sağolun kızlar,ben herşeyimi açık açık yazıyorum zaten,ailem gibi kk.ama benimde kırıldığım noktalar oluyo illaki,ama olsun,ben kimseye bişey demicem.
özgecim kendimi suçlu hissediyorum..benim yüzümden üyeliğini iptal etmek istedin..oysaki ben hepinizi çok seviyorum..gerçekten ben çok duygusal bir insanım...bazı özelliklerimiz belkide seninle aynı...bir anda sinirleniyoruz..bazen çok fevri hareket ediyoruz...beni dualarından ve diğerlerinden ayırdığını söylemişsin ama bunu yürekten söylediğini inanmıyorum.. çünkü sen yüreği güzel bir insansın...bugünlerde ben çok stresliyim...adetim gelmedi..kaç gündür...test yaptım negatif çıktı...hepsi birikti galiba çeşmeler açıldı bende...:sinifsinif:
kızlar zerdal duymasın ama ben gene falcıya gittim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sefer pek bişi dimedi.. bebek işi eylülle şubat arası döneme kalmış:roflol: her gittimde iler atıolar tarihi:roflol::roflol:
gerçi böyle giderse ortada evliik filan kalmıcak ya.. neyyyseee
çılgıncım,ya sendin dimi antikor testi yaptıran,duş almadan mı fgelin demişti dr,bunu daha öncede sordumda,cvbını hatırlayamadım canım,söylersen sevinirim.
bide sadece döllenene kadar mı oluyo bu antikor,rahim içinde döllendikten sonrada olma ihtimali var mı,ben artık öyle düşünmeye başladımda üçüncü kimyasaldan sonra.
kıs kardelen sabahki mevzuysa bırak gitsin ucundan gülüm yaaa..
kilom yerinde çok şükür...ama az bir zaman sonra kilolu görünmek istiyorum...:CüvCüv: birazdan çıkacam canım...siz güzel güzel muhabbet edin...hiç tadım yok...mirmirmirmir
nasıl ortada evlilik kalmıcak ne demek kısımm o???
antikor testi kandan yapılıyor canım ama ilişki sonrası testi diyorsan duş muş almadan gittim tabii ki de:)
aşılamadan sonra o gün duş almıyorsun ya onun gibi düşün.
antikorlar biliyorsun heryerde olabilir. erkekte de oluyor onu da biliyorsun değil mi?
kendi spermine antikor üretiyor.
herkez kendi kırıldığını biliyo çılgınım,benim ne yaşadığımı,bugüne kadar bebk için nelere katlandığımı ben bilirim,kaldı ki,o kadar iyi niyetle yazıyorum ki,kötü niyetli olmama imkan yok zaten,hiç birinizi tanımıyorum ama durduk yerede kalbimi kırmasın kimse.
herkez kendi kırıldığını biliyo çılgınım,benim ne yaşadığımı,bugüne kadar bebk için nelere katlandığımı ben bilirim,kaldı ki,o kadar iyi niyetle yazıyorum ki,kötü niyetli olmama imkan yok zaten,hiç birinizi tanımıyorum ama durduk yerede kalbimi kırmasın kimse.
arkadaşım ben mi kırdım özür dilerim biliyorum çok zor tamam tamö olarak bilemem tahmin ediyorum diyelim BEN EŞŞEĞİM yazayım mı 1000 kere;?sırnaşık şey dualarım siznle,lütfen üzülme..
,
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM
BEN EŞŞEĞİM:çok üzgünüm:
nasıl ortada evlilik kalmıcak ne demek kısımm o???
antikor testi kandan yapılıyor canım ama ilişki sonrası testi diyorsan duş muş almadan gittim tabii ki de:)
aşılamadan sonra o gün duş almıyorsun ya onun gibi düşün.
antikorlar biliyorsun heryerde olabilir. erkekte de oluyor onu da biliyorsun değil mi?
kendi spermine antikor üretiyor.
hadi tadınız olsun ama bak kimseler tebrik etmiyor zaten beni hiç bi bayram havası olmadı yane aşkolsun hani benim havaii fişeklerim:teytey:
kıs ozdage ben ettim ya tebrikk..görmedin beni ühühü
kıs ozdage ben ettim ya tebrikk..görmedin beni ühühü
bu konuda h,iç bi bilgim tyokmuş,peki bunu bizden niye kimse istemedi,canım yumurtalara kalitesiz demeden öncemafoldumbenmafoldumben
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM AMA YİNE SİZİN BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR BENİM SONUÇ 1132 3 4 HAFTA GEBELİK SINIRI DİO e benim yımırtlama dönemi dohtor 19 25 arası verdi e ben nasıl 3 4 haftalık gebe olurum ben anlamadım bişi bilmiyorumkismile
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM AMA YİNE SİZİN BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR BENİM SONUÇ 1132 3 4 HAFTA GEBELİK SINIRI DİO e benim yımırtlama dönemi dohtor 19 25 arası verdi e ben nasıl 3 4 haftalık gebe olurum ben anlamadım bişi bilmiyorumkismile
adetin başladığı gün esas alnır çünküm hesaplamada. gebe kaldıgın deell
valla bana da yüksek geldi..ikiz den şüphelendim ben :)
iki tane yumurtan var mıydı acep?
cogu doktor yapmıyor onun yerine aşılama deniyorlar..ama zaten rahim ağzında bir sorun varsa çaresi aşılama. belki de ondandır.
genelde infertilite merkezleri daha detaylı inceleme yapıyorlar, bu konuda deneyimleri daha fazla.
canım sıkma canını..kalitesi yumurtaları kaliteli yapıyorlar işte..ilaçlar bunun için
ama boşver. açma pandoranın kutusunu :)
benim falcıya göreyse yumurtalıklarımdan biri yavaşmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ben de ettiim tebrikk.. sipiddiiiiii... okumadan geçion hızlı hızlıııııohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?