Erkek gibi hatunsun yane çılgıncım:roflol:
Yok artık sendeklava:
merhaba kızlar.. bende miskin miskin geçirdim bütün günü.izmirde hava kötüydü bulutlu,karanlıkinsanı karamsarlığa itiyor hiç sevmem
sağol canım,şimdi daha iyiyimaylincim geçmiş olsun güzelim ..çabuk iyileşş..
Selam aranızda yeniyim, az önce girdim bu bölüme. Özellikle sizin hikayeniz dikkatimi çekti. İlk sayfa ve son sayfaları okuyunca hamile kaldığınızı öğrenip adınıza sevindim. Fakat aradaki onca sayfaları gezemediğim için nasıl bir süreç sonrası hamile kaldığınızı anlayamadım. 35 yaşındayım 7 ay önce bir düşüğüm var, hiç bir sorun anatomik yok dediler ve tek bir ilaç bile kullanmadım. Bana neler önerirsiniz, kür vs. gibi şeyler mesela. Cevaplasanız sevinirim .
sanırım çok tepeden girdim konuya burada herkes birbirini tanıyor sonuçta uzun süreli yazışmalar olmuş. sanırım benimde önce bir tanıtım yapmam gerekli...
şöyle çok kısa olmasada kısaltmaya çalışarak anlatayım hiakyemi bende...
adapazarında yaşıyorum. kamuda görevliyim. 3 yıllık evliyim. yaş 37 oldu malum yaş endişesi zaten var ya ilk yıl hemen doktora koştuk hani sorun varsa zaman lüksümüz olmadığını bildiğimiz için tüm genel kontroller yapıldı ikimizdede bir sorun yok denildi. bekleyin... bekledik baktık bi hareket yok tekrar gittik eşimde çok önemli değil aslında yani sorun değil ama varikosel var belki etkilidir denildi hemen ameliyat oldu o da.. bekleyin denildi. bekledik.... yine yok.. yaş ilerledikçe panikde arttı tabi aşılamaya karar verdik yapıldı o da tutmadı. başka doktorlarda dahil kime gittiysek bekleyin olur bi sorun yok denildi. yani şu meşhur sebepsiz infertilite.... bence sebebi var ama bulamayınca bu isim konulmış işte... tabi bu arada duyduğum kürlerden denemeler yaptım eşimede kendimede fındık,fıstık vitamin takviye olayları.... dualar okundu tesbihler çekildi... yani iyi gelir deneyin denilen çoğu şeyide denedik...sonuç yine her ay maalesef lavaboda o istemediğim rengi görmeye devam ediyorum..ısrarla o geliyor...ve ümitlerim tükenme aşamasında bugün artık.birde hiç hamilelik yaşamadığım için olmayacak fikri iyice yerleşti bende... etrafımda hamileler hep bu konular var sizler en iyi anlayan kişilersiniz eminim bu durumu stres olayı tabiki var her ne kadar takmıyorum artık banane amaaan desede ağzım kafamda olay farklı...bu kadar geç kaldığım için kendimede kızıyorum tabi... ama sonuç bugün bu sıkıntıyı yaşıyor olmam. yani olmamaız diyeyim sizlerde bunları yaşayanlar olarak benzer durumlarımız var... hikayem bu işte unuttuğum bişi kaldıysa sonra ilave ederim.:) umaraım hiç değilse şu stresi atarım burada. olsada olmasada yani anne olmayı Rabbim alnımıza yazmadıysa ve bu takdiri ilahi karşısında yapacak bişi olmadığını düşünerek hayat döngüsünün çarkından geçip gideceğiz bizde...vardır inşallah bundada bir hayır....
canım benim nasılsın bakalım bu topic harika ayy aklıma bir fıkra gelsede yazssam diye düşünüyorum ama gelmiyor :))) bugün kas geveşetici iğne oldum ne stres yapmış her ay aynı stresi yaşıyorum aklımdan şöyle güzel sıcacaık bir havuz geçti olsada yüzsem diye zıpkın gibi olurdum :) unutmadan yazayım sabah ağladım öğlene doğru eşim aradı onada ağladım oda ağla rahatla dedi bende tavsiyesine uydum zaten :))) sanki çok iyiyim tapudan bayan arakdşım aradı o da tlfda ağlamazmı işleri yetiştiremiyorum boğuldum serpoşşş ayyy kel merhemi olsa başına sürer ben birde onu teselli ettim :)) şuna karar verdim biz sıyırmışıuz .))))))))))))))))))))))))) oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy kaporta giitiği gibi motorda gitmiş anam :))))))))))))))))))) bayan arkadaşa dedimki çık müdürlerine çalışmıyorum de alayım seni sahile gidelim ağlayalım :)))))))))))))))))) ne güzel doğru yol göstermişim değilii ?kaydirigubbakcemile3
dün iki tane hamile haberi daha almış bulunuyorum sağım solum gebe söbe:)))yakında eşimide hamile olarak görmezsem iyidir he he he heryer sanki hamile dolmuş ama çok seviniyorum rabbim bir anne adayınıdaha sevindiriyor diye rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla ve sağlıkla versin inşallah
peki aranızda şu preseed jel kullanan varmı? bu sitede okudum onuda sebepsizlere özellikle olumlu sonuçlar veriyormuş..eh bir ümittir deyip aradım onuda lakin adapazarında bulamadım.ecza depolarına da bakıldı tek tek yok.. int alışveriş sitelerinde var dediler orada da bu markanın farklı ürünleri var. yani bulamadım deneyen varsa paylaşabilirmi.
hahahahha sırnaşık şey
sor bakalım kegel egzersizi de yapıyor muymus kedi hanım ..:roflol::roflol:
loveli güzel hamiş geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine aman topu topu iki hamişimiz var onlarada bakamıyacaksak biz ne işe yararız yahuolumunekankayizsmile
bu arada bu kedilere rahat yok anlaşılan bu mart çetin geçecek onlar için vah yazık vah laelaelaelaelae
kızlar benimde dün pembe bir akıntı geldi sonra kesildi ay yoksa yoksa dimiyecem geçen ayda böyle olmuştu aman dedim tamam yerleşme kanaması evet hakketten yerleşme kanaması bi yerleşti 10 gün gitmedi huysuz bu ayda erken gelecek sanırsamboshayallersmile
canlarım benimmm balllarım kıymetlilerim :))) günün bombasıda benden olsun
Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
sezen10 masalım ve çılgınım küstüm sizene birbirini öpüyorsunuz alalh alalhh biizde öpün ne bu aaaaaaaaaaaaaa küstümm size
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
bilmiyom ya. bu aralar ben de kendimi çook mmutsuz, sürekli yorgun hissediyorum. hiç bisi yolunda gitmiyor.. depresyona gircem die de tırsıorum. doğru dürst kimseyle görüsmek gelmiyor içimden...sürekli birilerine öfkelenecek bisiler buluyorum filan falan :1rolleyes:
neyse ki bu topik var. içimi döküp rahatlıyorum valla. bi de yanlız olmadığını bilmek..
hani dısardakiler kusuru sende bulur, anlamaz ya " ay kafana takıon olmuyo da bik bik bik"
neyseki burada anlasılabiliyoruz
:1rolleyes::1rolleyes:
ha bi de şu an içerde tosur tosur uyuyan bi kocam var. buna da çok şükür di mi :dance::dance::sm_cool::sm_cool:arkadaşlarımın çoğu hala bekar
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım
aylint.................................10 mart
divinity..............................10-12 mart
masal0663...........................15 mart
belenay................................15 mart
ani ......18 mart
duygu7979..........................19 Mart
tentation..............................25 mart
çılgınkız...............................27 mart
sezen10..............................2 nisan
librarian .............................?
kumsal................................?
edut....................................?
arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv
ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU
nesemese...... .......36
loveli........ .............12
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 7 2 tane ekledim
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........14
masal0663 ............. 6 1 tane ekledim
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2
TOPLAM .............. 104
Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
bu fıkra bizleri anlatıyor galiba :))
Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"
Mrb arkadaşlar
Topiğin sayfalarını baştan sona kadar okuyamadım ne yazık ki.
Ben de sizlerle aynı yaş grubunda ve 14 aylık evliyim.
Yumurtlama problemim var paralelindede bir sürü pko
Emar ve hsg çektirdim.Karın boşluğunda görünen bir uzantı var ,tüplerim açık.
Tabi birde tiroidlerim az çalışıyor bunu öğrendim.
Geçen ayın 7 de mensturasyon dönemindeydim,şu anda hala tık yok.Acaba mı diyorum ama her ay düzenli tarihlerde regl olmadığım için umutlanmak istemiyorum.
Hepimiz için en kısa sürede sevindirici sonuçlar olur inşallah.
Sevgiler
dedim once talep gelsin oyle anlatayım sempatiksalakcinni
işte sabahki çalışmadan sonra 3 saat sonra doktorun muayene koltuguna ulaştım..
rahim ağzından salgıyı aldı . PH a baktı. uygun. Salgı durumuna, (östrojen seviyesi mi ne) baktı o da süppermiş. endometrium süper kalınlaşmış.yumurta kanaldaymış.
felan felan. sonra koşturarak ben spermleri incelemeye gidiyorum dedi.
sonra geldi dedi ki. sperm allerjim yokmus. ama eşimin spermlerinde en hareketli olanlar normal sayıdaymıs ama biraz daha fazla olmasını tercih ederlermiş.
gerçi süreden ya da salgının alındığı yere göre de değişirmiş. en hızlılar çoktan kanala geçmiş olabilirmiş. normal bir test dedi. gene de bu ay hamile kalamazsam onumuzdeki ay eşime bir daha detaylı sperm testi yapılacak.. inşallah gerek kalmaz.
ama anladığım her testi başarıyla atlattık. bu dediği biraz açık kapı bırakmak gibi geldi.
doktor gibi oldum valla yuhh..endometrium felan akannehir
bana 20 eklermisniz canlarım
teşekkür ederim kızlar,hoşbuldum.. zaten moral bozmak için bahane arıyorum bu aralar,günler yaklaştıkça stresde arttı.. hiç değilse havalar iyi olsa,yürüsem,açılsam değilmi:))
Hangi diziyi izliyorsun cnm?
Banada bir dizi önerdiler Spartaküs diye kararsız kaldım.Lost dizisinin yapımcısınınmış,ortalık şimdiden yıkılıyormuş
teşekkür ederim kızlar,hoşbuldum.. zaten moral bozmak için bahane arıyorum bu aralar,günler yaklaştıkça stresde arttı.. hiç değilse havalar iyi olsa,yürüsem,açılsam değilmi:))
grey's anatomy. die bi dizi. doktorlu moktorlu bi dizi. :) yeni basladım güzel gidio.
tv izlemiyorum ben, arada bi bakarım. biizim evde bi tane bilg tv ye bağlı , indirip indirip dizi seyredioruz.
evet iyi olsun havala güneş açsın içimiz açılsın yeter artık di mi ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?