30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

YOK ÖZÜR DİLEMENE GERÇEKTEN GEREK YOK benim elimde birşey yok gerçekten şu reklam iletişim bölümüne mail attım bilmiyorum artık ne cevap verirler bakalım

arkadaşım teşekkür ederim dur bakalım daha dr gitmedim şu noktada benden çıktı olay ben mail attım onlar kaale alır mı ne zaman alır bilmiyorum

YOK ÖZÜR DİLEMENE GERÇEKTEN GEREK YOK benim elimde birşey yok gerçekten şu reklam iletişim bölümüne mail attım bilmiyorum artık ne cevap verirler bakalım

yeminle kendimi suçlu hissediyorum..inanki şuan gözyaşları içerisindeyim..iptal olursa yine aynı nikle kayıt olamazmısın acaba...offf yaaa....dilim kopsaydıda konuşmasaydım....:sinifsinif:

yeminle kendimi suçlu hissediyorum..inanki şuan gözyaşları içerisindeyim..iptal olursa yine aynı nikle kayıt olamazmısın acaba...offf yaaa....dilim kopsaydıda konuşmasaydım....:sinifsinif:

olurum başka nickle olurum ağlama lütfen ya offf olurum ayşe olurum fatma olurum sen neden ağlıyorsunn haydaaa :1hug:

ya tadım kalmadı benim valla uzadı uzadı uzadı ama lütfen üzülme ben dayanamam kimse ağlamasın sen de ağlama sil seviyeme laf attın ama neyse ben de hatalar yaptım ben senin gibi kinci olamam

olurum başka nickle olurum ağlama lütfen ya offf olurum ayşe olurum fatma olurum sen neden ağlıyorsunn haydaaa :1hug:

özgecim kendimi suçlu hissediyorum..benim yüzümden üyeliğini iptal etmek istedin..oysaki ben hepinizi çok seviyorum..gerçekten ben çok duygusal bir insanım...bazı özelliklerimiz belkide seninle aynı...bir anda sinirleniyoruz..bazen çok fevri hareket ediyoruz...beni dualarından ve diğerlerinden ayırdığını söylemişsin ama bunu yürekten söylediğini inanmıyorum.. çünkü sen yüreği güzel bir insansın...bugünlerde ben çok stresliyim...adetim gelmedi..kaç gündür...test yaptım negatif çıktı...hepsi birikti galiba çeşmeler açıldı bende...:sinifsinif:

bak arkadaşım ben de fevriyim çasbuk parlar çabuk sönerim o kavga ettiğimiz gün bende de birikimler vardı ben de ani çıkış yaptım estim yağdım sonra bi geldim siz bana sallamışsınız ben pişman oldum özür diledim ben elfinaydı galiba arkadaş ona çıkışmıştım hatalıydım ama o olgunluk gösterdi beni utandırdı sen bana bi sürü laf ettin bazı arkadaşlar senden yana oldu konu uzadııı uzadıı uzadııı ben de insanım özür diliyorum bi açıyorum millet saydırmış yine de çok tuttum kendimi sen kapatalım dedin herkese cvp yazdın bak ben yine de son yazdıklarımı yazdım ama benim tadım kalmadı güzelim yani resmen kendimi ortamı bozmuş insan olarak hissediyorum bi daha gelmeyim dedim tehdit etmekle suçlandım neden tehdit edeyim ben gelsem ne olur gelmesem ne olur?ben içten duygumu bunalmışlığımı dile getirmek istedim bi dk eşim arıyor

yanlış anlaşılmalar yüzünden bu hale geldik..artık tatsızlık yaşanmasın lütfen...hayır asla sen ortamı falan bozmadın...inanki gidersen ben çok üzülür ve kendimi suçlu hissederim...insanlar yanlış anlaşılabilir, fevri davranabilir..hepimiz insanız elbette hata yapabiliriz..önemli olan hatalarımızı telafi edip dostça hareket etmek canım benim...çocuk konusunda o kadar doluyumki, insanların habire çocuk yokmu daha diye insanın başına kakarcasıca sorular sorması haliyle insanı bunaltıyor..bu forumu bulunca o kadar sevinmiştimki...aynı sorunları paylaşan insanlar olunca insan bir nebzede olsa rahatlıyor...bilmediğim şeylerin çoğunu burda öğrendim..burda olmaktan mutluyum..hep birlikte birbirimize destek olacak ve inşallah tüm sorunlarımızı aşacağız...opuyorumnanaktan

Selamlarrr....
Çok fokurdamış, kaynamış yine topic..
Bi bakıyim önemli bişey var mı...

elfida hg canım...nasılsın...opuyorumnanaktan

kıslar size topiğin gediklileri olarak kaç defa dedik kapatın su konuyu diye.alın işte dinlemediniz bosu bosuna garip garip yazmıssınız birbirinize.
diyoruz duygusalsınız diye..

özgecim tebrikler canım..gördüğün üzere kendini strese sokmana gerek yokmus..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..umarım bu hamişliğin ilkinden cok cok daha rahat geçerr..
site yonetimine tekrar mesaj at..iptal etmesinle uyeliğini

Amaniiinnn....
Orda mısınız hala siz...
Koca 2 gün geçmedi mi o muhabbetin üstünden kızlar...
Oysa ki olayın asıl muhattabı benim, Leylacım bana destek cıkmıştı yanlış anlaşılmam konsuunda... Tek başına bırakmışım gibi olmuş Leylayı ama diğer arkadaşlarımda aslında HENÜZ HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMAMIŞ bizlerin aslında ne demek istediğini anlatmış Özgeye...
Aslında tek problem olan konu bu HENÜZ HİÇ ANNE OLAMAMIŞ olmamızda ...
Bak Özge inan bana ne konuyu uzatmak ne de yeniden yeniden acmak konuyu maksadım.
Ama olayın asıl yanlış anlaşılmaya müsait cümleler yazan ( ki hakkaten cok secerek konusurum cümlelerimi reel hayatımda da burda da, zira en korktugum şey kul hakkı ) ben olduğum halde, bişeyler yazmadan edemeyeceğim, arayı kızıştırıp kaçan durumunda hissetmemek için kendimi....

Demem o ki bizim muhabbet 80 kilolu bir kadınla 120 kilolu 2 kadının rejim muhabbetine benzemekte ve cok daha hassas.... Sen gelsen ki spor salonuna desen ki " veremiyorum kilolarımı yarabbim ne kadar şişkoyum, bastığım yer inliyor kilomdan, aman ne zaman 60 kiloya ineceğim ben, öldüm bittimmm" 120 kilo olan kadın sana kızar ama için için ama yüksek sesle, kızma amacı da kıskandığı dğeildir aslında, şükretmemendir o kilona 120 kilo olan kendisine oranla ( yada kıskandığı içindir o da kişilik meselesi ayrı konu )....

Ama tabi ki böyle cümleler sarfetmeden spor salonunda güzelce sporlarını yapsalar, rejimlerine dikkat edip "bugün çikolatalı pasta istiyor ama yemeyelim, tutalım kendimizi" ya da " 2 kilo verdim bu hafta cok şükür" falan gibi muhabbetler etseler daha güzel ve sağlam bi dostlukları olur ve amaçlarına ulaşılar zamanla ve de ock iyi arkadaş olurlar... Ha biri 4 ay sonra 60 kiloya iner diğeri 80 kiloya ama ikiside mutludur, çünkü olumlu gitmiştir herşey, ilk başta ikiside mutsuz dğeilmiydi 2 side kilolu oldukları için evet 80 de fazla 120 de ( 1 az, hiç çocuk daha az ).....

bizde öyle olalım bence...
Örnekteki spor salonu topiğimiz, 80 kilo olan 2 cocuk anneleri, bizde 120 kilo olan şişko kadın gibi davranalım....

Destekle moralle olacak bu işler...
Zaten yeterince stresli bi hayatımız var bide rahatlayıp kafa dagıtmak için girdiğimiz şu ortamda gerilmeyelim lütfennnn...

ki cok üzgünüm ben böyle bür konunun ortasında bırkatığım için hepimizi.... hiç aklıma gelmemişti yanlış anlaşılabilceğim...

Coooookk cok uzun oldu ama derdimi, derdimizi anlatmak istedim....
Sabredip okuyabilenleri öpüyorum kocamannnnn opuyorumnanaktan

hepimiz dostuz arkadaşız...birbirimize moral verelim ve hergünümüz güzel geçsin dimi elfidacım..zira morale çok ihtiyaç var...ben bir kilo alabilirmiyim...

Cılgınnn.. Naber arkadaşım yaa..
Sen ne yazmışın yukarda.. Özge hamile mi?

Leylacımm...
Kilolar sana feda olsunda ben vercem diye ugrasıyorum, sen zayıf top modeller gibimisin yoksam...
Degerini bil bence, napcan kiloyu, zira kasaba falan borc durumları yoktur inş :))

kızlar sabah dahiliye dr gittim diyet verdi ki zaten bu ikinci günüm diyet yapıyordum umarım iyi olur

çılgınım su iç sonra iğne yerlerinden su çıkıcak hehehehhe dimi geshenkkkk

lovelim valla bir sen bir de ebru şallı zaten kaydirigubbakcemile3
amanin once gobekten fıskiye sonra totodan mı fıskiye olacakk..eyvahedigeldismile

çıkar tabe... kevgire dönecen yakında :)))

loveli ateş tablosuna bide benim sorularıma yanıt vermedin...

kevgir çılgın..boshayallersmile

ayy nasıl diyet bu..resmen zayıflama diyeti..ben de mi uygulasam acaba bunu..akannehir

eşime de uygulayacam zayıflayacakmış kocacımmm
kurban olurum kocama aşkım
depreştii aşkım Rabbim ayırmasın

opuyorumnanaktan Allah ayırmasın, arttırsın hatta:))
tabii bizleri dee..

zerdalım bence senin ikinci ateş yükselmende kopkoyu cıkacaktı. sanki bana esas yumurtlama orada geliyor
şimdi ben yumurta takibi sırasında yapmıstım ovulasyon testini tam tutmustu..

ohaa ultrason mu alıcannn akannehir
yok artık..fotokopi makinası mı bu..:roflol:

loveli yaaa öğleleyin akıntım biraz pembemsi gibiydi...acaba adetmi gelcek...anlam veremedim...belirtiler var gibi ama..offffffff...beni iyice bunalttı valla...sıcaklar bir yandan stres bir yandan...gebercem valla....mafoldumben

dur bakalım yerleşme de olabilir, adet de olabilirr..geberme sakince bekle:)))

açıklamaya bakınız yaw, ordinaryuz profesörr yaw..
opuyorumnanaktan

ahanda benim sapmıyor..bebiş de olmuyor tabii..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ugur dündar basarmıs evi..
roflol:roflol:
ama kıslar bakın ben yapıcam hamile kalırsam ama..kayınpederin ultrasonu alıp eve kurucam..su an atıl duruyor..beklerim. roflol:roflol:

ne de çatlaması.:roflol::roflol:

Çılgınım gel, nerdesin özletme kendini, bak eve ultrasyon alacağız.

ayy evet delüler sizi..
yalnız su çatlamayla ilgili ben de bir açıklama yapem mi..
yumurta çatladığında corpus luteum (sarı cisim diye çevirirler) oluşuyor. progesteronu da bu salgılıyor. dolayısyla sıcaklık artısı da buna bağlı..o yüzden çatlamıs oluyorsun zerdalım..
doktor gostermişti bana.. çatladığını bundan anlıyoruz diye..
bu corpus luteum u da liseden beri bilirim ben..ismini mi sevdim nedir..:)))))

kızlarrrrrrrrrrr
yarın detaylı ultrasonum varrr
çoook heyecanlıyım bakalım büyüdü mü oğluş keyfi nasıl meraktayımm

amaninn..haber verr..
büyümüştür tabii. canım benim..
neler bakılacakk

Leylacımm...
Kilolar sana feda olsunda ben vercem diye ugrasıyorum, sen zayıf top modeller gibimisin yoksam...
Degerini bil bence, napcan kiloyu, zira kasaba falan borc durumları yoktur inş :))

kilom yerinde çok şükür...ama az bir zaman sonra kilolu görünmek istiyorum...:CüvCüv: birazdan çıkacam canım...siz güzel güzel muhabbet edin...hiç tadım yok...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…