güsel
orjinal halinmi kız bu... baktım profiline yakın görürmüyüm diye ama yokkk.. ne bu tip delüüü.. kırmızı başlıklı bonus kız :)))
I'm Fransız
olabilir canım sonuçta yumurtaların büyüyor benim bugün sol tarafım çok battı bide epey bi akıntım var.. anlamadım ne iş... ama gelişmelerin gayet iyi senin.. kaçıncı gün oldu tatlım seninle şöle bir konuşamadık gitti...
geshenkk gitme kıss..accık daha kal..hakkat konusamadık
bugun 5. günü iğnelerin..daha var di mi??
ya kızlar,ben zerdalın düşündüğüne çokkkk fazla güldüm,eve ultrason alcakmış,aynısı benimde aklımdan geçtiydi,şu çocuksuzluk insana neler yaptırmıyo,neler düşündürtmüyo,bide yazmışınız ki,nasıl anlıcaz,ben usta oldum,geçen dr bakıyo,ölçüyo,ben diyorum 9 dan küçük o,8 çıkıyo,öbürünü öçüyo,ben 11 diyorum,o ölçtükten sonra 11 diyo,göre göre o kadar uzman oldum ki,nerdeyse dr diplomayı bana takdim etcekti:roflol::roflol:
ühühühüühü herkes gidiyor..cazibem bu kadarmıs:))
özgecim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bence leyla da hamiş :)
ii geceler.. ben de cıkcemm
hihihi yapma yaa..iyi göz var sen de desene delikafadulden
sen gel benimkilere de bak valla nedir ne değildir:)
ahh ben yımırtlıyom da önemli olan bir işe yaramaları
geshenk kocana benden selam soyle..çaldı seni benden..
tentom, bonusum sen de mi brütüss??
Arkadaşlar bişey soracam bugün öğrendim, ovulasyon testinde çift kırmızıyı görüyoruz ya, çatlama 24-36 saat içinde gerçekleşiyor diyorlar, ama bi tane bayan doktora gitmiş, ovulasyonda çift çizgiyi yakladığı halde yumurta 5-6 gün sonra çatlamış, yani böyle bi durum olabilir mi? Biz çift çizgiyi görüp çalıştığımızda bile, yumurtanın çatlamaması ihtimaline karşı yine gün aşırı çalışma yapmak gerekiyor.
O zamanda ovulasyonun yine anlamı kalmıyor, bu arada ulrtasyon cihazı ne kadardır, bide bunun kursu falan varmıdır, cihazı kullanmak için, her gün evde takıp kendimiz bari bakarız, ha çatladı ha çatlayacak:)))))))))))
şu meydey i anlatın bana yarın bak uykum kaçacak sizin yüzünüzden.... ben çıkıncada düğün bayram etmeyin coşmayın ona göre öpüldünüz hepiniz... kaydirigubbakcemile3
hihihi yapma yaa..iyi göz var sen de desene delikafadulden
sen gel benimkilere de bak valla nedir ne değildir:)
ahh ben yımırtlıyom da önemli olan bir işe yaramaları
geshenk kocana benden selam soyle..çaldı seni benden..
tentom, bonusum sen de mi brütüss??
hehe mayday aslında sanırım..yardım demek..yani yardıma ihtiyacınız olsa kaldınız dımdızlak:)))
her dilde bilinir..:) git gevura soyle anlıcak senin yardım istediğini.
inşallah öyledir tentoşum...hala ağrım var birasssmafoldumben bu gece hiç moralim yok...eşimde görevde..yapayalnız ve üzgün bir gece...bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum...canımm çokkkkkk sıkkın...sizler nasılsınız bakalım...:2:
inşallah öyledir tentoşum...hala ağrım var birasssmafoldumben bu gece hiç moralim yok...eşimde görevde..yapayalnız ve üzgün bir gece...bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum...canımm çokkkkkk sıkkın...sizler nasılsınız bakalım...:2:
heeee o anlamdamıydııı sempatiksalakcinni anlaşıldı uykumda gelmiş benim... hadi ben gittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?