30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bana indirim yaparsınız artıkın dimiii

polis basıyomuşş aman abi iki dk şu hayın yumurtanın peşindeyiz çatlatalım geliriz :roflol:

ben doğuma size geleyim hehe erene bakarızzzz

gel gel doğurturuz seni bile bu hızla.. bari vatana millete hayrımız dokunsun.. kendimize yok madem :)

ay ben duşa girem kızlarrrrr
sıcaktan sırılsıklam oldum eşim gelir kokmuyum adama dimi

ayyyyyyyyyyyyy adamına hazırlık yapacakmışşşş :asigim: ciciş olacakmışş..... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile ay ay ay ayyyyyyyyy

ne de çatlaması.:roflol::roflol:

Çılgınım gel, nerdesin özletme kendini, bak eve ultrasyon alacağız.

koca alet alacaz kız eve nereye kaçıyor girdiği yerde yakalanır hiç kaçarı yok artık :))

polis basıyomuşş aman abi iki dk şu hayın yumurtanın peşindeyiz çatlatalım geliriz :roflol:

korkudan çatlar o polis gelince... bak ne yollara sevk etti bizi adam gibi geleydi bunlar olmayacaktı :)

mesai bitti..eve gidince açarım kızlar...öptüm...bayanssulusmile

görüşürüz canım..

ne de çatlaması.:roflol::roflol:

Çılgınım gel, nerdesin özletme kendini, bak eve ultrasyon alacağız.

bence çılgının eli işte aklı............... burda yani ........ sempatiksalakcinni yazabilse yumurtadan önce o çatlayacak şimdi oralarda......

Sana bedava hayatım ya, en has müşterimiz olursun.hihoyyythihoyyyt

Kızlar sohbetin en güzel yerinde çıkmam lazım, hadi iyi akşamlar, hepinizi öptüm, erencğimizi sev bizim için loveli. kendinize iyi bakın kızlar.

Aylin gel artık.

iyi akşamlar zerdoş.. akşama yoksun sende çılgın diyor ya sana vınn yollayacam diye... yarın görüşürüz artık....

leylacım gel konuşalım canım seninle senin ne derdin var benimle arkadaşım bak ben sana ünlü demedim o ünlü şahsiyet benim dedim yani kendim için yazdım o sözü iyi okudun mu canım?onun seviyesine inmicem ne demek?neymiş benim seviyem?küfür mü ettim sana hakaret mi?neymiş benim seviyem?bugün yazdıklarım gayer olumlu şeyler....kızlar ne var yazdıklarımda ALLAH aşkına ya ne varrrrrr?BENİM SEVİYEM NEYMİŞ?

ozdage kullanıcısından alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun arkadaşım ARKADAŞIM O ÜNLÜ ŞAHSİYET BENİM GEREKSİZ ALINGANLIK YAPTIM ARKADAŞLIK ÜZDÜM ÖZÜR DİLEDİM YALVARDIM YAKARDIM ONLARI ANLAYAMADIM VE BU KONU KAPANDI YANİ BENİM SUÇUMDU HERŞEY..SEN TAKILMA BUNLARA RABBİM KOLAYLIĞINI VERİR ATLATIRIZ İNŞALLAH ÜZÜLME OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ BİR TANE BEBEĞİMİZ VAR ALLAH ONA ÖMÜR VERSİN ARKADAŞIM

bu sözlerde ne var?

''BURADAKİ ARKADAŞLARIN SUÇU YoKTUR EŞEKLİĞİ YAPAN BENİM ARKADAŞLAR TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI BEN TESELLİDEN HOŞLANMADIĞIM İÇİN GEREKSİZ GERGİNLİK YAPTIM ALINGAN BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLEDİM HEPSİ ÇOK İYİ İNSANLARDIR BENİM DOKTORUMUN BANA VERMEDİĞİ CEVAPLARI BANA VERDİLER BANA DESTEK OLDULAR SAĞOLSUNLAR ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN AMA BEN FEVRİ BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN ONLARIN İYİ NİYETİNİ SUİSTİMAL ETTİM ''

BUNU OKUDUN MU LEYLACIM E PEKİ BEN DAHA NE DEYİM NEYMİŞ BENİM SEVİYEM YA NEYMİİİŞ ?????? GEÇMİŞTE OKUDUN MU ARKADAŞIM BUNU DA BENİ SEVİYESİZLİKLE SUÇLUYORSUN? YA NE İSTİYORSUN BENDEN??????????????

kızlarrrrrrrrrrr
yarın detaylı ultrasonum varrr
çoook heyecanlıyım bakalım büyüdü mü oğluş keyfi nasıl meraktayımm

BURADAKİ ARKADAŞLARIN SUÇU YoKTUR EŞEKLİĞİ YAPAN BENİM ARKADAŞLAR TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI BEN TESELLİDEN HOŞLANMADIĞIM İÇİN GEREKSİZ GERGİNLİK YAPTIM ALINGAN BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLEDİM HEPSİ ÇOK İYİ İNSANLARDIR BENİM DOKTORUMUN BANA VERMEDİĞİ CEVAPLARI BANA VERDİLER BANA DESTEK OLDULAR SAĞOLSUNLAR ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN AMA BEN FEVRİ BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN ONLARIN İYİ NİYETİNİ SUİSTİMAL ETTİM ''

YA BEN GEÇMİŞTE BUNU YAZMIŞIM BUNUN ÖTESİ VAR MI?SEN DAHA NEDEN SALDIRIYORSUN BANA BENİM SEVİYEME İNMEYECEKMİŞ LÜTFEN İNME ÇÜNKÜ SEN HANGİ SEVİYEDEYSEN YÜCE ŞAHSİYET BEN ZATEN O SEVİYEDE OLMAYI HİİİİÇ İSTEMİYORUM seviyemden çooook memnunum hayatım benim...Rabbim şifanı versin.

özgecim konuyu yanlış anlamışım...kusura bakma...ünlü şahsiyet deyince kendi üstüme almışım...artık lütfen ama lütfen konu kapansın...ünlü şahsiyet konusunu yanlış anlayınca sinirle öyle yazdım...kusura bakma canım...artık tartışmayalım...ayrıca seninle bir derdim yok..niye seninle derdim olsun ya seni tanımıyorum bile canım benim...:1hug: gel çay ısmarlayım sana işi tatlıya bağlayalım...:içelim: a.s. öpüyorum seni opuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım öyle güzel bi duyguyla gelmiştim buraya ama sağolsun leylanın hazmedemedikleri var seviyesiz demiş bana ayyy çok güldüm üzülüyorum ama rabbim şifasını versin..

şimdi bomba yaaa nasıl verecektim bu haberi ben mahvettin beni leyla ama ALLAH çook büyük..

geshenkcim hızlı gonzales olarak testimi yaptırdım kan testinde regl olmadan 10gün önce belli oluyormuş sonuç..HAMİLEYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM...daha doktora gitmedim laborant değerimin hamile olduğumu gösterdiğini beta hcgmin yüksek olduğunu fakat reglim geçtikten birgün sonra doktora gitmemi söyledi..ben beklemeyeceğim tabii yarın gideceğim bugün geç olmasaydı bugün giderdim inanamıyorum hala...şükürler olsun rabbime..

site yönetibilerine üyeliğimi iptal etmek istediğimi maille bildirdim cvp bekliyorum çünkü ben buradan gitmezsem bu işin sonu mahkemede bitecek çünkü kimseye seviyemi sorgulatmam!!!!

benim bebeğim olacak,inşallah sağlıkla...şimdi hamileyim ve o arkadaş hariç hepinizin duacısıyım inşallah rabbim hepinize böyle test sonuçları nasip etsin ve derim ki sakın çubuk testlere inanmayın kan testi kesin sonuç...çoooook heyecanlıyım ama sinirim geçmiyor,rabbim teşekkür ederim veeee sizlere de geshenk,loveli,zerdal,aylint,sezen,çılgın kız rabbim bebeklerinizi versin sizlere.. ALLAH RAZI OLSUN SEVİYORUM SİZLERİ...HAKKINIZI HELAL EDİN

özgecim lütfen gitme özür diledim..yanlış anlamışım güzel arkadaşım...bende bir anlık sinirle fevri davrandım...yazdığımı okudunmu canım benim...iptal etme lütfennnnnnnnn...ben hepinizi çok seviyorum...valla şimdi çok üzüldüm...bunu yürekten söylüyorum özgecim...cevap yaz lütfen...opuyorumnanaktan büyük dostluklar kavgayla başlarmış...bizde süper kanka olacaz seninle gör bak...annelerin güzeli...opuyorumnanaktan

özgecim bebişin hayırlı olsun...Rabbim bizede nasip etsin...benide dualarından ve diğer dostlardan ayırma...:Saruboceq: ben seni gerçekten çok seviyorum...yanlış anlaşılmalar bizi buraya getirdi...canımsın ya..lütfen iptal etme üyeliğini...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…