30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cilgin yemeğe kacar..muckoooo muckoo muckooo

afiyet olsun tatlım, arada sinirleniyoz işte, bugün iş arkadaşımın ikizleri oldu, yalnız premature, inşallah bi sıkıntı olmaz. ikiside kız. Allah bağışlasın. 7 aylık doğdular. o da işe yeni girdiği için eşi gece doğum yapmış sabah kendi burda, ben burda şef konumunda sayılırım ne işin var burda dedim, hemen geri postaladım, 3 günde izin verdik, doğum izni gitti. bi sıkıntıda olursa yardımcı oluruz dedim.

Kırmızılar devam ediyo canım ama moralim iyi.Olmadıysa erken gelmesi iyi kırmızıların zaman kaybetmeden ikinci aşılamaya başlıycam doktora gidicem bugün yine ignelere başlarım tekrar.

ardarda mı yapacak?? ara veriyorlar aslında ama... dikkat et canım yumurta kontrolerinde baktır iyice kist myom oluşmasın çok ilaç almaktan. aman aman..

geshenkk bugun de ovulasyon testi yap..tut çişiniii..:))
arada lönk diye dalıyom..
zerdalımmmmm sen sinirlenme tatlı kısss..
yok sinirlenecek bişi.
iğneleri patlatıyoz ardı ardına..:))

tamam.. akşama bakarım gene.. tutmaya alıştık nede olsa :)))
patlat anacım patlat... yarasıııın nunukalarınaa... cııııısssssssstt...

halden anlar benim zerdoşum... iyi etmişsin canım.. sevaba girmişsin.. Allah yardımcıları olsun... sağlıkla büyüsünler inşallah..

çılgınıma afiyetler olsun.. bal şeker olsun... yarasın yumoşları sağlıklı kaliteli olsun.. rahimi çoook kuvvetli olsun.. embiriyoları lak diye tutunsun işallaaahhhh...

halden anlar benim zerdoşum... iyi etmişsin canım.. sevaba girmişsin.. Allah yardımcıları olsun... sağlıkla büyüsünler inşallah..

Napalım, bari sevap defterimiz kaparsın. Dün ovulasyonda da bi arkadaş hamile kaldı, çok sevindim. geshenk bu ay ovulasyonu yap bakalım ihmal etme. demek çift çizgi çıkmadı daha, benimki 13.günde yapmıştım, baya bi çıkmıştı.

dün gece yaptım işte tek çizgi oldu sadece.. senin testler bittimi daha öncede sormuştum sana bak lazım olursa paylaşırız gene söyle tamammı.. canım sen ne kadar bekletiyorsun numunenin içinde ve dışarıda...

benim testler var daha, 4 tane kullandım. Ben pet bardağa o çizgiye kadar ayarlıyom sonra içine atıyorum testi, 2-3 dk. ya belli oluyor, zaten yukarı çıkarken bile ikinci çizgi belirmeye başlıyordu benimkinde, sonra alıyorum içinden banyoda bi yerde biriktiyordum, zatende kuruyor onlar, ama renkler hala belli, ara sıra gelip gidip bakıyorum, bi peçenin arasına yerleştirdim. Gördüğüm göreceğim iki çizgi bundan ibaret.

oyy kıyamam onlaraa..inşallahhh sapasağlam çıkarlar o hastanedenn..
zerdalım benim yaa insanın senin gibi şefi, müdürü olsun..iyi kalplim, anlayışlım benim..

evet ozlem..ardarda yapmadı mesela benimki..
yarasın di mii:)
bak ve bana rapor verr.

çılgınıma afiyetler olsun.. bal şeker olsun... yarasın yumoşları sağlıklı kaliteli olsun.. rahimi çoook kuvvetli olsun.. embiriyoları lak diye tutunsun işallaaahhhh...

aminn..canım arkadasım benim ne güzel demiş benim içinnn..
geshenkim benim hafif kasık ağrılarım oluyor. sende de olmus muydu? doktor olabilir dedi.
bir de su cok iç dedi bana..yalak gibi oldum su içip duruyom:))

canık benim yaa. Allahım o çizgileri gebelik testinde de göstersin sana. artık çerçeveletip asarsın duvara :))))

yooooo çok su iç falan demedi bana... sadece transfere gideceğimde dedi embriyolog bey çok su iç gelene kadar idrarını tut diye gerisini biliyosunuz :)))
kasık ağrısı da olmamıştı bende.. yaa rüya gibi gelip geçti zaten bi halt anlamadımki bende
aklıma geliyorda bide çok gerdiler beni o aralar burada da özelde de.. bir koşturmaca telaşe yollarda gel git takım taklavat bişi anlamadımki...

kardelenim canım benim canım benimm..seni benn pek cok pek cok severim:)))

sen bir ana sen bir baba
her şey oldun bak çılgınımaaa

sanırım gene sizin gibi yapardım her yerde umut arardım kadının doğası gereği anne olmayı kim istemez ki sizi anlıyorum ve umarım bir gün anne olursunuz kardelencim ben de seni seviyorum sadece biraz da benim karşılatığım durumu da anlayın diye yazdım msjı hayat her zmn istediği gibi gitmiyo insanoğlunun bizi yaratan varlığı da yokluğuda bizleri sınamak için yaptığına inanıyorum yoksa ne için dua edecek insanoğlu kime sığınacak. vereliniortak

kuzecim,şimdi arkadaşlar kızacaklar bana,hala ne yazıyon,konu kapandı diye,ondan ben cvp yazmıcam canım.özelden atarım.:1hug:

kızlar sabah dahiliye dr gittim diyet verdi ki zaten bu ikinci günüm diyet yapıyordum umarım iyi olur

çılgınım su iç sonra iğne yerlerinden su çıkıcak hehehehhe dimi geshenkkkk

arkadaşım ben kendi duygularımı anlattım biraz da kendimi bu topikte tanıtmak adına alınganlık falan göstermedim inanın sizlerle tanışmaktı maksat hepinizi az da olsa tanıdım hepinizden öğrenmem gereken şeyler var. gerçekten iyiki varsınız sayenizde moral buluyorumolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…