30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

afiyet bal şeker olsun zerdalımmmmm...şu yağmuru birazda ankara istikametine gönderin...yanıyoz burda cayır cayırrr...nefes alınmıyor...çakmak çaksan patlayacak yani... o derece...kafamçokkarıştı delikafadulden

çılgın gel tatlım ben sana ısmarlarım....otobüsle ankara gel..ordan tarım bakanlığına gel...kat 3 oda 5 bekliyorum hadi çayları söyledim...zemuszemus bisküvin neli olsun hayatım...

kızlar hormon testini yaptırırken hastanede ne diycem..sadece test yaptırmayamı geldim diyecem...bilgi verin bana bakem...sempatiksalakcinni
canım adetlerim düzensiz dersin, horman testi yaptıracaktım, bu gün adetimin 3 günü dersin, adamın canına minnet hemen laboratuara kan aldırmaya gönderiverir. Sonuçlarınıda o doktora göstermesen bile kendi doktoruna ayın 17 sinde göster, siz izindeyken adetin 3 günü yaptırdım diye.

nerdesiniz çılgın ya, işlerde çok fazla formumu gösteremiyorum. Yüzüğe bende önem veririm, iyiki bulmuşsunuz canım. kaybolursada canımız sağ olsun dimi.:1rolleyes:

yaa leyla o intizar şarkısı cok acımasız..kıskançlığın boylesi de olmaz:))))
üç dene şarkı var ben de mimli..
biri intizar..annen bile okşasaa benim bağrım taş olur..yuhh artık..annesi de sevemicek mi??
biri dönülmez akşamın ufkundayım..ölüm şarkısı millet eğlenirken hep bunu ister anlamam..
bir bahar akşamı rastladım size..ayy bu ne kibar şarkıdır, kibarlıktan mahvolmus kimse bunu yazan:) bu kadar kibarlık fazla banaa

çekil leyla geliyorum..benim bisküvi kakaolu olsun:)))

Feda olsun sana canım, bol bol yede yumuş olsun dimi:roflol::roflol:

hani sen kiloları problem ediyon ya ondan duymasın dedim. cokacimcoookcokacimcoook

yaw hayatım boyunca kilo takıntım oldu.:))))) cook zayıf oldugum zamanlarda bile.şimdi bari keşke o zaman yapmasaydım diyorum
ama yumoslara lazım yaw..:))

bu arada çay geldi en azından..ama şöyle bisküviyi içine bandırıverceedimm

intizarın bazı şarkıları güzel hepsi değil çılgınım...öylesine radyo dinliyorum çalışırkende...o çıkıverdi işte şansıma...
leyla sen tarım bakanlığı tügem demisin.

yaklaştınız 70 puan.....opuyorumnanaktan

Eti burçak, aynen bandırdım çaya yiyom vallacokacimcoook

ye anam ye, can boğazdan gelir, ben hep yiyorum ya, canım ne ister ne çekerse, hiç erinmem yaparım. cokacimcoook

biran evvel eve gidip kendimi serin suya atmak istiyorum...bir duş yapabilsem...hava çok boğucu ya...biraz yağmur yağsa..valla altında dikilip ıslancam heeekaydirigubbakcemile3
kocişkomu aradım...daha yemek bile yememiş...oy kurban olurum ya...bu sıcakta arazide...kıyamam ya...opuyorumnanaktan

tamam canım feda olsun sana bisküviler senin emrin olur...takma kafana kiloyu...ben bir zamanlar açlık sınırındaydım..şimdi tam ideal kiloma ulaştım...sağlığın bozulmadıkça kilo sorun olmaz...ben kiloyu seviyorum valla...zamanında herkes safinaz diyordu gıcık oluyordum...şimdi süper oldum...çok şükür....sempatiksalakcinni

Arkadaşlar bizim burda oyun havaları koydular bide, ankara havaları, dar geldi sana ankara şaziye kaçtı osmana, biz şaziye ismini kimseye koymamıştık demi. valla kapıdan bide başakn girse, eyvah basıldık diyeceğimbilmiyorumkismile

ayyyy koskoca devlet dairesinde klima yok.. yazıklar olsun onlara puuuuu :)))) bizde vr valla serin serin oturuyorum ama bu sıcakta üşüyorum diye kapattıranlara da sinir oluyorum klimanın önüne karon takmışlar kocaman ben yokken yani kimseye vurması mümkün değil genede ayy vuruyo deyip kapatıyorlar ya.. dedim dün en sonunda bende valla çık dışarda ısın arkadaş diye benim ayaklarımdan ateş fışkırıyor kapatınca :))))) yav menapozamı girecem yoksaaammm bilmiyorumkismile ferfecir gördüm kendimi delikafadulden

şu anda intizar dinliyorum...bu parça sana benden gelsin geshenk....sensiz olamam yaşamayamki diyor intizar...süper parça....opuyorumnanaktan

sensiz olamam yaşayamamki
bir gece dargın kalsak uyuyamamkiii

der dimi intizar... sende öylemi diyon şimcik banaaa :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sevdan bir ateş oldu bende
gönlüm bir deli uçtu senleee

diyorum bende sanaaa zemuszemus

kızlar hormon testini yaptırırken hastanede ne diycem..sadece test yaptırmayamı geldim diyecem...bilgi verin bana bakem...sempatiksalakcinni

gebelik araştırması amaçlı genel tahliller dersin de onu mutlaka doktor yazmalı git herhangi bir kadın doğumcuya yazsın önce sana.. başka türlü devletde yaptıracaksan yapmazlar yani.. diğerlerinide kafana göre yaptırma tam detaylı olanını yaptır yani daha evvel geçirdiğin hastalık varmı kalıtsal bişi falan hepsine bakıyorlar toxo falan gibi...

ben çıktım aynen dediğin gibi dikilp ıslandım iyice ooooh bir serinledimki sormaa çok güsel oldu çoookk zemuszemus kaydirigubbakcemile2

eşinde mi meeendiss fisfisfis

bana isim koymadınızzzz

tamam şaziyede sen ol loveli, nasılsın bakalım.

leyla çok mu bilmiş konuşuyom, yok kız hemşire değilim memurum ben, muhasebeci gibiyim. Çok biliyom demi, iş yerinde biri bilmiş davranınca çok biliyo diyorum arkasından, sende bana mı dedin yoksa, çok biliyo:roflol::roflol::roflol:

aslında burda uzmanlarımız geshenk,çılgın,lovelidir, ben onları prof ilan ettim.

oooohhh yandan yandaaannn ne iş he valla :teytey: :teytey: :teytey:

sen nerde çalışıyon zerdalım...hemşiremisin yoksa...bilmiyorumkismile

eee kız öyle sandı tabe bu kadar oyna ye iç iş oluncaa... memur olacak arkadaş bide devletin üniversitelerindee hayalperesttir acık kendiside.... vur patlasın çal oynasın yapıyolar.. ne yiyolar acana bugün :roflol:

bana isim koymadınızzzz

valla ismin belli olmuş şekerim bak zerdal ilk gelene takacam demiş.. ŞAZİYEEEE... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…