30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kardelenim cogu insan hissetmezmiş.bazen oluyor bir de ben iğne vuruluyom ya ondan oluyor.
bence bir ates olcme yap..belki alakasız bir zaman yumurtluyorsundur.

yok gıı peruk oo

geshenkk gitme kıss..accık daha kal..hakkat konusamadık
bugun 5. günü iğnelerin..daha var di mi??

daha yarı olmuş... ama iyi valla bu kadar zamanda gelişmesi.. kısss duramam resmen beni bekliyor :))))) sesleniyor boynada... yarın gel tamammı.. şöle detaylı konuşalım merak ediyorum ben seni..

tentoşum iyi geceler kırmısı bonusum opuyorumnanaktan

ya kızlar,ben zerdalın düşündüğüne çokkkk fazla güldüm,eve ultrason alcakmış,aynısı benimde aklımdan geçtiydi,şu çocuksuzluk insana neler yaptırmıyo,neler düşündürtmüyo,bide yazmışınız ki,nasıl anlıcaz,ben usta oldum,geçen dr bakıyo,ölçüyo,ben diyorum 9 dan küçük o,8 çıkıyo,öbürünü öçüyo,ben 11 diyorum,o ölçtükten sonra 11 diyo,göre göre o kadar uzman oldum ki,nerdeyse dr diplomayı bana takdim etcekti:roflol::roflol:

şu meydey i anlatın bana yarın bak uykum kaçacak sizin yüzünüzden.... ben çıkıncada düğün bayram etmeyin coşmayın ona göre öpüldünüz hepiniz... kaydirigubbakcemile3

hihihi yapma yaa..iyi göz var sen de desene delikafadulden
sen gel benimkilere de bak valla nedir ne değildir:)
ahh ben yımırtlıyom da önemli olan bir işe yaramaları

geshenk kocana benden selam soyle..çaldı seni benden..
tentom, bonusum sen de mi brütüss??

özgecim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bence leyla da hamiş :)

inşallah öyledir tentoşum...hala ağrım var birasssmafoldumben bu gece hiç moralim yok...eşimde görevde..yapayalnız ve üzgün bir gece...bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum...canımm çokkkkkk sıkkın...sizler nasılsınız bakalım...:2:

hehe mayday aslında sanırım..yardım demek..yani yardıma ihtiyacınız olsa kaldınız dımdızlak:)))
her dilde bilinir..:) git gevura soyle anlıcak senin yardım istediğini.

bu gece onun oluvereyim idare et.. ben gene sana dönerim dün gece yoktu ya sırayla yerimseniben sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

zerdalcim bu konuda seninle hemfikirim aynı şeyleri bende düşündüm git gel aç kapa mesele sadce görmek ve anlamakta yumurta var mı kaç mm kist var mı kaç mm çatladı mı aaaa ne çabuk hokus pokus mu oldu yine nasıl yani?

şu meydey i anlatın bana yarın bak uykum kaçacak sizin yüzünüzden.... ben çıkıncada düğün bayram etmeyin coşmayın ona göre öpüldünüz hepiniz... kaydirigubbakcemile3

ya hani acil durumlarda telsizden seslenirler yaa.. meydeeyy meydeyyy.. imdat demek gibi biş işte :)

accuk dizi izliciimmmm pinekleye pinekleyee

kardelen seni de yorumlayıcı yaparız. ultrson cıktıısını sana yollarız hele bik oku evladım şu mektubu deyen yaşlılar gibin

hehe mayday aslında sanırım..yardım demek..yani yardıma ihtiyacınız olsa kaldınız dımdızlak:)))
her dilde bilinir..:) git gevura soyle anlıcak senin yardım istediğini.

heeee o anlamdamıydııı sempatiksalakcinni anlaşıldı uykumda gelmiş benim... hadi ben gittim..

aaa ama sen de bakayım var mı pembe bişi.
leyla eğer yarın da yoksa kan tahlili yaptırıyorsun..valla dövücem:))

mayışk sıcaktan :) ultroson günü yapız katılır mısın? :))
heeee o anlamdamıydııı sempatiksalakcinni anlaşıldı uykumda gelmiş benim... hadi ben gittim..

başş başşşş

kıs sen ne düşündün bakem kardelen..cık cık

tento ne isliyon yaw medium mu??
başlangıça gittin mi bonusum yavlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…