30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sağolun kızlar,ben herşeyimi açık açık yazıyorum zaten,ailem gibi kk.ama benimde kırıldığım noktalar oluyo illaki,ama olsun,ben kimseye bişey demicem.

güzelim hiiç üzülmene gerek yok.. yazılı iletişim bazen beyle oyunlar oynorrr bize.. bence kimsenin kırılmasını gerektircek bi durum yuhturçç
di mi bencamin?

hububat fiyatları hububt fiyatları -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tabii ki bunu yürekten söylemedim sana da dua ediyorum herkese dua ediyorum evet birbirimize çok benziyoruz işte ayağımı sürtüyorum sana dA Sürtüyorum arkamdan gelin bebeklerinizle..inşaallah..

nasıl ortada evlilik kalmıcak ne demek kısımm o???

antikor testi kandan yapılıyor canım ama ilişki sonrası testi diyorsan duş muş almadan gittim tabii ki de:)
aşılamadan sonra o gün duş almıyorsun ya onun gibi düşün.
antikorlar biliyorsun heryerde olabilir. erkekte de oluyor onu da biliyorsun değil mi?
kendi spermine antikor üretiyor.

kıs kardelen sabahki mevzuysa bırak gitsin ucundan gülüm yaaa..

herkez kendi kırıldığını biliyo çılgınım,benim ne yaşadığımı,bugüne kadar bebk için nelere katlandığımı ben bilirim,kaldı ki,o kadar iyi niyetle yazıyorum ki,kötü niyetli olmama imkan yok zaten,hiç birinizi tanımıyorum ama durduk yerede kalbimi kırmasın kimse.

kilom yerinde çok şükür...ama az bir zaman sonra kilolu görünmek istiyorum...:CüvCüv: birazdan çıkacam canım...siz güzel güzel muhabbet edin...hiç tadım yok...mirmirmirmir

hadi tadınız olsun ama bak kimseler tebrik etmiyor zaten beni hiç bi bayram havası olmadı yane aşkolsun hani benim havaii fişeklerim:teytey:

bu konuda h,iç bi bilgim tyokmuş,peki bunu bizden niye kimse istemedi,canım yumurtalara kalitesiz demeden öncemafoldumbenmafoldumben

arkadaşım ben mi kırdım özür dilerim biliyorum çok zor tamam tamö olarak bilemem tahmin ediyorum diyelim BEN EŞŞEĞİM yazayım mı 1000 kere;?sırnaşık şey dualarım siznle,lütfen üzülme..
,
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM:çok üzgünüm:

tatlım bak bence fazla takma.. hayat zaten zor, buraya dertlerimizi paylaşmaya geliyoruz. seni kıran varsa cok üstünde durmayacaksın, kendini germemeye calısacaksın tamam mı?
suracıkta birbirimize destek olmaya calısıyoruz. laylay yapıyoruz.

ahanda ben de hiç gebe kalamadım..kısırım ben kısır..sempatiksalakcinni

kıs sen artık üzgün müzgün olma, bak kardeş geliyor kızınaaaa..kimse eşek filan değil. haydi bakalım..
:içelim:

ama boşver. açma pandoranın kutusunu :)

benim falcıya göreyse yumurtalıklarımdan biri yavaşmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi tadınız olsun ama bak kimseler tebrik etmiyor zaten beni hiç bi bayram havası olmadı yane aşkolsun hani benim havaii fişeklerim:teytey:

kıs ozdage ben ettim ya tebrikk..görmedin beni ühühü

ay ben de ettiim tebrikk.. sipiddiiiiii... okumadan geçion hızlı hızlıııııohaoldumsmile

kıs ozdage ben ettim ya tebrikk..görmedin beni ühühü

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM AMA YİNE SİZİN BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR BENİM SONUÇ 1132 3 4 HAFTA GEBELİK SINIRI DİO e benim yımırtlama dönemi dohtor 19 25 arası verdi e ben nasıl 3 4 haftalık gebe olurum ben anlamadım bişi bilmiyorumkismile

bu konuda h,iç bi bilgim tyokmuş,peki bunu bizden niye kimse istemedi,canım yumurtalara kalitesiz demeden öncemafoldumbenmafoldumben

cogu doktor yapmıyor onun yerine aşılama deniyorlar..ama zaten rahim ağzında bir sorun varsa çaresi aşılama. belki de ondandır.
genelde infertilite merkezleri daha detaylı inceleme yapıyorlar, bu konuda deneyimleri daha fazla.
canım sıkma canını..kalitesi yumurtaları kaliteli yapıyorlar işte..ilaçlar bunun için

valla bana da yüksek geldi..ikiz den şüphelendim ben :)
iki tane yumurtan var mıydı acep?

adetin başladığı gün esas alnır çünküm hesaplamada. gebe kaldıgın deell

alıntı yapmadım,çünkü öyle bişey yazmanı istemem elbetteki ama kırılmadım desem yalan olur,iki gündür başım ağrıyodu,bugün sabah geçmişti ama topiğe geldikten sonra tekrar başladı.
ne güzel,bak hamile kaldın,gözün aydın,rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla inş.bizde bunu diyoduk,şimdi söyle,bizim kadar üzülmen doğrumuymuş,gerekli miymiş?

valla bana da yüksek geldi..ikiz den şüphelendim ben :)
iki tane yumurtan var mıydı acep?

al benden de o kadar. bana da yüksek geldi ben de aynı şeyi düşündüm :)

heee bu testi yapan da çılgını dohturu heralde galüba sanursam bi tek :roflol::roflol::roflol:
ben de ilykk defan duyduydum

teşekkür ederim ben daha kocişime demedim ilk size dedim biraz da kafam karıştı bi negatif bi pozitif hayırlısı dönünce gideyim doktoruma bari laborant regliniz 1gün geçince doktora gidin dedi 5ağustos perşembe ben pazartesi olucam manisada of neyse hayırlısı...kardelen affetsin beni yaaaaa herkes affetsin ölüm var kalım var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…