30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:))))) hala gülüoom yaaa
sen kırmızı kafalımıısnnnn...,
kızılı severim de, kırmızı ıııı ı :)))

yok gıı sarışınım be. peruk o

Aaa hakketn ya...
aylin neden yokk...
Cok zaman önce eşi demişti artık pek girme foruma kafan karışıyor...
Ozaman demişti aylinde bize artık pek girmeyecegim diye...,
Girmiyormu ondan sonra diycem ama yok denkgeldim ben o olaydan sonra...
,başka seyler mi olsu neden yok gazoz bankamızzz bilmiyorumkismile

slm kızlar,ne o herkez birbirine aşkını ilan etmiş canım,noluyoruk,durun gari.:roflol::roflol:
zerdalın masalıda pek güzeldi hani.

yatmadan bi bakiiim dedim tentoşumda döktürmüş bug gece zemuszemus deee zemuszemus beni de faranjit yapmış bu arada... aman istemem ben faranjit felan çok kötü oluyo o.... seni kırmızı kafa seniii.. ne o peruklarla denizlerde pozlar eski türk filmlerindeki hatunlara benzemişin aynı bak aylini kaçırdın o pozunla sempatiksalakcinni

ama şiir konusunda yetenekli buldum seni afferin sana..... sırnaşık şey

Haaaa...
Masal o muydu be teto...
bende şu yukardaki fıkraya masal diyon sandımdı :))))

Tüp kardeşliği ha- pekimmm....
,bende elmalardan yiyim barim pek güzel olmasam da :))))

slm kızlar,ne o herkez birbirine aşkını ilan etmiş canım,noluyoruk,durun gari.:roflol::roflol:
zerdalın masalıda pek güzeldi hani.

sanad ederük.. opuyorumnanaktan

Haaaa...
Masal o muydu be teto...
bende şu yukardaki fıkraya masal diyon sandımdı :))))

Tüp kardeşliği ha- pekimmm....
,bende elmalardan yiyim barim pek güzel olmasam da :))))

estağfurullah nerden çıkarttın güzel olmadığını yarın albüm yap bakalım sana ceza.. biz karar verelim ona.. güzellik görecelidir hem.... nasıl bakıyorsan öyle görürsün yerimseniben

gittin gideli bebek : hayııta küstüm, depreyon hırkemı bi yol giyindimm roflol::roflol:

yok gıııı o meyhanedeki avaz avaz baaran kadın.. o var ya ooo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayliinnn gittin gideli bebek; kardelenim kar- delenim elma kurdu olduu album yapcam deyu yola düştu..

ayliinnn gittin gideli bebek; agalar istanbul ne tarafa duserrr

gittin gideli bebek : hayııta küstüm, depreyon hırkemı bi yol giyindimm roflol::roflol:

yok gıııı o meyhanedeki avaz avaz baaran kadın.. o var ya ooo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee vaaaaarrrrr :tomato: sooonraaaa kaydirigubbakcemile

geshenkkkk hoşgeldin yaww...
bende bu gece gidicem kimselerle konuşamadan diye üzülüyordum...
tento da daldı gecöişe baya gec cıktı şükür bogulmadannn....

geshenkkkk hoşgeldin yaww...
bende bu gece gidicem kimselerle konuşamadan diye üzülüyordum...
tento da daldı gecöişe baya gec cıktı şükür bogulmadannn....

ama niye bu kadar geç geliyorsunuz yaaaaa........... bak şimdi uyumaya gidecem.. çok uykum varrr... geç oldu.. akşamdan niye yoktunuz güzeller????

etmesseniz çatlayabilirim zaten:roflol::roflol::roflol

Geshenk ne albümü... fotograf albümü öü yapayım...
ben ne anlarım buraya foto koymaktan...
ama ne bileyim işte angelinaya benzetiyolar beni hep lülülülülülü dddeeerrr mişim :)))

ama niye bu kadar geç geliyorsunuz yaaaaa........... bak şimdi uyumaya gidecem.. çok uykum varrr... geç oldu.. akşamdan niye yoktunuz güzeller????

dışardaydık kuzum ya, yemeği yedik cıktık misafirliğe...
aklımada gelmedi değil şimdi gecmiş dolar okuyamam da tembelliğimden, uzak kalırım akşamki muhabbete diye...
ama gec vakit gelince muhabbette bulamadım tabi haliylennn.....

ben kocadan gizli geldim,anca gelebildim.

benimkide dikildi başıma hadiiiii demeye başladı gene.. aaa bişiler oldu önceden uyukluyordu buralarda şimdi bırak şunu demeye başladı benmi abarttım yoksam gitmek zorundayım..

Geshenk ne albümü... fotograf albümü öü yapayım...
ben ne anlarım buraya foto koymaktan...
ama ne bileyim işte angelinaya benzetiyolar beni hep lülülülülülü dddeeerrr mişim :)))

ben anlatırım sana yarın nasıl yapacağını angelina cığım... sen albümü hazırla bilgisayarına

kızlar öpüldünüz iyi muhabbetler .. mutlu geceler size.. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…