30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

özgecim bu dış gebelikmiymiş peki şimdi? kimyasal gebelikmi boş gebelikmi?? neden kürtaj yaptılar şimdi sana?? sormayım dedim şimdi bu moralle ama iyi olduğunda girdiğinde konuşmak istersen her zaman biz buradayız canım sakın içine kapanma olurmu.. :1hug:
her şey geliiiir geçeeerr.. zaman neleri getirir neleri götürür...
Allahım şu mübarek günlerde herkesin kollarını bebişle doldursun inşallah tüm isteyenlere tattırsın Yaradan....

GESHENK+, cilginkiz+ tekrar merhaba kızlar napıyorsunuz...sesiniz çıkmıyor bakıyorumda...boshayallersmile

hala çıkmıyormu janem :)) bak ne çok yazmışım.. nerdeyse her mesaja cevap vermişim hemide duble... :)) sen nasılsın geliyormu kırmızılar devammı... bugün tuhaf bir gün oldu nedende akşama kadar güzel haberlerle havamız değişir umarım.. yağmurda başladı burada onun sıkıntısıymış demekki sabahki sıcaklık.... serinledik ama içime biraz duygusallık çöktü ..

Bnejamin musallat oldumu tamamdır, kadının bi daha dedikodu yapacağı kalmaz.

Bizim burdada bi rüzgar, bi tufan ortalık bi karıştı. Akşam benim adamla balkonda halı yıkadık, sağlamcada balkona serdik, şimdi rüzgarda çıktı ya, gittiğimizde halıyı buluruz inşallah.

geçen gün avondan temizlik bezi almıştım tanesi 25 tl ye, bez uçmuş aradım taradım bulamadım, gitti dedim 25 lira, sonrada helalse geri gelir dedim, allahtan bi arabanın altında kalmış:roflol::roflol: ama ölmemiş geri geldi, sevindim.:teytey:

Zeytin yokken birazda ben fıkra yayınlayayım demi.

Temel bir gun ava gitmis. Birkac ordek, bir kac tanede tavsan vurduktan sonra tam eve donerken ormancilar temelin yolunu kesmisler. Temel'e " Av yasagini bozmussun, seni tutukluyoruz". Dogruca karakola goturmusler ve haklarini okuduktan sonra telefon gorusmesi yapmasina musade etmisler. Temel tabiki Fadimeyi aramis.
Fadime sorar: Neredsin sen?
Temel" Penu iceru attilar"
Fadime: Ne suc isledun ?
Temel: Bir sapik "av yasagi" diye birini bozmus, suc uzerime kaldi.

o dediğn markada bez satılmıyor kıı başka şeydir o.. benim yeğenimde yapıyor ondan çünküm hiç görmedim.. ee helal malmış geri geldi... araba altından sağ çıkmış vay anasını maşallah ona :))))))))))))))))))))

süzme saf bu temel yaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Avon yapan arkdaştan aldım, tam markası ney bilmiyorum. yağ bezi, cam bazi, ayna bezi 3 tanesi 75 tl. pek inanmıyor kimse bu kadar pahalı olduğuna ama bezler gerçekten güzel, camları silerken falan pusen bırakmıyor. yani memnunum.

Bu kadar pahalı olunca dayanıklı çıkmış, ezilmemiş garibim:roflol::roflol:

tentoooooooooooooooo kırmızı kırpğım benim... gececi oldun çıktın sen... gündüz özel dersmi vermeye başladın yoksam.. okullar tatil ne iş yapıyorsun kuzum sen.. yoksan temizliğemi sardın sende kaydirigubbakcemile3

aylinde gitti terketti bizi saten :çok üzgünüm:

loveli nerlerde bugün???

çılgınım yoğun bugünkü işi nedeniyle giremiyorda.

leyla neden yazmıyosun o kadar yazdım sana hııııı

kardelen temizlik yapma artık yeteeeeeeeerrrrrr :))

özlem ikinci iğneni yaptınmı sabahmı akşammı yapıyorsun iğnelerini

diğer kızlar nerdesiniiiiiiizzz.. yeni gelenler sizde yoksunuz...

bende almıştım öyle bir cam bezi çok pahalıydı mavi renkli.. 30 du galiba bir tanesi hatta o kadar para verilirmi bir beze diye önce kendim eleştirdim kendimi... arkadaş toplantısında yardım amaçlı diye almıştım biraz mecbur kaldım yani.... ama toz almaya kullanıyrum güzel siliyor uzun kalıyor hemen toz olmuyor fena değil cama kullanmadım daha bizim çook cam var bide büyük camlar iki kere siliyorum bir posta sabunlu bir posta duru suyla ancak temizleniyor...

Bende arkadaşa yardım amaçlı aldım, bende ne güzel yazmışım, cam bezi, ayna bezi diye, yok anam ayna bezi olurmu hiç:roflol::roflol: toz bezi diyecektim, hani işlerde yoğun ne yazıyom çıkıyom farkında değilim.:roflol::roflol:

evet geliyor kırmızılar çok şükür...burdada bir yağmur yağsa..sıcaktan başım ağrıyor acayip geshengim...acayip bir terleme durumu var ya...klima bile yok dairede..:sinifsinif:

canım biraz işim vardı...ondan yazamadım kusura bakma...opuyorumnanaktan

geshenkkkk, zerdalllllllll şu başağrıma bir ilaç yazıverin....çokkkk ağrıyoo ya.....mesainin bitmesinede çok var...oyyyyy oyyyyyy zemuszemus

şu anda intizar dinliyorum...bu parça sana benden gelsin geshenk....sensiz olamam yaşamayamki diyor intizar...süper parça....opuyorumnanaktan

geshenkkkk, zerdalllllllll şu başağrıma bir ilaç yazıverin....çokkkk ağrıyoo ya.....mesainin bitmesinede çok var...oyyyyy oyyyyyy zemuszemus
Başağrısıda çok kötü ya bilirim, ıhlamur içebilirsin, ayrıca aktarlarda satılıyor, çin yağı naneli gibi başına sürüyorsun seni rahatlatıyor canım. istersen bi dene, burda birçok arkadaşa tavsiye ettim faydasını görenler var. geçmiş olsun, burda da hava esti yağmur başladı.
zerdoşşşşşşşş nereye kaçtın bakemmmmm seni gidi seniiiiiii sempatiksalakcinni

kaçmadım bitanem burdayım. Siz yoktunuz. bende dışarıyı izledim. Şimdi çılgın duymasın, biz çay içip bisküvi yiyeceğiz. 3 çayı, bekleriz arkadaşlar.

kızlar hormon testini yaptırırken hastanede ne diycem..sadece test yaptırmayamı geldim diyecem...bilgi verin bana bakem...sempatiksalakcinni

zerdalll kıs gene formundasın valla:))))))
ayy biliyom o bezleri ben de:))) ne sağlammıss hakkatten..
helal para olduğu kesin yaw..
benim eşim de iki kere yüzüğünü kaybetti..ikisinde de bulduk geldi bize..
hatta bir kere kuma düşmüştür 1 saat aradık..yeni evliydik o zaman.cok üzülmüştü..sonra bembeyaz kumun ortasında bir denecik ot parçasının dibine düşmüş..gömülmemiş yaniii..
helal para demiştik biz de:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…