30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yemek yapıyorum da bir yandan..hamaratlık zamanıkaydirigubbakcemile3
serpilim bişi diyeyim mi boşver karışsın günler takip etme. fırsatını buldukça eşini elinden kaçırma. kaydirigubbakcemile yok günüm geçti yok bişi deme. biliyorsun regli zamanı bile yumurta olabiliyor..neme lazım vallaaa
bence kısırlık araştırması varsa normal jinekologtan cok bu konuda çalışmalar yapmıs birine gitmek gerek. keşke baştan oyle yapsaydım.. benim doktorum da çok iyiydi, doğumda özellikle süppermiş..fakat sürekli bizim gibi sorunlu hastalarla çalışmak apayrı. bu da bir dal sonucta.
bence sen de yaptır bunu. şimdi ben eşime keçiboynuzu yediriyorum zorlaaaaa..hızlansın spermlerr hahahaha :roflol: :roflol: :roflol:

selamlaar
serpilcim bazen ayda iki kere bile yumurtlama olabiliyor. kısmet olacak olsun yeterki, sen çalışmaları bırakma, hem sözlü hem de fiili duanı yapmış ol,gerisini Allaha bırak..

ben bi ağrı kesici daha alıcam,bi de duş.. ateşim de var ben iyi üşüttüm sanırım.
öptüm..

ben de geldim...
insanın evi gibisi yok...
hem tatsız hem de güzel bir 4 gün geçirdim...tatsız kısmını anlatmayım morallerimizi bozmayalım...
bi okuyum inşallah güzel haberler vardır sonra dönerim...a.s

ben damlayıp duruyorum ara ara ama sakindi bugun..
nasılsınız bakalım..masalcım hoş geldinnnn merak etmiştim seni

Ohhh ne güzel.Bizde eşimle uzun uzadıya kahvaltı-gazete keyfi yaptık,akşamüzeri de yürüyüşe çıktık,epeyce yürüdük,eve daha yeni geldim.
Şimdide bir film mi izleyeyim boyamamı yapayım onu düşünüyorum:uhm:

Son düzenleme:

ne güzel yaa.. hava pek güzel değildi izmirde bugun. hareketsiz oldum mu ben huzursuz oluyorum biraz:))
bir de maç seyrediyorum şimdi kaydirigubbakcemile3

ben miskin miskin bilg dan dizi izliom, üst üste :) koltuk- battaniye-yastık şeklinde :)

hah işte ben de o şekilim işte. bir battaniyem yok.

mısracım doğrudur, ben ise pek severim..annem pek kızardı bekarken..kız evlat dogurdum maç seviyor diyeee..babamla maçı açıyorduk, o azınlık kalıyordu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…