kızlarrrrrrrrrrr
yarın detaylı ultrasonum varrr
çoook heyecanlıyım bakalım büyüdü mü oğluş keyfi nasıl meraktayımm
CANIM ne kadar olmuş kaç kilo gelişiminden bahset olurmu
canım arkadaşlarım öyle güzel bi duyguyla gelmiştim buraya ama sağolsun leylanın hazmedemedikleri var seviyesiz demiş bana ayyy çok güldüm üzülüyorum ama rabbim şifasını versin..
şimdi bomba yaaa nasıl verecektim bu haberi ben mahvettin beni leyla ama ALLAH çook büyük..
geshenkcim hızlı gonzales olarak testimi yaptırdım kan testinde regl olmadan 10gün önce belli oluyormuş sonuç..HAMİLEYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM...daha doktora gitmedim laborant değerimin hamile olduğumu gösterdiğini beta hcgmin yüksek olduğunu fakat reglim geçtikten birgün sonra doktora gitmemi söyledi..ben beklemeyeceğim tabii yarın gideceğim bugün geç olmasaydı bugün giderdim inanamıyorum hala...şükürler olsun rabbime..
site yönetibilerine üyeliğimi iptal etmek istediğimi maille bildirdim cvp bekliyorum çünkü ben buradan gitmezsem bu işin sonu mahkemede bitecek çünkü kimseye seviyemi sorgulatmam!!!!
benim bebeğim olacak,inşallah sağlıkla...şimdi hamileyim ve o arkadaş hariç hepinizin duacısıyım inşallah rabbim hepinize böyle test sonuçları nasip etsin ve derim ki sakın çubuk testlere inanmayın kan testi kesin sonuç...çoooook heyecanlıyım ama sinirim geçmiyor,rabbim teşekkür ederim veeee sizlere de geshenk,loveli,zerdal,aylint,sezen,çılgın kız rabbim bebeklerinizi versin sizlere.. ALLAH RAZI OLSUN SEVİYORUM SİZLERİ...HAKKINIZI HELAL EDİN
:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi:
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim
Amaniiinnn....
Orda mısınız hala siz...
Koca 2 gün geçmedi mi o muhabbetin üstünden kızlar...
Oysa ki olayın asıl muhattabı benim, Leylacım bana destek cıkmıştı yanlış anlaşılmam konsuunda... Tek başına bırakmışım gibi olmuş Leylayı ama diğer arkadaşlarımda aslında HENÜZ HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMAMIŞ bizlerin aslında ne demek istediğini anlatmış Özgeye...
Aslında tek problem olan konu bu HENÜZ HİÇ ANNE OLAMAMIŞ olmamızda ...
Bak Özge inan bana ne konuyu uzatmak ne de yeniden yeniden acmak konuyu maksadım.
Ama olayın asıl yanlış anlaşılmaya müsait cümleler yazan ( ki hakkaten cok secerek konusurum cümlelerimi reel hayatımda da burda da, zira en korktugum şey kul hakkı ) ben olduğum halde, bişeyler yazmadan edemeyeceğim, arayı kızıştırıp kaçan durumunda hissetmemek için kendimi....
Demem o ki bizim muhabbet 80 kilolu bir kadınla 120 kilolu 2 kadının rejim muhabbetine benzemekte ve cok daha hassas.... Sen gelsen ki spor salonuna desen ki " veremiyorum kilolarımı yarabbim ne kadar şişkoyum, bastığım yer inliyor kilomdan, aman ne zaman 60 kiloya ineceğim ben, öldüm bittimmm" 120 kilo olan kadın sana kızar ama için için ama yüksek sesle, kızma amacı da kıskandığı dğeildir aslında, şükretmemendir o kilona 120 kilo olan kendisine oranla ( yada kıskandığı içindir o da kişilik meselesi ayrı konu )....
Ama tabi ki böyle cümleler sarfetmeden spor salonunda güzelce sporlarını yapsalar, rejimlerine dikkat edip "bugün çikolatalı pasta istiyor ama yemeyelim, tutalım kendimizi" ya da " 2 kilo verdim bu hafta cok şükür" falan gibi muhabbetler etseler daha güzel ve sağlam bi dostlukları olur ve amaçlarına ulaşılar zamanla ve de ock iyi arkadaş olurlar... Ha biri 4 ay sonra 60 kiloya iner diğeri 80 kiloya ama ikiside mutludur, çünkü olumlu gitmiştir herşey, ilk başta ikiside mutsuz dğeilmiydi 2 side kilolu oldukları için evet 80 de fazla 120 de ( 1 az, hiç çocuk daha az ).....
bizde öyle olalım bence...
Örnekteki spor salonu topiğimiz, 80 kilo olan 2 cocuk anneleri, bizde 120 kilo olan şişko kadın gibi davranalım....
Destekle moralle olacak bu işler...
Zaten yeterince stresli bi hayatımız var bide rahatlayıp kafa dagıtmak için girdiğimiz şu ortamda gerilmeyelim lütfennnn...
ki cok üzgünüm ben böyle bür konunun ortasında bırkatığım için hepimizi.... hiç aklıma gelmemişti yanlış anlaşılabilceğim...
Coooookk cok uzun oldu ama derdimi, derdimizi anlatmak istedim....
Sabredip okuyabilenleri öpüyorum kocamannnnn opuyorumnanaktan
canım nasılsın?? nerelerdesin daha sık gel olurmu.. sende dua okuyamıyorsun galiba artık hıı
merhaba ben 1 çocuk annesiyim fakat 2 ci malesef olmuyor
ama ümitsizde değilim
hoşgeldin.. gönlüne göre olsun canım.
tostumu yedim bekliyorumm.. aklinialirimsmile
çıkın geçmişten günümüze gelin
geldimmm
ama eve oltroson cihazı alma konusunda hemfikirim. nben de düşünür durudum :))) ultoson günü yapak. her ay birimize aldık mıydı taamdır :))))
vaaayyy güzel fikir kısss... yapak hemencik.. güne bakın hele ultrason günü... niye? yumurtalarımıza bakacaz -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni komedi ya bizim hayatımız delikafadulden
cihazın kolunu da bi şeklinde ayarlarız canım nılcek.. millet vibratör kullanıo da biz bi ultrosın zımbırtısını mı beceremiciiizzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
anladım ki benimle bulusmaya bir tento geldi..o da ağaç etti de oyle geldi.. ::roflol:
bende geldimm
götürürüm gıııı.. en güzel yerlere götürürüm nabeerrrr... meraklısına cibalikapı balıkçsını öneririm.. süüppeerr lezzet ötesi şeyler yapıolar
nerde orası.. ne tarafta yanim
ahan da geshenk gelmiş
ahanda ben geldim
sağolun kızlar,ben herşeyimi açık açık yazıyorum zaten,ailem gibi kk.ama benimde kırıldığım noktalar oluyo illaki,ama olsun,ben kimseye bişey demicem.
kırgınlıkları atalım bir kenara... salla 3 günlük dünyaa... napıyosun sen temizlikler bittimi artık
kızlar zerdal duymasın ama ben gene falcıya gittim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sefer pek bişi dimedi.. bebek işi eylülle şubat arası döneme kalmış:roflol: her gittimde iler atıolar tarihi:roflol::roflol:
gerçi böyle giderse ortada evliik filan kalmıcak ya.. neyyyseee
nasıl yani :1shok: