canık benim yaa. Allahım o çizgileri gebelik testinde de göstersin sana. artık çerçeveletip asarsın duvara :))))
diyet iyidir inşallah canım, bu sıcaklarda bol su içmek lazımkızlar sabah dahiliye dr gittim diyet verdi ki zaten bu ikinci günüm diyet yapıyordum umarım iyi olur
çılgınım su iç sonra iğne yerlerinden su çıkıcak hehehehhe dimi geshenkkkk
loveli diyetinde neler var? haftalıkmı verdiler takip edebiliyormusun yapabiliyormusun içecek konusunda yasaklar varmı? sıcakta çok tüketiliyor çünkü..
gerçi bana su olsa yeter.. aman Allahım beni susuz bırakmasın hiç duramıyorum ben susuz başka şey aramam ama su olacak illa. yemekte yiyemem susuz.. ramazanda uzun günler sıcağada geldi ya tek suyu düşünüyorum unutup sakatlamadan çıkarsam bari haırlısıyla.. Allah kolaylığını verir mutlaka da uykudan uyanmak bide zor geliyor bana uyanana kadar o da.. sonra dağılıyo ama
eşime de uygulayacam zayıflayacakmış kocacımmm
kurban olurum kocama aşkım
depreştii aşkım Rabbim ayırmasın
zerdalin tablosunu mu diyon o yumurtladı ama onda yumurtlamayı bilsek de adet gününü bulamıyoruz
sen daha yumurtlamamışsındır
kız bana gün gün yazsana daha net konuşurum
diyetimi yapıyorum rahat valla
Kahvalti
Açık çay(az limonlu)
1çay bardaği lor
2 kibrit kutusu beyaz/dil peyniri(az yağlı)
Haftada 3 gün yumurta +1 kibrit k.peynir
Domates salatalık biber maydanoz
2 dilim ekmek(28*2gr)
1 meyva
Ara:
2 ceviz/4-5 fındık/badem
Ara(10:00)
1 su bardağı süt
Öğle
Bol salata(1 çay kaşığı yağ/1 ceviz)
3 köfte kadar et(pişmiş 90 gr.) /10-12 yemek kaşığı k.baklagil
2 dilim ekmek
Ara(15-15:30)
1 kibrit kutusu peyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
2 meyve
1 kutu ayran/1 cay bardağı sut/yoğurt(100gr)
Aksam
Bol salata(az yağlı)
7-8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
4-5 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim ekmek
Gece:
1 meyva
1 galeta
1 kibrit kadar beyaz peynir
herşey tatlıya bağlandı artık, giriş cümlen biraz olumsuz olmuş, o yüzden biraz sıkıntı oldu. Fsh yüksekliği için hayıt tohumu kullanabilirsin. düzenli şekilde 3 ay kullanman lazım.arkadaşım ben kendi duygularımı anlattım biraz da kendimi bu topikte tanıtmak adına alınganlık falan göstermedim inanın sizlerle tanışmaktı maksat hepinizi az da olsa tanıdım hepinizden öğrenmem gereken şeyler var. gerçekten iyiki varsınız sayenizde moral buluyorumolumunekankayizsmile
Oh oh allah muhabbetinizi artırsın,olumunekankayizsmile allah daim etsin, erencğinizde vakti gelince aranıza kavuşsun, selvi boylum benim.a.s.eşime de uygulayacam zayıflayacakmış kocacımmm
ben çıkıyorum kızlar,başım çok fena tuttu,geçince gelirim gene.:a015::a015:
Arkadaşlar bişey soracam bugün öğrendim, ovulasyon testinde çift kırmızıyı görüyoruz ya, çatlama 24-36 saat içinde gerçekleşiyor diyorlar, ama bi tane bayan doktora gitmiş, ovulasyonda çift çizgiyi yakladığı halde yumurta 5-6 gün sonra çatlamış, yani böyle bi durum olabilir mi? Biz çift çizgiyi görüp çalıştığımızda bile, yumurtanın çatlamaması ihtimaline karşı yine gün aşırı çalışma yapmak gerekiyor.
O zamanda ovulasyonun yine anlamı kalmıyor, bu arada ulrtasyon cihazı ne kadardır, bide bunun kursu falan varmıdır, cihazı kullanmak için, her gün evde takıp kendimiz bari bakarız, ha çatladı ha çatlayacak:)))))))))))
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zerdal
Bir tek ben kaldım, işte gidiyorum, birşey demeden, arkamı dönmeden, şikayet etmeden:))))) güzel şarkı
ne iyi olur valla..benim aklımada hep gelmiştir.. ama hem makineyi kullanıp hem aleti içeride çevittirmek zor olabilir.. bide boyutlarını nasıl anlıcas kıss orda yazacakmı işaretleyince :)))))))))))))))))))))))))))
du ben bi bakiim fiyatlarına.. yakında diplomalarını ellerinden alırız biz bu dohtorların değmiii :))))) işsiz kalsınlarda görsünler balkalım bizimle güzelce ilgilenmemek neymiş dimi :))))))))))))))) mecbur ettiler bizi artıkın kendi kendimizin doktoru olmayı:)
gitmişşşş(
geshenk canım geri geldim, sende çatlama düzenli mi? ben kendimde çatlamadan şüpe ediyorum. Yani ateş ölçmelerde ve ovulasyonda yumurtlama oluyor ama ya çatlama oluyor mu onu bilmiyorum, bi ara yumurta takibi yapıldı ama, yumurtlamadan sonra çatlama oldu mu diye baktırmadım, bu sefer tedaviyi bırakmayacağım.
Ultrasyonu eşlere öğretiriz, sadece bebeler bizim değil ya onlarında olacak, baksınlar bizde monitörden izleriz. santimini, büyüklüğünü, çatladığını öğrensek yeter. Yumurtlamayı evden takip ederiz. bende araştıracağım şu ultrasyonu.
leyla neden hemen çıkıyorsun sen işlermi var janem.... taa temincek aşağıdaydın bir anda kayboluyorsun hayatım... nasıl gidiyor??
doğru söylüyorsun ben bir güzel araştırayım bakalım herkese satıyorlarmı bide o tip cihazları zerdal gülerler kız bize.. eve gelenlerin yumurtalarına bakarız tansiyon aleti gibi mesela :))))))))
çatlıyormuyum valla hiiiç bilmiyorum... aşılamada suni yapıldı tüpte de öyle.. nasıl anlayacaz biz bunu.. ateşten belli olmuyormu işte o.. yumurtlamış olmak demek çatlamış yumurta değilmi zaten zerdoşum.. ateşte yani belli oluyor bence o.. sana yumurtladı ama çatlamadı diyor lovelim bunu nasıl anlamışki... kıss loveli gel aydınlat bakalım bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?