30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hee ozge hamileymiş..betahcg baktırmıs kanda..

bak ne güzel işte....
ALLAH ım saglıkla kucagına aldırsın...
Kendisi cıkmış heralde, yok gibi...

elfida iyiyim canım sağol..sen nasılsın?

İiyim işte, ne olsun, hayat telaşesi yoruluyorum cok...
İŞler cok sıkı bu ara, yıllık izinlide cok 1 kaç iş birden yapıyorum :1no2:
Onun dışında şükür yok bi aksilikkkk aklinialirimsmile

kilom yerinde çok şükür...ama az bir zaman sonra kilolu görünmek istiyorum...:CüvCüv: birazdan çıkacam canım...siz güzel güzel muhabbet edin...hiç tadım yok...mirmirmirmir

Tamam...
Güzelce dinlen, yemekten sonra ugrayabilirsem görüşürük ... olumunekankayizsmile

hee ozge hamileymiş..betahcg baktırmıs kanda..

hala girebiliyorum yaşasın
beta hcg 1132 çıktı kadın buna göre hamilelik var ama siz yine de doktora görünün dedi ben de anlamadımilk defa kan testi yaptırıyorum o kadar gergin bi gün geçirdim ki şu an ne hissediyorum bilemiyorum reelde de canım sıkıldı biraz bi garibim yani..

site yönetimine msj atmıcam öyle çocuk gibi vazgeçtim atmayın beni diyemem hele bi atsınlar yeniden üye olurum herhalde

öpüyorum başım ağrıyor yatacağım biraz eşime bile söylemedim daha bi doktora gideyim de..negatif dendiğinde de emin olamadım pozitif dendiğinde de bi doktor baksın ultrasonla ancak öyle..

kızım acaip yuksek kesin hamilesin..maşallahh..

elfidacım ben de cok calısıyorum..su anda da iş yapmak için açtım bilgi. yarın müşteri testi var.
spor her yerde işe yarıyor canım..şiddetle sevdiğin bir sporu tavsiye ederim..

hoşgeldin nilcim..
maşşallah ne güzel bir evladın var..
buradaki ekibin cogunun hiç cocugu yok.
ama hamişlerimiz var, senin gibi ikinciyi isteyen arkadaşlarımız var.
umudun olmaz olur mu? daha onceden basarmıs olman en büyük umut zaten..
bizlere de dua et olur mu? annelerin duaları hayırlı olurr.

yaw bugun bana kimse pas vermiyor..küstünüz mü yafuuu..morale ihtiyacım olan su günlerde :sinifsinif:
nazımı da yaparım :dilcikar:

ama eve oltroson cihazı alma konusunda hemfikirim. nben de düşünür durudum :))) ultoson günü yapak. her ay birimize aldık mıydı taamdır :))))

cihazın kolunu da bi şeklinde ayarlarız canım nılcek.. millet vibratör kullanıo da biz bi ultrosın zımbırtısını mı beceremiciiizzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

cihazın kolunu da bi şeklinde ayarlarız canım nılcek.. millet vibratör kullanıo da biz bi ultrosın zımbırtısını mı beceremiciiizzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
şahsen ben de tek başımıza bile becerebileceğimizi düşünüyorum..artık uzman olduk bu konularda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…