Başağrısıda çok kötü ya bilirim, ıhlamur içebilirsin, ayrıca aktarlarda satılıyor, çin yağı naneli gibi başına sürüyorsun seni rahatlatıyor canım. istersen bi dene, burda birçok arkadaşa tavsiye ettim faydasını görenler var. geçmiş olsun, burda da hava esti yağmur başladı.
kaçmadım bitanem burdayım. Siz yoktunuz. bende dışarıyı izledim. Şimdi çılgın duymasın, biz çay içip bisküvi yiyeceğiz. 3 çayı, bekleriz arkadaşlar.
canım adetlerim düzensiz dersin, horman testi yaptıracaktım, bu gün adetimin 3 günü dersin, adamın canına minnet hemen laboratuara kan aldırmaya gönderiverir. Sonuçlarınıda o doktora göstermesen bile kendi doktoruna ayın 17 sinde göster, siz izindeyken adetin 3 günü yaptırdım diye.kızlar hormon testini yaptırırken hastanede ne diycem..sadece test yaptırmayamı geldim diyecem...bilgi verin bana bakem...sempatiksalakcinni
zerdalll kıs gene formundasın valla:))))))
ayy biliyom o bezleri ben de:))) ne sağlammıss hakkatten..
helal para olduğu kesin yaw..
benim eşim de iki kere yüzüğünü kaybetti..ikisinde de bulduk geldi bize..
hatta bir kere kuma düşmüştür 1 saat aradık..yeni evliydik o zaman.cok üzülmüştü..sonra bembeyaz kumun ortasında bir denecik ot parçasının dibine düşmüş..gömülmemiş yaniii..
helal para demiştik biz de:)))))
neee..akannehir valla tam zamanında girmişim duydum bisküvi ile çayı..yaaa ben de istiyomm
Feda olsun sana canım, bol bol yede yumuş olsun dimi:roflol::roflol:
hani sen kiloları problem ediyon ya ondan duymasın dedim. cokacimcoookcokacimcoook
yaa leyla o intizar şarkısı cok acımasız..kıskançlığın boylesi de olmaz:))))
üç dene şarkı var ben de mimli..
biri intizar..annen bile okşasaa benim bağrım taş olur..yuhh artık..annesi de sevemicek mi??
biri dönülmez akşamın ufkundayım..ölüm şarkısı millet eğlenirken hep bunu ister anlamam..
bir bahar akşamı rastladım size..ayy bu ne kibar şarkıdır, kibarlıktan mahvolmus kimse bunu yazan:) bu kadar kibarlık fazla banaa
leyla sen tarım bakanlığı tügem demisin.
yaw hayatım boyunca kilo takıntım oldu.:))))) cook zayıf oldugum zamanlarda bile.şimdi bari keşke o zaman yapmasaydım diyorum
ama yumoslara lazım yaw..:))
bu arada çay geldi en azından..ama şöyle bisküviyi içine bandırıverceedimm
çekil leyla geliyorum..benim bisküvi kakaolu olsun:)))
yaw hayatım boyunca kilo takıntım oldu.:))))) cook zayıf oldugum zamanlarda bile.şimdi bari keşke o zaman yapmasaydım diyorum
ama yumoslara lazım yaw..:))
bu arada çay geldi en azından..ama şöyle bisküviyi içine bandırıverceedimm
evet geliyor kırmızılar çok şükür...burdada bir yağmur yağsa..sıcaktan başım ağrıyor acayip geshengim...acayip bir terleme durumu var ya...klima bile yok dairede..:sinifsinif:
canım biraz işim vardı...ondan yazamadım kusura bakma...opuyorumnanaktan
şu anda intizar dinliyorum...bu parça sana benden gelsin geshenk....sensiz olamam yaşamayamki diyor intizar...süper parça....opuyorumnanaktan
kızlar hormon testini yaptırırken hastanede ne diycem..sadece test yaptırmayamı geldim diyecem...bilgi verin bana bakem...sempatiksalakcinni
biran evvel eve gidip kendimi serin suya atmak istiyorum...bir duş yapabilsem...hava çok boğucu ya...biraz yağmur yağsa..valla altında dikilip ıslancam heeekaydirigubbakcemile3
kocişkomu aradım...daha yemek bile yememiş...oy kurban olurum ya...bu sıcakta arazide...kıyamam ya...opuyorumnanaktan
bana isim koymadınızzzz
Arkadaşlar bizim burda oyun havaları koydular bide, ankara havaları, dar geldi sana ankara şaziye kaçtı osmana, biz şaziye ismini kimseye koymamıştık demi. valla kapıdan bide başakn girse, eyvah basıldık diyeceğimbilmiyorumkismile
sen nerde çalışıyon zerdalım...hemşiremisin yoksa...bilmiyorumkismile
bana isim koymadınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?