30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

biz de oyle kızz..birbirimizin aynası gibiyiz çok komik kaydirigubbakcemile5
flashforwardı da tavsiye ederim..izlemiyorsan zaten tabi:)

ehehe bitti ki o
house md, lie to me, friends, ghost whisprer, desperate house vifes, thi big bang theory, how ı met your mother..

tavsiye edebilceem dizilerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin de var mı baska

diziler bitince gözüne far tutulmus tavsan gibi kalakalıyorum ekran karşısında

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

işte başlayacak ara vermişti. ama zaten başındakileri izlemişsin anladığım, şaşırmadım:)) alkisalkisalkis
friends i kaç defa izledim hala izliyorum yaa:))
benim favori dizilerimden the mentalist var.. ayrıca grey's anatomy'nin içinden çıkan private practice e bakıyorum bir sürü ara ara baktığım dizi de var tabi.
bir de in treatment diye bir psikiyatristin dizisi var. o da güzel bak.

kıslar bugün en az 5 tane okumayı planlıyordum ama gözlerim kapanıyor...
bana 2 tane yasin eklerseniz çok sevinirim...
belenaycım ayrıca dua ettim...
adetin gelmesin...güzel bir bebek gelsin inşallah...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım

aylint.................................10 mart

divinity..............................10-12 mart

belenay................................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

sezen10..............................2 nisan

librarian .............................?

kumsal................................?

edut....................................?

mısra...................................?

desperatewaiting...................?

GESHENK...........................?

masal0663...........................15 nisan senağlama

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv:

ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU

nesemese...... .......36
loveli........ .............12
Serpil02507 ....... ...41 Serpilim doğrula beni????
çılgınkız ................. 7
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........14
masal0663 ............. 8 2 tane ekledim
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............5
TOPLAM .............. 129

Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN

masaaalll..sende durum ne?
bu arada Allah kabul etsin canım

günaydın herkese...
çılgınım olmadı bu ay da senağlama
sabah sabah beni buraya koşturan gelen adetim...
eşim de erken çıktı...kime ağlayım bilemedim ki!!
kimsecikler de yok yaaa..............
ağlasam ağlasam ağlasam günlerce senağlama senağlama senağlama

günaydın kızlar çılgınım doğruladım seni 3 yasin daha eklermisin ellerine sağlık her satırında hepiniz gözlerimin önündeydiniz allahım tez zamanda kucağınıza bebeiş versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

masalımmmmmmmmmm canım ağla ağlayabildiğin kadarıyla içine atma ben biliyorsun bu hafta hep ağladım gözlerim balon gibi oldu sende ağla gitsin ağlamaktan utanma bu ayda güme giitim yumurtlama dönemindeyim sevgili eşim yok birde buna ağlayacağım .))) neyse gülüm hadi yeni tur yeni şans bebebğim

masalım adetinin erken gelmesi mevsimlerden olabilir ben soğan kürü uyguladım birkere o zamandan beri adetlerim 25 güne indi 29 veya 30 da oluyordum şimdi 25 oldu bak ne mart ayının listesine girebildim nede nisanın sen birde benim halimi düşün yaş 41 zaman az senin yine bana göre şansın yüksek ama bebebşim yırtınıncaya kadar ağla bu bir şekilde insanı rahatlatıyor

neşemeşe ohhh canıma yağ değsin seni geçtim hahahahahahaaa artık bugün 44 okumuş oluyorum dün 41 dim bugünde 3 okudum toplam 44 oldum çatla patlaa emiimii ohhhh yandan yandan olmadı baştannnn .)))) loveli ve sen önemliisniz bebeişlerinize iyi bakın yoksam ikinizinde saçlarını çekerim :)))

canım benim yaa kıyamam sanaaa..olumunekankayizsmile ne inatçı yumurtalarmış bunlar ya da ne beceriksiz spermlermiş. anlamadım ki bu kadar bekletmesini bizii. :uhm:
serpilimin dediğin gibi ağla güzelim rahatlayacaksan ama kendini perişan etmek yok biliyorsun.. söz ver bana bakayım..bir gün gelmeyecek o adet, bir de çift çizgiyi görücez ondan sonra da birlikte göbek atıcazzzz kaydirigubbakcemile2

keşke daha önce girebilseydimm de yakalasaydım seni.

serpilim sen gene de tahmini adet gününü belirt canım..seni de görelim listede..
nesemese ne zamandır yok. o da okuyordur yasin aslında..zaten siz ikiniz sayesinde listemiz artıyor hızlar. biz küçümen katkılarla destek olmaya çalışıyoruz ama küçük olsun içten dua olsun di mi??

serpilcim bu arada bak hepimiz soyluyoruz sakın yumurtlama günüm geçti diye bırakma..eşini yakaladığında kaçırma. birden fazla kere yumurtlanabiliyor. adet gününde bile yumurta olabiliyor.
bir de sana ne sorcam. su an takibe gittiğin doktor yok değil mi??

Günaydın kızlar...
Masalım çok zor biliyorum ama ne olur sabret. Çok yakında herşey tersine dönecek ve hamişlerin listesine geçeceksin.
Kızlar geçmişi dönüp okuyamadım. ınşallah güzel haberler vardır.
Teyzeleri az sonra 10.45'te dr randevumuz var, inşallah hayırlı güzel haberler alırız..Sizin dualarınıza çok ihtiyacımız var teyzeleri...

nesecim merak ettik cok seni, iyisin di mi?
dualarımız seninle canım. habersiz bırakmaaa

Canım iyiyim şükür, bulantılar yüzünden hayatım biraz durdu ve okuldaki derslerle çok yoruluyorum ama şükür halime. Bugün için öyle telaş yaptım ki 2 gündür geceleri uyku uyuyamıyorum. ınşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim de hemen size haber veririm...

öptümmm güzellerim olumunekankayizsmile

lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım

mısra.................................9 Mart(Halen gelen giden yok)

aylint.................................10 mart

divinity..............................10-12 mart

masal0663...........................15 mart

belenay................................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

sezen10..............................2 nisan

librarian .............................?

ben yazayım burcumu bana yorum yap olmazmı:)
kova burcuyum ben nasıl bişi yapacaksın merak ettim bendede deneyebilirmisin:) merak işte...

Cnm burcunu söyle ama şimdi yorumlayamam çünkü hemen hastaneye gitmem lazım.Dönüşte bakarım olur mu?
Ay pardon cnm ya yazmışsın zaten burcunu:)))

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum,
Neşecim doktordan çıkınca yaz bize dualarımız seninle harika geçecek biliyorum pıt pıt kalp atışlarını duyacaksın bebişinin..bol şans canımmmmm..
mısracım sen de test yapar yapmaz yaz bizeee tamam mı?

kızlar ya ben her gün ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi hiç göremedim zaten hissetmiyorum da yumurtladığımı gerçi daha bugün 15. günüm bir defasında Dr ultrasonda baktığında 22. günümde yumurtlamıştım..çift çizgi göremedim diye preseed de kullanmadım boşa gitmesin diye..düzenli ilişkiye devam tabi bu arada..

bir de incir kürüne devam bu kürün 2. etabı geçen ay çok faydasını görmüştüm yani yumurtlamıştım ha tutmadı ama en azından yumurtladığımı biliyorum..bakalım bu ay neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…