özgecim lütfen gitme özür diledim..yanlış anlamışım güzel arkadaşım...bende bir anlık sinirle fevri davrandım...yazdığımı okudunmu canım benim...iptal etme lütfennnnnnnnn...ben hepinizi çok seviyorum...valla şimdi çok üzüldüm...bunu yürekten söylüyorum özgecim...cevap yaz lütfen...opuyorumnanaktan büyük dostluklar kavgayla başlarmış...bizde süper kanka olacaz seninle gör bak...annelerin güzeli...opuyorumnanaktan
özgecim bebişin hayırlı olsun...Rabbim bizede nasip etsin...benide dualarından ve diğer dostlardan ayırma...:Saruboceq: ben seni gerçekten çok seviyorum...yanlış anlaşılmalar bizi buraya getirdi...canımsın ya..lütfen iptal etme üyeliğini...a.s.
BURADAKİ ARKADAŞLARIN SUÇU YoKTUR EŞEKLİĞİ YAPAN BENİM ARKADAŞLAR TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI BEN TESELLİDEN HOŞLANMADIĞIM İÇİN GEREKSİZ GERGİNLİK YAPTIM ALINGAN BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLEDİM HEPSİ ÇOK İYİ İNSANLARDIR BENİM DOKTORUMUN BANA VERMEDİĞİ CEVAPLARI BANA VERDİLER BANA DESTEK OLDULAR SAĞOLSUNLAR ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN AMA BEN FEVRİ BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN ONLARIN İYİ NİYETİNİ SUİSTİMAL ETTİM ''
YA BEN GEÇMİŞTE BUNU YAZMIŞIM BUNUN ÖTESİ VAR MI?SEN DAHA NEDEN SALDIRIYORSUN BANA BENİM SEVİYEME İNMEYECEKMİŞ LÜTFEN İNME ÇÜNKÜ SEN HANGİ SEVİYEDEYSEN YÜCE ŞAHSİYET BEN ZATEN O SEVİYEDE OLMAYI HİİİİÇ İSTEMİYORUM seviyemden çooook memnunum hayatım benim...Rabbim şifanı versin.
YOK ÖZÜR DİLEMENE GERÇEKTEN GEREK YOK benim elimde birşey yok gerçekten şu reklam iletişim bölümüne mail attım bilmiyorum artık ne cevap verirler bakalım
yeminle kendimi suçlu hissediyorum..inanki şuan gözyaşları içerisindeyim..iptal olursa yine aynı nikle kayıt olamazmısın acaba...offf yaaa....dilim kopsaydıda konuşmasaydım....:sinifsinif:
yeminle kendimi suçlu hissediyorum..inanki şuan gözyaşları içerisindeyim..iptal olursa yine aynı nikle kayıt olamazmısın acaba...offf yaaa....dilim kopsaydıda konuşmasaydım....:sinifsinif:
olurum başka nickle olurum ağlama lütfen ya offf olurum ayşe olurum fatma olurum sen neden ağlıyorsunn haydaaa :1hug:
özgecim kendimi suçlu hissediyorum..benim yüzümden üyeliğini iptal etmek istedin..oysaki ben hepinizi çok seviyorum..gerçekten ben çok duygusal bir insanım...bazı özelliklerimiz belkide seninle aynı...bir anda sinirleniyoruz..bazen çok fevri hareket ediyoruz...beni dualarından ve diğerlerinden ayırdığını söylemişsin ama bunu yürekten söylediğini inanmıyorum.. çünkü sen yüreği güzel bir insansın...bugünlerde ben çok stresliyim...adetim gelmedi..kaç gündür...test yaptım negatif çıktı...hepsi birikti galiba çeşmeler açıldı bende...:sinifsinif:
yanlış anlaşılmalar yüzünden bu hale geldik..artık tatsızlık yaşanmasın lütfen...hayır asla sen ortamı falan bozmadın...inanki gidersen ben çok üzülür ve kendimi suçlu hissederim...insanlar yanlış anlaşılabilir, fevri davranabilir..hepimiz insanız elbette hata yapabiliriz..önemli olan hatalarımızı telafi edip dostça hareket etmek canım benim...çocuk konusunda o kadar doluyumki, insanların habire çocuk yokmu daha diye insanın başına kakarcasıca sorular sorması haliyle insanı bunaltıyor..bu forumu bulunca o kadar sevinmiştimki...aynı sorunları paylaşan insanlar olunca insan bir nebzede olsa rahatlıyor...bilmediğim şeylerin çoğunu burda öğrendim..burda olmaktan mutluyum..hep birlikte birbirimize destek olacak ve inşallah tüm sorunlarımızı aşacağız...opuyorumnanaktanbak arkadaşım ben de fevriyim çasbuk parlar çabuk sönerim o kavga ettiğimiz gün bende de birikimler vardı ben de ani çıkış yaptım estim yağdım sonra bi geldim siz bana sallamışsınız ben pişman oldum özür diledim ben elfinaydı galiba arkadaş ona çıkışmıştım hatalıydım ama o olgunluk gösterdi beni utandırdı sen bana bi sürü laf ettin bazı arkadaşlar senden yana oldu konu uzadııı uzadıı uzadııı ben de insanım özür diliyorum bi açıyorum millet saydırmış yine de çok tuttum kendimi sen kapatalım dedin herkese cvp yazdın bak ben yine de son yazdıklarımı yazdım ama benim tadım kalmadı güzelim yani resmen kendimi ortamı bozmuş insan olarak hissediyorum bi daha gelmeyim dedim tehdit etmekle suçlandım neden tehdit edeyim ben gelsem ne olur gelmesem ne olur?ben içten duygumu bunalmışlığımı dile getirmek istedim bi dk eşim arıyor
Selamlarrr....
Çok fokurdamış, kaynamış yine topic..
Bi bakıyim önemli bişey var mı...
bak arkadaşım ben de fevriyim çasbuk parlar çabuk sönerim o kavga ettiğimiz gün bende de birikimler vardı ben de ani çıkış yaptım estim yağdım sonra bi geldim siz bana sallamışsınız ben pişman oldum özür diledim ben elfinaydı galiba arkadaş ona çıkışmıştım hatalıydım ama o olgunluk gösterdi beni utandırdı sen bana bi sürü laf ettin bazı arkadaşlar senden yana oldu konu uzadııı uzadıı uzadııı ben de insanım özür diliyorum bi açıyorum millet saydırmış yine de çok tuttum kendimi sen kapatalım dedin herkese cvp yazdın bak ben yine de son yazdıklarımı yazdım ama benim tadım kalmadı güzelim yani resmen kendimi ortamı bozmuş insan olarak hissediyorum bi daha gelmeyim dedim tehdit etmekle suçlandım neden tehdit edeyim ben gelsem ne olur gelmesem ne olur?ben içten duygumu bunalmışlığımı dile getirmek istedim bi dk eşim arıyor
Amaniiinnn....
Orda mısınız hala siz...
Koca 2 gün geçmedi mi o muhabbetin üstünden kızlar...
Oysa ki olayın asıl muhattabı benim, Leylacım bana destek cıkmıştı yanlış anlaşılmam konsuunda... Tek başına bırakmışım gibi olmuş Leylayı ama diğer arkadaşlarımda aslında HENÜZ HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMAMIŞ bizlerin aslında ne demek istediğini anlatmış Özgeye...
Aslında tek problem olan konu bu HENÜZ HİÇ ANNE OLAMAMIŞ olmamızda ...
Bak Özge inan bana ne konuyu uzatmak ne de yeniden yeniden acmak konuyu maksadım.
Ama olayın asıl yanlış anlaşılmaya müsait cümleler yazan ( ki hakkaten cok secerek konusurum cümlelerimi reel hayatımda da burda da, zira en korktugum şey kul hakkı ) ben olduğum halde, bişeyler yazmadan edemeyeceğim, arayı kızıştırıp kaçan durumunda hissetmemek için kendimi....
Demem o ki bizim muhabbet 80 kilolu bir kadınla 120 kilolu 2 kadının rejim muhabbetine benzemekte ve cok daha hassas.... Sen gelsen ki spor salonuna desen ki " veremiyorum kilolarımı yarabbim ne kadar şişkoyum, bastığım yer inliyor kilomdan, aman ne zaman 60 kiloya ineceğim ben, öldüm bittimmm" 120 kilo olan kadın sana kızar ama için için ama yüksek sesle, kızma amacı da kıskandığı dğeildir aslında, şükretmemendir o kilona 120 kilo olan kendisine oranla ( yada kıskandığı içindir o da kişilik meselesi ayrı konu )....
Ama tabi ki böyle cümleler sarfetmeden spor salonunda güzelce sporlarını yapsalar, rejimlerine dikkat edip "bugün çikolatalı pasta istiyor ama yemeyelim, tutalım kendimizi" ya da " 2 kilo verdim bu hafta cok şükür" falan gibi muhabbetler etseler daha güzel ve sağlam bi dostlukları olur ve amaçlarına ulaşılar zamanla ve de ock iyi arkadaş olurlar... Ha biri 4 ay sonra 60 kiloya iner diğeri 80 kiloya ama ikiside mutludur, çünkü olumlu gitmiştir herşey, ilk başta ikiside mutsuz dğeilmiydi 2 side kilolu oldukları için evet 80 de fazla 120 de ( 1 az, hiç çocuk daha az ).....
bizde öyle olalım bence...
Örnekteki spor salonu topiğimiz, 80 kilo olan 2 cocuk anneleri, bizde 120 kilo olan şişko kadın gibi davranalım....
Destekle moralle olacak bu işler...
Zaten yeterince stresli bi hayatımız var bide rahatlayıp kafa dagıtmak için girdiğimiz şu ortamda gerilmeyelim lütfennnn...
ki cok üzgünüm ben böyle bür konunun ortasında bırkatığım için hepimizi.... hiç aklıma gelmemişti yanlış anlaşılabilceğim...
Coooookk cok uzun oldu ama derdimi, derdimizi anlatmak istedim....
Sabredip okuyabilenleri öpüyorum kocamannnnn opuyorumnanaktan
kıslar size topiğin gediklileri olarak kaç defa dedik kapatın su konuyu diye.alın işte dinlemediniz bosu bosuna garip garip yazmıssınız birbirinize.
diyoruz duygusalsınız diye..
özgecim tebrikler canım..gördüğün üzere kendini strese sokmana gerek yokmus..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..umarım bu hamişliğin ilkinden cok cok daha rahat geçerr..
site yonetimine tekrar mesaj at..iptal etmesinle uyeliğini
merhaba okudum ama ne yazdığını anlayamadım
kızlar sabah dahiliye dr gittim diyet verdi ki zaten bu ikinci günüm diyet yapıyordum umarım iyi olur
çılgınım su iç sonra iğne yerlerinden su çıkıcak hehehehhe dimi geshenkkkk
çıkar tabe... kevgire dönecen yakında :)))
loveli ateş tablosuna bide benim sorularıma yanıt vermedin...
zerdalin tablosunu mu diyon o yumurtladı ama onda yumurtlamayı bilsek de adet gününü bulamıyoruz
sen daha yumurtlamamışsındır
kız bana gün gün yazsana daha net konuşurum
diyetimi yapıyorum rahat valla
Kahvalti
Açık çay(az limonlu)
1çay bardaği lor
2 kibrit kutusu beyaz/dil peyniri(az yağlı)
Haftada 3 gün yumurta +1 kibrit k.peynir
Domates salatalık biber maydanoz
2 dilim ekmek(28*2gr)
1 meyva
Ara:
2 ceviz/4-5 fındık/badem
Ara(10:00)
1 su bardağı süt
Öğle
Bol salata(1 çay kaşığı yağ/1 ceviz)
3 köfte kadar et(pişmiş 90 gr.) /10-12 yemek kaşığı k.baklagil
2 dilim ekmek
Ara(15-15:30)
1 kibrit kutusu peyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
2 meyve
1 kutu ayran/1 cay bardağı sut/yoğurt(100gr)
Aksam
Bol salata(az yağlı)
7-8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
4-5 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim ekmek
Gece:
1 meyva
1 galeta
1 kibrit kadar beyaz peynir
eşime de uygulayacam zayıflayacakmış kocacımmm
kurban olurum kocama aşkım
depreştii aşkım Rabbim ayırmasın
Arkadaşlar bişey soracam bugün öğrendim, ovulasyon testinde çift kırmızıyı görüyoruz ya, çatlama 24-36 saat içinde gerçekleşiyor diyorlar, ama bi tane bayan doktora gitmiş, ovulasyonda çift çizgiyi yakladığı halde yumurta 5-6 gün sonra çatlamış, yani böyle bi durum olabilir mi? Biz çift çizgiyi görüp çalıştığımızda bile, yumurtanın çatlamaması ihtimaline karşı yine gün aşırı çalışma yapmak gerekiyor.
O zamanda ovulasyonun yine anlamı kalmıyor, bu arada ulrtasyon cihazı ne kadardır, bide bunun kursu falan varmıdır, cihazı kullanmak için, her gün evde takıp kendimiz bari bakarız, ha çatladı ha çatlayacak:)))))))))))
loveli yaaa öğleleyin akıntım biraz pembemsi gibiydi...acaba adetmi gelcek...anlam veremedim...belirtiler var gibi ama..offffffff...beni iyice bunalttı valla...sıcaklar bir yandan stres bir yandan...gebercem valla....mafoldumben
şimdi ben ateşten ve akıntıdan çatladığını anlıyorum
sen de yumurtlama ve çatlama oluyor ama rahim duvarın sanırım yetrince kalınlaşmıyor ki geç adet oluyorsun
yumurtlamaya göre luteal fazın uzun sürüyor çünkü
öyle galiba canım...oyyy oyyyy...başkaları gibi şu gün deyince geliverse...milletin milim şaşmıyor ya...yıllardır bu çileyi çekiyorum...Rabbiminde bir bildiği vardır elbet ne yapayım...hayırlısı...boshayallersmile
kıss dur geberme :))) yerleşmedir inşallah... pembemsi oluyormuş o... hadi inşallah... anne olacaksın daha ne gebermesi Allah uzun ömürler sağlık versin de bebeğine bakabilesin demi
başka yol kalmadı leylacım hepsini denedik valla... artık tıbbi aletlere el atmak var sırada :))
kıss bize kim gelsin takibe.. hani şeklinide düşününce delikafadulden ama misafirliğe gelenler diyebilir gelmişken bi bakalım benim yumoş ne durumda falan sempatiksalakcinni onlara bir örtü hemen yat :roflol: :roflol: :roflol: ayy hayal ettim valla kameralar basar evi :roflol: yasa dışı yumurta takibi yapılan ev diye.. :roflol:
ne de çatlaması.:roflol::roflol:
Çılgınım gel, nerdesin özletme kendini, bak eve ultrasyon alacağız.
kızlarrrrrrrrrrr
yarın detaylı ultrasonum varrr
çoook heyecanlıyım bakalım büyüdü mü oğluş keyfi nasıl meraktayımm
Leylacımm...
Kilolar sana feda olsunda ben vercem diye ugrasıyorum, sen zayıf top modeller gibimisin yoksam...
Degerini bil bence, napcan kiloyu, zira kasaba falan borc durumları yoktur inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?