Şimdi çılgınla geshenk tüp kardeşi oldular ve zerdalı fırında yakmak istiyorlar, bunu duyan zerdal kaçar, sonra geri gelir, gazozcu aylinin gelip onu kurtarmasını bekler, o da yoktur her zamanki gibi, tentoşa bakınır o da yok, bi çare loveliyi düşünür ama onun pc ye çay dökülmüştür belki eşi pc yi elinden almıştır. Diğer kızlara bakınır ama kimse yok, kurtaracak. özlemde aşısını düşünüyordur, oda mahkumdur geshenk ve çılgına, Ve zerdal fırınlanacak başka çare kalmamıştır artık.:çok üzgünüm:
masalın sonunda kırk elma düşür, 1 tanesi bana diğeri topiğimizin bütün güzel hatunlarına.:roflol:
sen kırmızı kafalımıısnnnn...,
kızılı severim de, kırmızı ıııı ı :)))
ayliinnn gittin gideli bebek; bencamin gazozları kulaana sokup kaşır olduu
ayliinnn gittin gideli bebek; çılgının baklava kasları şekerlendi..
ayliinnn gittin gideli bebek; zerdalin çayı demlenmez oldu da karbonatla köpürttülerr...
ayliinnn gittin gideli bebek; geshenkim ispanyol meyhanemde avaz avaz bagıran kadın farancit oldu..
ayliinnn gittin gideli bebek; lovelim tatlı hamişim klvyesi evi terketmeye kalktı
ayliinnn gittin gideli bebek; sezeim tatlı su balıgım suları kireçlendi de rezistatanslarına sosyal hizmetler el koyduuu..
ayliinnn gittin gideli bebek; vettiinii vezzeytuuiniiiiii
ayliinnn gittin gideli bebek; ankaranın daaaşına baak, gözlerimiin yaşına baakkk....
ayliinnn gittin gideli bebek;elif diyemedimm beee diyemeedimmm peeeh peeehhhh
ayliinnn gittin gideli bebek; nihal; O nazik kırılgan bir çiçek peki ya biz....phterinn böhlülünn
( Gittin gideli bebek:. karikatütirst bülent üstün ün köşesi bkz. uykusuz)
slm kızlar,ne o herkez birbirine aşkını ilan etmiş canım,noluyoruk,durun gari.:roflol::roflol:
zerdalın masalıda pek güzeldi hani.
Haaaa...
Masal o muydu be teto...
bende şu yukardaki fıkraya masal diyon sandımdı :))))
Tüp kardeşliği ha- pekimmm....
,bende elmalardan yiyim barim pek güzel olmasam da :))))
yatmadan bi bakiiim dedim tentoşumda döktürmüş bug gece zemuszemus deee zemuszemus beni de faranjit yapmış bu arada... aman istemem ben faranjit felan çok kötü oluyo o.... seni kırmızı kafa seniii.. ne o peruklarla denizlerde pozlar eski türk filmlerindeki hatunlara benzemişin aynı bak aylini kaçırdın o pozunla sempatiksalakcinni
ama şiir konusunda yetenekli buldum seni afferin sana..... sırnaşık şey
gittin gideli bebek : hayııta küstüm, depreyon hırkemı bi yol giyindimm roflol::roflol:
yok gıııı o meyhanedeki avaz avaz baaran kadın.. o var ya ooo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geshenkkkk hoşgeldin yaww...
bende bu gece gidicem kimselerle konuşamadan diye üzülüyordum...
tento da daldı gecöişe baya gec cıktı şükür bogulmadannn....
sanad ederük.. opuyorumnanaktan
estağfurullah nerden çıkarttın güzel olmadığını yarın albüm yap bakalım sana ceza.. biz karar verelim ona.. güzellik görecelidir hem.... nasıl bakıyorsan öyle görürsün yerimseniben
geshenkkkk hoşgeldin yaww...
bende bu gece gidicem kimselerle konuşamadan diye üzülüyordum...
tento da daldı gecöişe baya gec cıktı şükür bogulmadannn....
ama niye bu kadar geç geliyorsunuz yaaaaa........... bak şimdi uyumaya gidecem.. çok uykum varrr... geç oldu.. akşamdan niye yoktunuz güzeller????
ben kocadan gizli geldim,anca gelebildim.
Geshenk ne albümü... fotograf albümü öü yapayım...
ben ne anlarım buraya foto koymaktan...
ama ne bileyim işte angelinaya benzetiyolar beni hep lülülülülülü dddeeerrr mişim :)))
bak kardelende şimdi geldi kıss sizi uyku tutmadıda mı geldiniz bu saatte cadılarrklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?