anam siz evde ultrason aletimi alıcanızzzzz ee nasıl içeriye koyucanız çevireceniz
yok yok siz iyi bir dr bulun ve yumurta takibi olun bence
anam siz evde ultrason aletimi alıcanızzzzz ee nasıl içeriye koyucanız çevireceniz
takip olayını kocalara yaptıracas çünküm :))) eğitim alacaklar gerekirse başka yolu yok bu yumurtayı başka türlü dizginleyemeyeceğiz biz yok lovelim gözümüzü kararttık biz zerdalımla onlardan başka kime yaptıracas takibi -tatlicadiarzu-
Ayliiiiiiiiiiiiiinn gelsene artııık........ bak nelere başvurduk yokluğunda.... gazozumuz bitti kıssss sırnaşık şey gel hadi akşama.. sositososito
Canım kapandı artık konu açmayalım tamam mı? sonra cevap hakkı doğuyor, cevap yazmayıncada olmuyor, bak muhabbet ediyoruz katıl bize, ultrasyon diyoruz, yumurta diyoruz, kendimiz yapacağız artık, işi elimize alalım dimi:roflol:canım geshenkcim bugün işler yoğun ya...acayip yoruldum...ara ara foruma bakmaya çalışıyorum...cevap yazacam bir türlü yazamadım...bazı cevap vereceklerimi işaretledim onları bile cevap yazamadım...bugün gene birileridi sahnedeymiş...beni ünlü ilan etmiş..ona tek bişey diyorum...susmak bazen büyük bir cevaptır..bende susuyorum...zira onun seviyesine inmeyecem...artık benim hakkımda konuşup durma...sende susacağın yeri bil diyorum...anlayan anladı....geshenkcim canım seni öpuyorum...opuyorumnanaktan
Loveli canım ya 2 hayal kuruyoz, kız birazda doktorluk mu okusaydık, şu cihazı kullanması nerden öğreneceğiz. Ben yumurta takibine gideceğim ya, doktordan nasıl kulandığını kapmaya çalışayım, ya onlarda kara kara bişeyler görüyorlar anlamıyorum ki?anam siz evde ultrason aletimi alıcanızzzzz ee nasıl içeriye koyucanız çevireceniz
şimdi ben ateşten ve akıntıdan çatladığını anlıyorum
sen de yumurtlama ve çatlama oluyor ama rahim duvarın sanırım yetrince kalınlaşmıyor ki geç adet oluyorsun
yumurtlamaya göre luteal fazın uzun sürüyor çünkü
öyle galiba canım...oyyy oyyyy...başkaları gibi şu gün deyince geliverse...milletin milim şaşmıyor ya...yıllardır bu çileyi çekiyorum...Rabbiminde bir bildiği vardır elbet ne yapayım...hayırlısı...boshayallersmile
ateş ölçüyor muydun sen
yerleşme de de öyle olabiliyor
arkadaşım adetine bir iki g-n kala pembemsi akıntısı olmuş adet oluyorum sanıp ped koyuyor ama bakıyor yok gelen giden test yapıyor çift çizgi
daha önce böyle bişey yoksa brlki de öyledir
ne zaman günün
loveli yaaa öğleleyin akıntım biraz pembemsi gibiydi...acaba adetmi gelcek...anlam veremedim...belirtiler var gibi ama..offffffff...beni iyice bunalttı valla...sıcaklar bir yandan stres bir yandan...gebercem valla....mafoldumben
ne güzel olur...doktora gitmeye gerek yok..kendi doktorumuz kendimiz oluruz dimi cicişler...kaydirigubbakcemile3
konu komuşunun yumurtasına bakalım belki işi ticarete dökersek, cihazın parasınıda kurtarırız:roflol::roflol::roflol: ama ben sevabına bakarım.
ben başka bi yerde okudum, bu çatlama olayıyla ovulasyonda çift çizginin uyuşmadığını, loveliye soralım o bilir. Loveli canım yumurtlayınca, çatlama anlamına geliyor mu?
He ya gazozcu gel artık, karartık valla gözümüzü, bu yumurtayı yakalıyacağız başka yolu yok. kaçamaz elimizden bu seferkaydirigubbakcemiletakip olayını kocalara yaptıracas çünküm :))) eğitim alacaklar gerekirse başka yolu yok bu yumurtayı başka türlü dizginleyemeyeceğiz biz yok lovelim gözümüzü kararttık biz zerdalımla onlardan başka kime yaptıracas takibi -tatlicadiarzu-
Ayliiiiiiiiiiiiiinn gelsene artııık........ bak nelere başvurduk yokluğunda.... gazozumuz bitti kıssss sırnaşık şey gel hadi akşama.. sositososito
leyla bi doktora gitmiyorsun, yani hadi bebişi geçmiş sağlığın için canım, daha güçlü ilaçlar verir.siz çok yaşayın emi....kaydirigubbakcemile3:içelim:
Ultrasyonlu fantazi, tamam yumurta çatlıyorrrrr, çatladııııı, tamamdır, ultrasyonu topla, hemen çalışma,:hulya: 9 ay 10 gün sonra bebek zırıltısıehehehehe yoksa bebiş çalışmalarına fantazi mi katıyonuz yok yumurtaya bakıcaz falan hıııııııı yaramazlarrrr
offf çekilmez sıcaktavalla lovelim..doktor progestan verdi..kullan bittikten 3 gün sonra olursun dedi..bugün 13 gün oldu hala gelen giden yok..biraz belirtiler var ama...hala bişey yok ortada..bende ped koydum...sıcak bide çekilmiyor ya...çıldıracam valla arkadaş...bilmiyorumkismile
Ultrasyonlu fantazi, tamam yumurta çatlıyorrrrr, çatladııııı, tamamdır, ultrasyonu topla, hemen çalışma,:hulya: 9 ay 10 gün sonra bebek zırıltısı
kıss dur geberme :))) yerleşmedir inşallah... pembemsi oluyormuş o... hadi inşallah... anne olacaksın daha ne gebermesi Allah uzun ömürler sağlık versin de bebeğine bakabilesin demi
başka yol kalmadı leylacım hepsini denedik valla... artık tıbbi aletlere el atmak var sırada :))
kıss bize kim gelsin takibe.. hani şeklinide düşününce delikafadulden ama misafirliğe gelenler diyebilir gelmişken bi bakalım benim yumoş ne durumda falan sempatiksalakcinni onlara bir örtü hemen yat :roflol: :roflol: :roflol: ayy hayal ettim valla kameralar basar evi :roflol: yasa dışı yumurta takibi yapılan ev diye.. :roflol:
He ya gazozcu gel artık, karartık valla gözümüzü, bu yumurtayı yakalıyacağız başka yolu yok. kaçamaz elimizden bu seferkaydirigubbakcemile
leyla bi doktora gitmiyorsun, yani hadi bebişi geçmiş sağlığın için canım, daha güçlü ilaçlar verir.
Ultrasyonlu fantazi, tamam yumurta çatlıyorrrrr, çatladııııı, tamamdır, ultrasyonu topla, hemen çalışma,:hulya: 9 ay 10 gün sonra bebek zırıltısı
şimdi ben ateşten ve akıntıdan çatladığını anlıyorum
sen de yumurtlama ve çatlama oluyor ama rahim duvarın sanırım yetrince kalınlaşmıyor ki geç adet oluyorsun
yumurtlamaya göre luteal fazın uzun sürüyor çünkü
siz çok yaşayın emi....kaydirigubbakcemile3:içelim:
ehehehehe yoksa bebiş çalışmalarına fantazi mi katıyonuz yok yumurtaya bakıcaz falan hıııııııı yaramazlarrrr
Canım kapandı artık konu açmayalım tamam mı? sonra cevap hakkı doğuyor, cevap yazmayıncada olmuyor, bak muhabbet ediyoruz katıl bize, ultrasyon diyoruz, yumurta diyoruz, kendimiz yapacağız artık, işi elimize alalım dimi:roflol:
Loveli canım ya 2 hayal kuruyoz, kız birazda doktorluk mu okusaydık, şu cihazı kullanması nerden öğreneceğiz. Ben yumurta takibine gideceğim ya, doktordan nasıl kulandığını kapmaya çalışayım, ya onlarda kara kara bişeyler görüyorlar anlamıyorum ki?
İşte şurda yumurta diyorlar. Bakıyorsun yumurta o mu diyorsun.:roflol::roflol::roflol:
ben doğuma size geleyim hehe erene bakarızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?