yanıyortum isilik oldum bu kadar duşa rağmen
YAAA o kadar sıcak demek... kaç derece kimbilir bizde bile sıcak varsa bu sene o tarafları düşünemiyorum.. görümcem döndü ya marmarise diyor klima olan odadan arkaya geçemiyoruz diye dedim ararsınız dedim size buraları arıyoruz zaten diyor... bizde akşamları serinliyor en azından... hatta gece soğuk bile olabiliyor.. ama gündüz feci sıcak oldu bu sene..
geshenk aslında çok yoğunuz canım ya, rakamlar beni öldürüyor, bide bütçe hazırladım. Fırsat yarattığım ilk dakka buraya gidiyorum, ulen bende sigaraya mı başlasam ne, sigara molası diyen dışarı fırlıyor, ben oturuyom, olacak şey değil ya
Aynen öyle canım, geçen yıl böyle değildi, akşamları sıcaktan uyuyamıyoruz. Eskiden kadınlar hava bozunca kıyamet geldi derlerdi, kıyamet mi kopacak ne anlamadım:1shok:
tentoooooooooooooooo kırmızı kırpğım benim... gececi oldun çıktın sen... gündüz özel dersmi vermeye başladın yoksam.. okullar tatil ne iş yapıyorsun kuzum sen.. yoksan temizliğemi sardın sende kaydirigubbakcemile3
aylinde gitti terketti bizi saten :çok üzgünüm:
loveli nerlerde bugün???
çılgınım yoğun bugünkü işi nedeniyle giremiyorda.
leyla neden yazmıyosun o kadar yazdım sana hııııı
kardelen temizlik yapma artık yeteeeeeeeerrrrrr :))
özlem ikinci iğneni yaptınmı sabahmı akşammı yapıyorsun iğnelerini
diğer kızlar nerdesiniiiiiiizzz.. yeni gelenler sizde yoksunuz...
saat 2,5 da yapıyorum canım ignemi gündüz yatım 2.igneyide birazcık acıdı ama katlanıcaz artık acıya.
ayyyy koskoca devlet dairesinde klima yok.. yazıklar olsun onlara puuuuu :)))) bizde vr valla serin serin oturuyorum ama bu sıcakta üşüyorum diye kapattıranlara da sinir oluyorum klimanın önüne karon takmışlar kocaman ben yokken yani kimseye vurması mümkün değil genede ayy vuruyo deyip kapatıyorlar ya.. dedim dün en sonunda bende valla çık dışarda ısın arkadaş diye benim ayaklarımdan ateş fışkırıyor kapatınca :))))) yav menapozamı girecem yoksaaammm bilmiyorumkismile ferfecir gördüm kendimi delikafadulden
sensiz olamam yaşayamamki
bir gece dargın kalsak uyuyamamkiii
der dimi intizar... sende öylemi diyon şimcik banaaa :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sevdan bir ateş oldu bende
gönlüm bir deli uçtu senleee
diyorum bende sanaaa zemuszemus
gebelik araştırması amaçlı genel tahliller dersin de onu mutlaka doktor yazmalı git herhangi bir kadın doğumcuya yazsın önce sana.. başka türlü devletde yaptıracaksan yapmazlar yani.. diğerlerinide kafana göre yaptırma tam detaylı olanını yaptır yani daha evvel geçirdiğin hastalık varmı kalıtsal bişi falan hepsine bakıyorlar toxo falan gibi...
ben çıktım aynen dediğin gibi dikilp ıslandım iyice ooooh bir serinledimki sormaa çok güsel oldu çoookk zemuszemus kaydirigubbakcemile2
eşinde mi meeendiss fisfisfis
göbek çevresinden yapıyorsun değilmi
evet eşimde mühendis...tam size cevap yazcaktım..elektrik gitti.Allahtan jeneratör varda o devreye girdi...ya biz yeni binaya taşındık ayıptır sülemesi...o yüzden biraz eksiklerimiz var..ama devlet baba yollayacak inşallah klimamızı...lülülülülülü-tatlicadiarzu-
geshenkkkkk sen nerde memursun ne memurusun kuzummmmm meraktan çatlayvercem...fisfisfis
özlemcim beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz...opuyorumnanaktan
kızlar burda öyle güzel bir yağmur varki Rabbime şükürler olsun verdi yağmuru bizlere oh oh serinledik valla:teytey::teytey::teytey::teytey:
evet eşimde mühendis...tam size cevap yazcaktım..elektrik gitti.Allahtan jeneratör varda o devreye girdi...ya biz yeni binaya taşındık ayıptır sülemesi...o yüzden biraz eksiklerimiz var..ama devlet baba yollayacak inşallah klimamızı...lülülülülülü-tatlicadiarzu-
geshenkkkkk sen nerde memursun ne memurusun kuzummmmm meraktan çatlayvercem...fisfisfis
özlemcim beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz...opuyorumnanaktan
kızlar burda öyle güzel bir yağmur varki Rabbime şükürler olsun verdi yağmuru bizlere oh oh serinledik valla:teytey::teytey::teytey::teytey:
bende acıktım geshenkcim...cokacimcoook cokacimcoookleylamecnun nicki bana hep lahmacunu çağırıştırıyor cokacimcoook
zerdal da zerdaliyi cokacimcoook
acıktımmı neee cokacimcoook :1rolleyes: :roflol:
süpermiş valla...ben futbolcu yapacam...iyi para var o işte...heheheheh:teytey: :teytey: :teytey:benim eşim de müyendizz..
sezosumun daa..
:)
cocugum olursa müyendiz doktor yapmıcam..pilates hocası, yoga hocası, devlet sanatçısı filan yapıcam:))
ohh muhabbet gırla bakiyom:))
loveli şaziye mi olduu..:)))))
valla su zerdalın ofisi cok merak ediyorum:))))
bisküvi dediniz karnım acıktı..
yaw valla ben de ideal kilodaymısım..halbusem ben az daha zayıf olmak istiyom. diyetisyen kovdu beni. kas oranım cok iyiymiş bla bla blaaa:)
neyse işin şakası ben de memnunum halimden yaa..cok şükür. kalın kemikli ve yapılıyımdır ..biraz kollarım şişti bu aralar sanırım su kortizondan o kadar..o da bırakılacak şimdi.
bebiş olsun ben gene spor diyet yapar veririm
benim eşim de müyendizz..
sezosumun daa..
:)
cocugum olursa müyendiz doktor yapmıcam..pilates hocası, yoga hocası, devlet sanatçısı filan yapıcam:))
allah korusun canım ya, inşallah deprem olmaz. Sizin ev nasıl mustakil mi?eski kadınlarda bi şom ağızlıymış he.... töbe töbe daha neler.... bizde de deprem olacak korkusu oluyor hep.. 17 ağustos depremini ağır yaşadık ya aynı böyle çookk sıcaktı hep o geliyor herkesin aklına... geçen gece yani pazar akşamı karasudaydık o gün gökyüzüne gayriihtiyari dalmış bakıyordum yıldız kaydı sandım ama aynı deprem gecesindeki gibi ateş topu geçmişti o gece ona benziyordu o da daha küçüğü gibi.. kimseye söylemedim ama şimdi hep kafamda inşallah deprem haberi almam diyorum içimden..
gel canım ya, ama bizim burda klimamız yok, vantilatör var, oda kendini soğutuyor. Bu tarafalara yolun düşerse mutkala beklerim canım.ohh muhabbet gırla bakiyom:))
loveli şaziye mi olduu..:)))))
valla su zerdalın ofisi cok merak ediyorum:))))
bisküvi dediniz karnım acıktı..
yaw valla ben de ideal kilodaymısım..halbusem ben az daha zayıf olmak istiyom. diyetisyen kovdu beni. kas oranım cok iyiymiş bla bla blaaa:)
neyse işin şakası ben de memnunum halimden yaa..cok şükür. kalın kemikli ve yapılıyımdır ..biraz kollarım şişti bu aralar sanırım su kortizondan o kadar..o da bırakılacak şimdi.
bebiş olsun ben gene spor diyet yapar veririm
leylamecnun nicki bana hep lahmacunu çağırıştırıyor cokacimcoook
zerdal da zerdaliyi cokacimcoook
acıktımmı neee cokacimcoook :1rolleyes: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?