günaydın kızlar.....dün giremedim...çok hastaydım...neler yaptınız bakam...çılgınnnnnnn dün geldi kırmızılarrrrrr canım.......teste gerek kalmadı....:2:
kız benimki takıntı,düşman başına olsun.kurtulmam lazım bu durumdan.Tentoşum demek masala çok güldün, senin şiirde süper.
Zeytinim bi ara yeltentim tacını tahtını almaya ama, benimkiler senin fıkraların yanında tesettür kalıyor, kız eşin ne zaman gelecek. hazırlık yapıyon mu? beyazit nasıl, şu müfettişler gitsede kurtulsak.
özlemciğim nasılsın, reglin bittimi, tekrar aşılama ne zaman olacaksın.
kardelen temizlik bittimi, artık temizlik deyince aklıma sen geliyorsun.
leylacım, geldin mi? seni aramaya çıkacaktım, kayboldunuz birden, bugünde gelmeseydin çağrı yapacaktım artık, durumun nasıl.
Çılgının işleri çok, geshenkde çalışıyordur, sabahları fazla girmiyor. Loveli canım nasılsın. Sezen dvd elinde bakıp duruyon mu? azcıkta buralara gel.
Özgecim hamiş haberini alınca bıraktın mı bizi? Daha nasıl hamiş kaldığını soracağız, bi hamileyim dedin gittin.
olsun canım yaaa,gelmesi gelmemesinden iyidir,en azından tedaviye başlarsın.günaydın kızlar.....dün giremedim...çok hastaydım...neler yaptınız bakam...çılgınnnnnnn dün geldi kırmızılarrrrrr canım.......teste gerek kalmadı....:2:
günaydın kardelenim...sen nasılsın iyimisin...?opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.....dün giremedim...çok hastaydım...neler yaptınız bakam...çılgınnnnnnn dün geldi kırmızılarrrrrr canım.......teste gerek kalmadı....:2:
Tentoşum demek masala çok güldün, senin şiirde süper.
Zeytinim bi ara yeltentim tacını tahtını almaya ama, benimkiler senin fıkraların yanında tesettür kalıyor, kız eşin ne zaman gelecek. hazırlık yapıyon mu? beyazit nasıl, şu müfettişler gitsede kurtulsak.
özlemciğim nasılsın, reglin bittimi, tekrar aşılama ne zaman olacaksın.
kardelen temizlik bittimi, artık temizlik deyince aklıma sen geliyorsun.
leylacım, geldin mi? seni aramaya çıkacaktım, kayboldunuz birden, bugünde gelmeseydin çağrı yapacaktım artık, durumun nasıl.
Çılgının işleri çok, geshenkde çalışıyordur, sabahları fazla girmiyor. Loveli canım nasılsın. Sezen dvd elinde bakıp duruyon mu? azcıkta buralara gel.
Özgecim hamiş haberini alınca bıraktın mı bizi? Daha nasıl hamiş kaldığını soracağız, bi hamileyim dedin gittin.
canım tşk ederim..dün çok hastaydım..izin aldım dinlendim evde...dün adetim geldi...biraz ağrım oldu...sıcak da bir yandan biraz rahatsızlandım işte..ama iyiyim..sizleri özledim...opuyorumnanaktan hepinizi çok seviyorum kızlar...
leylacım geldi mi hain kırmızılarr..off ama yaa..
neyse sıkma canını, doktorunla bir konus..progestan işe yaramadı bence.
bende de bir iki gün erken geliyordu progestan düzeltememişti.
gene inadım inat geliyordu.
zerdalım bugun bulundugum firmanın networku yüzünden giremiyorum güzelim..
özlemcim haklısın dün yoktun da ondan yazmadım. benim gittiğim merkezde 3.500 TL
fakat ilaçlar da pahalı doktorum yaklasık 1500 TL tutar demişti. su an zaten verdiğim para 1180 TL oldu bile ilaçlara..
başka ekstra bişi olmadı. kan tahlili yaptırdım bir de ama onun cogunu özel sigortam karsıladı.
özlemcim haklısın dün yoktun da ondan yazmadım. benim gittiğim merkezde 3.500 TL
fakat ilaçlar da pahalı doktorum yaklasık 1500 TL tutar demişti. su an zaten verdiğim para 1180 TL oldu bile ilaçlara..
başka ekstra bişi olmadı. kan tahlili yaptırdım bir de ama onun cogunu özel sigortam karsıladı.
Olsun canım hiç üzülme, 3 gün klomeni kullanmaya başla, canım beni dinle doktoruna git reglinin 3.üncü günü hormon testi yaptır, değerlerin nasıl çıkacak bi öğrenelim.
ayın 17.sinde kontrol var..klomen kullanacam..çılgınım benim luteal fazım 21 gün sürüyor bunu takvimle denedim..ondan böyle oldu...o takvim bana ağustosun 4 ü adet tarihi dedi ve 4 ünde adet oldum...inanamadım ya...leylacım geldi mi hain kırmızılarr..off ama yaa..
Geçmiş olsun canım.Kırmızılar gelmiş üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz..
üzülmüyorum..bu aslında bir gelişme...önceki adetlere göre erken geldi yine valla ya..ben mutluyum...inşallah en kısa zamanda hamiş oluruz..opuyorumnanaktan
İyiyim canım teşekkür ederim reglim bitmek üzere 4.gün bugün dün ignelere başladım tekrar dozu yükseltti bu sefer birazcık daha yumurtaların gelişimine göre yapılacak aşılama işte hayırlısıyla.Sen nasılsın bu arada?
tşk...tedaviyi hiç bırakmak...17 doktordayim inşallah..gelişmeleri bildircem size...2010 bitmeden hamile kalırız inşallah...bu gelişme beni acayip mutlu etti..anlatamam size...zemuszemusopuyorumnanaktankız benimki takıntı,düşman başına olsun.kurtulmam lazım bu durumdan.
olsun canım yaaa,gelmesi gelmemesinden iyidir,en azından tedaviye başlarsın.
ben iyiyim canım yaaa,arkadaş bi site önermiştide,elden satış falan oluyomuş,ticaret yani,onu araştırıyodum,böyle akşama kadar pineklemek sıkmaya başladı,bi iş yapıp para kazanmam gerek.
Olsun canım hiç üzülme, 3 gün klomeni kullanmaya başla, canım beni dinle doktoruna git reglinin 3.üncü günü hormon testi yaptır, değerlerin nasıl çıkacak bi öğrenelim.
Geçmiş olsun canım.Kırmızılar gelmiş üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz..
İyiyim canım teşekkür ederim reglim bitmek üzere 4.gün bugün dün ignelere başladım tekrar dozu yükseltti bu sefer birazcık daha yumurtaların gelişimine göre yapılacak aşılama işte hayırlısıyla.Sen nasılsın bu arada?
kız benimki takıntı,düşman başına olsun.kurtulmam lazım bu durumdan.
ben iyiyim canım yaaa,arkadaş bi site önermiştide,elden satış falan oluyomuş,ticaret yani,onu araştırıyodum,böyle akşama kadar pineklemek sıkmaya başladı,bi iş yapıp para kazanmam gerek.
leylacım,ayın 17 si geç olmicak mı,bazı testleri adetinin üçüncü günü yaptırman gerekiyo,dr un olmasa bile yaptırabilirsin o testleri.
kardelen şimdi okudum bende, dediğin aynısını bende diyecektim, leyla, madem 17 sinde doktorun gelecek, sen bi devlet hastanesine git, her yerde yapılıyor bu testler, hormon testi yaptıracağım dersin, ayın 17 sindede kendi doktoruna sonuçları gösterirsin, yeni bi adet dönemini beklemek zorunda kalırsın, herhangi bi hastaneden yaptır. bak fsh, lh, prolaktin,birçok değer var bunların hepsi önemli, yarın git normal bi hasteneye ver kanını, yinede sen bilirsin.
kızlarr
dün kontolumuz çok güzeldi maşallah.
ege kocaman olmuş 530 gr ve 25 cm
bize ne pozlar verdi anlatamam esnedi elleri ile oynadı hatta çişini yaptı
herşey çok güzelmiş organlar kalbi vs.
rüyada gibiydim bir yandan ege içerden tekme atıyor bir yandan doktor üstten bakıyor çok komikti kıpır kıpır..
Cocuk babasına sorar: baba politika nedir? baba şöyle der: bak oğlum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim. annen parayı yönetir, öyleyse o hükümettir. deden paranın doğru idare edilip edilmediğine dikkat eder, öyleyse o da sendikadır. hizmetçi kız ise işçi sınıfıdır. bizlerin ise tek hedefi vardır, senin rahatlığın. dolayısıyla sen de halksın. ve altında bezi ile yatan küçük kardeşin ise gelecektir. söyle bakalım anlayabildin mi? çocuk düşünür ve o gece babasının anlattıklarını düşüneceğini söyler. gece yarısı çocuk uyanır. çünkü küçük kardeşi altını pisletmiştir ve ağlamaktadır. ne yapacağını bilemeyen çocuk anne ve babasının yatak odasına gider. annesi yalnız ve derin bir şekilde uyumaktadır, öyle ki onu uyandıramaz. hizmetçi kızın odasına gider. bakar ki babası hizmetçi kızla yatmaktadır. dedesi de pencereden gizlice onları izlemektedir. hepsi öyle meşguldürler ki çocuğun orada olduğunu farketmezler bile. çocuk hiçbir şey yapamadan yatağına geri döner. ertesi sabah baba çocuğa kendince politikanın ne olduğunu anlatmasını ister.evet der çocuk, kapitalizm işçi sınıfını kötüye kullanıyor... sendika bunu seyrediyor... bu arada hükümet uyuyor... halk ise dikkate alınmıyor... ve gelecek pisligin içinde yatıyor! politika budur!!!
geshenk nasılsın canım yaa işlerim yoğun
okurken çıkmak zorunda kalıyorum
şu denetim hayırlısıyla bir bitseydi ama daha 1.5 ay var
kızlar sizler nasılsınız allahım hepimize iyilik versin
yarın gidicem bebeğimi görmeyeeee
kız benimki takıntı,düşman başına olsun.kurtulmam lazım bu durumdan.
Teşekkür ederim canım.Bu ilaçları ssk karşılamıyormu?Bizim burdada bi tane tüp bebek merkezi var onlarda nasıl fiyat verirler Allah bilir artık.
dün randevu almak için aradım.doktorum izne ayrılmış...ayın 17 sinde kontrolum olacak..o zaman bütün tahlilleri yapar..3.cü gün klomen kullanmaya başlayacam..üzülmedim aksine sevindim..ilk defa sanki zamanında geldi adet..mutluyum..zemuszemus
ayın 17.sinde kontrol var..klomen kullanacam..çılgınım benim luteal fazım 21 gün sürüyor bunu takvimle denedim..ondan böyle oldu...o takvim bana ağustosun 4 ü adet tarihi dedi ve 4 ünde adet oldum...inanamadım ya...
tşk...tedaviyi hiç bırakmak...17 doktordayim inşallah..gelişmeleri bildircem size...2010 bitmeden hamile kalırız inşallah...bu gelişme beni acayip mutlu [/COLOR]etti..anlatamam size...zemuszemusopuyorumnanaktan
doktorum adetin 14 günü gel dedi...birde adetin 3günü yani cuma günü klomen kullanmaya başlayacam...hayırlısı bakalım canım...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?