eşim sızdı kaldı..halbusem gazoz istiyordu canım..
aylin de yokk
hayatta hiç bıkmadan hoşlancam tek şey bebek,o da yok ve ben artık hiçbişeyden zevk almaz olmaya başladım,hobim var mı ki benim,gezmeyi çok severdim,şimdi sevmiyorum,çünkü sokaklar hamilelerle dolu ve ben kafamı çevirmek zorunda kalıyorum,öyle hasretle bakıyorum ki,nazar değer diye.
kısır dediniz canım istedi gene..tamam hamiş değilim ama bir sürü yumurtam var..gıt gıt gıdaakkk
eşim sızdı kaldı..halbusem gazoz istiyordu canım..
aylin de yokk
uyandır,her şey bebek için de,kendim için istersem ne olim de,kandır adamı.kaydirigubbakcemile3
ayliieeeaaannnnnnn nerdessiinnnnnnnnnnn meydeeeyy meeydeyyyyyy
sos sos sos.. acil duruummmm
hah bak kardelen ben de gezi manyağıyımm..
yok mu bu aralar gitmek istediğin bi yer..
geshenkim valla saydı bişiler galiba en büyüğü 11*8 idi..diğerleri de yakın yakın..kıza soyledi yazdılar.
he ya meydey meydeyy..
özelden de attım meydey meydeyy..:sm_confused:
gitmek istediğim yer çok ta,eşim olmadan gidemem,yumurtlama günlerini kaçırırsam umutsuzluğa düşerim hepten çünkü.o da işe gireli üç ay oldu,şimdi izin alsa bile iki günlük izin olur,o yüzden bu sene gidemicez bi yere,zaten gitsekte fırsat bu fırsat,mersine giderdik heralde,ben ürgüp e gitmek isterdim ama.
kız tentoş, bu nece,anladığım şey mi yoksam,ahanda akraba çıkmayalım.
ateş ölçüyon mu ya da ovulasyon testi kullanıyon mu??
hah bak kardelen ben de gezi manyağıyımm..
yok mu bu aralar gitmek istediğin bi yer..
geshenkim valla saydı bişiler galiba en büyüğü 11*8 idi..diğerleri de yakın yakın..kıza soyledi yazdılar.
ana tento bonus kafa olmuss
he ya meydey meydeyy..
özelden de attım meydey meydeyy..:sm_confused:
sayısını saymadım geshenkim..sonucla ilgileniyorum ama iyiydi..bakalım yarın da gideceğim yaa
yaw geshenk daha var sanırım da benden bugun akıntı gelmeye basladı cokk..ilaçlar yapıyor heralde di mi??
gerçi sende kasık ağrısı da olmamıs. benim bi sağdan bir soldan hafif hafif oluyor iğneler basladığından beri
kıslar eşiiiim geeeeeeeellll diyor.. kızıyor hatta :)) ne KK. mış bu yetti felan diyooor... adam bekliyo beni yukarıda.. çıkmak zorundayım..... çılgın bi konuşamadık gitti.. tento yarın işin varmı gene gelecenmi?? kardelen sen gündüz olursun zaten temizliği boşver :))) görüşürüz tatlılar....
kıslar eşiiiim geeeeeeeellll diyor.. kızıyor hatta :)) ne KK. mış bu yetti felan diyooor... adam bekliyo beni yukarıda.. çıkmak zorundayım..... çılgın bi konuşamadık gitti.. tento yarın işin varmı gene gelecenmi?? kardelen sen gündüz olursun zaten temizliği boşver :))) görüşürüz tatlılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?