30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlarrrrrrrrrrr
yarın detaylı ultrasonum varrr
çoook heyecanlıyım bakalım büyüdü mü oğluş keyfi nasıl meraktayımm

CANIM ne kadar olmuş kaç kilo gelişiminden bahset olurmu

:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

canım nasılsın?? nerelerdesin daha sık gel olurmu.. sende dua okuyamıyorsun galiba artık hıı

merhaba ben 1 çocuk annesiyim fakat 2 ci malesef olmuyor
ama ümitsizde değilim

hoşgeldin.. gönlüne göre olsun canım.

tostumu yedim bekliyorumm.. aklinialirimsmile
çıkın geçmişten günümüze gelin

geldimmm

ama eve oltroson cihazı alma konusunda hemfikirim. nben de düşünür durudum :))) ultoson günü yapak. her ay birimize aldık mıydı taamdır :))))

vaaayyy güzel fikir kısss... yapak hemencik.. güne bakın hele ultrason günü... niye? yumurtalarımıza bakacaz -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni komedi ya bizim hayatımız delikafadulden

cihazın kolunu da bi şeklinde ayarlarız canım nılcek.. millet vibratör kullanıo da biz bi ultrosın zımbırtısını mı beceremiciiizzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

:kedi: :kedi: :kedi:

anladım ki benimle bulusmaya bir tento geldi..o da ağaç etti de oyle geldi.. ::roflol:

bende geldimm

götürürüm gıııı.. en güzel yerlere götürürüm nabeerrrr... meraklısına cibalikapı balıkçsını öneririm.. süüppeerr lezzet ötesi şeyler yapıolar

nerde orası.. ne tarafta yanim

ahan da geshenk gelmiş

ahanda ben geldim

sağolun kızlar,ben herşeyimi açık açık yazıyorum zaten,ailem gibi kk.ama benimde kırıldığım noktalar oluyo illaki,ama olsun,ben kimseye bişey demicem.

kırgınlıkları atalım bir kenara... salla 3 günlük dünyaa... napıyosun sen temizlikler bittimi artık

nasıl yani :1shok:

çılgıncım,haklısında,hiç bişey söylemesem,kendi adıma,cvp hakkımı kullanmamış olmuyomuyum,tamam rahatsız oldunuz ama bende çok rahatsız oldum,bunuda göz önünde bulundurun lütfen.

valla bana da yüksek geldi..ikiz den şüphelendim ben :)
iki tane yumurtan var mıydı acep?

arkadaşlar sağ ve solda 15,5 mm iki tane yumurta dedi yani rabbim hayırlısı ama ben ikiz baş edemem neyse kızdırmayım sizi ama biliyorsunuz ikiz çok zor anam uzak kaynanam uzak..hormonlardan falan yüksek çıkamaz mı?

geshenkcim,ben temizlik konusunda gitgide mannaklaşıyom,her yeni gün,yeni bi takıntı ekleniyo bana,kurtulmam lazım bu durumdan,biri bana yardım etsinnnnn:çok üzgünüm:

bende kısırım yaaaamafoldumbenmafoldumben

cibalikapı balıkçısı bi moda da var bi de balatta.. her şeyiyle bi numaradır :) verdiğiniz her kuruş helaldir. fiyatları makuldur..
amma reklamını yaptım adamın he :))))

ahanda iki yumurtaymıss..
cok zor elbet ikiz ama valla yüksek geldi değer bakalım..kese gorulmeden anlasılmaz:)))

kardelencim bu takıntılar biraz depresif durumdan oluyor.
kendine hoslanacağın hobiler bulmalısın..ciddileşirse psikologlar da güzel yonlendiriyorlar.
tabii iyileri..hepsi cok da iyi olmuyorr..

şimdi ilişki sonrası testini kayınpederim de soylemiş idi..
kendisi aslında zamanın populerlerindendir de benle cok ilgilenmiyor o ayrıı..alamanyalarda yapılmıstır ihtisas..

hayatta hiç bıkmadan hoşlancam tek şey bebek,o da yok ve ben artık hiçbişeyden zevk almaz olmaya başladım,hobim var mı ki benim,gezmeyi çok severdim,şimdi sevmiyorum,çünkü sokaklar hamilelerle dolu ve ben kafamı çevirmek zorunda kalıyorum,öyle hasretle bakıyorum ki,nazar değer diye.

eeeeee çok istiyordun amaaaa.. al sana ikiz doy şimdi çocuğa :)))))) canım olsunda ikiz olsun ne olacak büyür gider arada bakanda bulunur sen düşünme şimdi bide bunu.. ama doktorun dediğine göre 3-4 haftalıksan değerin çok yüksek değil bu durumda yok daha az ise ikiz olma ihtimali yüksek o zaman

bu arada leylacımda hamile sanırım.. siz iki hamile gerildiniz iyice yok yere...
sizi okudukça hem üzüldüm hem güldüm... 3 günlük dünya değmez arkadaşlar.. birbirimizi anlayalım olsun bitsin.. mübarek ramazan geldi nerdeyse artık bu tür gerginlikle olmasın... bide hamilesiniz şimdi daha sakin daha sabırlı ok yerimseniben

işte bebek takıntını atmaya calısmalısın..gezmelere devam..anlat bakalıom nasıl gezilerden hoslanırsın..sengözlerimebaksanab
herkesin hobisi vardır ama gizli olabilir:)

işte bebek takıntını atmaya calısmalısın..gezmelere devam..anlat bakalıom nasıl gezilerden hoslanırsın..sengözlerimebaksanab
herkesin hobisi vardır ama gizli olabilir:)

her türlüsünden,tarihi,turistik,kocayla dolaşma,farketmez,gençkende istanbulu fethettiydim tek başıma,bilmediğim yeri yok gibidir.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…