30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yanıyortum isilik oldum bu kadar duşa rağmen

YAAA o kadar sıcak demek... kaç derece kimbilir bizde bile sıcak varsa bu sene o tarafları düşünemiyorum.. görümcem döndü ya marmarise diyor klima olan odadan arkaya geçemiyoruz diye dedim ararsınız dedim size buraları arıyoruz zaten diyor... bizde akşamları serinliyor en azından... hatta gece soğuk bile olabiliyor.. ama gündüz feci sıcak oldu bu sene..

geshenk aslında çok yoğunuz canım ya, rakamlar beni öldürüyor, bide bütçe hazırladım. Fırsat yarattığım ilk dakka buraya gidiyorum, ulen bende sigaraya mı başlasam ne, sigara molası diyen dışarı fırlıyor, ben oturuyom, olacak şey değil ya

Aynen öyle canım, geçen yıl böyle değildi, akşamları sıcaktan uyuyamıyoruz. Eskiden kadınlar hava bozunca kıyamet geldi derlerdi, kıyamet mi kopacak ne anlamadım:1shok:

hadi hadiii.. ankara misket oyna oyna orda bide iş çokmuşş yemezler kzııımm sempatiksalakcinni kaşık havasıda oynuyomusunuz pastalar çaylar kekler.. :roflol:

içme anacım kaçmak için bile olsa içme helede şimdiden sonra hiç içme anne olacaksın sen daha iş yerlerinde hep bu numara var yaaa... sigara içiyim helaya gideyim... uyanıklaaarrr :mymeka:

Aynen öyle canım, geçen yıl böyle değildi, akşamları sıcaktan uyuyamıyoruz. Eskiden kadınlar hava bozunca kıyamet geldi derlerdi, kıyamet mi kopacak ne anlamadım:1shok:

eski kadınlarda bi şom ağızlıymış he.... töbe töbe daha neler.... bizde de deprem olacak korkusu oluyor hep.. 17 ağustos depremini ağır yaşadık ya aynı böyle çookk sıcaktı hep o geliyor herkesin aklına... geçen gece yani pazar akşamı karasudaydık o gün gökyüzüne gayriihtiyari dalmış bakıyordum yıldız kaydı sandım ama aynı deprem gecesindeki gibi ateş topu geçmişti o gece ona benziyordu o da daha küçüğü gibi.. kimseye söylemedim ama şimdi hep kafamda inşallah deprem haberi almam diyorum içimden..

saat 2,5 da yapıyorum canım ignemi gündüz yatım 2.igneyide birazcık acıdı ama katlanıcaz artık acıya.

evet eşimde mühendis...tam size cevap yazcaktım..elektrik gitti.Allahtan jeneratör varda o devreye girdi...ya biz yeni binaya taşındık ayıptır sülemesi...o yüzden biraz eksiklerimiz var..ama devlet baba yollayacak inşallah klimamızı...lülülülülülü-tatlicadiarzu-
geshenkkkkk sen nerde memursun ne memurusun kuzummmmm meraktan çatlayvercem...fisfisfis
özlemcim beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz...opuyorumnanaktan
kızlar burda öyle güzel bir yağmur varki Rabbime şükürler olsun verdi yağmuru bizlere oh oh serinledik valla :teytey::teytey::teytey::teytey:

göbek çevresinden yapıyorsun değilmi

evet canım göbekten cız cız yapıyorum.

İnşallah leylacım.Herşeye katlanıyoruz onlar için Allah biliyor görüyor bizi inşallah bizede tatdıracak o güzel duyguyu...

ohh serinlediniz sizde...
canım belediyeciyim ben... :)) ruhsat ve benzeri işler daha faklı şeylerde var öyle bir bölüm burası..

leylamecnun nicki bana hep lahmacunu çağırıştırıyor cokacimcoook

zerdal da zerdaliyi cokacimcoook

acıktımmı neee cokacimcoook :1rolleyes: :roflol:

ohh muhabbet gırla bakiyom:))
loveli şaziye mi olduu..:)))))
valla su zerdalın ofisi cok merak ediyorum:))))
bisküvi dediniz karnım acıktı..
yaw valla ben de ideal kilodaymısım..halbusem ben az daha zayıf olmak istiyom. diyetisyen kovdu beni. kas oranım cok iyiymiş bla bla blaaa:)
neyse işin şakası ben de memnunum halimden yaa..cok şükür. kalın kemikli ve yapılıyımdır ..biraz kollarım şişti bu aralar sanırım su kortizondan o kadar..o da bırakılacak şimdi.
bebiş olsun ben gene spor diyet yapar veririm

benim eşim de müyendizz..
sezosumun daa..
:)
cocugum olursa müyendiz doktor yapmıcam..pilates hocası, yoga hocası, devlet sanatçısı filan yapıcam:))

bende acıktım geshenkcim...cokacimcoook cokacimcoook

sezosumun daa..
cocugum olursa müyendiz doktor yapmıcam..pilates hocası, yoga hocası, devlet sanatçısı filan yapıcam:))
süpermiş valla...ben futbolcu yapacam...iyi para var o işte...heheheheh:teytey: :teytey: :teytey:

geshenk senin nikinde pek ilgünççççç..nirden buldun gııııııııı...hühüh kaydirigubbakcemile3
sana geshenk diye hitap etmek istemiyorum..başka bişey desem olmamı aceppp şekerim...sen söyle ne diye hitap edem....CADIARZU

bence sen zaten çok formunda şeker vede çook tatlısın hayatım opuyorumnanaktan fıstıksın fıstıkkk aklinialirimsmile bayanssulusmile

sezosumun daa..

kendi içnde kalanlarmı yoksaaam kızın diyecek oldum sonra dedim ne kızı eyvahedigeldismile kızınmı olacak nedir çılgınım :))) neyse sence bu konuda seni dinleyecekmi inadına doktor mühendis olur sırnaşık şey

allah korusun canım ya, inşallah deprem olmaz. Sizin ev nasıl mustakil mi?
gel canım ya, ama bizim burda klimamız yok, vantilatör var, oda kendini soğutuyor. Bu tarafalara yolun düşerse mutkala beklerim canım.

ben zaten zerdal ismini zerdaliden esinlendim, bizim bahçemizde bol bol zerdali ağaçlarımız var. hoşumada gitti. Koydum kendime.

ayy kız da olabilir oğluş da olabilir..valla hani hangisi daha yakın desen hiç farkı yok benim için..
eşim kız sayıklıyor o ayrıı

ne bilim geshenkim yaa, cok kafayı yormasın istiyorum garibimin ben yordum da ne oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…