30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli yaaa öğleleyin akıntım biraz pembemsi gibiydi...acaba adetmi gelcek...anlam veremedim...belirtiler var gibi ama..offffffff...beni iyice bunalttı valla...sıcaklar bir yandan stres bir yandan...gebercem valla....mafoldumben

anam siz evde ultrason aletimi alıcanızzzzz ee nasıl içeriye koyucanız çevireceniz
yok yok siz iyi bir dr bulun ve yumurta takibi olun bence

takip olayını kocalara yaptıracas çünküm :))) eğitim alacaklar gerekirse başka yolu yok bu yumurtayı başka türlü dizginleyemeyeceğiz biz yok lovelim gözümüzü kararttık biz zerdalımla onlardan başka kime yaptıracas takibi -tatlicadiarzu-

Ayliiiiiiiiiiiiiinn gelsene artııık........ bak nelere başvurduk yokluğunda.... gazozumuz bitti kıssss sırnaşık şey gel hadi akşama.. sositososito

şimdi ben ateşten ve akıntıdan çatladığını anlıyorum
sen de yumurtlama ve çatlama oluyor ama rahim duvarın sanırım yetrince kalınlaşmıyor ki geç adet oluyorsun
yumurtlamaya göre luteal fazın uzun sürüyor çünkü

siz çok yaşayın emi....kaydirigubbakcemile3:içelim:

ehehehehe yoksa bebiş çalışmalarına fantazi mi katıyonuz yok yumurtaya bakıcaz falan hıııııııı yaramazlarrrr

Canım kapandı artık konu açmayalım tamam mı? sonra cevap hakkı doğuyor, cevap yazmayıncada olmuyor, bak muhabbet ediyoruz katıl bize, ultrasyon diyoruz, yumurta diyoruz, kendimiz yapacağız artık, işi elimize alalım dimi:roflol:
anam siz evde ultrason aletimi alıcanızzzzz ee nasıl içeriye koyucanız çevireceniz
yok yok siz iyi bir dr bulun ve yumurta takibi olun bence
Loveli canım ya 2 hayal kuruyoz, kız birazda doktorluk mu okusaydık, şu cihazı kullanması nerden öğreneceğiz. Ben yumurta takibine gideceğim ya, doktordan nasıl kulandığını kapmaya çalışayım, ya onlarda kara kara bişeyler görüyorlar anlamıyorum ki?
İşte şurda yumurta diyorlar. Bakıyorsun yumurta o mu diyorsun.:roflol::roflol::roflol:

ateş ölçüyor muydun sen
yerleşme de de öyle olabiliyor
arkadaşım adetine bir iki g-n kala pembemsi akıntısı olmuş adet oluyorum sanıp ped koyuyor ama bakıyor yok gelen giden test yapıyor çift çizgi
daha önce böyle bişey yoksa brlki de öyledir
ne zaman günün

öyle galiba canım...oyyy oyyyy...başkaları gibi şu gün deyince geliverse...milletin milim şaşmıyor ya...yıllardır bu çileyi çekiyorum...Rabbiminde bir bildiği vardır elbet ne yapayım...hayırlısı...boshayallersmile

leylacım onu zerdala yazdım
sen de de luteal faz uzun sürüyor

valla lovelim..doktor progestan verdi..kullan bittikten 3 gün sonra olursun dedi..bugün 13 gün oldu hala gelen giden yok..biraz belirtiler var ama...hala bişey yok ortada..bende ped koydum...sıcak bide çekilmiyor ya...çıldıracam valla arkadaş...bilmiyorumkismile

loveli yaaa öğleleyin akıntım biraz pembemsi gibiydi...acaba adetmi gelcek...anlam veremedim...belirtiler var gibi ama..offffffff...beni iyice bunalttı valla...sıcaklar bir yandan stres bir yandan...gebercem valla....mafoldumben

kıss dur geberme :))) yerleşmedir inşallah... pembemsi oluyormuş o... hadi inşallah... anne olacaksın daha ne gebermesi Allah uzun ömürler sağlık versin de bebeğine bakabilesin demi

ne güzel olur...doktora gitmeye gerek yok..kendi doktorumuz kendimiz oluruz dimi cicişler...kaydirigubbakcemile3

başka yol kalmadı leylacım hepsini denedik valla... artık tıbbi aletlere el atmak var sırada :))

kıss bize kim gelsin takibe.. hani şeklinide düşününce delikafadulden ama misafirliğe gelenler diyebilir gelmişken bi bakalım benim yumoş ne durumda falan sempatiksalakcinni onlara bir örtü hemen yat :roflol: :roflol: :roflol: ayy hayal ettim valla kameralar basar evi :roflol: yasa dışı yumurta takibi yapılan ev diye.. :roflol:

He ya gazozcu gel artık, karartık valla gözümüzü, bu yumurtayı yakalıyacağız başka yolu yok. kaçamaz elimizden bu seferkaydirigubbakcemile
leyla bi doktora gitmiyorsun, yani hadi bebişi geçmiş sağlığın için canım, daha güçlü ilaçlar verir.
ehehehehe yoksa bebiş çalışmalarına fantazi mi katıyonuz yok yumurtaya bakıcaz falan hıııııııı yaramazlarrrr
Ultrasyonlu fantazi, tamam yumurta çatlıyorrrrr, çatladııııı, tamamdır, ultrasyonu topla, hemen çalışma,:hulya: 9 ay 10 gün sonra bebek zırıltısı

offf çekilmez sıcakta
dr git bence hemen az zaman değil
Ultrasyonlu fantazi, tamam yumurta çatlıyorrrrr, çatladııııı, tamamdır, ultrasyonu topla, hemen çalışma,:hulya: 9 ay 10 gün sonra bebek zırıltısı

evetttt hehehhe :kedi:

inşallah geshengim ama zannetmiyorum ya...hayırlısı...opuyorumnanaktan

zerdalcım canım zaten doktor kontrolundeyim...adetin gelmesini bekliyoruz işte...cumaya gelmesse gidecem zaten...bu progestan işe yaramadı galiba...hamilelik testimde kalmadı...zaten o çubuklarada güvenim yok pek ama...mirmirmirmir

bak uzmana... helaaaaaaaaalllllll alkisalkisalkis valla doktorlar bile yapamıyor bu açıklamayı... görün işte bizim topiğin farkını :)))

sende çoooook yaşaaaaaaaaaaa.... opuyorumnanaktan

:kedi:

yok artık zerdoşum beyazmı olacaktı.. tavukmusun kıs sen onlarınki beyaz kabuklu olur seninki kara işte sırnaşık şey sempatiksalakcinni bi lokma tavuk kocaman yumurta yapıyor biz koca kadınlar nokta kadar kara bişi yapacaz onuda zar zor.... ne kabuğu var ne koruması delikafadulden

ben doğuma size geleyim hehe erene bakarızzzz

Tabi canım ya biz ultrasyonda bakarız, boşuna doktora gitmeye gerek kalmaz, geshenkin dediği gibi bide polisler basarsa, abi başka yolumuz kalmadı napalım herşey yumurta içindi deriz:roflol::roflol::roflol:

tam yumurtanın çatlamasıda polis baskınına denk gelirse, yine kaçar bu yumurta:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…