30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet soyleyince benim için de önemi kalmıyor..neyse sağolsunla gene de..
belki de hata bizde, gel yardım et filan dememiz lazım ne bilim..
yolda birden sinirlerim bosaldı ağlamaya basladıım..ilaclar mı sapıttırdı beni boyle??
deli oldum deli deli kulakları küpeliiii

biliyorum aklıma sen geliyorsun..:))))
doktor iyi canım..muayeneden sonra odasına geçiyorum konusuyoruz anlatıyor filan.

canım benim yaaa.. hormonlar iniş çıkışta olurrr.... sen moralini yüksek tut bitanem....
bende yaptım öyle şaşkın ağlamsakl tuhaftım yani.. çok gerilme sen yinede iyi olmaz inan bana.. ağladıysan iyi etmişin rahatla.... ama kafana hiç bişi takma canım benim...

canım gel yardım et denirmi hiç.. tabi sağolsunlarda hiç kendi kızları diyormu gel yardım et diye nasıl ıncığını cıncığını düşünüyorlar kendilerinde yani yapmasalar dersin huyları yapıları bu diye ama değiller....benimkiler için diyorum tabi... napalım canları sağolsun.. ama kırılıyor işte insan...

sanırım benim hormonlar da oyle bişiler yaptı:))
neysem gülüm yaa...bosver benim lpg yii.
nasıl uykum var ama..ona ne dicen ha profum benimm..

sanırım benim hormonlar da oyle bişiler yaptı:))
neysem gülüm yaa...bosver benim lpg yii.
nasıl uykum var ama..ona ne dicen ha profum benimm..

niye boşverelim kıss olurmu boşver.. sen benim medarı iftarım olacaksın seni nasıl heyecanla takip ediyorum ben sen farkında değilsin opuyorumnanaktan gerçekten bak yemin ederim sana çooook istiyorum senin hamile kalmanı bu tedaviyle hayırlısıyla inşallah.. sıkılacak kimselerde yok aramızda konuşuyoruz işte..... ama uykun gelmiş ona bişi diyemem yat dinlen yeterince yoruluyorsun zaten.... dinlenmen gerek .. bu arada takviye bir şeyler yiyormusun özellikle yumurtalar rahim için güçlendirici.. amaaan takılma ama şimdi bunlara falan rahat ol yeter.. güzel olacak sonu güzel sen inan bana.... prof oldum dediğin gibi her şeye bir cevap vermişim maşallah.. ne ukalayım dimi -tatlicadiarzu-

kimseler gelmedi bu akşam... uyuyakaldılar sanırım.... çılgınım sende yat istersen lafa tutmayım canım hadi tatlı rüyalar güzelim.... yarın gelirsen görüşürüz ... öpüldün ...

yerim senin ukalalığını..iyi kalpllim benim..bana sevineceğine oyle inanıyorum ki zaten, cunku aynı şekilde hissediyorum ben de senin için.

doktor cok bekletince sporuma yetişemedim..moral de bozuktu o sırada yarım saat tempolu yürüdüm..iyi geldi ama bacaklarım ağrımıs:)) o da yordu beni galiba..

hakkatten kimse yok..
yarın da giremicem ben gene geshenkim yaa

çıktın mı kıss..
geshenk benim gözler şaşı oldu..seni bırakmak istemiyorum ama uyukluyorum..
cıkayım ben..öperim seni çok..

takviye neler olabilir saygıdeğer hocamm:))

bal,polen,arısütü gerçekten etkili.. kalite açısından rahmede iyi ama ben yedimde ne oldu gerçi :))) başkaaaa şey olabilir tarçınlı sakız çiğne o da yumurtaya etkiliymiş... ama vazgeçtim gene hiç birini de yapma otur keyfine bak istediğini ye iç kasma kendini o bu diye.... neşelen eşinle vakit geçir sevdiklerinle konuş sevdiğin şeyleri yap bol bol uyu... günlük hayatını yaşa hiç tedavide değilmişsin gibi..

:a015:kaçtımm..bye fıstıko

tamam canım. çoook öptüm seni.... çılgın ben seni çooook seviyorum gerçekten Şeniz :asigim: :1hug: hadi yat dinlen müsait olduğunda konuşuruz yine...

aşkımıda ilan ettim gider ayak ... kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey yarın okuyanlar bunları kesin takılırlar şimdi... içimden geldi ama napiimm.. seviyom çılgınımı

selam elfida burdayım geçmişi okuodum.
nasılın sen
zerdalın masalına çok güldümm. maşalaşah zirve yapmış bugün. henn bpirnçiii serdalll..kaydirigubbakcemile3

özlem aşılaman hayırlı olsun. ama ikici ve 3 aşılamada şansı düştüğünü de ilk defa duydumm..

çılgınnı geshenkin tüplü aşkını seyredaldıydım :)kaydirigubbakcemile3 kızlarrrrrrr. bizimle de paylaşın. bizde öğrenelim ama lütfeaan...:sinifsinif: kim sıkılcakmış kii.. valla özelden konusursanız kızarım o vakit hakkatt..klava: her şeuimizi ulorta yaşamaıozmu burda.. hem biz de tüp yolcusuyuzz kiii.. merakla ve heyecanla takip edioz sizi..
geshenk zerdalın dididdd gibi fırınlasana seninkileri.. hem bilion çömleen porselenin eyisi fırınlanmışından belli olur..:roflol::roflol::roflol: bakarsın bunnar daha bi sıkı tutunurlar , ohh bulduk ılıman iklimi deyüüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çılgın seni uykucu sulugöz. iliçlar mi böyle etkiledi acep recep seni..:uhm:
benim kayınvalide çok iyidir anlayışıdır ama aşılama dönemlerinde yannız bırakmıştı beni.. gelip kalrı destek olur diye beklemiştim ama gelmemişti de kırılmıştım..
belki de bizden bekliolar he ne dersin?

ya klavyeye hala tam alışamadım. evveline klavyeye bakmama gerek kalmadan çatada çutada yazardım. bu yavaslatıo beni.

ayliinnn, ısrar edip sıkmak istemiom ama üzlüoz kız seni burdaaaa:gitme::gitme::gitme:

çılgınla geshenkin tüp aşkı mı varmışşşş..........
zerdalın masaslı da neymiş....
ben 3-5 sayfa gittim gecmişe dahada mıgerisi varmış tento...,ay ben geceden geceye giriyorum ya zor oluyor koşturan sayfaları takip etmemmm.....akannehir

ayliinnn gittin gideli bebek; bencamin gazozları kulaana sokup kaşır olduu

ayliinnn gittin gideli bebek; çılgının baklava kasları şekerlendi..

ayliinnn gittin gideli bebek; zerdalin çayı demlenmez oldu da karbonatla köpürttülerr...

ayliinnn gittin gideli bebek; geshenkim ispanyol meyhanemde avaz avaz bagıran kadın farancit oldu..

ayliinnn gittin gideli bebek; lovelim tatlı hamişim klvyesi evi terketmeye kalktı

ayliinnn gittin gideli bebek; sezeim tatlı su balıgım suları kireçlendi de rezistatanslarına sosyal hizmetler el koyduuu..

ayliinnn gittin gideli bebek; vettiinii vezzeytuuiniiiiii

ayliinnn gittin gideli bebek; ankaranın daaaşına baak, gözlerimiin yaşına baakkk....

ayliinnn gittin gideli bebek;elif diyemedimm beee diyemeedimmm peeeh peeehhhh

ayliinnn gittin gideli bebek; nihal; O nazik kırılgan bir çiçek peki ya biz....phterinn böhlülünn

( Gittin gideli bebek:. karikatütirst bülent üstün ün köşesi bkz. uykusuz)

e yani değilse boş bir ruhla cıkacaktı evden- en iyisi boşları alayım demiş dimiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…