30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hah bak kardelen ben de gezi manyağıyımm..
yok mu bu aralar gitmek istediğin bi yer..

geshenkim valla saydı bişiler galiba en büyüğü 11*8 idi..diğerleri de yakın yakın..kıza soyledi yazdılar.

offff... kızım böyle takıntı yapmayın ne olur yaaaaa........ gez dolaş bak keyfine kardelenim... kocanıda al gez hayatını yaşa.. gelmezse gelmesin veletler... sen üstüne düştükçe naz ediyorlar keretalar :)))))) hayattan zevk almaya bak bir an evvel doğrusu bu çünkü

temizlik konusunda ne sorunun var canım??? anlat bakem yardımcı olabilecekmiyiz

kısır dediniz canım istedi gene..tamam hamiş değilim ama bir sürü yumurtam var..gıt gıt gıdaakkk

de bakalım şu yumurtaların ebatlarını sayısını.... yumurtlamana kaç gün kaldı bakiiim

geshenkim valla saydı bişiler galiba en büyüğü 11*8 idi..diğerleri de yakın yakın..kıza soyledi yazdılar.

gitmek istediğim yer çok ta,eşim olmadan gidemem,yumurtlama günlerini kaçırırsam umutsuzluğa düşerim hepten çünkü.o da işe gireli üç ay oldu,şimdi izin alsa bile iki günlük izin olur,o yüzden bu sene gidemicez bi yere,zaten gitsekte fırsat bu fırsat,mersine giderdik heralde,ben ürgüp e gitmek isterdim ama.

sayısını saymadım geshenkim..sonucla ilgileniyorum ama iyiydi..bakalım yarın da gideceğim yaa
yaw geshenk daha var sanırım da benden bugun akıntı gelmeye basladı cokk..ilaçlar yapıyor heralde di mi??
gerçi sende kasık ağrısı da olmamıs. benim bi sağdan bir soldan hafif hafif oluyor iğneler basladığından beri

ateş ölçüyon mu ya da ovulasyon testi kullanıyon mu??

güsel

ana tento bonus kafa olmuss

orjinal halinmi kız bu... baktım profiline yakın görürmüyüm diye ama yokkk.. ne bu tip delüüü.. kırmızı başlıklı bonus kız :)))

he ya meydey meydeyy..
özelden de attım meydey meydeyy..:sm_confused:

I'm Fransız

olabilir canım sonuçta yumurtaların büyüyor benim bugün sol tarafım çok battı bide epey bi akıntım var.. anlamadım ne iş... ama gelişmelerin gayet iyi senin.. kaçıncı gün oldu tatlım seninle şöle bir konuşamadık gitti...

kıslar eşiiiim geeeeeeeellll diyor.. kızıyor hatta :)) ne KK. mış bu yetti felan diyooor... adam bekliyo beni yukarıda.. çıkmak zorundayım..... çılgın bi konuşamadık gitti.. tento yarın işin varmı gene gelecenmi?? kardelen sen gündüz olursun zaten temizliği boşver :))) görüşürüz tatlılar....

çılgıncım,yumurta büyürken bende bişey hissetmiyom,hatta olmadı diye gittidim bi sefer,meğer varmış,herkezde ağrı olmuyo heralde,yada ağrılı büyüyenler mi kaliteli ki?

boşvercem herşeyi,seni beklicem burda,güle güle.opuyorumnanaktan

ii geceler.. ben de cıkcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…