aşkımıda ilan ettim gider ayak ... kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey yarın okuyanlar bunları kesin takılırlar şimdi... içimden geldi ama napiimm.. seviyom çılgınımı
selam elfida burdayım geçmişi okuodum.
nasılın sen
zerdalın masalına çok güldümm. maşalaşah zirve yapmış bugün. henn bpirnçiii serdalll..kaydirigubbakcemile3
özlem aşılaman hayırlı olsun. ama ikici ve 3 aşılamada şansı düştüğünü de ilk defa duydumm..
çılgınnı geshenkin tüplü aşkını seyredaldıydım :)kaydirigubbakcemile3 kızlarrrrrrr. bizimle de paylaşın. bizde öğrenelim ama lütfeaan...:sinifsinif: kim sıkılcakmış kii.. valla özelden konusursanız kızarım o vakit hakkatt..klava: her şeuimizi ulorta yaşamaıozmu burda.. hem biz de tüp yolcusuyuzz kiii.. merakla ve heyecanla takip edioz sizi..
geshenk zerdalın dididdd gibi fırınlasana seninkileri.. hem bilion çömleen porselenin eyisi fırınlanmışından belli olur..:roflol::roflol::roflol: bakarsın bunnar daha bi sıkı tutunurlar , ohh bulduk ılıman iklimi deyüüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çılgın seni uykucu sulugöz. iliçlar mi böyle etkiledi acep recep seni..:uhm:
benim kayınvalide çok iyidir anlayışıdır ama aşılama dönemlerinde yannız bırakmıştı beni.. gelip kalrı destek olur diye beklemiştim ama gelmemişti de kırılmıştım..
belki de bizden bekliolar he ne dersin?
ya klavyeye hala tam alışamadım. evveline klavyeye bakmama gerek kalmadan çatada çutada yazardım. bu yavaslatıo beni.
ayliinnn, ısrar edip sıkmak istemiom ama üzlüoz kız seni burdaaaa:gitme::gitme::gitme:
ayliinnn gittin gideli bebek; bencamin gazozları kulaana sokup kaşır olduu
ayliinnn gittin gideli bebek; çılgının baklava kasları şekerlendi..
ayliinnn gittin gideli bebek; zerdalin çayı demlenmez oldu da karbonatla köpürttülerr...
ayliinnn gittin gideli bebek; geshenkim ispanyol meyhanemde avaz avaz bagıran kadın farancit oldu..
ayliinnn gittin gideli bebek; lovelim tatlı hamişim klvyesi evi terketmeye kalktı
ayliinnn gittin gideli bebek; sezeim tatlı su balıgım suları kireçlendi de rezistatanslarına sosyal hizmetler el koyduuu..
ayliinnn gittin gideli bebek; vettiinii vezzeytuuiniiiiii
ayliinnn gittin gideli bebek; ankaranın daaaşına baak, gözlerimiin yaşına baakkk....
ayliinnn gittin gideli bebek;elif diyemedimm beee diyemeedimmm peeeh peeehhhh
ayliinnn gittin gideli bebek; nihal; O nazik kırılgan bir çiçek peki ya biz....phterinn böhlülünn
( Gittin gideli bebek:. karikatütirst bülent üstün ün köşesi bkz. uykusuz)
Haaaa...
Masal o muydu be teto...
bende şu yukardaki fıkraya masal diyon sandımdı :))))
Tüp kardeşliği ha- pekimmm....
,bende elmalardan yiyim barim pek güzel olmasam da :))))
özlem aşılama kardeşi naber?
zerdalım dünkü masalın bir acaipti:) bugun ben yokken fazla çoşma kızarım:))
özlem aşılama kardeşi naber?
zerdalım dünkü masalın bir acaipti:) bugun ben yokken fazla çoşma kızarım:))
Tentoşum demek masala çok güldün, senin şiirde süper.
Zeytinim bi ara yeltentim tacını tahtını almaya ama, benimkiler senin fıkraların yanında tesettür kalıyor, kız eşin ne zaman gelecek. hazırlık yapıyon mu? beyazit nasıl, şu müfettişler gitsede kurtulsak.
özlemciğim nasılsın, reglin bittimi, tekrar aşılama ne zaman olacaksın.
kardelen temizlik bittimi, artık temizlik deyince aklıma sen geliyorsun.
leylacım, geldin mi? seni aramaya çıkacaktım, kayboldunuz birden, bugünde gelmeseydin çağrı yapacaktım artık, durumun nasıl.
Çılgının işleri çok, geshenkde çalışıyordur, sabahları fazal girmiyor. Loveli canım nasılsın. Sezen dvd elinde bakıp duruyon mu? azcıkta buralara gel.
Özgecim hamiş haberini alınca bıraktın mı bizi? Daha nasıl hamiş kaldığını soracağız, bi hamileyim dedin gittin.
günaydın kardelenim...sen nasılsın iyimisin...?opuyorumnanaktangünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?