30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlar.....dün giremedim...çok hastaydım...neler yaptınız bakam...çılgınnnnnnn dün geldi kırmızılarrrrrr canım.......teste gerek kalmadı....:2:

Olsun canım hiç üzülme, 3 gün klomeni kullanmaya başla, canım beni dinle doktoruna git reglinin 3.üncü günü hormon testi yaptır, değerlerin nasıl çıkacak bi öğrenelim.

leylacım geldi mi hain kırmızılarr..off ama yaa..
neyse sıkma canını, doktorunla bir konus..progestan işe yaramadı bence.
bende de bir iki gün erken geliyordu progestan düzeltememişti.

gene inadım inat geliyordu.
zerdalım bugun bulundugum firmanın networku yüzünden giremiyorum güzelim..

özlemcim haklısın dün yoktun da ondan yazmadım. benim gittiğim merkezde 3.500 TL
fakat ilaçlar da pahalı doktorum yaklasık 1500 TL tutar demişti. su an zaten verdiğim para 1180 TL oldu bile ilaçlara..
başka ekstra bişi olmadı. kan tahlili yaptırdım bir de ama onun cogunu özel sigortam karsıladı.

kız benimki takıntı,düşman başına olsun.kurtulmam lazım bu durumdan.
günaydın kızlar.....dün giremedim...çok hastaydım...neler yaptınız bakam...çılgınnnnnnn dün geldi kırmızılarrrrrr canım.......teste gerek kalmadı....:2:
olsun canım yaaa,gelmesi gelmemesinden iyidir,en azından tedaviye başlarsın.
günaydın kardelenim...sen nasılsın iyimisin...?opuyorumnanaktan

ben iyiyim canım yaaa,arkadaş bi site önermiştide,elden satış falan oluyomuş,ticaret yani,onu araştırıyodum,böyle akşama kadar pineklemek sıkmaya başladı,bi iş yapıp para kazanmam gerek.

Geçmiş olsun canım.Kırmızılar gelmiş üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz..

İyiyim canım teşekkür ederim reglim bitmek üzere 4.gün bugün dün ignelere başladım tekrar dozu yükseltti bu sefer birazcık daha yumurtaların gelişimine göre yapılacak aşılama işte hayırlısıyla.Sen nasılsın bu arada?

çılgıncım,senin merkez ucuzmuş canım yaa,ne güzel,millet beş,on,hatta 15 milyar dan bahsediyo toplam maliyet olarak.oraya mı gelsek acaba?:uhm:
misafir eden mi kız.şakkıdı

Teşekkür ederim canım.Bu ilaçları ssk karşılamıyormu?Bizim burdada bi tane tüp bebek merkezi var onlarda nasıl fiyat verirler Allah bilir artık.

Olsun canım hiç üzülme, 3 gün klomeni kullanmaya başla, canım beni dinle doktoruna git reglinin 3.üncü günü hormon testi yaptır, değerlerin nasıl çıkacak bi öğrenelim.

dün randevu almak için aradım.doktorum izne ayrılmış...ayın 17 sinde kontrolum olacak..o zaman bütün tahlilleri yapar..3.cü gün klomen kullanmaya başlayacam..üzülmedim aksine sevindim..ilk defa sanki zamanında geldi adet..mutluyum..zemuszemus

ayın 17.sinde kontrol var..klomen kullanacam..çılgınım benim luteal fazım 21 gün sürüyor bunu takvimle denedim..ondan böyle oldu...o takvim bana ağustosun 4 ü adet tarihi dedi ve 4 ünde adet oldum...inanamadım ya...

tşk...tedaviyi hiç bırakmak...17 doktordayim inşallah..gelişmeleri bildircem size...2010 bitmeden hamile kalırız inşallah...bu gelişme beni acayip mutlu
etti..anlatamam size...zemuszemusopuyorumnanaktan

leylacım,ayın 17 si geç olmicak mı,bazı testleri adetinin üçüncü günü yaptırman gerekiyo,dr un olmasa bile yaptırabilirsin o testleri.

kardelen şimdi okudum bende, dediğin aynısını bende diyecektim, leyla, madem 17 sinde doktorun gelecek, sen bi devlet hastanesine git, her yerde yapılıyor bu testler, hormon testi yaptıracağım dersin, ayın 17 sindede kendi doktoruna sonuçları gösterirsin, yeni bi adet dönemini beklemek zorunda kalırsın, herhangi bi hastaneden yaptır. bak fsh, lh, prolaktin,birçok değer var bunların hepsi önemli, yarın git normal bi hasteneye ver kanını, yinede sen bilirsin.

evet leylacım,sen o testleri yaptır,her hastane yapar,yoksa zerdalında dediği gibi yeni bir aya bırakır tedavini.ayın kaçında başlıyosun klomene,o da önemli,öyle kontrolsüz gene kullandırtmasın

leylacım,ayın 17 si geç olmicak mı,bazı testleri adetinin üçüncü günü yaptırman gerekiyo,dr un olmasa bile yaptırabilirsin o testleri.

doktorum adetin 14 günü gel dedi...birde adetin 3günü yani cuma günü klomen kullanmaya başlayacam...hayırlısı bakalım canım...zemuszemus

saol canım...bilmiyorum ki ya...zamanımda yok...işler yoğun...daireden ayrılamıyorum...bakalım..vakit bulursam yaptırmaya çalışcam...sizimi kırcam..zemuszemus

kızlarr
dün kontolumuz çok güzeldi maşallah.
ege kocaman olmuş 530 gr ve 25 cm
bize ne pozlar verdi anlatamam esnedi elleri ile oynadı hatta çişini yaptı
herşey çok güzelmiş organlar kalbi vs.
rüyada gibiydim bir yandan ege içerden tekme atıyor bir yandan doktor üstten bakıyor çok komikti kıpır kıpır..

maşallah canım....Rabbim nazarlardan esirgesin..hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin...darısı bizim başımıza sezencim...:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

sezen cok merak ettim kıs seni..cok şükürrr..diğer kıslar alınmasın sana bakmaya girdim kaçak.
napem haber cıkmadı :)

kardelencim valla izmirde bu civarda sanırım. benim doktor da tüp bebek konusunda izmirin en iyilerinden bakalım artık. benim sağlıkla huzurla bebişime kavusturursa o zaman benim için en iyi olacak.:))
ssk ile ugrasmıyorum zaten bu merkezin anlasması da yok..
tabii ki siz gelin tedaviye yardımcı olurum ben ne demek..

leylacım evet benim de 12-13 gibi suruyor luteal faz..senin de 21..progestan bana da sana da etki etmedi. bana bir tek duphaston var sentetik progesteron..bak onu kullanınca hakkatten kestiğimden sonra 3. gün geldi. bir tek o yaradı sanırım o zaman.

fıkralar harikaydı yine ellerine sağlık canımcım.. opuyorumnanaktan
şu işleri denetimleri bir atlatta gel artııık.. eşin ne zaman geliyor daha gelmedi değilmi... bizde de müfettişler var.. ama bize bulaşmıyor Allahtan... muhasebeyle ilgili daha çok... bakalım ne kadar daha kalacaklar..

hayırlısı olsun canım... hadi bakalım ramazanda daha çok duaları arttırrız Rabbim yardım eder inşallah.. doktorun erkekmi?? ben ramazana kalmasın istiyorum kontrol muayene yani hem oruçlu hem muayene olmaz diye.. artık ramazan geçsin öyle devam ederim şu myoma da..

aaa ne güzel olur.. yap tabi canım ev sıkar bir müddet sonra hem gelir olur elinede... kendi harçlığın çıkar en azından... bir uğraş olur da belki temizlik takıntın azalır hımmm yerimseniben

Teşekkür ederim canım.Bu ilaçları ssk karşılamıyormu?Bizim burdada bi tane tüp bebek merkezi var onlarda nasıl fiyat verirler Allah bilir artık.

canım karşılıyor tabikide.. sigortalımısın sen?? aşılamada da iki defasını karşılıyor tüpte bazı şartlar var ve sadece devlet hastanelerinde tamamını anlaşmalı özellerde bir kısmını karşılıyor... yasalar değişti ya şimdi şartları epey fazlalaştı ama iki aşılamay indi tüp hakkı eskiden 3 şartı vardı.

zamanında geldiyse iyi o zaman. canım senin yumurtalarınmı temebeldi neden klomen kullanıyorsun

doktorum adetin 14 günü gel dedi...birde adetin 3günü yani cuma günü klomen kullanmaya başlayacam...hayırlısı bakalım canım...zemuszemus

kızlar haklılar canım 2. yada 3. gün başlamana gereken bazı tahliller var en azından onları yaptır.. neden klomen diye ikinciye sorma gereği duyuyorum ?????? anladığım kadarıyla doktorun önce kontrolsüz olarak yumurtaları geliştirecek tahminen yumurtalama günün diye düşündüğü 14. gün bakacak durumuna... ya kaçarsa yumurtlama o arada.. ben hiç klomen tedavisi görmedim de anlayamıyorum o yüzden... çatlamasını falan nasıl ayarlıyor bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…