Tabi canım ya biz ultrasyonda bakarız, boşuna doktora gitmeye gerek kalmaz, geshenkin dediği gibi bide polisler basarsa, abi başka yolumuz kalmadı napalım herşey yumurta içindi deriz:roflol::roflol::roflol:
tam yumurtanın çatlamasıda polis baskınına denk gelirse, yine kaçar bu yumurta:roflol::roflol::roflol:
ben doğuma size geleyim hehe erene bakarızzzz
ay ben duşa girem kızlarrrrr
sıcaktan sırılsıklam oldum eşim gelir kokmuyum adama dimi
yok artık zerdoşum beyazmı olacaktı.. tavukmusun kıs sen onlarınki beyaz kabuklu olur seninki kara işte sırnaşık şey sempatiksalakcinni bi lokma tavuk kocaman yumurta yapıyor biz koca kadınlar nokta kadar kara bişi yapacaz onuda zar zor.... ne kabuğu var ne koruması delikafadulden
oooo loveli hanım, adamıda ihmal etmiyorsunuz bakıyorumda, hamiş halinizle:1hug:ay ben duşa girem kızlarrrrr
sıcaktan sırılsıklam oldum eşim gelir kokmuyum adama dimi
hadi iyi akşamlar canım yarın görüşürüz.mesai bitti..eve gidince açarım kızlar...öptüm...bayanssulusmile
Tabi canım ya biz ultrasyonda bakarız, boşuna doktora gitmeye gerek kalmaz, geshenkin dediği gibi bide polisler basarsa, abi başka yolumuz kalmadı napalım herşey yumurta içindi deriz:roflol::roflol::roflol:
tam yumurtanın çatlamasıda polis baskınına denk gelirse, yine kaçar bu yumurta:roflol::roflol::roflol:
bana indirim yaparsınız artıkın dimiii
polis basıyomuşş aman abi iki dk şu hayın yumurtanın peşindeyiz çatlatalım geliriz :roflol:
mesai bitti..eve gidince açarım kızlar...öptüm...bayanssulusmile
ne de çatlaması.:roflol::roflol:
Çılgınım gel, nerdesin özletme kendini, bak eve ultrasyon alacağız.
bana indirim yaparsınız artıkın dimiii
polis basıyomuşş aman abi iki dk şu hayın yumurtanın peşindeyiz çatlatalım geliriz :roflol:
Sana bedava hayatım ya, en has müşterimiz olursun.hihoyyythihoyyyt
Kızlar sohbetin en güzel yerinde çıkmam lazım, hadi iyi akşamlar, hepinizi öptüm, erencğimizi sev bizim için loveli. kendinize iyi bakın kızlar.
Aylin gel artık.
canım geshenkcim bugün işler yoğun ya...acayip yoruldum...ara ara foruma bakmaya çalışıyorum...cevap yazacam bir türlü yazamadım...bazı cevap vereceklerimi işaretledim onları bile cevap yazamadım...bugün gene birileridi sahnedeymiş...beni ünlü ilan etmiş..ona tek bişey diyorum...susmak bazen büyük bir cevaptır..bende susuyorum...zira onun seviyesine inmeyecem...artık benim hakkımda konuşup durma...sende susacağın yeri bil diyorum...anlayan anladı....geshenkcim canım seni öpuyorum...opuyorumnanaktan
leylacım gel konuşalım canım seninle senin ne derdin var benimle arkadaşım bak ben sana ünlü demedim o ünlü şahsiyet benim dedim yani kendim için yazdım o sözü iyi okudun mu canım?onun seviyesine inmicem ne demek?neymiş benim seviyem?küfür mü ettim sana hakaret mi?neymiş benim seviyem?bugün yazdıklarım gayer olumlu şeyler....kızlar ne var yazdıklarımda ALLAH aşkına ya ne varrrrrr?BENİM SEVİYEM NEYMİŞ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?